Blackparty


Kreativiteten börjar komma tillbaka..

Idag har de modeskissats lite, har fortfarande inte gjort några val om själv plagget, men klottrat en hel del.


Segast efter segare film

Kikade precis klart på The reader. Segaste filmen. Tråkigt slut. Djup film. Jobbigt. Inget för mig i mina komedidagar.

Idag gjorde jag faktiskt god mat. Äntligen. Har gjort ett matschema för veckan som jag ska hålla, god och ny mat varje dag. Idag var de Korvcouscous (jag la till champinjoner och morötter) med sweetchilidipp (creamfraise, sweetchilisås och vitlök, salt och peppar). De var gott :) Arla.se is the shiet när fantasin inte finns där.

Inspiration till kommande projekt

Idag var de eget arbete, alltså sovmorgon. Skönt.

Jag har bestämt mig för att göra en kavaj och har sökt inspiration från 1700- och 1800-talen. Hittade faktiskt mest inspirations hos de gamla goda författarnas kavajer. Bla. Charles Dickens, Émile Zola, Mark Twain och Oscar Wilde.

Funderar på samet på övre delen av slaget, som ni ser på de första 3 bilderna verkar de ha använt annat material än resten av kavajen. Och sista bilden - kanske dubbelknäpp?


Mys hos Lisen

Dagen efter Guetta var de upp och hoppa på tåget för ett besök hemma hos Lisen i GBG. Åh så mys.

Shoppingmys på stan, supermat - tapas(godaste jag ätit på länge!) och awesomebio. Vi såg Up, Disney-Pixars nya i 3D. Så himla mysig, älska den filmen, måste ses!

Verkligen superdupermysig helg. Love it. Tack älskade Lisen för dig :)



David Guetta

Kvällen började med förfest hos David och sen bar de av mot Slaghuset och David Guetta. Stört mycket folk, så de vart en hel del panik över trängseln, men de var skoj. Kaos och kul.


TAGGAR :)

 

 


Fredag!


Nu är de ju fredag, THE fredag. Idag blir de shopping och lunchmys med Malin. sen lite jobb och sen blir de fest för hela slanten. DAVID GUETTA live, ja tack! Läängtar verkligen.

Inte nog med de, längtar sen till lördag och GBG till sötaste. Ska bli så mys, äta ute, gå på bio och bara snacka ikapp :) WOW, vilken superhelg!

De finns mer att längta efter, 2 novmeber, om typ en vecka ju (!) så blir de resa hem till Uppsala, läängtar! Jag vill krama mamma och pappa och alla andra älskade massor! Saknar!




Modefabriken is the shiet

I tisdags hade vi en såkallad kulturdag i skolan. Det innebär att alla klasser ska fixa en dag där man möts och har skoj tillsammans, typ.

Vi fick måla på väggar, göra lerfigurer, bygga pärlplattor och spela spel, lite dagis feeling över de hela, men mys.

Efter lunch vart de klasserna mot klasserna i Jeopardy. Modefabriken (alltså vi) kickade ass! Vi vann stort över resten av skolan och vi hade verkligen skitkul! Vi kunde allt, bl.a. grisorgasmers längd och sjölejonljud.. Sjukt mycket onödig information bär vi omkring på.

Onsdagen bjöd på studiebesök i Lund för lite insiration, men jag mådde skit, illamående och magkramper, så jag stannade hemma. Usch. Mindre kul. Men de la sig på eftermiddagen så jag kunde äta nått och nu är jag back on track. Hade nog fått i mig nå kepigt...

Idag vart de en sväng till nya IKEA med Minna. Jag handlade ingenting. De har aldrig hänt förut! Stolt. Eller jo, jag shoppa loss på en korv :) Sen vart de lite TV-häng hemma hos David. Trevligt.


Måndag och nystart

Redovisning i fredags. Nystart. Så idag var de en inspirationsdag. Vi kikade på Marie Antoinette och sen på Emma, måste ju säga att den där Emma-filmen inte var nå vidare, segast vinner.

Ikväll blir de lite mys hos Malin med film. Och kvinnan har fått ett jobb på en mäklarfirma nu, grattis söto! :)



Lite vimmel då

Så idag var de jobb och efter de vart de en sväng förbi Jocke och kikade lite på Körslaget och snacka lite skit. Minna kikade förbi innan hon började jobba och hon åkte precis. Idag var jag trött. Jag är trött. Ska sova snart.

Igår var de en sjukt skojig kväll, tack alla för igår! :) Start hos Nadja och tacosen var given och sen inflyttningsfest hos David och Johan. Utgång på Hipp. Awesome!



Imorgon är de fredag

Så idag vart de lite fixning med foton och powerpoint-presentation. Sen en snabbis till bibblan och lite fakta-samling.

Favoritbilden blev ännu mer favorit efter en stund med Ida i Photoshop. Ja tack på den va! Min nytillverkade jacka och en snygg Ida, bra kombination!


Lite burned men vadå

Kom precis hem och nu ska jag välja ut bilderna som jag vill ha, sen blir de bums i säng.

Hemma hos Malin var de mys :) Hemtrevligt och varmt. Vi körde på lite varm oboy med marshmallows och allt, men de vart lite brändmjölk, trots Malins flitiga rörning. Hon skyller på kastrullen. Men de vart gott ändå, vardagslyx ju.

Sen fick jag kuta jag till bussen och jag hann. Yeah!

Idag tände jag ljus för första gången (MYS) för att få lite värme, mina fönster läcker! :O Jag måste skaffa mig en brandvarnare!

Lite fotografering då

Så idag syddes de sista på jackan innan fotagraferingen. Nu är de bara fodret som ska fast i ärmarna, men de syns ju inte på fotot, så de fick bli nerprioiterat.

Ida kom förbi och vi käkade lite och sen stack vi iväg och fotade lite. Hon va superduper duktig och jag är så nöjd med bilderna. De ska väl fixas lite i photoshop av nån som kan men ni kan ju se lite smakprov. Jag vill visa er min inspirationsbild också, så kommer ni fatta detaljerna mer :)

Nej nu ska jag springa till bussen och åka till Malin för lite filmmys :)


The jacka is på G

Dagen började med en vända nere på stan och införskaffande av tryckknappar och nitar. Nu är de bara lite handsömnad kvar, planen var att göra de nu ikväll, men ikke. Imorgon it is.

Kilade iväg en snabbis till kyrkogården här en bit bort för att hitta nån bra plats inför morgondagen, men tydligen var porten låst. Öppettider på kyrkogården, åh va sämst. Åh kallt var de också. Lite bilder på jackan då.


Jag saknar

..hemma. Familj. Vänner. Uppsala. Hemma.

Men om några veckor ska jag hem och hälsa på, de känns bra, men fortfarande långt kvar... Men tiden går ju fort.. Fast idag har jag verkligen en sån dag. Jag vill bara vara hemma och sitta i soffan och äta tacos med mammi och daddi och syrran. Som vanligt :) De var allt för länge sen. All ära till telefon, men jag vill träffa dom, krama och klämma på dom.

Och inte nog med att familjen är där, alla kära gamla vänner. Ni är verkligen inte bortglömda. Ni är värdefullare än värdefullast. Saknar er nått enormt. De är tomt utan er men jag vet ju att ni är där hemma och njuter av vardagen, ni som inte är på nya äventyr då. Men snart ses vi! :) Ja tack.

Nu blir de nattinatti för min del. Knapp-shopping imorgon väntar.



Några av dom saknade. Ni ser ju hur man trivs och vem skulle inte göra de?!

Lite uppdatering då

De var självklart fest i helgen. Lördagen bjöd upp till dans med mäklargänget och innan dess var de mina kära klassbrudar hemma hos Carolina. Det var en sjukt lyckad kväll som alltid :)

Söndagen var jobb såklart och de vart inte många timmars sömn, men de var de värt. Överskottsenergi fanns de gott om. Goda kvällar gör goda dagar trots lite sömn. På kvällkvisten vart de film med Linda, Minna och Robin. De kikades på The boat that rocked. Den var lång, men bra. Nu ska jag kika på andra halvan av Knowing (som pausades för Hollywoodfruarna såklart!).

Idag var de skola och nu är jackans skal helt färdigt, bara knappar och nitar som ska på nu innan de färdigsydda fodret ska sys på eller ihop eller vad man säger. De ska bli en och den ska bli klar. Förhoppningsvis imorgon.


En dag i mitt liv

Det var den fredagen.

Skola- jackan färdig, eller ja, skalet på jacka, nu är de fodret, delarna är utklippta och nu blir de bara till att knåpa ihop allt och få till nån knäppning av nått slag, knappar eller dragkedja? Vet inte vad jag vill än, just nu lutar de åt tryckknappar.

Jobb- vart en snabbis på jobbet också, de va lungt och jag fixade så de är fint och laddat inför morgondagen som förhoppninsgvis är super. Hoppas på bra höstväder som lockar ut folket, så dom kan komma och shoppa massor hos oss! Ja tack!

Kvällen- tacomys med Malin står ju på schemat sådär en fredag, så de vart hemma hos en klasskompis till henne idag, riktigt mysigt bodde hon och idol var såklart på. Idag röstade jag inte på någon. Ingen va sådär wow, henne/honom vill jag rösta på, så de blev inget. Tråkigt. Tove var iallafall bäst, hem med Camilla.

Godnatt, nu är de bums i säng! :)

JA TACK!

David Guetta kommer till Malmö! Och här bor ju jag, så ja tack säger jag till de! Biljetter bokade! Jag och Malin satsa och pröjsa dubbelt för VIP-biljetter! Wiho! :D Jag ser sååå fram emot de här! WOW! 23 October smäller de!

FEST FEST FEST! JA TACK!

Idag så har de pillats på jackan i fejk-skinnet, bara ärmarna kvar nu, sen blir de foder, ska lägga in en speed nu och göra klart den, än så länge flyter de vägen! Känns bra! Jobb blev de från kl 3 idag så fick slita mig från jackan då. Lugnt värre idag, så nu hänger allt i storleksordning! ALLT! Imorgon blir de lite mer jobb och sen tacos-mys med Malin och några av hennes klasskompisar. Underbart!

Film-mys med mig själv efter lyxfällan. Ja tack.

Åh nu vänder de...! Som sagt idag mycket JA TACK!

Jackan börjar ta form

I början på veckan har vi haft eget arbete och jag har pillat lite med mönstret till jackan (och kollat en hel del film) och nu idag så har jag sytt mig en toale och sedan köpte jag mig tyget och imorgon ska de sys. Men nu är de också lite jobb här i veckan, både extra imorgon och på fredag och sen såklart jobb hela helgen. Men de är kul så de känns bra!

Nu ska jag strax över till Amy och kika på lite film med klassen och sen blir de en sväng till Hanna för lite kvällsmys! Trevligt värre. Fullbokad kväll, som de ska vara!


Söndag

Söndag-kväll och andra filmen är igång. Först kikade jag på The proposal, den va bra och nu är de New in Town.

Idag var de lugnare än lugnast på jobbet så nu ligger allt i fina högar i storleksordning.

Imorgon är de eget arbete och jag hoppas på ledig tvättstuga så jag kan tvätta lite medans jag tillverkar mönstret till min skinnjacka, men först en rejäl sovmorgon. Ja tack.

Helg, alltså fest :)


Fredags-mys

Tacosmys med Malin på fredag är de som gäller. Börjar bli en liten tradition som jag gärna håller fast vid! Idol var på såklart och vi hejar på Hanson (Nicklas) och Lil-Chris-Brown (Rabih). Jag röstade och allt! Haha känner mig delaktig. Men UT med Camilla, fy!

Sen vart de en lagom anstängande film, 17 again. Den va bra! Helt perfekt för kvällen, och snygg är han ju också, 17-åringen i filmen, ja tack!

Imorgon blir de såklart jobb och sen fest, wihoo! Laddad! :) Pajetter på - tajtsen (igen) eller kjolen? I-landsproblemet för morgondagen...


Tröttis...

Men var upp i tid och till skolan. Ändrade riktning från skjortorna och ska nu göra mig en skinnjacka. Min skinnjacka som jag gjort har gått sönder i skinnet :( Tråkigt. Men ska nog sy mig en ny med lite uppdateringar tillomed. Yeah!

Kl 5 har vi en liten dejt, några från klassen, vi ska gå på en filmvisning på bibblan och sen skulle de nog bli nån humorgrejs på Babel. Får se vad som blir, hur pigg jag är helt enkelt...

Men livet är en fest :)

RSS 2.0