Nu börjar de!


Solen skiner, fyfan vad härligt! Nu börjar valborg, jag tog sovmorgon :) Skönt! Nu blir de ner på stan och skåla! Wiie!

Jag är en covergirl

Dagen började i skolan, vävde klart de sista som behövdes för kragen och sen lite prov i andra material. Klippte ner väven, så nu är den verkligen helt klar. Najs! Ni ser ju så fint de blev på bilderna, jag är nöjd. Började även göra mönstret till jackan, lite småfix kvar sen är även de klart. Så nu ska jag i första hand sy klart mina jackor, sen får jag se om jag hinner med att väva nått mer, och de tror jag att jag kommer hinna, iallafall nått litet. Kanske ska väva tyg till några necessärer eller lite sugen är jag på lite fräscha diskhanddukar... De återstår att se.

Och tydligen är man en covergirl på en tidning. De ni. Dock bakifrån och på framsidan av Vävmagasinet (i min egen vävda jacka, såklart..!) men jag tror vi hoppar de och säger helt enkelt och bra covergirl. De låter lite mer flashigt. Ni ser även lite av ryggens detaljer i själva artickeln.

Sen for man till Uppsala och körde en liten shopping på vägen hem så de får bli ett litet volanglinne tills imorgon. Det vart en långpromenad med Oskar såhär på kvällskvisten också, så himla skönt väder...! Lovlie! Nu ska jag sussa och ladda för valborg! Wiie!




Ja men klart då!

Dagen började med materiallära och mycket trötta ögon. Sjukt trött ända fram till lunch, så runt 2 gick jag till vilorummet och powernapade i ca 20 min. Det var så värt! Sen var de bara högsta växeln i väven och nu är de klart! Wiie! Go Frida, go Frida, speedobertarnas speedobert på mej! Eller ja, jag ska väva lite prov med lite olika material och lite extra för en helsvart krage, men ja, typ klar ju! Värt! Då kan jag få åka hem i tid imorgon!

Nu har jag slagit mig ner i soffan medans golven håller på att torka, ska nog dra på ett varv till. Så nu kommer jag hem till ett nystädat hem. Så himla skönt!

Vill egentligen ut och gå, men då kommer de bli så sent igen, så de får bli till att hoppa de och städa klart och packa de sista och sen dunka omkull som pappa brukar säga :)

Kikärtsbiffar med morotstzatsiki

Det du behöver för ca 4 portioner.

Till biffarna:
1 burk à 400 g kikärtor
1 dl lättmjölk
1 st purjolök
1 msk maizena majsstärkelse
1 kruka persilja eller fryst gick lika bra..
15 g smör

Till tzatsikin:
2 dl cream fraische eller likande
2 st morot
1 st vitlöksklyfta
1 tsk salt
1 krm svartpeppar

Till salladen:
Blandade blad
Gurka
Tomat
Färska champinjoner
Röd lök
Eller vad du nu vill ha i!

Skölj av kikärtorna och låt dem rinna av. Hacka purjolöken i småbitar. Mixa kikärtorna. Blanda kikärtor, purjolök, maizena, persilja och mjölk till en gegga. I med salt och peppar efter smak. Forma geggan till biffar och stek dem i smör några min på varje sida. Rör ihop tzatsikin. Servera biffarna med tzatsikin och smarrig sallad.



Receptet är hittat på arla.se, alltid en bra inspirationskälla om man vill ha nått smarrigt att äta.

Trend?

Idag var man bra trött, och inte vidare sugen på att väva heller. Det blev inte så långt vävt idag, vilket betyder en himla speed imorgon! Men de fixar jag! Här ser ni lite av tyget iallafall. Har ju ändå gjort en fjärdedel. Lämnade in de sista i formgivningen, så gjorde några plaggskisser idag då, som ni kan se på bilderna. Gick hem vid 6, det var sol och blåste varmt, jackan åkte av och man gled hemmåt i bara en t-shirt, hur underbart som helst ju! Och inte nog med de, Cattis och jag toppade med en glass och vila på en bänk. Satt och glodde på folk och var lite dömmande. Men kul var de såklart!

Om man nu ska köra på ser man 3 så är de en trend så kan vi konstatera att keps, bak-och-fram, verkar bli hett till sommarn här i Skara. Speciellt om man kör en bil som åtminstånde har ett fel så de smäller lite i fartguppen. Kör gärna minst 3 varv runt stan (byn..) och visa upp dej, sladda lite och du är på topp!


Lite skolgrejs


Nu har vi haft bindningslära och lärt oss om våffelväv.
Såhär kan de se ut då. .. Prickar i ett system.

Nu ska jag springa och sätta mig i vävstolen och lägga in en speed så jag hinner bli klar nu i veckan.





Värsta rosetten ju!

Gjorde mig en knut med rosett-frisyr. Nöjd, jamenvisst! Fick många frågor om hur de gick till, så kanske ska ta och lägga ut en beskrivning. Men de blir en annan dag :) Ni får klura ut de själva än så länge!


Discokula och jobb då..

Sjuukt lugn dag på IKEA... Lite kunder, men mycket nöjda kunder då man ville ha nått att sysselsätta sig med och gav värsta längsta hjälpen!

Sen vart de en snabbis till Gränbycentrum, ja, igen. Tog mig en sallad på Barista med sällskap av Sabina och Pernilla. Lite mys innan man börjar den långa bilturen hem. Sen träffade jag på Jocke som jobbade och så hängde jag mig kvar för att inte behöva åka... Men sen var de bara kämpa på med bilturen hem. Plockade upp Cattis i Örebro, skönt med sällskap. Kvinnan har vart med i en designtävling för Örebroare och tagit hem vinsten, man blir ju stolt! Kolla in hennes bilddagbok och plaggen som hon vann med här. Hon är ju grym! Shoppa även lite smycken av henne :)

Och så lite bilder från helgen skojsigheter då!





Dags att sussa!

Nu är jag hemma och packar lite. Ska slänga mig i sängen illa bums, men måste varva ner lite...! Har vart en skön jobb dag på IKEA, dock lite väl lite att göra.. Sen vart de lite shopping, ett par skor , ett halsband och ett linne tills partykvällen, så heelt ny outfit blev de. Najs!

Det vart först lite mys hemma med tacos, en liten snabbis iallafall, sen vart de förfestmys vid ån, också mys, Calle stog lätt för underhållningen då han hade kämpat på med drickandet..! Sjukt kul iallafall! Måste ju bara citera honom "du var ju inte ens häär...!" om när Issa fick öldroppar på jeansen av ölen som spilldes när hon var på toaletten... Man skulle vart där för att fatta de roliga, men iallafall..!

Sen vart de BJ såklart, det var skoj, lite segt och väldigt mycket okända människor, men kul kul kul var de som vanligt! Det fick dock bli en lite tidigare hemgång än vanligt. Bilder kommer sen..!

Godnatt folket! Hoppas ni haft en lika bra helg som jag :)

Haha, tjuvlyssnat...

Jag körde en Rebecka favorit och kikade runt på Tjuvlyssnat  så hittade jag denna. Roligt!

Två tjejer ~16 går runt och kollar på sandaler.
Tjej 1: Kolla det är sådana där Hitler-sandaler.
Tjej 2: Öhh... Du menar väl Jesus-sandaler?
Tjej 1: Men det är väl ungefär samma sak!?
Tjej 2: Eller inte.

Nu är de helg!

Dagen började med en dansuppvisning av esteteleverna i skolan. Kan ju inte påstå att showen var så mycket att hänga upp i julgranen... Men det var väl lite underhållning. Sen vart de en liten kortis på jackan, sydde fast ärmarna och fixade med en infodring i nacken och lite andra små pill. Lite pill på kjolen blev de med, men jag konstaterade att den inte riktigt blev som jag tänkt mig och gav upp och åkte mot Uppsala i tid. Kanske syr klart den nån annan dag till en annan fest..!

Utan något stopp tog jag mig till Gränby centrum och kollade runt lite de sista 45 minterna de var öppet. Hann shoppa 2 par skor på H&M, sjukt söta. En kjol på MQ vart de också från Paris, Kate and I, sötaste! Gillar de märket starkt! Kolla in! Sabina slutade jobba och vi begav oss ner på stan och funderade på vart vi skulle äta. Vi kom fram til att vi skulle prova på Salt (där Santorini låg), mysigt vid ån och allt. Sabina hade hört bra om dom, men jag hade hört dåligt och de hade inte fått så bra recentioner i tidningen, men vi ville skaffa oss en egen uppfattning såklart! Och jag måste då säga att det var jättebra! God mat, mycket trevlig personal och mysig stämning. Menyerna kändes dock lite B, typ ett pappersblad. Men men. Mysig kväll! Vi satt liksom ute och åt! Åh vad härligt! Fanns ett fördrinkställe precis brevid, dit tänkte jag dra med Carro imorgon! Såg sjuukt mysigt ut! Wie!

Nu är jag hemma och första tvättmaskinen är igång, jag har rotat rätt på lite vårskor och hårfärgen sitter i as we speak. Sent, men när annars...?

Åh vet ni vad mer då..! Hittade lite gåvor på min säng, sjalar, t-shirts, smycken, trosor och nesessärer från bl.a. Indien där mina älskade föräldrar var för nån vecka sen och lyxa till de. Så roligt med lite gåvor sådär mitt i vardagen! Wiho! Tack så mycket för de mina bästaste!




Så himla sött!


 

 "Att vara kär är som att fylla år i magen.."


Sagt av en 8-åring. Hur gulligt som helst ju!





Skoldag hela dagen

Dagen fortsatte såklart efter att jag fått nått att äta, då var de bara väva på, hittade lite småfel men de fixade sig enkelt. Nu är de igång och de är bara köra på. Ni kan ju se att jag kommit till andra rutan iallafall och så ser ni en liten inspirations bild på själva modellen på jackan. Vi vart inte så mycket glodda på, dom var livrädda och vågade knappt kolla på oss.. Men några verkade intresserade iallafall..!

Jag började även på en kjol idag, gjorde mönster klippte och sydde ihop en del av den, har tagit med mig lite hem, ska fixa och dona med volangerna i tyll som ska sys på imorgon. Vill ha mig en ny kjol till utgången på lördag, så den måste bli klar imorgon! :)

Imorgon blir de till att sy lite på jackan också (den gula högen), ärmarna ska fast och sen får vi se vad nästa steg blir... De börjar närma sig slutet, iallafall lite...!


Godmorgon!

Ja men tjena! Nu har man gjort ett prov i bindningslära. Det gick bra. Känns skönt. Nu har jag lite tidsfödriv innan vi får gå på fika, sjukt hungrig, magen prata för fullt!

Idag ska man börja väva, wiho! Hoppas allt går bra, de ser bra ut iallafall, men man vet ju aldrig om nån tråd hamnat fel eller så förrens man börjat väva och ser hur de ser ut...! Det ska komma en hel klass och kika på oss sen, kul. Vi brukar ju vara dom som kommer och glor, så nu ska vi bli glodda på.

Ute på äventyr

Äntligen hemma, safe i min soffa. Det har vart en lång dag med mycket intressanta studiebesök! Vuxenpoäng för den meningen vill jag lova.

Dagens första besök var i Ulricehamn, staden där alla har någon form av en ful staty i trädgården, kolla de om ni kör igenom där nångång! Särskilt populär var soluret, eller vad de heter, en "solklocka". Men även en del får och annat skumt. Ett stickeri, där de tillverkades tricottyger, vi fick även shoppa loss lite, bildbevis. Nästa besök var på ett väveri, bildbevis från de med, värsta fabriken. Både stickeriet och väveriet hade bra personal som visade och berättade massa bra saker!

Sedan var de vidare till Borås och Textilhögskolan. Där kikade vi på 2 KY-utbildningar och jag ska absolut söka en av dom. Skulle passa mig mycket bra tror jag nog! Jag vill ju bli egen företagare och där verkade man lära sig de man behövde för att kunna designa plagg och sedan skicka vidare så nån annan syr upp dom. Super! Den är på 2,5 år, Konfektionstekniker. De låter ju ändå rätt flashigt, jag gillar att ordet tekniker finns med, låter ju seriöst och bra. Vad är du utbildad till? - Konfektionstekniker. Låter stabilt.

Allt var så intressant, men ändå blir man så himla trött, av att bara lyssna på folk? Sprang en del i trappor, med väärsta träningsvärken i hela låren visserligen, men de jobbiga var att man blev så trött i skallen. Mycket information att komma ihåg. Det koka över helt enkelt. Men nu är jag hemma iallafall och idag blir de en vilodag med godis och allt. Det var länge sen!


Lite ego sådär innan kvällspromenaden

Så såhär såg jag ut en trött dag som denna då. Självklart nerslagen i soffan med datorn i knät. En riktig vardagsklassiker. Så ville jag köra en liten showoff på min söta T-shirt med rosa monster från Lanzarote. Man blir lite glad av den ju!



And off I go, min 40-minuters runda får de bli, sen bums i säng! Studiebesök imorgon!

Det går framåt!

Så idag vart det en sen dag i skolan, en mycket låångsam dag. Skulle inte göra så mycket och var lite avtaggad ett tag men vem har satt upp väven helt klart nu då? Jo, Frida, Jo, Frida. Wiho! Känns så himla värt!

Ni ser ju på bilderna, mer pill med trådar, först ska de igenom de som ser ut som en kam, sked, att skeda kallas de, inte allas så mysigt som de låter. Sen ska de knytas fram på käppgrejen och vara jämt spänt, drygare, tråkigare. Sen är de tramporna och alla dessa trådar är mönstret i själva väven sen. Mycket jobb. Jag undrar dock, väva är ju en tantgöra om man nu får säga så. Hur sjutton kan dessa tanter kräla runt under vävstolen och knyta upp allt? Herregud säger jag bara, viljan måste finnas där.

Ja men hela min dag har väl gått åt åt väven. Ska kika på Desperate Houseswives och sen blir de en promenad med Cattis.


Trådar, trådar, trådar.

Här mina vänner, de är att solva. Ta en av trådarna och dra in i en öggla på en annan tråd. Det har jag roat mig med de senaste dagarna. Här ser ni färgerna som jackan kommer vara i. Rutig, vit, blå, grå och svart. Som sagt i eko-lin. I den här väven är de ca 900 trådar, så ni vet.



Här har ni lite annat som allt är handvävt av våran klass.


Apor är stressade dom med

Nu är man hemma i den välanvända soffan. Medans ni andra kollade på Färjan 2 valde jag att kika på Vetenskapens värld om stress. Tydligen följde dom apor som också blir stressade, över sin status. Stackarna blir helt mobbade och blir då olyckliga och mobbar nån annan som har en ännu lägre status. Dom var helt hemska mot varandra. Tur att man inte vart en apa liksom!

Hade även fått en tidning, i love it, tack för den julklappen farbror med familj :) Så den har jag börjat läsa lite i nu också, mys! Det var SOLO som låg där helt fint i mitt lilla fack. Och så fick jag mitt nya mobinr, eller jag kommer ha 2. Samtidigt. I min söta rosa. Vilken funktion va! 2 nummer i en, i love it!

Nu blir de en lite powerwalk och sen ska jag köra slut på mig själv. Så måste jag tvätta håret, som var de mest jobbiga.


Still in school

Tog mig en liten paus i skolarbetet. Eller vi har ju slutat för dagen, enligt schemat iallafall..

Provet i matrialkunskap är gjort, de gick ju dock sådär... Men men.. Redovisningen också gjord.. Gick bra. Nu ska de fortsätta pillas med trådar.. Inte så taggad. Vill bara komma igång med själva vävningen och se hur de blir...! Mitt ekologiska linnetyg.

Nästa väv ska va inom ämnet Form. För första gången står de tvärstopp, har ingen aning om vad jag vill göra..! De kanske är en av de sista vävarna jag gör, vad vill jag göra då? Haha värsta största beslutet. Nej, men jag vill faktiskt ha en liten vävstol, så har du nån till övers så givit to me...! Så kan jag sitta i något hörn av världen och väva i en liten vrå. Vad vet man? Pensinärsysslan är helt enkelt redan bestämd.

Kollektionen: shit vilken stor...

Med lite flashigare namn Huge beyond. Klippt, klistrat, ritat. Passade på att ta kort innan jag knytit och limmat ihop sidorna. Som jag ska göra i nästa reklampaus av Filip och Fredrik.




Dinkelpannkakor med frukt & bär

Pannkaka är ju så gott, och så hittade jag ett nyttighetsrecept på pannkaka hos Anna Skipper. Så vi provar.

Det du behöver för 5-7 pannkakor:

1,5 dl dinkelsikt
0.5 dl vetegroddar
4 dl soyamjölk/havremjölk/rismjölk (jag valde havremjölk)
1 nypa salt
2 ägg
1 msk rapsolja

1. Vispa ihop havremjölk och ägg, rör ner salt och sedan de båda mjölvarianterna.
2. Låt smeten stå och tjocka till sig lite, tar ca 10 min.
3. Stek pannkakorna i rapsolja :)

Till hade jag frysta jordgubbar mosade i yoghurt och kokos, banan och varma äpplen med kanel. Man kan ju även tänkas ha hallon/blåbär/mango eller vad man gillar som tillbehör.

Smakade prima! Enjoy!





En söndag

Sov länge och körde lite tidningslärning som start på dagen. Så skönt att inte rusa upp. Käkade mig lite frukost som bestod av ägg och en stor kopp rött te. Seg framför datorn och tven har ju med söndagar att göra så de gjordes såklart.

Dagen promenad vart på 1 timme och avslutades med lite shopping på ica. Kom hem och gjorde mig lite smet till dinkelpannkakorna och sedan vart de en cykeltur till Coop för lite mer frukt och kokos. Ingen styrka idag, igår körde jag totalt slut på mig själv och träningsvärken är där, så kroppen fick vila lite iallafall.

Nu har jag käkat och är helt proppmätt, det var gott! Så nu kikas de på Wipeout, så himla roligt, love to förnedringstv. Filip och Fredrik står på tur, klart man ska kolla på de med!

Nu är man bra seg

Dagen började med en lång sovmorgon som sedan fortsatte med lite radiolyssnande och tidningsläsande i sängen. Skönt. Sen segade jag lite framför tven och käkade lite frukost. När jag väl tog tag i mig själv var kl 4, det var den dagen. Men så gick jag ut för dagens promenad.

Hur skönt som hellst ute, sol och värsta vårfeelingen. Jag fortsätter min duktighet med kameran och bjuder på lite bilder av dagens 1,5 timmes promenad. Gick på lite äventyr och hittade en skojig skylt, jag valde en annan väg.

När jag kom hem körde jag totalt slut på mig själv med styrka. Nu är jag helt avslagen i soffan och kollar på Tio orsaker att hata dig som tydligen gick på 5:an. Underbart ju! Älskar den filmen, hur mysig som hellst!




Homemade sushi

Sushisuget är igång och vad gör man åt de när man bor i minsta lillstaden ever som inte har ett enda sushiställe?! Jo, man gör sin egen. Och nu har jag som fredagsintresse att dela med mig om hur man gör, för er som inte vet hur man gör sin egen sushi.

1. Handla de du vill ha i, såklart. Finns en rolig hylla i affären med sushigrejs (ofta nära tacoshyllan) , där kan du köpa sjögräsplattor, wasabi på tub och soya. Det finns även sushiris men idag har jag använt mig av grötris. Funkar lika bra, studentvarianten helt enkelt. Lax, rökt, rimmad eller gravad. Jag tyckte rimmad var bäst med de finns inte alltid, då funkar rökt bättre än gravad enligt mig. Andra tillbehör,kan vara gurka, avakado, crabsticks, räkor, paprika, morot, banan, ägg, ost. Man kan ju släga i lite vad man gillar helt enkelt.

2. Koka riset och skär upp grönsaker/lax i strimlor.
Låt riset svalna så länge som du orkar vänta.

3. Tryck ut riset på sjögräsplattorna, lämna lite tomt på ena sidan, lägg på de du vill ha.
 Rulla ihop så tajt du kan, ta lite vatten på den tomma kanten så funkar de som klister så du kan hålla ihop rullen.

4. Skär i lagom tjocka bitar.

5. Lägg upp lite fint och servera med soya och wasabi.

Det var inte svårare än så. Kan bli lite kladdigt med riset men vadå, de blir ju gott :) De är ju bara tvätta händerna!


Lite sovmorgon då...

Jaha, så försov jag mig. Ställde klockan på 9, tänkte att jag skulle få lite sovmorgon. Men tydligen tyckte jag att jag kunde få en sovmorgon till kl 11. Men de va ju skönt iallafall. Nu sitter jag här redo för dagen och har ätit lite yoghurt med jordgubbar i, lyx ju! Skolan och en hel dag med grejer som MÅSTE bli klara tills på måndag väntar... Det är bara att ge sig iväg och på dom!

Igår frös jag in lite yoghurt med jordgubbar, hoppas att de ska bli lite glassfeeling på de hela.. Så de vore ju värt om de blir gott så jag kan festa loss på de ikväll, nu när de är fredag och allt.

Mår iallafall prima idag och har färgglada kläder, min favvo orangea tröja, de betyder att min bitterhet är nu med över. Bildbevis och allt! Och rosetter är ju en favorit de med, idag vart de en av tvåskärp. Ut i vårsolen och till skolan!

Have a good day :)


Lite idag då..

Skola idag. Herregud vad hjärnan var på semesterinställning. Helt förvirrad. Men fick lite spinn på de hela mot slutet av dagen.

Nästa jacktyg är på g och detta är i lin, så jag kommer ha en jacka i ull, en i bomull och en i lin Kul. Just nu håller jag på och pillar med trådar som bara den.

Imorgon blir de till att göra klart kollektionsuppgiften och så är det med den saken. Redovisning på måndag.

I helgen blir jag kvar i Skara, så de blir säkert lite plugg om inte ansöknings grejs då med.. Kanske en liten tur till simhallen och solariet. Mys! Och förhoppningsvis en bra film!

Jaha, kan man väl kortfatta den är dagen med

Ännu en dag som inte var på topp. Jaha. Flyttade mig från sängen till soffan iallafall. Filmdag it is. Jag tror jag sett 3 filmer idag. Och ingen var bra, helt sjukt dåliga tillomed. The strangers, jaha, var den slut nu? Helskum film. Sen Patrik 1,5, svenskfilm, hm, jaha söt men hm, svensk. Lars and the real girl, handlar om en kille som tror att en platsdocka är hans flickvän och hela byn spelar med och ger dockan jobb och sånt.. Jaha, why? Dålig. Jag vill se en bra film! En annan dag kanske.

Mående; jaha.. samma igen.
Äta; jaha.. de måste man tydligen.
Tvätta håret; jaha, då var de dags igen.
Plugg; jaha, då har jag inte gjort nått vettigt idag heller.
Städa; jaha, det var visst inte dags idag.

Jaha det var den dagen. 

Bittersweet

Idag har jag bara suttit i soffan och hängt framför datorn och kollat utbildningar som jag ska söka och kollat på tv. Segast vinner. Jag mår skumt fortfarande men känns iallafall bättre. Känner mig lite bitter, drog för gardinerna när solen börja lysa in, usch. Inte riktigt okej. Imorgon är de en ny dag och då hoppas jag att jag vaknar med ett leende på läpparna för de brukar ju hända så ofta när väckarklockan ringer kl 7. Haha. Nej men herregudars. Nu ska jag ta och sluta vara bitter. Kanske kan vara bra att gå ut och gå och få lite luft? Möjligtvis lite positiv energi från vårvädret kanske?!

Nu så!

Tillbaka i Skara och lite tid över. Eller ja.. Jag kan ta mig lite tid.

Påskveckan i Uppsala har vart fylld med massa skoj och massa jobb. Helt sjukt vad fort man kommer in i en vardag. En vecka och nu känns de konstigt att vara tillbaka i Skara..! Men det var skönt att slänga in alla grejer i lägenheten och kasta sig i min helt sjukt mysigt fluffiga säng, nytt dubbeltäcke + att jag har kvar de gamla + massa kuddar= sjuuukt mysigt!

Påskveckan har bjudit på födelsedagsfirande av mig själv, fest såklart, första grillningen utomhus med picknickfilt och allt, mys vid ån och första glassen, lite shopping, lite mys, lite mera fest och mera jobb.

Min kropp är helt slut och mådde inge vidare imorse så de fick bli till att stanna hemma och kurera mig lite, illamående och värk. Inge vidare kul, men förhoppningsvis börjar piller värka snart..



Min födelsedag

Idag är det min födelsedag och jag blev inte lurad en enda gång. Inte ens ett försök. Men men. Dagen började skit. Eller redan igår kväll, var sjukt trött men kunde ändå inte sova, fy. Sen vaknade jag av massa konstiga anledningar, skakningar i handen, nästa gång så hade armen somnat, sen var de huvudvärk och massa onödigt. Så somnar jag med huvudvärk så vaknar jag med en. Så morgonen var inte så kul, men tog en tablett och var på topp när vi var framme i skolan.

Fick ett kort av Carro och ett kinderägg av Emelie och massa fina gratulationer av klassen. Gulliga är dom, allihoppa.

Igår i skolan var jag duktig. Mattan blev klar, gjorde klar en annan väv som ska bli en tavla också och sedan gjorde jag moodboards till min kollektion, alltså ett kollage av bilder som gav mig inspiration till plaggen i kollektionen.

Idag var jag också duktig. Sydde på jackan, axelsömmen är den som krånglat och nu är den klar. Fickorna blev färdigsydda och fodret utklippt och färdigsytt. Känns bra. Nu går de frammåt. Wiie!

Sen lyxade jag till det med en solning och sen började jag kolla på en film, men så plinga de på dörren. Och där stog pappa! Nämen! Vilken överraskning! Han kom med en lite födelsedagspresent. En plattång. Yeah! Med vibbration. Haha sjukt, men den funka bra, självklart måste man ju prova! Så nu är jag plattfisk i frillan. Men de piffar vi upp med lite spray imorgon. Hann bränna golvet också, mindre kul. Men jaja.

Har kollat igenom utbildningar som ska sökas och lite vad som behövs. Ska ta med mig allt till Uppsala och fixa resten där.

Det var ju sjukt underbart väder idag med, hur mysigt som hellst! Lovely! Var en rätt bra dag ändå! Men till helgen blir de till att fira igen!

På bilderna har ni min trasmatta som jag så inte gillar, men aillafall. Jag börjar vänja mig. Sen har ni mina moodboards. Och så dom gula skorna var en kap på tradera som födelsedagspresent till mig själv.




RSS 2.0