I AFRIKA!

Halla dar hemma i kalla Sverige! Nu sitter vi har pa Jambo inn och svettas. Har ar de 34 grader och kvavt som in i bomben. Kan ju saga att varan takflakt i rummet gor sa vi overlever iallafall! HAha nej ska verkligen inte klaga, hur underbart som helst med lite varme (ungefar 50+ fran de ni har...)

Har tagit oss ett varv i omradet och glott runt lite, gatt lite vilse och hittat tillbaka.

Kakat har vi gjort pa var restaurang precis intill, kottspett med pommes, riktigt gott! Nu stinker vi grill eftersom dom grillade 10 m bort fran oss, men de ar de vart.

Duschen funkar, med droppfunktion, inte direkt na tryck, men den finns (mer an jag forvantade mig...)


Totalt skryklig, men ja ni ser ju lite iallafall!


Styling uppgift - check! Modehistoria - inte alls.

Nu är de strax dags för sängen, börjar bli lite trött, men tänkte ändå kika lite snabbt på sista halvan av Project Runway som jag missade i söndags.

Idag har jag sytt på jeansskjortan, sista upplägget imorgon bara, sen klar, krångla en massa idag med kragjäveln. Nya tag imorgon.

Vi har ju även fått en styling uppgift i skolan. Personerna och budgeten var:

Mammaledig- 800 kr, Kvinnlig VD - 3500 kr, Äldre aktiv dam 60+ - 1500 kr.

Jag arbetade tillsammans med Linda och vi drog runt på stan och fotade lite i smyg(!) och nu har vi klippt och klistrat lite i datorn, vi är nöjda med vår insats och de va faktiskt riktigt kul. Svårare än jag trodde när man väl skulle välja plaggen! Så mycket enklare om man verkligen har en person som inte är påhittad..! Men som sagt, skoj. Hade ju dock hellre spenderat den tiden på modehistoria, som är ett måste, men va fan, de här var väl också lite lärorikt.


Så jag helt enkelt. Vill inte du också ha lite extra spänning i livet?

Äntligen. Nu har jag skrivit klart modehistorian för antiken. Känns bra. Nu blir de 1900-talet. Har redan skrivit de mesta om 20-talet, så är redan på gång där. Och kan ju säga att det finns ganska så mycket mer böcker om 1900-talets kläder/mode/ikoner/designers jämnfört med om antikens eller 1500-talet. Så är det är absolut roligare, mer relevant känns de som, iallafall just nu. Men det känns verkligen värt att skriva om modehistorian, det blir tillomed lite vanlig historia också, eftersom man kollar vad som hände under den tiden och sånt, för de påverkar också modet!

Varför är jag alltid såhär? Tänker att jag har så mycket tid och att jag ska göra massor, sen vipps, så är de sista veckan och så sitter jag här, men en heeel del modehistoria kvar och datorn är inte tömd, mp3erna inte fyllda och tvätten otvättad (tvättiden obokad) och visumet inte här än... Jag gillar helt enkelt lite extra spänning i vardagen.. Ska visumet och mitt pass hinna komma eller ska de bli en äventyr för att få tag på de? Haha herregud.

Imorgon blir de skola och styling uppgift och boka en tvättid för innan jag åker (!).


Nemas problemas, allt löser sig, sista veckan - dagen innan.

Inte ens en vecka kvar till värmen!

Idag har de inventerats på jobbet och jag ska åka dit och köra kvällspasset då de andra räknat hela dagen från tidigmorgon! Först blir de en sväng till bibblan för lite omlån och tillbaka lämning av böcker.

Kanske ska kila förbi Claes Ohlssons och köpa mig en ficklampa som man skruvar igång.. HAHA! Värt! Ska man till Africa så ska man! Helt sjukt snart ju, måndag, inte ens en vecka kvar!

Ringde ambassaden också och dubbelkolla med mitt visum, dom skulle skicka de imorgon. Känns bra. Och så fick jag hem nya linser igår. Allt börjar falla på plats.

Lite bilder från lördagsmys hos Oscar


Efter helgen kommer såklart en måndag

Till helgen vart de då fest, fredagen till Linns ära. 20 år gammal. Lördagen bjöd såklart på jobb och var riktigt peppad efter säljutbildningen vi haft i veckan. Sjukt lugn lördag dock. Kvällen spenderades hemma hos Oscar med lite sköna själar. Söndag, alla hjärtans dag, jobb. Sen MYS hos Nadja. Vi var 4 singlar som firade vår egna thank god we're singles day. Verkligen en toppen kväll med ost och vin och massor med snack. Underbar kväll.

Idag var de skola, bara upp och hoppa! En vecka kvar nu, kämpa på! LÄÄNGTAR! Ylva åker om 2 dagar! Sjukt!

Jeansskjortan börjar ta form! De är knäppning, sista finputs på kragen och fickan ska på, sen tadaa - klar! Antagligen imorgon då! Wiie!

Lilla Linn blev lite större


Vi såg ut som värsta paret med biodate och allt

Igår fick jag äntligen se Avatar och självklart sågs den i 3D. Ja tack. Den var helt underbart mysig och sjukt vacker, som alla andra sagt. Hade ju sjuuukt höga förväntningar på den eftersom alla sagt att den va så bra, och de var den ju! Robin kom förbi med pizza och vi käkade oss proppade och sen drog vi till bion, vardagslyx! En annan bra film jag nyss sett är Sherlock Holmes, mycket bra!

Ikväll fyller Linn 20 år så de blir fest! :) SKOJ! Ska lyxa till det med att bleka utväxten! Har tvättat löshåret också.. Haha LYX! Wiihoo!


Självklart måste man ta kort med som suupersnygga 3Dbrillorna!

Mitt hem.

Ja de är något jag tänkt rätt mycket på. Men mitt hem är i min lägenhet här i Malmö. Jag älskar staden. Jag älskar min lägenhet, helt lagom för mig (hade ju dock inte skadat med liite mer klädförvaring..) och jag gillar där den ligger, i Värnhem. Å jag älskar allt mitt rosa. Mitt hem är jag och i love it.

Tyckte de var kul när mamma och syrran var här, det blir en helt annan sak, fullt och lite trångt. Det blir ju lätt fullt hus... Mamma skrev ett sms när hon kom hem - Det känns stort och rymligt här när man kom hem, likt när man bott i husvagn. Haha!

Vi brukade ju spendera somrarna i husvagnen, supermysigt, saknar de lite! Husvagnssemester. Men trångt va de såklart... Men efter-beachen-mys med yatzi i förtältet - Ja tack. Och för att inte tala om alla internskämt som kommit upp under årens lopp! JAHA?

Och så sånt som värmer i hjärtat. Daniel, en av många underbara vänner här nere i Malmö - Det här är nog min absoluta favoritplats i Malmö. De fina kläckte han ur sig bara sådär en måndagskväll med te och mackor och lite filmmys hos mig. Fina människa!


Tänk om man kunde allt!

Idag hoppade jag skolan för lite säljtekniksträning på jobbet med ett proffs :) Det var verkligen givande! Har lärt mig massor med nya tips och har öppnat ögonen för mycket. Superkul!

Ikväll blir de lite mys med en vän som ska åka iväg till varmare places under läängre tid. Jag åker ju själv snaart! Verkligen SNART! Känns superkul! Nästa måndag. 22 februari. Värme. Ja tack. Upplevelser. WOW.

Nej nu blir de lite modehistoria!

Pälsjackan

Lite bilder på pälsjackan.


Annat som hände på 1600-talet - Cervantes skrev den där jävla Don Quijote-skiten

Fast framför datorn idag igen. Hittar massa nytt skoj och intressant hela tiden! Nu har jag googlat lite på att baka utan ugn, eftersom jag inte får igång min gasugn. Så nu kanske de blir nått gott bakat till finbesöket i helgen :)

En snabbis förbi Entré idag och tog ett varv i alla affärer tillsammans med Minna. Trevligt.

Nu blir de verkligen modehistoria. 1600-talet är först ut nu, mer sugen på alla 1900-talen... Så mycket mer kul och intressant, men kommer dit snart. Bara de här nu och antikens Grekland och back in the days i Egypten, sen så :)

De som är busigt just nu är vädret.

Igår kikade jag på Cloudy with a chance of meatballs, den va bra och mysig, verkligen sevärd.

Idag startades dagen med mardrömmar och huvudvärk, inte alls nå kul. Sen har jag kikat på lite filmer idag också, deckad i soffan. Först vart de The book of Eli, den var verkligen bra, se! Och sen i inspirationssyfte kikade jag på James Bond, Dr No från 1962. Snart blir de lite kvälls-te och Paradise Hotel final!

Idag var de snöstorm. Igen. Ge upp? Kollar vår- och sommarbilder för fullt och drömmer mig bort. Sista april kom upp och då vill jag ju egentligen vara i Uppsala och mysa i ekonomikum, men de kanske blir till att testa på studentstad nr 2, Lund i år?


Jag på bushumör på sista april 2009 :) De va en kul dag!

Vackert.

Kikade på lite klipp från Grammisgalan och dess uppträdanden. Först kikade jag på Beyoncé och sen tittade jag in Pink precis efteråt, och tänkte men gu vilket tråkigt uppträdande jämnfört med Beyoncé. För de börjar ju rätt tråkigt, visst vacker låt, men sen, WOW! Vilket uppträdande. Så vackert!

 

 


Ett måndagsinlägg helt enkelt, tråkigt.

Så: ny vecka. Supermycket måndag. Mönster till jeansskjorta tillverkas i väntan på sällskap av Yasmin och Paradise Hotel.

På fredag kommer mammi och syrran :) Åh mys!

Ja annars är jag sjukt seg och fastnar lätt på massa roliga och intressanta bloggar samt en hel del youtube-klipp.

Snö som aldrig förr. Och varför ploga trotoarerna? Skit de vet ja! USCH!


Snaart får man sitta och steeka! SNAART!

RSS 2.0