Like a dream

Jag har hittat mina älsklings skor för tillfället, borde inte köpa, men vet inte om jag kan hålla fingrarna i styr..! Dessa älsklingar kommer ifrån Bronx. Min förklaring på dom när jag letade runt efter dom är i stan då jag föll för dom redan vid första ögonkastet i sthlm; "de är typ som tygskor med snöre och allt fast med klack.." som en dröm?! JA! Dom finns i svart och helvitt med, jag funderar, svart eller grått?

image81
Har ju även hittat dessa älsklingar på Bianco, mycket intressanta och superduper söta! Löövliie!

image82

Lite outfits under denna obloggade tid

image76

Jacka & halsduk; Vero Moda. Solbrillor; Guldfynd. Klottertröja; Disneyland Paris. Linne; Gina tricot. Byxor; Vero moda.

image80

Tröja; syrrans kap från annans garerob. Linnen; H&M, Shorts; Lanzarote, Strumpbyxor; H&M.

Låna lillkusinen

Jag lånade min lilla tussentutt kusin och spenderade lite tid med henne. Först kom jag dit och fick en smarrig lunch som farbror kokat ihop och sedan passade han på att göra lite nyttigheter då jag lekte med Estrid. Jag slet ut mig på typ en halvtimme, men sen vart de lite mys och lite dans, hon kan skaka rumpa :) haha gullungen!

Lite kort på busfröt och jag.
 

image72
Lillsessan är ju den gulligaste pluttan :)


Theme hospital

Hemma hos LInnéa så spelade vi lite playstation. Vi började med att slåss lite i tecknet, sen körde vi lite theme hospital, helt kul! Hon och jag i våra yngre dar spelade de på datorn, de är ju bara för kul! Älskar dom små utropen dom gör i sjukhuset som "vi ber våra besökare att inte spy i onödan" HAHA bäst! Vi spelade även Heros när vi va små, så kul vi har haft de med små spel hon och jag. Men för dom som inte kört theme hospital, de är så gott som dags nu! Såå kul ju! Sims, släng er i väggen!

image67

10 000 BC

Juste! Glömde helt bort att skriva lite om filmen som jag och Linnéa såg i söndags. Det blev 10 000 BC som ni kanske förstog. Jag har helt klart delade meningar gällande den filmen. De va som om de hände dåliga grejer i den bra filmen. Den var lite förvirrande, man visste inte om den va rolig för man skulle tycka att den va rolig, för några gånger var de så (tror jag), men andra gånger va roliga, var de meningen? Man vet inte. Helt skum film. Men måste helt klart säga att man måste bilda sig en egen uppfattning av filmen. Den var ändå lite bra, intressant. Och det var ju helt klart heta folk som medverkade. Eller iallafall 2.. Och den som ser filmen, den blinda mannen, han är väl ändå rolig? Meningen..?

image65

image66

Mycket gjort på denna dag!

Yttligare en ledig dag, jag börjar vänja mej vid de här, kommer vara jobbigt att börja jobba igen! Usch! Helt skönt att ha hela huset för sig själv, eller syran och jag har huset för oss själva. Ändå värt.

Dagen började med en  tur till Linnéa och hennes hem, var där redan runt kl 10. Vi spelade lite tv-spel, heelt kul ju! Snackade lite skit, käka lite pizza och myste. Sedan skulle kvinnan till de dyra stället där man blir fin i munnen och jag drog mej på en liten runda runt om i stan. Mio, Uppsala färg, Chili, secondhand butiker och lite andra kul ställen, helt mysigt. Jag drömmer ju bara så himla hårt om att flytta och inreda MIN egna underbara lägenhet, vart som hellst i världen förutom i Uppsala! Jag vill lixom inte slå mej ner här direkt, har bott här heela livet och kan absolut tänka mej att bo här i framtiden, MEN först måste jag för sjutton bott nån annanstans, sett nått annat. Men jag måste då säga att jag börjar bli lite orolig över min tapet som jag har sett på household, har inte sett den någon annan stans, jag MÅSTE ha de, så ska gå dit imorrn och ta reda på vad de är för märke och hoppas på allt som finns att den finns kvar och att dengår att köpa! Annars kommer jag ju bli helt ledsen!

Men för att återgå till självaste dagen. Jag har faktist storstädat idag. Så nu är de ju stört äckligt fint på mitt rum i alla vrår, tillomed om man öppnar garderoben ju! Fantastiskt! Och tro de eller ej men tidningsställen sitter på plats (ni har tillomed tillgång till bildbevis)! Jag är ju lite stolt över vackerheten på mitt rum så jag va ju vungen att lägga ut lite bilder! Så fiiint så!

Carla kom över såhär på kvällskvisten och vi kikade på Gossip girl som tydligen hade säsongsavslutning (?!) och de kommer tydligen tillbaka i maj, men då är ju jag inte här...! DEN NI! Sen vart de The starter wife som är helt bra, jag gillar de helt klart!

Imorrn är de den sista lediga dagen och då ska jag träna! Jag är så himla omotiverad, usch å fy å blä! Men de är ju skönt när man väl är där!



1. Tidningställen på plats. Självklart köpta på IKEA (Spontan; 89 kr/st)
2. Min soffa, hemma gjord, kuddarna från IKEA. Bord, matta, IKEA.
3. Min lilla säng och datorbordet helt utan smink!
4. Min kära Tv och tv-bänk från IKEA (Bestå serien)
5. Mina älskade skor i skohyllor som egentligen är CD-hyllor även de från IKEA (Benno 249 kr) (VÄRT!) Jag ska införskaffa mig en till, kanske tillomed imorrn?


Total rensning

Ja, idag var man ju då ledig, så nu vart de projekt nr 1 som fick ta fart på mina lediga dagar här, städa garderoben.Och tro mej gott folk, de va på tiden! Först och främst så var de ju så stökigt så man höll på att få spader bara man skulle hitta nått i röran, men även en massa skit som man inte använder. Så allt skit är nu slängt och det vart en heelt proppad svart sopsäck och sedan en hel IKEa-påse. Massa skit helt enkelt. Och nu är de ju helt fantastiskt fint i garderoben! Har dock inte städat resten av rummet och utsidan, men ändå! De tog sin tid att rena ut allt vill jag lova!

Annars har jag inte gjort så mycket mer, sov till 1 ungefär, skönt ju! Men imorrn ska jag upp i tid och hem till Linnéa på morgon mys! :) Sedan ska jag ta mig ann projekt nr 2 som är dessa himla tidningsställ som stått ett tag nu... De börjar bli dags att få upp dom!

Sen har man ju helt klart kollat på 100 höjdare. Helt kul :) Det var faktiskt massa kul som man råkade se på Tv idag, alltid trevligt! Sedan är ju syrran och jag ensamma hemma och de firade vi med lite chips och dip sådär mitt i veckan, skönt ju! Imorn är de träning som gäller, så hade min onyttiga dag idag. Haha!

image54image55image57

De blev så prydligt så, de ser ju lite rörigt ut på bild (?) men då skulle ni sett hur de såg ut innan!

Ledig helg

Lördagen började lite mysigt med en resa till farmor och farfar i Enköping, syrran övningskörde hela vägen, men de gick bra. Hon va så duktig så! Sedan vart de fika och lite snack. Sedan kollade vi in farmors handväskor som hon inte längre använder och vipps så hade vi massa nya väskor! Kul!Och det var ju bandy SM eller nått är i stan och de är klart man ska ut och festa! Så dagen började direkt när man kom hem, runt 3 var vi hemma hos Malin och där dracks de lite, av alla medverkade förutom (för jag skulle köra mamma och pappa till arlanda kl 04.45) och sedan var de ner på stan och in på flustret och in i öltälten, sedan blev de förfest 2 hemma hos Christoffer som vi mötte på flustret. MELODIFESTIVALEN, helt okej låt som vann. Sannas låt va ju riktigt bra den med, men båda hade funkat som vinnare så de va ju bra! Sedan var de People som gällde. Det blev bra drag och vi hade en mycket lyckad kväll. Maxmat och sedan hem för att vänta på att mamma och pappa skulle packa klart, sedan på väg till arlanda. Hemvägen var skön då jag å rihanna festa loss i bilen. Bums i säng och somna direkt.

Men de va en skojig lördag. Fredagen var mys hemma med familjen och helt lugn. Men nu är det söndag och jag ska nu dra mej ner på stan för min dejt med Linnéa, först mat och sedan bio.. MYS!

image58
Carla och Fridas ansikte fastnade på bild.

Rihanna rockar loss

Dagen började med att jobba såklart, även fast man hade fixat ledigt, men fick backa  upp ändå ett litet tag. Sedan vart det på väg till sthlm, mötte upp Sabina och vi tog tåget och sedan kikade vi lite i affärer på vägen till Kungshallen där vi sedan käkade, jag kebab såklart och Sabina en tacostallrik, mycket viktig detalj. Sedan tunnelbana till globen och sedan var det köa, men de gick ganska fort. När vi väl kom fram till dörren hade vi ju såklart ett paraply med oss för de regnade ju, men de fick man inte ha med sig, så de fick vi offra och slänga! Som tur var regnade de inte så mycke på vägen hem. Rihanna hade ju bett om att inga skulle ha paraplyer med sig, umbrellaförbud helt enkelt.

Själva konserten var helt okej. Hon hade dock stört fula kläder och hade rockat till de flesta låtarna. Och jag är ju då inget rock fan tyvärr, jag är mer för rnb och hiphop stilen lixom, så de va lite tråkigt. Men vi satt ganska bra, rakt framför scenen men dock högst upp, herregud så högt! Jättehöga trappsteg var de med, herregud vilken träning! Konserten varade dock bara en timme..! De kändes lite kort.. Men förbandet var Adam tensta, han va grym! Haha ska nog införskaffa mig hans skiva.

Sedan var de hem, men de va ju helt klart en kul grej sådär mitt i vardagen :)


Ledighet, party, soffa.

Idag började man jobba kl 9, och de är så stört jobbigt, de är bara en timme tidigare än vanligt, men den där timmen, de finns inga ord..! Fy!

Igår vart de lite party, nyktert dock, höll mig till redbull. Oskar och Jesper firades sådär lite i efterhand. Så de vart lite mys här hemma hos mej sedan drog vi oss ner på stan och hängde lite på Terrassen, sedan drog vi och käkade och jag träffade Carro som jag gick i samma klass som i gymnasiet, träffar henne inte så ofta så man får passa på! Så skulle bara hälsa på kvinnan och snacka lite utanför people, men jag gick in ett litet tag iallafall, så hängde där runt en timme. Stötte på Twinsen och Carro där, gullefjun där! Dom såg ut att ha kul så klart! Sen stötte jag även på en gammal vän vid namn Tarik som var en aning full men de va kul att se han iallafall! Sen hem och sussa för att sedan kämpa sig upp till jobbet.

I fredags var jag då ledig, min ända lediga dag denna vecka. Då var de SOL! Så då passa jag på att gå ut och gå, så hörde jag att Martin och co kommit hem från Alperna, där dom va en hel månad. Så Martin fick göra mej sällskap på promenaden i solskenet och berätta om livet i Aplerna, där dom verkade ha stormtrivits såklart! Och sedan vart de hem och sega. Myskväll i soffan först hemma med mamma och syrran och lets dance, sedan avslutades den med Martin, Jesper, Joel och Ida.

Idag var planen att gå på bio med mamman min, men hörde av syrran att hon verkade lite off, men får se när hon kommer hem hur de blir. Carla kommer hem idag med! :) Hon den busen drog iväg till släkten i Ljusdal sådär över helgen.

Grattis min far!

Ja, pappa har då gått och fyllt år och här hemma har de vart ståhej och gäster både i helgen och igår! Tårta! :) Grattis på dej pappa! 46 år! Du är bäst, helt enkelt! Vi har passat på att fira honom igår även fast den stora dagen faktist är idag, då han flydde över till Danmark på jobb iställe för att njuta av att bli något år äldre.

Själv har man då också jobbat, heldag. Segt, och just nu känns de bara såå tråkigt att jobba, längtar som bara den till napa just nu! 65 dagar! Vill nu, nu, nu!

Snabbade mej hem med racer fart för att kolla på Gossip Girl då jag slutar när de börjar, sedan var de bara över till Carla då de va slut och kollade på Gynning tillsammans med henne. Sedan hittade jag en trevlig liten rosa pärm på hennes säng och snokig som jag är så måste jag ju kolla va de va för nått..! Och de va hennes gullentuss mamma som skrivit dagbok om Carlas uppväxt, där hade vi kul ett tag och hittade en massa kommentarer som hon sagt när hon va liten, helt kul! Ungar är för bäst! Jag längtar tills Estrid börjar prata ord (min lilla sötnos till kusin).

Annars så lever jag just nu på helgen som va så stört kul, helt ledig och lycklig och helt underbar! Som en bal på slottet helt enkelt! Leendet bara va upp över öronen hela helgen! VÄRT!

image53
Min outfit på daddis party, Jag och daddi i Grakland, GRATTIIS! <3

Fredag med fredagskänsla!

Fredagen bjöd trots fredagskänsla torsdag på rätt feeling på rätt dag! Jobbade till kl 5. Sen drog jag en snabbis till Gränby centrum där jag köpte mig lite blondering och en ny fräsh mascara, Dior blackout, värd! Mycket bra mascara! Hel nöjd! Sedan drog jag till gymmete för att sola, inte träna..! Dåligt men, men.. Sen vart de hem och slänga i färgen, premiär på att färga helt själv, men de jag fint och nu är jag blondare! Målet uppnått!

Sedan var de iväg till Carla och vi började förfesta lite, kul med utgång, de va några veckor sen. Så vi drack lite granna sen drog vi oss ner på stan för att gå på nån Heaven and hell grej eller va de nu va, de va nån fest iallafall så de va väl helt okej där, träffade lite folk som man inte träffat på länge, så de va kul. Sen drog vi oss till vårt andra hem People där vi trivs som bäst. Sedan vart de tillomed efterfest, den du! I typ en av världens snyggaste lägenheter! Trevligt folk där med, sen sussning och frukost fick bli på Cupido, mycket gott! Och cola is the shit! Det var hur som helst en mycket rolig kväll, mycket lyckad! VÄRT!
                          

RSS 2.0