Packa?

Tog en rejäl sovmorgon till en början av dagen. Sen vart de sushifrukost/lunch med  Mauricio. Trevligt och alltid lika gott. Sushi is the shiet.

Efter mina 2 dagar ledigt så kan jag konstatera att jag inte packat ett enda någe och jag har inga planer på att göra de nu heller. Mitt rum ser ut som en bombnedslag sen rensningen i garderoben. Klädhögar fördelade i till secondhand, släng-skiten, andras grejer och ren tvätt blandat med spontanutgångens klädpanik. Sängen är iallafall bäddad :)

Packningen kommer att äga rum nästa vecka. Alltså i sista sekund, som alltid. Men de kommer gå så bra så, ledig på tisdag och då kan jag ju verkligen packa ner allt eftersom då är de bara onsdagen kvar och sen åker jag. Det blir nog bra.

Fortfarande lite bil-ångest. Ska min kära få följa med eller ska den lämnas kvar här hemma? Hm. De vore ju skönt att lämna den för då får jag sällskap på vägen ner och syrran och jag kan turas om att köra, vore ju underbart. Och sen finns de ingen boendeparkering som är garanterad plats, kan ju bli lite jobbigt... Men sen då, om man kanske vill åka å handla? Eller ta en liten spontantur nånstans, utan att de ska behöva ta massa tid att komma iväg med buss och bök (sjuukt bortskämd med bil ju!). Just nu blir de nog ingen bil ner, kommer nog att ångra de beslutet, men kan ju alltid ta en snabbis hem och hämta den i värsta fall....

Godisstolar

Idag var jag ledig, sov ut, skönt. Sen vart de en runda på secondhand med mammi och hittade 2 stolar som nu tillsammans med 2 tidigare köp är 4 stycken olika stolar som nu är sandpapprade, avtorkade med målartvätt och målade i rosa. Godisstolar. Kommer bli så fint i mitt kök i Malmö. Ååh, längtar!

Nu drinkas det med Arta, spontanutgång, alltid de bästa utgångarna :) Wiie! Ledig imorgon ju!


Måndag

Nu är helgen över och de blev en heldel skoj. Fredagen var lugn med filmmys hos Ylwa tillsammans med Oskar och Jesper. Alltid lika trevligt. Lördagen bjöd på fest! Blev dock lite mycket av de goda men de var skoj iallafall!

Det var självklart jobb i helgen och även idag. Sjukt ont i fötterna, verkligen totalt nerslagen i soffan efter ett 10-20 pass. Imorgon blir de jobb igen men sen 2 dagars ledig, då ska de börja rensas och packas vill jag lova. Nu är de ju bara 1,5 vecka kvar i Uppsala..! Spännande! Jag vill se lägenheten nu! Gå på arbetsintervjun och hoppas på de bästa!

Arbetsintervjun är för ett jobb på Åhléns och för ICCompany. Kläder. Det vore ju helt underbart och hon jag pratat med verkar helt toppen! Hade först lite otur med att jag inte kunde komma ner på intervju och hon skulle på semester och ville ha klart de 2 tjänsterna innan, så de blev inget av med de. Men sen ringde hon upp och hade en helgtjänst, ännu bättre säger jag! Sånt himla flyt! Så nu håller jag tummarna på de! Awesome!


Verkligheten is back

Nu är man hemma i verkligheten igen och har haft nästan en veckas jobbande.
Just nu känns de bara som en enda väntan på att få flytta ner till Malmö. Men de ska ju hinnas med en hel del innan dess! Sumpade precis en jobb-chans i Malmö för jag inte kunde ta mig ner på intervju i tid, känns lagom surt... Men men, de kanske löser sig ändå, nått litet jobb kan de väl finns åt mig där nere? Annars blir de rena rama studentlivet rakt av. Hoppas inte.

Imorgon har jag min första lediga dag sen Gotland, känns skönt. Banken it is kl 13, skriva på de sista papprena för lägenheten, sen är de klart :) Wiie! Känns super!

2 veckor kvar.. Sen Malmö..! Mycket förväntansfull men känns ändå knäppt, lämna allt här och inte kan man ta sig hem på samma sätt som i Skara, fast Malmö är ju en heeelt annan stad, de kommer bli awesome! :) 

På Gotland är livet en fest


Såhär mys började vår Gotlandsresa


Strandlivet, de är schtek...!


Vår lilla idyll :)



On the go..



Fest såklart!













I'm on a boat...


Gotland dag 2, mys.

Igår blev de galet. Fest på Gutekällarn, en nattklubbslabyrin skulle kan man kalla de, herregud vad vi virrade omkring där inne, man fattade aldrig vart man skulle hamna, men kul var de! Träffade på kusinen Filip också, men sen försvann han någonstans i labyrinen.

Idag vart de lungt, söndag=vilodag, sov ut ordentligt sen vart de lite solning i idyllen och grillningen var given. Grilla is the shiet. Lill-Jossan ska se till och bli av med ögoninflamationen som är på g, så nu hoppas vi att den inte spökar imorgon.

Tjejmys med snack och kortspel ikväll, imorgon kör vi, utvilade och redo!



Än så länge har vi fått en posar Kajsa (filmbevis) och en Kirre som pratar i nattmössan.


Semester it is!

Gotland börjar bra.

Vi var i god tid till färgan och köpte lite kebab på nå matställe där när vi väntade på att få åka ombord. När vi stod och väntade så kommer de fram nån skum typ och frågar om vi hade en tändare, och de hade vi ju inte, då svarade han bara äh de är lungt, jag har en, SKUM. På färgan hade vi ju fått boka om biljetterna och då fanns inte billigaste alternativet kvar så vi fick nu varsin liggstol, värt. Hann sova lite iallafall, skönt de. När vi skulle gå till bilarna igen kom vi på att vi inte visste vilket plan vi parkerat på.. Då tänkte jag bara på pappa kommentar: Hur klarar ni er? (angående vår felbokning). Plan 2 skulle man kunna tro sa Kristina då. Plan 5 (?) var de, men vi hitta bilen direkt iallafall, tack vare att vi kom ihåg att de va en hästtransport brevid oss...

När vi kom iland så körde vi på en champangefrukost på stranden. Toftastrand letade vi reda på, de gick bra de med. Vårt lilla radhus fick vi inte komma in i före kl 3. Men nu sitter vi här färdigduschade och redo för att inhandla grillkvällens käk. Ska bli mys! Vi har världens mysigaste baksida, vår egna lilla idyll. Grillning i kvällsolen it is! Sen FEST!

Här hade ni fått lite bilder om jag inte glömt sladden till kameran, som alla andra också glömt :) Haha! Carro rädda oss?

Åh så fiint!

Jag har städat bilen, dammsugit och allt. Spolat av mattor och torkat och donat, nu är den så fin så. Ska tydligen köra en biltvätt också, de har jag aldrig gjort förut, ska bli spännande, måste dock vänta tills daddi kommit hem för jag får fan inte bort antenngrejen. Sämst. Hur svårt kan de va? Tydligen lite väl avancerat för mig, sitter som BERG!

Packningen är typ klar  också, ska packa ner lite elgrejs, som datorn, mobilladdare och sånt vettigt som man inte kan leva utan, men sen så är de nog klart, kläder och skor är utvalda iallafall.

Undra om säljaren skrivit på alla papper? Hon borde fått dom idag..! Spännande!

Nej nu ska jag fixa och dona med de sista innan avfärden till twinsen och sen mot Gotland!


Nu är de påskrivet!

Alla hundra papper har jag nu satt en kråka på, hoppas säljaren gör desamma nu! Så är de heelt klart! Snackat med mäklarn, sen banken, sen mäklarn och sen banken och däremellan daddi och sen prata han med banken, min medlånetagare (som gör så att jag får låna :P) och nu är allt fixat till de absolut bästa. De känns så himla värt, vill flytta nuu! :) Kommer bli awesome!

Men först Gotland. Efter allt kaos. Herregudars. Det har hänt mycket idag vill jag lova. Upptäckte att datumen var lite fel när jag skrev ut biljetten ... PANIK! Men de löste sig iallafall till de bästa, vi kommer iväg, rätt datum och rätt tid och allt kommer bli så bra så. Nån som vill köpa en bilen+alla biljett tur och retur till Gotland 18-26? ;)

Imorgon åker vi! Najs! Semester!


Visby, där jag kommer tillbringa den närmaste veckan med 4 andra superduper brudar :)


 


Jag har ju faktiskt sytt mig en klänning

.. som jag inte visat. Jag ska (segast vinner) lägga in bilder på alla mina jackor också nu när min kamera vill leva igen och allt. Men här får ni en liten tjuvtitt på klänningen från vimmlet under kvällen.



Lägenheten är nästan min

Idag var jag hemma från jobbet, hade ont när jag vaknade men de har faktiskt tagit och blivit bättre. Känns skönt att de går åt rätt håll iallafall!

Idag har jag typ köpt en lägenhet. Coolt. Nu håller jag bara på att deala lite om när jag ska få flytta in, får svar imorgon förmiddag förhoppningsvis. Ska slå en pling till banken också och kolla vad nästa steg för dom är och hur lång tid de kommer ta och allt sånt. Spännande. Hoppas dom inte ska krångla massa nu. Mysig lägenhet med lite gamaldags stil, 20-tal, i like it! Såhär mysigt kommer jag att bo (förhoppningsvis)! Fler bilder finns på hemsidan om ni vill kika.


Det här var ingen bra dag

Så dagen började med jobb kl 8. Magkramperna fortsatte, dom började i söndags kväll och hela dagen igår, tänkte att de skulle gå över av sig själv.. Men idag ringde jag sjukvårdsupplysningen och frågade vad de kunde vara och hon tyckte jag skulle åka in till sjukan på direkten, så de gjorde jag. Satt på akuten halva dagen, men sitta är helt lungt, både sitta och ligga är inga problem, men så fort jag ställer mig upp så gör de så in i bomben ont i övre delen av magen för att inte tala om att gå.

Men som vanligt när man går till en läkare så vet dom ju inte vad de är, så satt alla dessa timmar helt i onödan, fick med mig några smärtstillande tabletter som var inriktade mot gallsten iallafall. Hoppas de blir bättre imorgon så jag slipper vara en soffliggare. Usch så tråkigt. Usch så ont. Sämst.

Får se om de blir något jobb imorgon, börjar kl 2, har sagt att jag antagligen inte kommer, kan ju knappast springa runt där med detta huggande i magen. Positiva klubben på mig idag.

Nej nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på bättre tider. Imorgon ska jag ringa mäklarn och csn iallafall. Lite duktig kan jag vara i min sittställning. Bitterbruden tackar för sig.

Festbrudarna


Livet fortsätter

Detixen är över för en vecka sedan nästan och jag har nu tryckt i mig en hel del onyttigt. Sämst. Men men, jag klarade iallafall av min vecka.. Jag hade klarat att göra allt bra om någon bra bokhandel hade haft boken för nästa steg, men tydligen inte. Ska ta tag i att beställa den på bokus snart så jag kan börja va duktig igen. Efter Gotland.

Har vart mycket jobb och fest på senaste. Mindre tid  vid datorn, mer fläng och skoj. Lisen har vart här på finbesök. Mys! Carlans har firats och annat skoj har hänt.

Idag var jag ledig och de blev en lunch med Assal, Indisk, MUMS! Sen vart de en liten fika med Sabina och en liten titt i hennes lägenhet, kommer bli supermysig när den är klar sen! Hon kommer ha de så bra så!

Mitt lägenhetsletande fortsätter och nu börjar de kommer till skott. Imorgon ska jag ringa mäklarn på en lägenhet jag hittat i stan, nära havet, LYX! :) De ni! Så hoppas på den då!


Finbesökarn Lisen och jag i Graneberg

RSS 2.0