Colourtime

Idag fick jag hem min ögonskuggepalett också! Hur awesome som helst. Nu jäklar ska de sminkas med färger och skoj! Så himla härligt. En sån här palett har jag drömt om länge! Idag provade jag min nya favoritfärg GULT (kan ni också se på bilderna i tidigare inlägg).

För att svara på tidigare frågor
- den vita ögonskugga som jag brukar använda är från Lâncome i ett set om 4. Nr 203 Delicate Romance. Och militärgröna jackan är en gammal variant från Gina tricot som jag grävt fram igen!


Måndagen före stormen

Väskan. Kärlek. Som ni kan se i tidigare inlägg är den hur vacker som helst. Fick förfrågan om vart den var köpt och vem kan klandra dom?! Detta är alltså min nya kärlek som fanns i Santis goodiebag. Nu fick den premiär i världen och jag bara älskar den!

Lollo lämnade mig idag efter en mysig morgon med film och stanhäng med shopping, mat och avslut med fika. Allt innebar för mig te. Lollo fick hamburgare och jag drack såklart mitt te. Nu har jag slevat i mig en sparrissoppa och mår bra. Tänkte kanske ta och kika på Tim Burtons; Alice in wonderland som jag råkar ha på min dator.. :) En sista inspirationsfilm innan sömnaden kör igång. Då kan man snacka om att jag ska bo vid symaskinen.

Imorgon - Secondhandrunda med Camilla. Kan inte göra annat än längta! Ska bli så kul!

Ge lite extra kärlek åt väskan


Kram

Dagen började med jobb, kul dag på jobbet även idag. Wie, super. Folk är shoppingsugna!

Nu har jag och Lollo precis kikat på Sex and the city - the movie, den första. MYS! Nu har hon rökpaus och sen blir de film 2 för kvällen. Får se vad de blir. Hoppas på nått bra! :)


Min älskade mor <3

Grattis på morsdag min älskade mami! Saknar dej massor, men snart kommer du hit :)


Ego by night


Inte alltid som man tänkt

Idag var de jobb och det var action. Kul!

Kvällen skulle bjuda på lite fest, men de blev mer mys framför melodifestivalen. Men de var trevligt iallafall :)

Imorgon - jobb (till kl 2) och sen blir de filmmys med Lollo heela dagen. MYS!


På väg mot Entré


Besök :)

Nu har finbesöket från Jönköping kommit! Nu blir de off till Entré!


Modell-letande

Anja och jag startade dagen på en gymnasieskola och letade modeller. Vi fick in iallafall 16 stycken intresserade. Känns bra!


Ord jag kan leva lycklig på

Finns det något annat än fina ord från underbara vänner? Knappast. Kolla så fint skrivet (och fler bilder) om min lilla gåva hos Kajsa eller hos Kristina, eller kanske båda!? Vilket fall, värmande ord. Glädje.


For the special two

Jag fick en sån himla lust att sy något till mina älskade tvillingar som fyllde år igår. Och det gjorde jag. Det kom fram en dag försent, men ändå! Bra jobbat för att komma på de ungefär en sådär dagen innan deras födelsedag... Här är min tvillingdeluxdesign :)

Ge mig mer glitter nu tack.

Hemma från Sex and the city 2 (SATC 2), åååh älskar den. Det är så sjuukt mycket glitter och glamour. Sjukt mycket glitter. Ge mig mer nu. Vackra ting!

Haft en superkväll, mys hos Sara och sen bion och sen liten efterdrink på Lilla torg, jag höll mig såklart till bubbelvatten.


Secondhand is the shiet

Idag har jag på mig en svart långklänning från secondhand. Hitta hur mycket som helst och vill ha allt på mig nu nu nu :) haha. Fick bli långklänningen idag, men nu blir de ombyte för Sex and the city 2 och en sväng till Sara för lite tjejmys innan bion.


Puss och kram, syns på stan!

Och nu bär de av mot stan och alla dess secondhandbutiker för lite inspiration och kanske en ny klänning till Sex and the city 2, men jag har faktiskt redan en backup som skulle funka :) TUR! Ingen klädpanik alltså. Skönt. Har tillomed valt skor om de skulle bli backup-klänningen!

And I'm off.


GRATTIS!

Idag fyller 2 underbara människor år. Mina älskade tvillingar. Vilken lyckodag, 2 fantastiska tjejer på 1 dag.

Har så sjukt många underbara minnen med dessa tjejer och dom är verkligen världens bästa, så fina rak igenom, från hjärtat hela vägen ut till lockarna i håret. Dom sprider glädje. Dom är glädje. Mellan dessa brudar i lyxförpackning känner jag mig som hemma! Kärlek. Känner mig så sjukt lyckligt lottad att jag har såna vänner som ni. Tack för att ni är ni.

Älskar er till oändligheten och vidare!

Ha en super födelsedag, önskar jag kunde fira med er! Men vi får ta igen i Gotland sen :)

GRATTS PÅ FÖDELSEDAGEN KAJSA OCH KRISTINA ! Ni är så sjukt värdefulla!



PS. Det kommer en liten gåva från Malmö de närmaste dagarna...

Det börjar dofta sommar

Veet ni! Gotlandsresan är bokad. WIHO! De är ändå ganska snaart, LÄNGTAR! :) Och på toppen av de kanske de blir några dagar i Halmstad direkt efter Gotland. Vilken sommarstad Sverige-resa! JA TACK! Och med bästa brudarna också! Kommer bli så himla kul, ser verkligen fram emot de!

Här bor jag just nu...


En dag som denna

Ojoj, idag har jag sytt och sytt och shoppat lite kantband och annat som fattades. Sen vart de jobb. De andra inventerade idag från kl 6, så jag fick ta kvällen. Vilken action. Har sprungit runt och hjälpt kunder hej vilt. Alla på en gång. Hade en superrolig kund också som var där ca 1 timme och handla loss på 8 plagg! Wie! Superskoj när dom blir så glada för hjälp!

Idag fyller Morfar år och önskar honom ett superstor GRATTIS och önskar att jag kunde vara i Uppsala.

Men på tal om Uppsala. Nu ni har jag massa lyxbesök att vänta! Först Lollo, snart mami och dadi och mormor, veckan efter kommer de kommer twinsen! Och sen Carla och co. ÅÅÅH! Vilken lycka! Verkligen mental näring för fulla muggar!

Nej, nu ska jag sy lite mer!

Första dagen på en supervecka!

Så idag började dagen med ett besök hos xtravaganza och ett litet möte med min hälsocoach Sabina. Tog ett träningspass efteråt och så gick jag hem efter de. Stannade till på secondhandbutiken som man bara råkar gå förbi på väg hem.. Fick med mig en sjal i marin anda som jag tänkte knyta på en väska och så ett skärp. Älskar secondhandskärp, kan bara inte låta bli. Kalaset gick loss på 30 kr.

Ett varv fick det visst bli på Entré också, men nu blir de systuga.

Om jag ligger bra till sömnadsmässigt så blir de Köpenhamn på onsdag, torsdagen bjuder på sex and the city-premiär och sen till helgen blir de fest med Lollo! Åh vilken lyxvecka. Jag unnar helt enkelt mig själv mental näring (som är en av de 4 ledorden i xtravanzas "program").


Grattis till Nadja på "20" årsdagen!


Att ta medicin är inte roligt, men att ha roligt är en bra medicin

Så dagen började med att sy lite och sen vart de jobbdags. Nadja firar sin födelsedag idag (GRATTIS) och bjöd på kalas och massa gottis bakverk som jag då inte åt eftersom jag hade med mig min supersmarrigt svampsoppa... Haha ;) Men de är de värt.

Nu blir de lite mer sömnad och sen sängen för en heldag med sömnad imorgon, förutom en sväng till xtravaganza och träning då! Vill sy massor nu för att jag ska känna mig bra tidsmässigt så jag kan få åka till Köpenhamn på onsdag och kunna vara lite ledig när Lollo kommer! För min älskade Lollo ska komma igen! Vilken lyx! Hon kommer torsdagkväll/fredagmorgon! Wie!

Och GRATTIS till Lisen som fått en lillkille!!!

Är det fest så är de

Jag och ett stycke underbar kollega skaka loss.



Underbar kväll i Lund med underbara folk


Snart off till work i Part two-sötisklänning men först - sy


Nattjobb, inte alltid hundra procent

Varför man inte ska sy efter kl 1... Sydde i ena ärmen, gick hur bra som helst. Andra ärmen. Felsömnad 1 - totalt ut och in. Felsömnad 2 - ärmen ut och in men toppdelen åt rätt håll. LAGOM KUL?! Men nu sitter den helt rätt iallafall.. Sprätta är tråkigt. Sjukt tråkigt. Bara volangen kvar nu, sen är de andra plagget klart :) Tänkte sy de imorgon innan jobbet, börjar kl 13, så har tid!

Nu blir de nattinatti, imorgon jobb - sen Lundakarnevalen i Lund, spännande! SKOJ!


Fembots have feelings too


Mingel på Lilla torg :) MYS!


Fredag

Nu blir de ner på Lilla torg för lite kvällsmys :) Sen hem och sy lite till. Klänningen är klar och yttligare ett plagg är klippt iallafall. Sen har jag vart och tränat på xtravagansa också!

På gång


Systuga

Ja nu har de segats lite till start på dagen. Nu kör jag igång med de sista på klänningen, sen är de bara ge sig på nästa plagg. Nu ni!

Tänkte att jag skulle gå till stan och xtravagansa, kanske få njuta lite av dagens sol och byta lite smaker.. (need moore choklad igen..!) Men vädret är tråkigt, så vi får se hur de blir med de.

Det vart en sväng ner på stan med söta kollegor

Slängde på mig lite smink och tog en promenix ner till stan för en liten te tillsammans med kära Karolina och Santi. MYS!


Marsch till tyg och garn-affärn'


Gula klänningen

Nu har jag hämtat mer tyg och ska ge mig på bakdelen av klänningen. Framdelen är klar att sy ihop med den kommande resterande delen. Så nu mer sömnad!

Osminkad, men glad ändå


Här var inspirationskällan

Tänkte att ni skulle få se min fina inspiration till min ännu finare outfit i tidigare inlägg...


Hur kul? :)

Nu är träningen avklarad. Åh så fint väder det är ute också. Men nej, jag och symaskinen it is.

Kolla in dom här snyggingarna då. HAHA! Jag skrattar alltid när jag råkade bläddra igenom mina gamla bilder och råkar se den här. Jag och Carla as ABBA. Så himla snygga. Jag dör för skorna jag hade på mig, snyggaste ever! Eller...?

Jag bjuder på den. De får du också göra Carla ;) Haha!


Känner mig något stolt över mig själv och funderar på att bli morgonmänniska

Nu är hela förrådet städat och sorterat. Skulle vilja ha en klädhäst så skulle de va tipptopp! Helt sjukt, hade jag somnat om när daddi gick hade jag garanterat sovit till minst nu, istället är förrådet fixat och klart. Så himla skönt. Har konkat upp 3 överblivna kartonger till vindsförrådet. Så sparade plats genom rensningen också! Awesome.

Nu har jag slängt i mig en soppa, ska vänta ett tag och sen tänkte jag gå och träna och gå förbi Stinas shop och hämta lite mer gult tyg! Sen har jag gjort allt för dagen och kan sy tills jag storknar.

Att sköta sig är att se till att man hinner med det roliga

Tro de eller ej, men jag har vart vaken i 1 timme nu (gick upp när pappa drog) och sorterat in mitt nya porslin. Äntligen ut med lite Ikea... Mysigt med gammal-släkt-servis.

Nu blir de ner till källarn och köra ett första röj! Fick hit ett trådbacksystem med daddi och tänkte sortera upp alla ikea-kassar och kartonger med kläder så mycket de går... Skönt att ha lite ordning och reda. Så småningom kanske de ska agera lite lager där nere så då vore de ju toppen att ha lite ordning....


Robin from tha´ hood

Tillbaka från bion och nu blir de nattinatti. Filmen var helt okej, snyggt gjort. Inget nytt. Inga speciella intryck. Kom aldrig riktigt igång..

Imorgon ska jag sy sy sy!

Onsdags lyx

Nu är daddi här och vi tog en sväng till ikea. Tydligen var spegeln jag hade tänkt mig lite väl stor. Så de blev ingen alls. En blomma fick iallafall följa med hem.

Daddi vill såklart ha mat, så de blir kvarterskrogen och sen bio. Robin Hood. Vardagslyx :)

Tidigare idag var det jobb. Så himla bra start på dagen, solen lös, det var varmt och ingen blåst, håret är nyfärgat och pappa skulle komma. Ja, härlig dag. Och jag trivs så sjukt bra på jobbet. Känner mig som hemma. Sån sjukt stor skillnad från känslan jag har när jag är i skolan... Men snart är skolan slut men jobbet kvar. Jag jobbar helt lagom mycket för att tycka att de är superkul när man är där. Helt underbart! Ja tack!


Pappa kör och mobilar minsann samtidigt


En liten snabbis

Det fick bli till att piffa lte här hemma istället för att sy under blekningstiden. Men nu blir de lite tillklipp av tygerna iallafall. Nått ska man väl få gjort! Imorgon blir de jobb. Ska bli kul!

Och sen kommer daddi. Fin besök som har med sig massor med skoj! MYS!

(fortfarande ingen snilleblixt med de perfekta företagsnamnet...)

Låten är vald

Vi ska ju ha modevisning inom kort. 13 juni. Alla får välja varsin låt när ens egna plagg visas. Jag har valt den här.


Hela världen ligger ungefär tre drinkar bort

Nu blir de en kopp te, sen träning, solning och sen blekning av håret, hej då utväxt! Hej vårfräsh till vårfräsht väder som vi har nu! Äntligen lite sol. Och på tal om sol, idag hittade jag de perfekta tyget, EXAKT de tyget jag ville ha till min klänning, mina gula långklänning. Knallgul schiffong. JA TACK. Så medan håret bleks kanske man kan sätta igång med lite sömnad! Effektiva kväll here i come.

Afropowerdans först.

Kom till mig då!

Nej men fan, de här med förtagsnamn är fan inte enkelt. Har fortsatt att fundera hela dagen, tvingat mina stackars klasskompis att tycka till och letat i ordböcker efter det perfekta ordet. Ordet som ska bli mitt.

Kan inte bara de rätta knocka till mig i skallen och bara va där?

Ordet - företagsnamnet - X. Nått som är svenskt (tror jag vill ha ett svensktnamn) jag och står för vad jag gör? Vilket är du?


Undra vad de blir tillsist?

Att namn på företag ska va så himla svååårt!

Krav: Lätt att komma ihåg, uttala och att stava till. Unikt. Positivt laddat. Förmedla något om företaget. Någorlunda kort. Tidlöst.

Jag har brainstormat för fullt och haft en liten research på facebook-chatten. Haha! Det har verkligen inte gjort de enklare... Men tack för alla åsikter! 

Mina förslag för de som deltog i facebook-researchen:
1. Style overload
2. Body armor
3. Design av blond
4. The rest of it

Några av de andra namn som dök upp i brainstormingen var: Selfish, Seeing yourself, Body amor, Be stupid, Crush, By wish, Point out, No name, Take a walk, Perfect timing.. Nej de tål att tänkas på.... Vad tycker du?

Erkännande.

Jag köpte 5 godisar idag (och åt dom..). Jag dog efter choklad och laktist. Kunde inte låta bli. Men de fick jag vara värd. Ganska töntig godispåse, 5 godisar.

Åh skönt, hjärtat lättat.


Och nu - måndagskväll

Sex and the city 2 biljetterna inköpta. Äntligen :) Åh ska bli så kul, längtar! 27 maj.

Idag var de skolan då, de började segt, men sen satte jag lite fart och mönster till en klänning och toaillen av den blev också gjord! Kommer bli awesome. Sen har jag ändrat lite i de andra mönstrena och fixat och donat lite.

Nu sitter jag här och försöker klura på ett bra företagsnamn. Vill inte ha nått med mitt namn... Inget Made by Frida eller Fridas design. Så himla svårt. Vad ska MITT märke heta? ÅH SVÅRT! Vill bara komma på det NU! 

Och på tal om namn och logga, mailade kusinen och han kan ju göra loggor, proffisga loggor. JA TACK på de. Han hade tydligen precis fått sålt en logga också. Vilken kille va! Jag vill ha släkt pris :)


Skoltrash

Jag orkar inte tvätta håret, (som förövrigt är de tråkigaste jag vet) så det blev en knut på skallen och utväxten lyser med sin närvaro. Bort imorgon tack.


En måndagsmorgon

Nu blir de off till skolan! Idag kör vi hårt tänkte jag, nu jäklar är jag laddad. Hoppas de håller i sig fast jag kommer till skolan... Inte direkt min favoritinspirationsplats...

Ha en bra dag alla :)

Ååh jag bara bubblar!

Ja de är verkligen vad jag gör. BUBBLAR inombords. Är så uppspelt och lycklig och taggad och ja -energin är på topp (som alltid vid den här tiden..). Sitter och läser om att starta eget, har skrivit ner massa kul idéer och det finns säkert miljoner fler idéer att skriva ner. ÅH VAD KUL DE HÄR ÄR!

Har läst massor - du som blir företagare är si och så. Allt stämmer. Jag vill komma igång. Jag känner suget. Jag kan omöjligen sluta nu. MÅSTE skriva! Idéerna bara sprutar ur mig just nu, skrivkrampen är nära, men vad gör de?!

Jag ser bara ett mål. Och det är mitt.

LYCKA.


(Lyssnar på denna radiokanal online. Pepp! )

Så här skönt ligger jag i soffan just nu


Drömma kostar ingenting...

Så himla sugen på att fixa lite här hemma.

Hallen

- Köpa och sätta upp spegel med silverram (Ikea)
- Köpa och sätta upp kristallkrona i silver i taket (har hittat en perfekt på Bauhaus!)
- Köpa och sätta upp en anslagstavla av något slag, där även en kalender ska infinna sig precis vid dörren..

Köket

- Kakla om! Tänkte krossa gammalt porslin och spegel och köra nån mosaik-variant... (nån som inte är skrockfull som vill krossa en spegel åt mig?)
- Sätta upp en vit rullgardin, som är inhandlad och väntar på bättre tider. Hjälpa på onsdag kanske daddi? :)
- Köpa nya vita luckor och nya knoppar! (ikea-kök, så behöver bara byta luckor!)

Vardagsrum

- Köpa en gammal köpmannadiskvariant och måla vit och få bort mina ikea-tvbänkar.
- Köpa flera små gamla bord i olika höjder och modeller och måla dessa vita och ställa lite mysigt om vart annat, också istället för ikeasfyrkantiga.
- Sy nytt överdrag till soffan och nya prynadskuddar
- Ny matta
- Slipa golvet....
- Försöka fixa (klä om?) mina älskade rokokofåtöljer vars tyg har börjat ge upp... :(
- Få upp lite stuff på väggarna...

Det var allt..... Haha de va lite drömmar. Nån gång :)

Det var på tiden

Sådärja! Tro de eller ej, hör och häpna! Vet vi vad som sitter på väggen i köket? Jo tavlorna! De ni! De tog ju bara en startsträcka på sådär ett halvår... Och så är dom uppe på 30 min. Lite av min charm.

Men innan dom satt på väggen ville jag ha ett vattenpass. Ska de äntligen få komma upp kan de väl vara rakt kan man tycka. Gick till Entré, gallerian runt hörnet, inte ett enda vattenpass så långt ögat kan se och mitt som jag har någonstans (lånarna förföljer mig..) verkar helt bortblåst. Skulle precis ge mig in i grannyran så stötte jag på en trevlig själ på utegården som hade ett vattenpass att låna ut. JA TACK. Smidigt. Så nu sitter dom uppe iallafall.

Och för att snacka om att stöta på folk på innergården. Skulle ut och slänga soporna, för jag har inte bara satt upp tavlorna, jag har städat också, dammat och dammsugit och plockat och fixat, så står de iallafall nån och röker i ett hörn. Hon vrider lite på sig när jag kommer och jag skymptar en mage. En blivande bebis. Och där står hon och smygröker. Hon försöker gömma magen så gått de går genom att stå vänd mot ett hörn också. Jag dömmer. Och det rejält. Tänkte för mig själv - döm inte, säg inget. Men jag dömmer. Sjukt hårt. Usch. Why?

Åh vad jag älskar nystädat hem. Känner mig sjukt inspirerad att göra något vettigt.


Ingen segrare tror på tillfälligheter

Nej men vet ni vad?! Jag är inte festsugen. Hör och häpna säger jag bara!

Och vet ni! Igår när internetet dog så la jag mig i sängen och läste min företagsekonomibok och det var nästan de ändå jag tänkte på när jag väl hittat fram till festen (lost som man är tog man en sightseeing innan man kom rätt...). Jag vill komma igång och skriva och klura. Snacka om vuxenpoäng till mig.

Kom på en till sak. Jag vill ju träffa folk och ha folk runt mig, de är bl.a. därför jag gillar fest såklart. Och kom på att de har jag ju när jag tränar, vilket kanske är en liten ersättning för festandet just denna helg? :)

Nu blir de lite klurande och läsade i sängen innan sussning. Morgonpasset (10-30-14) på jobbet imorgon, efter de ska de köpas Sex and the city 2-biljetter! Åh längtar tills filmen kommer! Vill se den NU!

För den late är det fest alla dagar


Hatten på!


Hon är inte bara snygg, hon är snäll också :)

Verkligen lill-julafton idag!

Santi hade tydligen haft en garderobrensing och hittat underbara ting som hon inte använde, tänkte på mig och gav de så glatt och snällt, som värsta jultomten :) Åh! Vilken kollega va! I den underbara goodiebagen a la Santi fanns en super fin topp i korall, ett svart-vitrandigt linne och ett skärp! Och sist men inte minst min nya älsklings väska. Kärlek vid första ögonkastet. En kuvertväska (såklart). Super härliga färger. Bara älskar den. ÄLSKAR.

TACK underbara Santi! :) Kolla vilken snygging hon är. Snygga vänner har man! <3


Tillbaka från handikappet

Ååh YES! Mitt internet funkar nu igen. Äntligen. Imorse fick jag samtala med Bredbandsbolaget i hela 45 min, sen var jag tvungen att avsluta för att dra mig mot jobbet. Fortfarande utan fungerande internet. Men nu så. Nu är de igång. Känns bra! Man blir ju totalt handikappad utan! Körde en riktig blondin-grej när internetet dog igår, tog fram en ny ruta och skulle leta upp Bredbandsbolagets telefonnummer på hitta.se... Gick sådär... Haha fick ringa 118 118 istället, men de funka ju det med.

Jobbet idag flöt på till en början, men sen tvärdog de och inte konstigt, vädret suger här idag, regn och rusk hela dagen. I Uppsala hörde jag om sol och vackert väder. Va fan. Nitlott på oss då.

Nu blir de en shake och sen hattfest :)

Malin provade massor med fint och jag väntade snällt


Det samlas inte damm på den som är ute i blåsväder

Som vanligt missade jag bussen. Alltid. Hade verkligen all tid i världen, men ändå missade jag den jag siktade på. Åh, typiskt. Och vädret är grått grått grått och blåsigt men inte så kallt iallafall!

Mötte Malin på H&M och dom bjöd på en otroligt snygg kavaj och en supersommar top till damen. Zara förvånade idag och jag hittade massa fräcka nederdelar (som saknas i min garderob om jag inte ska välja tajts...) vart helt förälskad i ett par moccafransshorts. ÅÅH! Men som sagt, är de meant to be finns dom kvar... Malin shoppade loss på en söt jeansklänning, 2 kjolar och en supersöt korsett-top! Allt var verkligen superduper fint! KUL!
Bara någon köper nått och pengar spenderas är jag lycklig.
Haha :)

Nu ska de shake'as och sen blir de Body pumps-dags. Som sagt - jag ska bli stark.

Och så ett par röda skor


Börja varje dag med ett leende så har du de överstökat

Sådärja. Lite planer. Shoppingrunda med Malin kl 1, sen träning - Body pump!

Det är fredag. Sen helg. Har inte alls nån helgfeeling, fast man är långledig. Hattfest på lördag iallafall :) Hoppas att folk är shoppingsugna och att vädret blir bättre, lite sol skulle ju inte skada!

En liten bit i taget, och du kommer långt.

Sitter bänkad framför datorn och kollar in webbshoppar. Snor de bästa av de alla olika så min blivande kommer bli så bra som möjligt. Enkel, smidig, stilren och inspirerande. De vore nått de. Gillar stark Carin Westers hemsida. Och en dröm vore att ha catwalkfilm som Nelly har. I framtiden kanske! Dröm stort, börja smått.

Jag har startat en ny kategori. Eget. Alla steg, små som stora är ett steg mot drömmen. Mot eget företag. Tänkte om man ville följa vägen så kan man göra de i denna kategori, om inte annat kommer de vara kul att blicka tillbaka på alla steg och funderingar längs vägen. Nu återstår bara.... allt :)



My name is not Alice but i knew how she felt


Måla, måla, måla


Det var den dagen

Och så gick det med den turen till skolan... Inte alls. Idag har jag inte gjort någonting alls förutom att försöka lösa de sista med designen. Det krånglade som in i bomben. Men nu så! Klart!

Vädret är tråkigt. Grått. Usch. Sol snart? Nej, nu ska jag ta tag i att göra något vettigt.

Lite nytt

Nu så. Fixat och donat med en ny design här på kvällskvisten (natten). Lite nytt är kul!



Hej då!

 

 

 

 

Hej!


Kicka igång?

Nu googlas de för full om webbdesign och webbshoppar. Känner mig sugen på att kicka igång nångång och för att de ska ske måste de börja förarbetas... Ganska mycket. Känns som så himla stora val, skapa sig en profil. Vad är jag? Vad är mitt märke? Vad vill jag göra?

Många tankar.

Google är en bra sidan.

Kalas


I found a whistle

Det gick bra att gå upp imorse. Stor skillnad att komma upp nu och innan mitt nya liv, kanske beror på träning eller kost eller både och! Härligt är de iallafall.

Övningen på jobbet var bra. Gick igenom säljsätt och körde lite rollspel och lite annat smått och gott. Värt. Sen vart de fika med 2 av mina söta kollegor som ni kan se på bilderna i inlägget innan.

Nu blir de hem till Sara som fyller år och gratta henne lite och mysa. Kolla på när dom andra äter. Haha ingen fara med de faktiskt. Trevligt med sällskap :)


Vackra kollegor och en kopp te


Little miss perfect

Nu ska bara naglarna målas och sen ska jag sussa. Håret är tvättat och lockat och kläderna är valda så de är bara kasta på sig allt, imorgon blir de tidigt. Klockan står på 6.30. Usch verkligen tidigt.

Men ska iallafall ha fina kläder och få fika med en söt kollega efter övningen :) Kameran ligger på laddning. MP3n ligger på laddning. Allt är förberett. Kollektionen del 1 (prio 1) är nog beslutad! Sen får vi se om jag hinner slänga ihop nått mer innan modevisningen, för den som vill komma och kika på den är det söndag den 13 juni som gäller. Den som vill vara modell får gärna hotja till, alla storlekar och längder är välkomna!

Over and out. God natt!

Take that chance

Sådärja! Nu har man vart på afropowerdans idag då. Första gången med ordinarie insturktör, måste säga att hon från Lund var stråt vassare, men men, helt okej och skoj!

Nu blir de fortsatt kollektions-målning. Imorgon är de jobb-träning (säljträning) kl 7.30. Tidigt. Sjukt tidigt.

Idag köpte jag mig en långklänning (Lollo vet att jag tjatat om en långklänning och kollat på varenda en jag sett..) för 100 kr, värt, på secondhand (hittade 3 st och alla va fina, men tog bara en.. Broke.). Sen vart de en hatt för 30 kr, ska ju på hattfest på lördag, nu har jag en. Den va snygg. Kan tänka mig att använda skiten till vardags. De ni! Jag + hatt = Sant? Tycker de är ballt att jag ens tänker tanken. Med svallande hår är de snyggt.

Fick faktiskt med mig en blus/topp i militärgrönt också. Kunde inte låta bli. Jag hittade massor! 2 sjuuukt balla jackor också. Hoppas ingen ser ballheten i dom och låter dom va tills lönen kommer. Annars är de helt enkelt inte meant to be.

Just nu dricker jag lakristte och chokladshaken är drucken med chili, för att spice'a till den lite så att säga.

En sväng till secondhand


Kollektionstänk

Sitter just nu och målar inför blivande kollektionen. Ska nog ta mig en paus nu för att gå till secondhand butiker och pärlgrossisten för att kolla in vad för kedjor och sånt skoj som finns till hands...


Glad i hjärtat

Man kan ju inte bli annat än glad i hjärtat när ens vänner bloggar så fint om en. Åh! Snacka om att göra min dag.

Finns inget annat ord än TACK och massor med kärlek till er.

För att se dessa fina inlägg - Kristina & Carla.


En såndär måndagskväll

Köpenhamn. Kära stad. Hur kan de ha tagit mig så lång tid att komma dit? Sämst. Kommer garanterat hamna där fler gånger, älskar de! MYS!

Idag satt vi, jag och Lollo, och tog en fika, jag drack världens dyraste te (tur att de va gott) på Ströget och det var så soligt och varmt att jag tillomed tog av mig kavajen och satt i tshirt! Härligt! Snaart sommar på riktigt!

Nu har Lollo lämnat mig för Jönköping och direkt var jag i Xtravagnzas lokaler, framförallt för att byta ut många smaker på min pulvermeny till chokladsmak (favoriten!) och tog mig ett gympass. Direkt när jag kom ut ur lokalen vart de mys på Möllan tillsammans med Nadja och Jakob. MYS! Lämnade dock kameran hemma innan, tänkte liksom vad ska jag med den till... Åh sämst! Jag som vart så duktig med kameran nu och allt!

En sak till! Mami och Dadi har bokat resa ner hit också :) Ååh längtar!


I svartvitt

Sasan hade någon bild från helgen också som gilldes :) Jag och Lollo in action och posar för fullt med Sasan!


En sväng över till Köpenhamn i solsken


Måndagslyx - Köpenhamn!

Idag blir de en sväng över till Köpenhamn! Lollo åker tillbaka till Jönköping idag också. Tråk. Men har vart kul att ha henne här så länge ändå, fast tiden har gått sjuukt fort.

Nej nu ska sista piffningen ske och frukosten ska i. Ha en super måndag!

Nu ska vi bli lite mer skrämda

Morgonen började med att jag och Lollo kollade klart på The orphan. Skräckis. Bra skräckis dessutom.

Jobb. En hel del kunder faktiskt så fick stressa på lite med allt annat som skulle hinnas klart. Hann inte riktigt med allt som jag ville, men de ser tipptopp ut iallafall!

Nu är jag hemma igen och helt slut. Trött. Seg. Lollo sprang iväg och köpte pizza precis och jag slappar hemma.

Mer skräckfilm till folket. Vi ska nu kika på The unborn. Hoppas den är lika bra! Sen kanske de blir Babysitter wanted. Men vi får se. Kanske måste lätta upp med en komedi efteråt...


En lördagskväll


Nu kryper Lollo och jag ner i sängen

Hemma i tid med Lollo. De blev lite segt på slutet och nu blir de sängen i tid. Känns skönt. Lollo fick nattemat och jag är sugen, men nöjer mig med en Loka päron. Lägger upp bilderna imorgon :)


Nu börjar lördagskvällen!

Nu är man hemma från en awesome dag på jobbet. Santi och jag kickade ass och fick iväg 2 pajettkostymer! Super!

Klädval och piffning inför kvällen börjar nu! Lollo har snygga skor :) Bilder kommer snart såklart!

Partydags!


Ha en fantastisk helg! De ska jag!

Nu blir de off till work en snabbis. Lollo myser här hemma. Ikväll blir de fest! Wihoo, taggad!!

Paustime

Sitter just nu och kikar på The Orphan. Den börjar precis bli lite läskig... Lollo tog sig en rökpaus. Och då passa jag på med en liten bloggpaus.

Nova var inte alls så mycket att hänga i julgranen. Gränbycentrum i Uppsala tycker jag nog är bättre! Och Entré är i samma klass som Nova enligt min mening, saknar Din sko bara... Hade dessutom sett fram emot att gå på Topshop, men de var inte alls värt. Den i sthlm är så mycker bättre. Haha rena besvikelsen (neggobert på mej..). Men men :) fick med mig ett oversize-linne i älsklings blå för 29 kr och jag är nöjd. Snyggdamen som gjorde min sällspa shoppa loss på en supermysig rosklänning (kanske något för morgondagens fest), 2 bas linnen och ett par chica skor från Din sko.

Imorgon blir de lite jobb och Lollo får sällskap av Sasan och sen blir de fest till kvällen! :) Hoppas på mycket folk på jobbet och shoppingsugna kunder!

En sväng till Nova Lund


Lite fredags musik

'

Godmorgon regniga Malmö

Idag är de laaame väder. Vi segar i soffan och drinkar frukost. Smoothie och jag varm choklad. Mums.

Funderar på att åka till Nova i Lund, (köpcentrum). Har aldrig vart där och hört att de ska vara bra! Vi får se om vi orkar ta oss ur soffan :)

Now what you gonna do?

Dagen började med solarietid. Jag råka lägga in pengar i ståsolarium, jaha, så nu har jag provat det med. Tråkigt att bara stå där. Tur att jag råkade få med min mp3!

Hem och bli blå i facet som ni såg (eller ser om ni bläddrar ner lite..). Mysa framför All about Steve med Sandra Bullock. Mysig flm. Piffning and off till Entré, till stan, hämta biobiljetter, ta en fika (te) och sen bio. Shutter Island. Det var dags att se den kan man säga, och den var absolut bra! Väldigt sevärd.

På Entré hade Damernas (tidning) tydligen nått sammarbete med Mango och man fick Goddiebags med tidning, choklad, kaka, läppglans från face (LOVE IT!) och lite annat smått och gott. Chokladen sparar jag till senare tillfälle...

Och nu hemma.

Ändring i planen pga. väder. Ser ut att regna hela dagen imorgon, så Köpenhamn får vänta tills måndag då vädret verkar vända :)

Dagen då Lollo fick sin första Goodiebag


As we speak...


Lollo gör en smoothie looking like a smurf. Inge konstigt alls.

Grattis älskade syster!

Idag fyller hon hela 20 år. Systemet-redo. Suuupermycket GRATTIS!!


Och för dom som inte sett hennes nya tattoo, WOW! SNYGG! <3

Nu är hon här och lyser upp vardagen

Dagen startade med en tanke - Ja jag skulle kunna gå upp nu. Och det gjorde jag. Första gången väckarklockan ringde (annars brukar de snoozas hej vilt här vill jag lova!), börjar misstänka att de kanske har med träning och kostförändringen att göra! Hoppas de håller i sig!

Skolan. Stoff och stil (tygaffären). Ikea. Shoppade en ny dörrmatta (behövdes!) och ett nytt påslakan för en billigpenning med världens vårkänsla. Nya skärbrädor, fick lite klagomål av mami att dom va slitna, nu har jag nya!

Hem och städa de sista. Och nu är alla kläder på plats i skåpen, de fick plats allihoppa! :D De känns helt topnotch här hemma nu. Fantastiskt! Doftar nystädat och golvet skiner som aldrig förr! Mer golv än vanligt syns nu också och de känns stort efter 2 ikea-kassar bortsorterade skor och en hel del kläder (ungefär en flyttkartong..).

Lollo är här. Hon är trött. Nu ska de sussas, imorgon är en heldag med mys och start med ansiktsmask! Underbart att ha henne här!


En trött Lollo omgiven av det nya våriga påslakanen :)

Lycka!

Ååh juste, pratade med Lollo idag. Vi har ett litet preliminärt schema under hennes visit. Imorgon mys och snacka såklart.. Sen..
Torsdag - Biomys.
Fredag - Köpenhamn! (har inte vart där än! Så de ser jag verkligen fram emot!).
Lördag - Fest.
Söndag - Mys.
Måndag - Göra stan i Malmö.

Vilken underbar vecka va!?! Snacka om mental näring. En av de vikiga fyra delarna i mitt nya xtravagnsaliv. Lycka. Lyx. Glädje. Energi.


Snart ett hem igen

Allt tar sån tid. Nu har jag tröttnat. Skohyllan är fixad, rensad och torkad. Känns fräsht. Kan inte tvätt torka fortare så man kan se om man får in allt i skåpen...? Nu är de några varv ner till källarn så kommer de nog börja se ut som ett hem igen, med golv. Imorgon blir sista tuschen med dammsugning och torka golv. Kul?

Lollo kommer kl 9, så har nått att se fram emot! :) Men innan hon kommer tänkte jag hinna träna, de står mellan Indoor walkning eller Stretch it. Låter spännande. Samma tid för båda, får se vad kroppen säger imorgon helt enkelt. Har ju trots allt tvättat en hel del, vilket är en jäkla massa springande i trappor...

Och vet ni vad?! Jag har sånt otroligt sug på att göra om nått. Fixa nått i hemmet. Vad som helst förutom sätta upp tavlorna i köket... Men vad, hur och när?


Upcoming fabolous

Sådär ja! Nu är all tvätt klar och upphängd. Kom precis hem från gymmet och afropowerdance. Idag var de yttligare en vikare och det var inte alls lika kul som sist, tyvärr... Eller ens lika jobbigt... Besviken. Tog en extra vända i gymmet också och körde lite armar. Ska bli stark stark stark.

Vårstädningen är i full gång och jag har ca 10 projekt igång eftersom jag tröttnar efter ett tag. Lådorna är fint sorterade och vinter/höstskorna har åkt ner i källarn. De gamla glömda klädlådorna har nu blivit genomsökta och de verkar helt plötsligt som om jag tog fram mer kläder än bort..? Hitta massa kul! Men vinter/höst jackorna har åkt ner också, de tog stor plats. Och halsbandskassen (som var ett enda stor boll av halsband islängt i en kasse) sitter nu uppsorterat på nyinhandlade hängare i min minigarderob. Mycket är gjort, men just nu är de ändå kaos, looks like shit. Grejer överallt. Men de ska allt komma på sin plats inom snar framtid.. Ikväll.

Så nu är de bäst att jag sätter igång!


Innan 12.... massa extra timmar!

Jag känner mig helt duktig för jag är uppe i tid för en gångs skull, fast jag är ledig. Annars brukar de bli tidigast 12.. Sämst. Men idag så! Plötsligt händer de har man ju hört...

Nu blir de första (av måånga..) varvet upp till tvättstugan!


Hur ball är inte hon då?!


Tjejgym = större killgym?

Liiite besviken då passet verkade vara inställt?! Tråk. Fick bli en sväng i gymmet.

De där med tjejgym. På gott och ont. Det finns nämligen ett litet rum som är just ett tjejgym där jag tränar. Det finns ju inte alla maskiner där... Visst, de är väl bra ändå att det finns möjlighet, men då känns de ju som om man knappt får va i de "stora" gymmet, för de är killarnas gym...  Och när jag kikade in där känner man sig ju totalt uttittad (de kanske kan bero på min knallrosa outfit, vad vet jag...) Men om de är lugnt nångång och med en lite diskretare outfit eller så kanske... :)

Och en sak till... Tvättstugan, 6:e vån... Liite jobbigt läge, helt slut i benen, men ett varv upp till blir de ikväll, och imorgon lär de spriingas en hel del. Här ska de bli rena kläder. JA TACK.



Bara så ni vet så ska jag bli så sjuukt stark!

Nu blir de vårstädning

Idag är det kallt. Inte alls sol. Snålblåst.

Skolan bjöd på illustrator (ett ritprogram i dator), vi kikade lite funktioner och ritade lite. Kul.

Möte med xtravaganza var inbokat och nu avklarat, mat för hela månaden köpt och nu kör vi. Träningsvärken sitter i de flesta delarna av min kropp idag efter gårdagens bodypump, men idag kör jag på Indoor walking - bedömning från hemsidan - svettigt värre...

Och nu blir de till att slänga in första tvätten (överexalterad), allt sorterat och klart, de blir nog en 8-10 maskiner.. Har inte tvättat ordentligt sen innan Afrika-resan (kanske nån snabbtvätt när de va kris).... Så de började bli lite panik nu kan man säga... Tvättstugan bokad idag och imorgon. Planen är även en  storstädning. Vårstädning av lägenheten, så den blir extra fint när man får besök och allt! Lollo kommer ju som sagt på onsdag! Längtar.

Kanske att jag tar och sätter upp tavlorna i köket också (som jag köpte för kanske ett halvår sen...).




I call it a love hangover

Hittade en härlig bild från Valborg.


Walkin' down the runway

Tiden bara flög iväg på jobbet idag, fast det var sjukt lugnt.

Jag tog mig ett varv på stan i brillorna efteråt och bara njöt av vädret (som skulle ha vart awesome på sista april..). Snacka om otur, en dåligdag och då ska man va ute hela dan. Surt. Men glad att solen är här och allt står i blom! Vårkänslorna är underbara!

För att fira våren och mitt nya liv så drar jag och tränar med sällskap av Malin, Core OCH bodypump. Haha jag kommer dö, men jag SKA bli stark som... ja, vad är starkt..? En björn. En muskelknutte. ...Frida. Haha passa in?

Innergården står i blom


Den här skulle sitta fint

Saknar bil lite.. Hittade precis bilen som gjordes för mig.. Haha :)


Ha en underbar lördagskväll!

Valborg var supermysigt! Vi var i Lund på dagen och sen vart de fest hos Linda, majbrasa, fest hos David och Johan, men hoppade utgången, otaggad och trött. Men en superdag :)

Jobb idag. En snabbisdag i söndagsanda. Nu blir de lite fest med Pontus men tänkte nog hoppa utgången..! Duktigt av mig! Spar mig till Lollo kommer :) Kommer ha min underbara vän här från onsdag kväll till tisdag om allt går som de ska, kommer bli suuuper! Åh vad mys vi ska ha!

Valborg 2010


RSS 2.0