Stockholm i mitt hjärta

Sista delen av kvällen på Framfickan blev inte dokumenterad, men mycket trevlig :)

Bara älskar att köra bil måste jag säga. Har ingen bil i Malmö ju, så här får man passa på!

Imorgon, eller ja, senare idag... ska jag till STHLM! Ska bli så himla skoj! Massa skoj planerat! WIE! Först och främst sola, sen lite shopping och sen fest! Vilken heldag! Hoppas vädret håller i sig! Och såklart träffa godingarna som bor i storstan. JA TACK!

Avnjöt en kebabsallad vid ån i kvällssol och sen lite mer drinkar


Sola och bada på klipporna i Länna - CHECK


Framfickan och mojito - CHECK


Cupidosallad vid ån och glass - CHECK!

Mötte upp ett par underbaringar till twins och vi köpte oss sallad från Cupio - JA TACK - och bara myste vid ån.


Trevlig resa.

Ja ni. Resan hem. En story i sig.

Eftersom tåget gick så tidigt och jag inte alls var förberedd hoppade jag sömnen, sova på tåget it is. Så utan sömn så stressar jag iväg till bussen, vart all tid tog vägen är en fråga i sig.. Men jag hann iallafall. Kommer fram och har med mig mobilen med biljetten på, sms-biljett - supersmart. MEN att ha batteri på mobilen vore ju bra då... Med en nästan död mobil, inget bankomatkort (hade tydligen skrivit fel kod så när jag satte in kortet i bankomaten så slukades de illa kvickt... Känns som de händer mig allt för ofta...), 60 kr kontant och ett ID-kort som gått ut (min körkort är visst också på villovägar..) så kan jag tillslut fram till Uppsala. Hela situationen känns lite jag i ett nötskal. Living on the edge. Saknar lite drama i livet så skapar de man kan, typ. Slarver.


Och nu - Uppsala

Snart bär de av till Uppsala. Tåget går 05.10. Verkar nästan som att jag inte hinner sova nått.. Får sova på tåget. Ska bli så mysigt att komma hem och få se allas vackra ansikten. Stanmys med Kajsa inplanerad inför dagen, sol och bad om vädret tillåter inplanerat på tis och sthlm på ons. Lite halvluddiga planer, de kommer fyllas på med massa mer skoj!

Och något som inte är så skoj... Tydligen har jag slagit fel kod (på fyllan...) för många gånger så idag vart man snopen när bankomaten snodde kortet. LAME. Kort-lös. IGEN. Kommer alltid så passande (som om de skulle passa någon gång) men just när man ska hitta på massa skoj och flänga och fara...


På't igen bah!

Sen var de dags för fest igen :) Började med en liten mysmiddag (vi var så hungriga att vi nästan åt upp varandra när vi äntligen fick mat..), sen vart de till att inta innergården igen. MYS.


Dagen efter segades de efter lite städning..

Vi övernattade hemma hos Pontus och dagen började med värsta lyxfrukosten som han föräldrar hade dukat fram åt oss, massor med gott och viktigaste av allt - ett rör treo och varsin öl. Haha!

Sen vart det lite städning, segning och grillning.


Midsommar i bilder. Så himla skoj! Tack till Pontus och alla som gjorde kvällen till vad den blev :)


Midsommar var awesome


Midsommar i Höllviken var suuperduper skoj. Fler bilder kommer. Uppsala-finbesöket är fortfarande kvar och nu blir de på't igen. Sushi först och sen mys på innergården och efter de lilla torg kanske, vi får se :) SKOJ!


" 12 säsonger av Top model måste väl ha gett något "

Idag var de en planerad fotoshoot. Santi ställde upp som modell. Så himla snygg. Hon har taggat rejält för att vara modell och tränat poser med sin mamma och allt. Underbar. Hon var en ren naturbegåvning och jag är så sjukt nöjd med bilderna. Verkligen nöjd. Och sminkningen, är lite smått stolt över mig själv. Haha, men de kan man få va!

Eftersom det är en styling-tävlig lägger jag upp bilderna när sista tävlingsdagen är satt (sista juni). Men lite sneekpeak och sminkningen kan ni ju se när vi var på väg ner till Västra hamnen för att fota.


Innergården bjuder upp till fest


Carlas födelsedag firades med årets första dopp. Kallt.


Sista tvätten ska hängas sen blir de ner på stan en snabbis innan jobb


GRATTIS!

Ett stort grattis till Carla som fyller 22 idag! Finns många minnen. Sjukt många. Och fler kommer de bli. Kärlek.


GRAAATTTIIS SNYGGO!


Can I be the girl that you met in a coin laundry?

Så idag blev de tvättdag. Det var verkligen dags. Som alltid när jag ska tvätta. Det blir stora lass med tvätt. Solen skiner och jag städar och fixar inomhus. Men men, så får de bli.

Planen är att åka hem till Uppsala efter midsommar. Kanske redan på lördag! Får se hur de går med att få tag på nån biljett på tradera. Men Uppsala it is. Nästan en hel vecka! Ska bli skoj! Jag vill gå och ta en drink på Framfickan, äta glass vid ån, grida in på Holmlunds och säga hej till söta tjejer bara för man ändå går förbi, grilla i Graneberg och kanske åka till Fjällnora och sola nån dag om vädret vill? Och såklart - det bästa med det hela - träffa alla underbara människor som råkar finnas där. ÅH! Längtar.

Nergosad i soffan och dags för film


Vart tog energin vägen? Ingen som vet.

Dagen startades med ett litet samtal med Jakob, mysigt. Sen vart det jobb (reastart...) och har precis slagit mig ner i soffan. Sjukt trött. Tålamod på noll just nu måste jag säga. Dags för nått att äta, men orkar inte fixa just nu, måste ha en liten paus först.

Härligt.

Läst lite på tjuvlyssnat, så himla skoj som alltid.

Två rullstolsburna och chica damer i medelåldern rullar runt på damavdelningen i matchande outfits.

En tant går förbi och utbrister - Och här kommer två rulltårtor, fina ni är!

Sen vart det lite söndagsmys


Det är dags att gå hem när du börjar lika ditt passfoto


Nu är det dags för en ny vecka

Igår var en skoj ikväll. Den startade på Fridays och sen vart de Rasoir. Skoj. Träffa Carla ute här också, helt knäppt men skoj! :)

Idag var det jobb, lugnt. Fixades inför rean som startar imorgon. Ser inte fram emot 2 månader kaos och "fokus" städ... Lame.

Kvällen bjöd på preimärgrillning på innergården här, mys. Spett och sallad med lite bea. Ja tack. Gott ocg mysigt. Avslutade med lite fotboll och en film - Did you hear about the Morgans? Den var ganska tråkigt faktiskt. Sjukt seg. Älskar ju Sarah Jessica Parker, men tillomed hon verkade lite tråkig och lame i den filmen. Så nej tack.


I'm in love, in you yellow


Såhär söta var vi på jobbet idag, bröllopsfina.


Fest, eller iallafall förfest.


Och nu blir de fest :)


Fikamys på stan


Nu ska jag ner och glida på stan innan jobbet


Vart är fredagskänslan?

Det var fullt upp igår, så blev inte ett enda inlägg! Hade klädpanik (ingen aning om vad jag ska ha på mig eller vad jag känner för), så tiden gick till de istället.

Sov ut idag och senare ikväll blir de jobb en snabbis. Men först ska jag sy klart ett blomsterdiadem, jag och Milla ska va midsommarfina på lördag :) Och innan jobb så blir de lite stanmys också. Idag är de molnigt.

Och närmare natten blev de lite festmys


Grillmys med fågelbajschock


Det var stört kallt i vattnet, glöm att jag hoppar i.


En liten fika i solen med söta tjejer


På väg hem från hamnen i reafynd


Solmys


Ledighetslyx

Nu blir de sängen. Fattar inte att de blev såhär sent igen, har vart lite halvtrött hela dagen.. Galet. Men har haft en toppen dag. Helt ledig. Inget måste. Har 2 såna dagar till! Skönt. Imorgon ska de bli bra väder, så hoppas vädret håller vad som utlovas, för planen är Västra hamnen och solmysa. JA TACK.

Imorgon är även en fika inbokad med söta ex-klassisar. Trevligt.

Nu - God natt.

Kvällen rundas av på Debasers uteservering.


Hanna använda mig som fikamyssällskap medan tvätten tvättades. Inte mig emot.


Idag myser jag omkring i de här


Mysfrukost

Så idag var de en mysfrukost med familyn innan de skulle hem. Jobbade en snabbis idag också, mamma och mormor följde med och shoppade loss hos oss och fick med sig massor med fint hem :) kul!

Sen vart de en snabbis på secondhand och är nu ett par shorts och ett linne rikare. Hittade även en gammelrosa spetsgardin för 25 kr som jag ska sy nått sött av.

Stanmys och afterwork med Jasmina och co. Sen vart de en halva film och nu är de verkligen dags för sömn. Har blivit lite dåligt med de i helgen.


Piggt gäng man har på besök...

Såhär såg de ut när jag kom hem från modevisningen. Och då vill jag bara meddela att det var jag som var uppe med tuppen och på Garaget för att fixa ordning tillsammans med klassen redan kl 8 och finbesöket låg självklart kvar och sov... Sen kikade dom på visningen och gick hem. Och jag stannade kvar och hjälpte till med städningen....


Backstage


Efter modevisningen kikades på bilder och så fick jag en blomma


Hela modefabriken på väg upp mot scen :)


Modevisningen första utgåvan.. Hoppas på fler bättre bilder


Förutom att det är trevligt med sällskap

... så har jag fått massa fint :)

En pojkvän, mannen i mitt hus, guld-värd. Ken heter han. Han står här i mitt fönster och håller koll!

Efter en tur runt i Skåne och ut till trakterna runt Smygehuk kom familjen tillbaka med lite fina gåvor. Först och främst en bulle från fiket i Mossbystrand, en såndär som bara smälter i munnen, godaste bullarna som finns (som var "snodd" och lagd i en återförslutningsbarpåse som pappa råkade ha i fickan..). En fin diskhandduk och små söta kort av mami och dadi och en prynadskudde från Mormor fick också flytta in :)


Grönt är skönt


Medan släkten är borta dansar jag med symaskinen

Nu är familjen ute och flänger Skåne-runt. Jag kom precis hem från jobbet och tänkte sy lite nu, de absolut sista. Får se vad planen blir för kvällen, men nått mysigt ska vi nog kunna hitta på!

Igår kikade vi på 2 filmer också, Shutter island, den hade jag redan sett och den är bra, men inte andra gången, då är liksom hela filmen förstörd (om man vet slutet)... Sen vart de mys-sego-filmen Dear Eric. Men den var fin. Mysig story.

Tråkig dag på jobbet, helt lugnt. Jaja, imorgon modevisning och sen är de äntligen HELT över.

Tacosmys

Igår var de tacosmys som en vanlig fredag hos oss :) Haha! Härligt! Och GOTT!


Påfyllning av släkt :) Mamma och pappa har kommit!


Nu stickar jag och mormor ner på stan'


En kvinna bör följa sin man - vart hon vill.

Nu har vi vart och käkat på Entré och sen vart de en film, The stoning of Soroya M. Så jävla hemsk, men bra såklart. Tog en paus för Criminal minds mitt i filmen, jäklar vilket avsnitt, och så bara sluta de mitt i. Måste verkligen kolla nästa vecka!

Idag hade vi en liten modevisning i skolan. Gick bra. Känns bra. Nu är de bara söndag kvar. Sen hej då skolan. Ja tack på de.

Nu - lite slötittande på tv och sen sängen. Imorgon kommer mina kära föräldrar! Längtar! :)

Nu har jag fått besök :)


Dagens


Husmor - sy och städa

Mötet gick toppen, myset hos Karolina blev dock inställt. De får bli till att sy lite, men först ska de dammsugas inför besök imorgon. Mormor kommer och där efter kommer ett städfreak till mamma så måste ha de perfekt... Hon har redan påminnt mig om att torka listerna i badrummet... För de va jag tydligen slarvig med sist... Hahaha ja ni hör ju..!

För att tala om husmorssysslor... Borde verkligen tvätta också, åh tråk, men de får vänta tills skolan är över och finbesök åkt hem!


Här ser ni en liten del av mitt mål-kollage


Grått tråkväder- idag behövs glitter


Såndär sista piffdag

Bodyn är sydd och provad, nu ska den också bara kantas. Finfixet kvar. Tråk. Men gör så stor skillnad. Ska gå och handla de sista som behövs nu. Sy klart. Sen blir de till att fixa ett litet kollage som ska med till Xtravaganza senare med mitt "mål". Ska bli skoj. Älskar att klippa och klistra :)

Sen ska de dammsugas, alla jäkla trådar överallt ska bort. Och imorgon kommer mormor! Sen mami och dadi på fredag. Åh vad jag längtar!

Efter xtravaganza blir de som sagt hem till Karolina för onsdagsmys. Ja tack.

Med solbrillorna på skallen säger jag godnatt

Det vart ett mönster till en body som får sys imorgon. De fixar jag! Blir nattinatti nu och upp i tid.

Imorgon blir de mys hos Karolina på kvällen. Då ska allt vara klart. SKA.


Att känna sig något utanför lådan

Fick ett litet tips om en marknadsföringskväll på Selfmade och de lät intressant så ringde upp en klasskamrat, Karolina. Hon haka på och vi begav oss dit och lyssnade på lite inspiration mest om "think outside the box" reklam, marknadsföring. Vart rätt intressant och kul faktiskt.

Det var Kajsa Bengtsson från Minc här i Malmö som var f.d. journalist som snackade lite och en Per Eriksson från Studio total, PR byrå. Helt klart en tankeställare om hur man kan marknadsföra sig utan alla dessa annonser. Hade redan lite in mind sen tidigare läsningar på nätet, men ska verkligen spåna vidare på nån skoj marknadsföringskupp.

Nu blir de till att sy lite.

Långkjolen är på och nu blir de marknadsföringsinspiration


PLAYING WITH MUSIC


Tillomed vädret känner måndagsstämmningen

Okej. Nu har jag gett upp några outfits till modevisningen. Gör klart så jag har fullständiga nu. Lägger mer tid och energi på blivande märket istället känner jag. Inte alls nöjd med detta. Men äh.

Dagens planer.
Gymmet - har inte haft tid, men nu tar jag mig tid.
Sola - ja tack, de behövs lite värme nu i regnrusket.
Tvätta håret - haha ja de är tråkigt och blir ett måste så de får stå med som planering.
Sista tyginköpet - en sväng till stoff och stil för lite gult.
Sy klart ett linne - ska bara fållas.. typ.
Fika - alltså dricka te.

Idag mår jag bra igen. Sovit ut, ingen ställd väckarklocka. Vaknade av samtal från Santi och snacka lite skit. Så de va mys. Bra start på dagen :)

Så nu - off till gymmet.

Svenska nationaldagen - vart är flaggorna?

Idag vart en heldag med dubbelpass på jobbet och jag var verkligen heeelt slut efteråt. Har mått lite halvdåligt idag faktiskt. Usch. Mår illa. Måste sova, så de tänker jag göra nu.

Heja Sveriges nationaldag som är som vilken annan dag som helst?

Ett danskt sällskap frågade mig vad de betydde för oss svenskar på vår nationaldag, jag svarade - ingenting och log och tipsade om att Erik Grönvall skulle spela på Stortorget. Fint firande här i Malmö... Saknar dock flaggor på bussarna. Då hade de iallafall känns lite festligt :) Men icke.

Jag festa loss rejält på nationaldagen, hade faktiskt lite Sverige feeling med gult och blått smink!

Åh vilken skoj kväll! :)


Fredagskvällen bjuder upp till dans!

Tiden flög iväg på jobbet och det var skoj som vanligt. Har verkligen haft en skoj jobbperiod nu!

Det är fredagkväll och dags för fest. Jag känner mig utgångssugen! Wiie! Sjukt nöjd med sminket idag också måste jag säga, älskar min nya palett + att jag fick hem små glitterstenar som egentligen är till för naglarna men som jag limmar på i sminkningen. KUL!


Idag är de sol!

Idag skulle jag gått upp i tid och sytt klart de sista, men attans vilken huvudvärk jag hade. Försökte sova bort den istället. Nu är jag färdigpiffad för en dag på jobbet (och en snabbis på stan först..). Jobbar lite extra idag 15-20, så, kom och säg hej på Åhléns :)

Ha en toppen dag!


Sneak peak


In action

Ja men som sagt, de sys. Håller på med ett par nya leggings nu. Men fan va allt ska ta sån lång tid! Stress.

Idag är verkligen hela dagen planerad att sy. Tänkte ta nån timmes paus för träning iallafall, så jag inte blir helt knäpp i skallen. Haha!

Kanske slänger in en liten sneak peak på sömnadsprojekten ikväll :)

Så - tillbaka till symaskinen.

En såndär tentafest


And off I go


Det går framåt

Så idag var de dags för sy-koma-start. Fixade till ett par halvfärdiga och sydde ett par till leggings med lite detaljer på, som tog längre tid än väntat... Men men, nu är de upplägg och linningen kvar, ska göra de nu. Sen ska dom få bli provade av någon som är en storlek mindre än jag själv. Mäklarna har lite tentafest, så ska dit och säga hej och hej då till dom som nu åker härifrån för sommarn, för idag började deras "sommarlov".

Första gruppmötet på Xtravaganza (eller egentligen 2a, men jag kunde inte delta på de första..). Spännande. Kul att få höra hur andra tycker och känner. Känns som en bra grupp. Fler unga än jag trodde.. Haha trodde faktiskt att de skulle vara jag och ett gäng tanter. Men de var fel.

Ha en superkväll!

I Lund på secondhandrunda i regn


Garderoben hann utökas ändå

Så idag var den efterlängtade secondhandrundan planerad. Vi kom till Lund, körde Humana och Eriks hjälpen i centrum, sen skulle vi till den stora Eriks hjälpen (som jag sett fram emot..) men dom öppnade inte förrens kl 14 och vi kom dit vid kl 13 och Karolina hade blivit sjuk på jobbet, så jag fick åka och jobba istället.

Men det var en skoj dag på jobbet och jag vann en tävling idag :) Wiihoo! Blir så himla glad!

Nu ska jag städa upp lite här och så ska de förhoppningsvis sys lite...!

RSS 2.0