Måndag är den sämstaste dagen!

Måndag, inte undra på att lite sämre tillverkningar kallas måndagsex. Fyfan va måndag är sämst! Helt sjukt trött har jag vart idag, fy fy fy! Som tur var var jag inte ensam, både Carro och jag var sjukt trötta, så vi gick faktiskt till vilorummet i skolan och knöla ner oss som 2 köttbullar för att få plats och sov i ca 20 min, de var så värt. Efter de hade vi formgivning och en stackars praktikant fick sitta modell när alla skulle måla av henne, men hon va söt och modig, så de gick bra.

Annars måste jag ju bara säga att de va så sjukt imorse, jag var helt förlamad när jag vakna, jag kunde inte röra mina armar eller ben och inte ens öppna ögnen, haha min kropp sa nej helt enkelt, de va heelt sjukt. Jag drömde tillomed att jag ringde till skolan och sa att jag inte kunde röra mej och att jag inte kunde komma. Men kom upp tillsist och kom i tid till skolan.

Nu är iallafall tentan utskriven och helt hundra klar.

Imorgon får jag nycklarna till lägenheten!! Spännande! Då ska de spacklas..! Mamma skickade ett sms och hon hade shoppat svarta och starkrosa handdukar och en starkrosa badrumsmatta med! Jag kan lova att de kommer vara en del rosa i min lägenhet...! Men fint kommer de blir, ska ta kort sen så ni får se såklart!

Nej ska faktiskt börja tänka på refrängen och gå och lägga mej i tid, Carro som alltid lägger sig i tid ligger redan i sängen, jag blir ju helt stressad av henne..! Haha nej då, men nu är de dags att knyta sig så man kanske kan va pigg imorgon?

Fullpackad helg!

Nu har de vart massor att göra och massor har såklart hänt.

Fredag:
Shoppingdag med mamma, började redan kl 9.30 då vi åkte och köpte mina underbara supersöta rosa fåtöljer! Sedan åkte vi vidare till Jysk, Rusta, ÖB, Plantagen, Jula, Chili, 2 secondhand butiker och så avslutade vi på IKEA. Shoppas loss som bara den! Och fynd gjordes helt klart! Men de kommer bilder på de sen när de packas upp i lägenheten! Just nu ligger de mesta inproppat i bilen...

Fredagkvällen bjöd på fest, nu var de dags för lite supande efter min vita månad, så de blev fest med 2 kollegor, Märith och Assal. Vi började festen hemma hos Märith med en liten träff av henne man i livvet, mycket trevligt. Sedan var de vin och cider och fest och snack och massa skvaller såklart! Sedan begav vi oss ner till stan och in på Flustret, ett uteställe för typ alla åldrar... Jag vart dock lite för full men vi hade superskoj! Se bara så glada vi är på bilderna! :)

Lördag:
Jobbade till en början, sen hem och sova igen mej såklart! Sen var de bara att börja packa och montera ner allt som ska med till Skara då mamma och pappa ska ta släpet till helgen... Jag proppade in allt jag fick plats med i min bil och de va 4 hela ikeakassar fullpackade och en micro.. Haha! Kvällen var alltså full med arbete och skrivande av checklistor...

Söndag:
Jobb hela dagen och sedan åkte jag direkt tillbaka till Skara, hämtade upp en sthlms-tjej, Viktorija, på stationen och åkte tillbaka till Skara. Kom fram runt kl 23 och då var de bara sätta sig och göra mitt byxmönster som verkligen behövde vara klart på måndagen. Så de blev ingen sömn förrens kl halv 1.


     


Hemma i Uppsala och tentan är gjord!

Nu sitter jag hemma i Uppsala  mitt röriga rum som är proppat med grejer som ska med till Skara nästa helg, och rörigare kommer de bli när jag ska monterna ner allt så de enkelt kan packas in i bilen och mammi och daddi kan komma farandes med allt näst helg. De gick fort att köra hem idag och traffiken flöt på fint, haha.

Blev klar med min skjorta idag! :D Nöjd med hur den ser ut men de blev ju inte 100% innuti om den ska betygsättas, men funderar på att sy en till skjorta som kan få betygsättas, men annars älskar jag min sil på skjortan, men lägger ut bilder imorn! De blir nog kvällen outfit tillomed! Så nöjd är jag tillomed.. Haha!

Har precis gjort klart (i princip) min hemtenta om Ull. Har nån fråga som jag inte kan svara på eftersom jag har matrialet kvar i Skara, så de får jag ta på måndag, men så skönt att de nästan är klart, att jag verkligen satte mig ner och gjorde de nu så de inte skulle hänga kvar i bakgrunden av min hemvistelse.

Imorgon är de flyttshopping som gäller...! KUL! Mest nyfiken på fåtöljerna såklart, men dom ska vi köpa direkt på morgonen 9.30! Så behöver inte vänta så länge till och på tal om den tiden så ska jag nog ta och gå och lägga mej snart..

Men fick lite msn-kontakt med en kär vän från Cypern, så vill ju prata lite med honom nu! :) Saknar!

Helt vanlig dag och tenta

Hela dagen har bestått av sömnad i skolan, sytt på min skjorta en massa, och förhoppningsvis klar imorgon å vi har en till dagmedbara sömnad, de är kul med dessa dagar, man hinner komma in så bra och man hinner massor, men måste ju dock säga att sprätten är min bästa vän, hur skulle jag klara mej utan den, en hel del sprättande nu när man inte är sådär hundra på allt.

Min telefonterror behövde inte bli så intensiv då jag fick svar första gången jag försökte idag och nu är de så gott som klart..! Ska hämta och betala på fredag morgon, känns så bra att jag verkligen tagit tag i de och typ köpt dom nu. För de där är endå en sån grej som man bara låter vara men tänk så bra de skulle bli.. Så gör iallafall jag, men nu har jag gjort de och gu' så bra de kommer bli!

Hem till Uppsala imorgon efter skolan, dock själv i bilen, de blir lie dunka dunka helt enkelt.. Haha :)

Sitter just nu och gör en hemtenta på ull, saknar dock ett häfte som hjälpmedel så de frågorna som jag verkligen behöver de häftet på får jag helt enkelt ta på måndag. Ville ju egenligen va ganska klar när jag skulle hem, men får köra på på torsdag kväll när jag kommer hem och resten på måndag, ska nämligen in på tisdag.

Annars hängt framför tven efter skolan, lagat mat, hängt lite framför datorn... Hmm ja, och skola såklart... Men de va de, inget speciellt idag, inga kalvar eller så. Haha :)


Telefonterror och fest planerat

Idag gick vi till skolan, faktiskt. Vi har ju fuskat och tagit bilen, speciellt på måndagar! Men idag gick vi och för första gången exprementerade vi inte med massa genvägar som helt klart var omvägar, de har tagit oss ca 35 min att gå till skolan och nu när vi gick raka stora vägen så tog de 20 min. Så värt ju! haha va har vi hållt på med egenligen?! Men nu vet vi ju hur vi ska ta oss till väga och 20 minuters gång känns så mycket mer okej. Sen när flyttlasset går så kommer en cykel med och vi kan cykla! Iallafall ett tag till.

Annars i skolan så kämpar jag på och de börjar lika en skjorta nu, så förhoppningsvis är den klar nu i veckan! :)

Idag har jag vart helt duktig också! Hemma så dona jag med lite grejs som jag låg efter i skolan, skrev kaligrafi och affärstext och måla kort till mina grattis-kort som vi fått i uppgift. Känner mej duktig.

Annars så kämpar jag fortfarande med att få tag i denne Malin som lagt ut fåtöljerna på blocket, har ju endast ett hem nr och mailen svarar dom inte på. Och hemma verkar dom aldrig va heller! Jag vill ha! Imorgon är de telefonterror hos dom. Haha.

I helgen blir de fest!! Helt sjuukt vad veckorna går fort, vi åker hem torsdag eftermiddag och de är ju bara imorgon sen åker vi, de va ju fan nyss helg, fast de är ju skönt :)

Måndag

Ja, nu sitter man i skolan, de är verkligen så måndag. Helt slut i huvet och mår lite dåligt, illamående, FY! Har inte tid att bli sjuk nu ju! Massor att hinna med, har klippt ut alla delar till min skjorta precis och ska nu börja knåpa ihop den! Spännande!

Fick ju dock reda på att jag måste göra om dragkedjan på min kjol, som hade gått upp ett hål i mitten på, så jäkla surt, men vet ju hur jag ska göra så får fixa de någon eftermiddag.

Annars läste jag lite citat och sånt igår för jag tänkte göra lite tavlor av de sen, såna som motiverar, men då stötte jag på de här:

"Fat people are harder to kidnap"

Haha jag tyckte de va hur kul som hellst, lite elakt men ändå helt kul, var nog dock ganska övertrött igår, men ändå.

Segast ever

Ibland är de ju bara så skönt att sega. Idag ska jag så inte göra någonting alls. Eller jag ska ju tvätta mina tyger och värma gårdagens pizza till middag.. Haha engagerad!

Har iallafall hittat de sötaste fåtöljerna på blocket! Och dom finns i Uppsala! Kolla bilden, supersöta! Skulle passa så bra att ta bort alla raka linjer som jag har på de grejerna som kommer in i hemmet, bryta av lite snyggt sådär!

Jag och Carro har gått upp från sängen och satt oss i soffan iallafall.. Haha. Vi kollade på Dreamgirls till frukost och nu är den slut och Carro gjorde dagens duktighet genom att åka iväg på kontainer jakt för att slänga vårt skräp som blev när vi målade och grejade. Duktig ju, själv sitter jag duktigt kvar i soffan :)


Sötaste!

De blev visst lite mys istället

Nej du, de fick inte bli någon utgång. Det blev en myskväll hemma istället med film, pizza och chips! Mumsi! Vi va helt sega och trötta så vi hoppade helt enkelt våran festkväll. Vi var ju dock på systemet och köpte lite alkoholhaltiga drycker, så jag var nära på att inte klara min vita månad! Eller de va ju nästan en hel månad isåfall, men nu är den så gott som avklarad.. Ska ut och festa på fredag och då har de ju vart den 25 som är de magiska datumet, då har jag var nykter en hel månad. Inte för att de är värsta grejen, men ändå, inte ens en enda droppe alkohol. Jag är ändå ganska stolt över mej själv. Haha :)

Idag var de sol och ganska varmt och vi hade fått i uppgift att ut och måla av en dörr på någon byggnad i sol så de va skugga med i bilden, så vi passa på nu när de va sol. Till en början gick de helt åt skogen men vi körde på ett ny tänk när vi totalt tröttna och kände att vi sög och böt dörr helt enkelt, och då gick de bättre, vi hade nog låst oss totalt. Och ingen jäkla sudd hade vi heller, så de va en chans som gällde och papprerna började ta slut... Haha men de löste sig ändå helt okej om man får säga så.

Just nu sitter jag och söker lite på internet om vidarutbildningar efter detta år. Jag är inne på Skodesignerlinjen i Borås, den kostar dock 50 000 kr om jag fattat de rätt, men de kan de ju va så värt om de är de jag vill jobba med de närmaste åren, men ska kolla runt lite och tänkte söka lite olika, sen när de är dags, de är ju så hög konkurrens på dessa utbildningar, tyvärr. Haha helt hetsig, men jag vill liksom ha en plan av nått slag. Iallafall en liten plan.. Haha :)

Imorgon blir de väl mys söndag med ingen ansträngande på schemat direkt. Ska tvätta mitt tyg dock, de är ett måste! Så de krympt klart så jag kan börja sy min skjorta på måndag!

Annars så har Sabina kommit hem! De glädjer mej, kvinnan har haft de lyx i hela två veckor utomlands i solen och värmen! AVIS!

Lite grann av ett fiasko, men kul ändå

Rubriken talar för kvällens "utgång". Vi siktade in oss på Olins, som typ är de enda utestället här i Skara. Men när vi kommer dit så var några vakter där utanför som sa att vi nog inte ville gå in där, då undra vi såklart varför;

"de är högstadiedisco"

HAHA VA FAN?!

Om jag ska citera Susanne "dom kan väl ha disco i en gympasal som på alla andra ställen.." Haha så snopna som vi blev tänkte vi glida ett varv på stan och sedan åka hem och spela lite mer Wii hos Susanne, men vi såg lite folk utanför ett bowlingställe, så vi gick in där. De va en upplevelse de med, karaoke, biljard, bowling, bar och kiosk och lite allt möjligt inklämt i en lokal som hade feelingen fritidsgård för alla åldrar,,, Haha ja va ska man säga?

Kvällen började iallafall med lite mys hos Susanne som var en värdig värdinna som hade laddat upp med godis och chips och Wii. Så först lite snack och drinkar (alkoholfritt för mej såklart) sedan lite bowling på Wii, de va skoj, fick till iallafall en strike! Woho!

Men vi fick tips av dessa sköna vakter utanför Olins att de va oktoberfesten imorgon och då skulle de va massor av folk ute, så de får bli en "2dagars" om vi nu kan räkna med denna kväll på fritidsgården. Haha :)

Lite bilder blev de iallafall!


Sushi, kalv och utgång allt detta finns i lilla Skara

Nu sitter jag och Carro här redo för utgång i Skara, haha ska bli så spännande! Vi ska dra oss till Susanne och förfesta lite, eller jag har ju fortfarande min vita månad, men Carro har redan börjat på drinken före förfesten! Så den ska drickas upp, sen ska vi bege oss.

Idag har vi vart i skolan, första fredagen på länge, vi brukar ha eget arbete och vi brukar åka hem på fredag som eget arbete, men idag va vi duktiga och min kjol som dock skulle vart klar för en vecka sen blev klar idag.

Fick ett totalt sushibehov idag, så vi exprementerade lite och gjorde vår egen, blev helt okej, hade dock vanlig soya, inte lika gott, men de fixar man ju lätt tills nästa gång. De blev lite kvar också, så de blir sushi lunch imorgon. Ni kan ju se hur fina dom blev på dessa fina bilder!

Och måste ju helt klart nämna att när vi var på väg till Coop och sushihyllan så såg vi något bakom en vägskylt på sidan av vägen som sprang, min första tanke var att de var en häst, sjukt ställe för en häst men ändå, ännu sjukare är just att de var en kalv?! Vad hände där liksom? En kalv springandes på vägkanten, helt sjukt, vad gör man då? Jag och Carro va helt chockade och jag tror lätt att de rymt från scanfabriken som ligger här och luktar äckligt på eftermiddagarna. Haha! Nej men helt sjukt ju!


Snart ska man flytta...!

Idag var de skola igen. De är kul och idag vart mitt skjortmönster klart! Och precis nu när jag skrev de kom jag på att jag skulle tagit hem tyget och tvätta de så att de skulle krympa innan jag ska börja sy, dehar jag ju då glömt, fan! Imorgon får de helt enkelt ta och bli till att sy klart kjolen, eller så mycket jag hinner iallafall!


Idag planerade jag, Carro och Susanne att vi ska ut i Skara imorgon, iallafall vi, alla som är kvar i Skara och vill får hemskt gärna följa med!


Idag kollade jag ju på lägenheten, och jag flyttar in från den 1 oktober! Spännande! Ska målas och fixas, KUL KUL KUL! Sovrummet och vardagsrummet skulle hyresvärden stå för, men jag fixar själv så jag slipper vänta! Tänkte nog köra lite färg i köket med, eller färg och färg, vitt vitt vitt över hela placet, då är de ju ingen efter som kommer klaga heller, vitt är ju lixom vitt. Haha. Annars var de vitt kakel i badrummet och blåa väggar upptill, vita luckor i köket så de känns ju bra. Dock ingen frys, får se hur jag löser de...! De bästa av allt, flyttar endast 400 m rån Carro, så får jag abstinens så kan jag alltid springa över, haha yeah! :)


Nu håller vi på och kollar på Lyxfällan och lär oss en läxa eller två förhoppningsvis. Csnpapprerna är inskickade och hoppas allt går som de ska och att pengarna kommer in snart så jag inte slutar på just Lyxfällan...! Haha nej då, så illa är de inte.


Annars så har Carro fortsatt duktigheten och satt upp de sista gardinerna och den sista hyllan i sovrummet. Nu återstår de bara att plocka rätt på tvätten som hänger över hela lägenheten då den inte hade torkat då vår tvättid var slut. Haha sämst!


Nej nu är de dags för äppelpaj sen igår! Mums!


De var den dagen

Ja, nu sitter man här, hela dagen har gått, men mycket har vi gjort. En hylla har kommit upp och en list i köket har bytt färg till svart, så stor skillnad med dessa små detaljer! En spegelram har också blivit svart och vi lyxa till det med spagetti och köttfärsås och smulpaj till efterrätt, totalt fullproppad, men gott var de!


Sen har jag snackat med csn idag också om ansökan om studiemedel och lån, de hade skickat ut ett papper till, mamma och jag skulle försöka göra de genom telefon eftersom jag är i Skara och pappret hemma i Uppsala. Men vi fattade inte ens dessa sjuka ja och nej frågor, så vi väntade på pappa, men inte han heller kunde förstå frågona som va helt sjukt formulerade. Det verkade som om de var ett papper till nån som pluggat utomlands... Men pappa skulle ringa imorgon eftersom han har pappret. Hoppas de löser sig, vore kul att ha lite pengar... Fy så drygt att allt tar sån tid, blir ju lite upprörd, tänk om jag inte haft en mamma och pappa som kunde låna ut pengar åt mej, hur skulle jag då kunna flytta till Skara och kunna överleva? Usch så dåligt! Men, men hoppas de löser sig inom kort, kunna stå på egna ben vore ju kanske kul.


Lägenhetskollning imorgon, spännande! Hoppas de är bra! Min mamma hade nämnt för morfar att jag kanske skulle flytta så han hade börjat packa ihop en kartong med kastruller och sånt som han hade över, helt söt, som han skulle lämna till mamma nu i helgen.


Imorgon är de skola igen och nu måste jag sätta lite fart med allt som jag ligger efter i, lite smågrejs. Måste organisera de bara, kanske köpa en och annan pärm, har inte direkt nån ordning alls, men jag ska, jag ska!


Ikväll blir de övernattning i vardagsrummet, de luktar fortfarande nymålat, så för säkerhets skull, så vi inte får canser eller nått annat av alla farliga ångor så hoppar vi en natt i sovrummet! Pyjamasparty :)


Nymålat och nyduschad

Idag har vi vart superduktiga. Vaknade klockan 10, gick ner och satte igång tvätten och sedan började vi måla om i sovrummet. Kl 12 var vi klara med de och andra omgången tvätt är igång. Tog en dusch efter allt slit med målandet, sköljde bort all färg! Så nu sitter jag här nyduschad och fräsch, dock osminkad, så ser inte så fräsch ut.. haha! Carro fortsätter sin duktighet och har precis satt upp gardinstångsfästen, dock visade de sig att själva stången var för kort, men hon hade två och de fanns en i sovrummet som hon kunde använda sig av, så de löser sig nog ändå, strykandet av gardinen som är i plommonlila har nu börjat.

Tven fortsätter att bjuda på skit, vi såg lite på Våra bästa år till frukost, haha de är ju bara för bra. Så himla sämst att jag älskar de! Hatar dock att dom byter ut massa skådespelare nu. HAHA insatt!

Uppsala, uppsala, uppsala mitt hem

Uppsala finns ju såklart kvar i livet! Eftersom jag var tvungen att kasta mig iväg till Skara så har de blivit till att åka hem till Uppsala på helgerna, 4 timmar körning, tar på krafterna och är sjukt tråkigt. Men Carro och jag har börjat pendla tillsammans, hon bor ju i Västerås... Roligare och billigare. Vi har även haft med oss en sthlms-brud som tog tåget från centralen i Uppsala sen. Som tur är har jag haft lite pengaterapi i Cypern, så studentlivet kanske fixar sig ändå.. Har hunnit med att jobba några dagar på IKEA nu när jag vart hemma i Uppsala också, trodde  jag skulle glömt massor, men de var som om jag jobbat hela tiden, förutom att de var massa ny personal..!

Kulturnatten var ju nu i helgas också, och då var jag ju hemma, de var meningen att Carro skulle komma och festa med mej, men sen fick de bli jobb istället, men de ska vi ta igen! De fick bli lite mys med twinsen på stan, åkte ner och kämpade för att hitta en parkering, sen gick vi och glodde på lite folk, sjukt mycket folk ute, alla hade kommit fram från sina små vårer hemma i mörkret. Sedan hängde vi lite på Carl Philip och drack en alkoholfri drink, körde ju, plus att jag ska ha en hel vit månad nu när jag kommit hem från suparlandet, där jag dock inte drack så mycket som man kan tro, men ändå, en hel del blev de ju...! Sedan vart de hem i god tid för att jobba dagen efter och bege mej tillbaka till Skara direkt efter jobbet, orkar inte köra helt trött ju!

Men de va en mysig helg i Uppsala och kul att vara tillbaka till jobbet också! Back to Skara!


Kulturnatten




Bilder sen tidigare helger i Uppsala, fest, fest och fest!


Mini kräftskiva

Idag är de lill-fredag, vi är "lediga" (eget arbete) imorgon och jag och Carro lyxade till det med kräftor och tillbehör. Nu är de lite Legally blond mys!

Jag har faktist packat upp min Ikea-kasse idag som jag som typ levt i senaste veckorna, känns skönt faktist! Sen har vi fixat inför målningen imorgon, med lite spackling och städning.

MUMS :)


Från ett kapitel till ett annat

Ja, så nu har jag skrivit ner lite om Cypern.

Men från ett kapitel till ett annat helt nytt sådant i mitt liv. Landade i Sverige måndagen den 25 augusti och var då redan en vecka sen till utbildningen jag kommit in på. Så hem, packa upp och packa ner, varva ner och käka "svensk pizza". Åkte till Skara kl 04.00 och kom fram tisdagen kl 08.00. Började då skolan, sjukt trött och massor att ta igen begav jag mig till vandrarhemmet i Skara. Utbildningen befinner sig nämligen i just Skara. Så jag hade iallafall ringt vandrarhemmet och bokat ett rum, då gav han mej en portkod och "nyckeln sitter i dörren", måste ju bara skratta lite för mej själv, jag visste att de var litet, men när jag hörde denna härliga man lämna nyckeln i dörren undrade jag helt klart hur litet de verkligen var.

Det jag pluggar nu är alltså textil och modedesign på Katedralskolan. Det är superkul och jag har börjat komma ikapp nu med allt jag missat första veckan. Just nu bor jag tillsammans med en tjej från Västerås,Carro, hon kom också en vecka sent till utbildningen och bodde som jag på vandrarhemmet första veckan, så vi lärde känna varandra där. Hon köpte en lägenhet och lilla jag har flörtat in mej och bor lite inneboende hos the superkvinna Carro. Vi har målat och donat och vart superduktiga och imorgon ska vi måla första varvet i sovrummet, de sista rummet som behöver målas, hallen och vardagsrummet är färdigmålade. Vitt och lila i hallen och helt vitt i vardagsrummet, men fint och fräsht blev de!

Ska kolla på en lägenhet på torsdag! Jag står första i kön så vill jag ha den så får jag den, hoppas den är fin! :) Det är en 2:a på 63 kvm, inglasad balkong.. Låter najs iallafall! Hoppas!


Carro målar och jag tog en SMS-paus.


Carro myser mitt i ommålningskaoset.

Hanna, Cattis och Susanne. Carro kämpar på, Rebecka strikes a pose och mitt kaos :)


The life as a säsongare in the Cypern

Jag spenderade ca 4 månader i Cypern och jobbade till en början åt Grabbarna Grus och sålde biljetter tillsammans med Carla och 2 underbara brudar från gbg, Lisen och Cassandra, på lite ruttna hotell. Jobbade och slet på med dessa biljetter, jobbade på festerna och hade skoj till en början, men sen sket de sig och blev sämre och sämre och vi sa tillsist upp oss. Tröttnade totalt. Semster 3 veckor och sen drar vi hem tänkte vi då. Carla stog kvar vid valet att åka hem men jag struntade i min biljett hem för jag skaffade mig ett nytt jobb på Rockgarden.

Rockgarden ändrade tillbaka min uppfattning om Cypern. Var ganska sur och gillade inte alls jävla-skit-Cypern efter skitjobb och tråk och slit. Men fick då fasta tider, underbara folk att jobba med och mer tid till att träffa alla andra helt fantastiskt underbara människor jag träffat där nere. Sola och bada på dagarna, laga mat tillsammans med tjejerna på eftermiddagarna, jobba och festa på kvällarna/nätterna! Hur underbart låter inte de?! Min vardag den sista månaden i Cypern, underbara Cypern.

Nu har jag gjort de och de va superkul och lärde känna massor av underbara männsikor från hela Sverige. Bilder säger mer än ord, och ni kan ju förstå hur många ord och minnen de finns om ni räknar antal bilder, och kunde inte välja färre bilder än såhär... Mitt liv i Cypern. ENJOY!



Lite pose bild på flairing tävlingenPå partybåten!







      











Rockgarden








RSS 2.0