Ledig dag med oväntade äventyr

En ledig dag! Hade planerat sedan igår en lunchdejt med Sabina, så först tog vi oss en sväng förbi posten och skikcade iväg ett par skor som hon sålt på tradera. Tradera is the shit! Sen så drog vi oss ner på stan och käkade en cupido-sallad. Det var gott som vanligt och sedan tog vi en liten runda på stan, kvinnan började jobba kl 3 så när vi skulle bege oss till gränby centrum där hon jobbat så träffade jag på Malin och tvinga med henne. Vi kom fram till att de var ganska tråkiga butiker på Gränby centrum så vi drog iväg till Kista centrum istället sådär helt huxflux! Kul!

Först och främst behövde vi en vägbeskrivning som min far fick stå för. Sedan var de bara tanka och ge sig av. Det var ju enkelt att hitta dit och faktist lika enkelt att hitta hem för en gångs skull! Shoppade lite granna och sedan käkade vi grekiskt. Och självklart vart det ett fint avslut med en biofilm, Jumper fick de bli för den gick den bästa tiden för att hinna med shopping och mat innan. Den var helt okej, skulle hemskt gärna vilja va en såndära jumper utan några problem så man kunde åka runt sådär helt lyxigt som han gör i början av filmen. Men den är helt klart sevärd. Måste ju bara lägga till att Malin köpte med sig en såkallad spritfontän! Enligt butiken var det en partyfontän. Helt cool, en fontän att ha drinken i, med belysning och allt! Haha den va lätt värd, kostade ca 559 kr på Mique. Dom hade andra roliga drinkgrejs med som en drinkpump och en annan slags drinkpump som såg ut som en brandsläckare. Kul, kul!

Sedan var det hem igen, hann inte hem till Gossipgirl så får väl höra mig vad som hände, eller de kanske kommer en bra repris på någon bra tid. Kollade igen på Melodifestivalen sen förra förra veckan, då jag va i Lanzarote. Snabbspola och kika in de som behövdes kikas in. Hejar helt klart på Sanna Neilsens låt nu, helt underbar ju! Och tvillingarna är ju bara för härliga att kolla på,snacka om att se dubbelt på riktigt! Carola och bihang, helt okej, men njaaa, inge speciellt... Lite besviken faktist.

Annars idag har jag vart duktigt och hunnit tvätta, men eftersom det blev en liten oväntad tur till Kista så får tyvärr mina tussentullfiskar få nytt vatten imorrn, stackarna blir alltid nerprioriterade ond som man är.

image52
Underbara shopping + filmen

Diamonds are a girls bestfriend

Måste ju bara göra lite reklam för THE-SHIT-HÖRLURARNA som kommit fram genom ett sammarbete mellan Philips och Swarovski. Så underbart förtjusande snygga och så fantatiskt himla bra ljud dessutom. Vackert + kvalitet! Hur bra som helst! Alla bör ha! Fick mina i julklapp av daddi, men har inte hunnit lyssna så mycke i dom förrens nu på semstern. VÄRDA! OVÄRDERLIGA!

image51

Tillbaka till livet

Ingen lugn stund så fort man kommer hem. Landade på Arlanda fredag kväll och upp till jobbet på lördagen. Tillbaka till vardagen så fort, har nästan redan glömt Lanzarote-pausen. Så helgen är jobbad och avklarad, jobbar imorn med, sen är man ledig iallafall en dag!

Fredagen började ju med att man kom hem och packa upp, sedan var de bara köra en TV-kväll och kolla igen allt man missat..! Och sen är man ju van och sova tidigt och hela dagen, så sussa efter de.

Lördagen började ju med en hemsk väckarklocka och ingen frukostbuffé, buhu! Jobba, jobba bäst de gick. Sedan var grabbsen hemma från lumpen så hängde lite med dom, 2 av 3 rakade än så länge..! 

Söndagen, ännu hemskare väckarklocka och fortfarande ingen frukostbuffé! Jobbet. Hem. Kalas, kusin Marcus fyllde 14 år. Och han hade fått guitarhero, om jag ska erkänna hade jag inte spelat de förrens ikväll, och jävlar du vad jag missat nått! HUR KUL SOM HELST JU! :D HAha jag MÅSTE införskaffa och träna! Jag sög ju såklart, men de ska jag fan ta och ändra på! Ha! Kul, kul, kul! Jag fick dock kramp i armen, sämst! Så alla som är ännu senare än mej, spela nu!


Och Kina resan blev inte av tyvärr, jäkla skit sas! Men de verkade va lite tur i oturen, för de verkade som om man borde ha en guide om man skulle dit, för dom kan ingen engelska och knappt läsa sitt eget språk för det finns så många tecken...! Kunde gått illa... Men spännande hade de ju vart så surt ändå, men va fan! Livet går vidare.



Lanzarote

Nu är man tillbaka i verkligheten igen och ska självklart skriva en liten tuddelutt om självaste Lanzarote.

Vi kom dit på kvällskvisten och gjorde oss hemmastadda på hotellet och sedan gick vi ut och käkade. De närmaste dagarna bjöd mesta dels på sol och det var härligt! Sedan kom det moln och grått, så de sista dagarna va tyvärr heeeeelt grå. Det var lite kallt på kvällarna och de blåste en del på dagarna så man frös lite där i bikinin när solen gick i moln och den svinkalla havsvinden kom. Så när de va grått så kunde man inte ligga i bikinin direkt, så vi begav oss till huvudstaden med buss. Alltid en upplevelse att använda lokaltrafiken, men dessa bussar va i superskick och de gick klockrent att komma till huvudstaden som dock var väldigt tråkig. De var en superfin strand, men massa äckel i vattnet som dom tydligen inte rensade bort, tyvärr.. Sen shoppingen va inte så storslagen den heller, syrran fick med sig en klänning, men Frida hitta inget?! Hallå?! Och då letade jag verkligen! Behövde ju faktist nått för att pigga upp de grå! Men shopping blev de iallafall! Vi hade ett förtjusande shoppingcenter 5 minuter från hotellet med massa kuliga affärer! Så där shoppade syrran och jag loss. Sen är de ju parfymernas land, butiker fyllda med parfymer och erbjudanden. Kom hem med iallafall en 3 stycken; Hypnose (Lancome) som är min absoluta favorit, Live (jennifer Lopez) och så Mariah Careys parfym. Sedan ska man ju till Ayia Napa så jag shoppa loss på shorts också, 3 par hitta jag!

Och såklart så läste man en hel del! För att inte dryga ut med massor av bokreferenser så kan jag ju välja den bästa, som helt kristallklart var PS. Jag älskar dej. Den var ju bara för bra! Den som inte läst den, gört! Den är underbar och helt förfärligt sorglig, men helt klart bland de bästa böckerna jag läst! Syrran va dock inte lika frälst som jag och min kära mor, men hon hade ju helt klart fel! LÄS DEN NU! Den har ju kommit ut på bio med, MÅSTE SE !



1. Mami och Lina
2. Jag, Mami och Lina
3. Lina och jag första kvällen
4. Frukost buffén, där jag flitigt käkade fattiga riddare, mums!
5. Jag fixar mig i ordning och har en super pose
6. Shoppingmaall!
7. Fantastiskt snygg bild som mästerfotgrafen Frida tagit
8. Jag och Lina segar lite
9. Redo att inta solstolen!
10. Utsikten från solstolen
11. På hotellet mot poolen
12. Yttligare lite härlig utsikt
13. Mami och hennes blommor
14. Lina och mami i den grå huvudstaden en grå dag
15. Lina och jag segar igen..!

Resa is the shit!

Ja men då var man nästan färdigpackad! Yeah! Vi åker verkligen snart..! De va på tiden..! Men ändå känns de inte som vi ska åka konstigt nog, men va fan, när vi är på väg äckligt tidigt så man mår illa, då du, då vet man att man lever..! Sen arlanda och inhandla nån skojig tidining, då är man på G :)

Idag är de då alla hjärtans dag om någon nu missat de.. Nej, skulle inte tro de. Men iallafall, jobbade ju hela dagen, 10-20. Sen så hade jag och Carla en snabb liten date och käkade asiatisk/sushi buffe :) Men hade sån jävla huvudvärk och mådde illa så de va inte så kul, men annars mys. Nu har jag tagit två ipren och livet känns okej igen..! Tur de! Vi fick vaniljhjärtan från IKEA också :) Gulligt värre!

Men nu blir de lite bloggtorka sådär en vecka, för nu är de PAUS från verkligheten som gäller, självklart kommer de härliga bilder och inlägg när jag väl kommer hem, men tills dess får ni sakna mej så de bara skriker om de!

Å en sak till, idag skickade mammi ett mess och fråga om man ville med till KINA! Och vem vill inte de, hallå?! Såklart man vill! Så tog reda på va kvinnan ville och hur de va tänkt. De visade sig att pappa hade massa poäng på SAS, så var de nått erbjudande att man kunde åka för ett visst antal poäng och vi saknade några poäng, men dom köpte vi till oss, och då tar de en hel dag innan dom kommer in på SASkontot (VÄRDELÖST), så vi kunde inte boka och nu verkar de kanske va slut...?(VÄRDELÖST) Men daddi ska snacka med dom imorrn, självklart hoppas man på de bästa! GRYMT om de skulle funka! Jag vill! Detta skulle ske i april, så då har jag inga tider planerade på IKEA, så kan anpassa arbetet efter resan! VÄRT!

Jaja, nu är det handbagaget som ska packas, solbriller ner! Ha de så bra alla kära, ni kan få ha en liten snöstorm här hemma om ni vill medans jag ligger in the solstol stekandes i solen, briller på, en glass i ena handen och en kall drink i den andra och gärna ett fruktfat väntandes precis brevid poolen! Moohahaha! ;)


En äkta jaha-dag

Yttligare en ledig dag, vaknade runt 11 och segade framför tven ett tag och så åkte jag och handlade lite smågrejs på ica. Jag lagade sedan mannagrynsgröt till frukost, har inte käkat de sen barnrumpetider ju! De va AS GOTT!

Sen vart de dags att besikta bilen kl 14. De gick bra, bara en blinkerslampa trasig och nej jag hade inte kollat de innan, jag kan inte sånt..! Men annars var de fina fisken med min lilla biil :)

Sabina kika förbi och vi hade en tv kväll, de bjöds ju på en massa bra! Älska Grey's helt klart! Annars så har jag packat de mesta idag, eller lagt fram de som ska med iallafall..! Nu är de näära! Weeii!

Jag har vart duktigt och städat idag med, helt fint är de nu, så nu kan jag komma hem till ett fint rum..! Haha de är ju värt! Annars ganska händelselös dag.. En jaha-dag helt enkelt. Pratade med Denise idag, en gamal klasskompis, superkul att höra av henne! Så vi babbla på nån timme som vi brukar göra dom få gångerna vi hörs, å de ska de ändras på! Oftare ska de bli..!

Annars kan man väl önska alla en trevlig alla hjärtans dag imorrn! Själv ska jag va på jobbet 10-20, sedan ska jag och min valentindate gå ut och käka! Och tro de eller ej, de är min käraste Carla <3 De är du och jag ladie! ALLTID!

Softpotatis goes badminton

Idag har jag vart ledig, så sov såklart länge, till halv 12. Sen så segade jag framför en film på en av filmkanalerna, nån kinesisk skräckfilm. Självklart svart hår i vatten och krypande döda hellst i taket. Shutter hette den, klassisk kinesisk skräckfilm. Helt okej.

Sedan har jag suttit och häckat ute på internet för att hitta nån utbildning. Hittade några stycken, men den som verkar mest intressant höll hus i Skara. Så de är ju en bit bort, men den var bara ett år så de går ju snabbt. Skönt att plugga nån annanstans än här.. Super litet verkar de va också, jag vill ju hellst jobba samtidigt som jag ska plugga, så man slipper dessa studielån! Usch! Men i Skara, hmm vart kan man jobba där? Helt fördomsfull, ja! Kollade på ams, de fanns typ 40 stycken annonser ute sen länge tillbaka... Hmm... Själva utbildningen var inom sömnad, textil och design. Jag tror att de är de jag vill hålla på med, så va fan, jag får chansa, går de åt skogen så gör de, men då har jag iallafall försökt! JAG VILL, JAG KAN, JAG SKA. De är mitt motto här i livet, så de så!

Sedan va ju min kära familj och spelade badminton, de va faktist kul, man vart ju råtaggad! Haha :) Vi spelade där med våra racket från Biltema medans de fanns racket att köpa där för typ 2000 kr. Hallå, helt dyrt för ett racket?! Pappa vägra spela med Biltema kvalitet så han hyrde, även syrran fick ett hyrt racket, själv kör man på stenhårt med super kvalitet!

Kvällen bjöd på en hel del bra på TV, gossip girl först och främst, sen Carolina Gynnings program och efter de hängde jag på mamma och pappa och kollade på ett avsnitt av Cold case on the hårddisk ;)

Å nu sitter man här. Mår illa gör jag som ett svin, fyfan! Vill inte bli sjuuk ju! Har haft huvudvärk och äckel halsont- VÄÄRDELÖST! Alltid ska man börja må dåligt när man ska nånstans! FY! Jag SKA va helt frisk och kry på fredag! LAZAROTE HERE WE COME!


Gott och fett blandat

Ja så nu var de ett litet tag sen då min trevliga helt underbara dator varit helknäpp..!

Men nu verkar de ju funka. Så i helgen va de lite party på fredag med Carla, kvällen vart GRYM trots lite surigheter innan från dumma håll. Sen var de ju såklart SCHLAGER på lördag med Carro :) Jag måste ju bara säga att snälla rara tanter eller vilka de nu kan va som röstar på Christer Sjögren, sluta! De är ju bara föööör pinsamt. Inte riktigt okej nånstans, hans uppträdande. USCH! Men Amy är ju cool lillan! Jag gillade ju då den dära that´s love eller nått sånt med nån Michael Michchhchc nått. Men jag tror ju helt klart på att Carola och bihang vinner. Så vi får väl se om jag har rätt..! De är nog inga höjdar odds på unibet men ändå. ;)

Sen har ju faktist vi haft fin besök av Ylwa Skatt  från Luxemburg! Så har käkat lite lunch me henne också och körde en vända på stan, hon försökte lära mig käka sushi, de gick ganska bra, men va tvungen att hugga in lite på thaibuffen också! Så de va skoj och träffa henne med, ska försöka hitta ett bra tillfälle att åka till henne och hennes liv där nere i april nån gång, så jag kan fixa schema efter de...! KUL!

Idag har man jobbat såklart, de va ganska lugnt så de va helt okej. Sen var de ju en vanlig söndag, de vart en liten myskväll med mammi å daddi och nån franskfilm. Var då helt klart fördomsfull från början, men den va riktigt bra, dock jääävligt invecklad å stört mycke folk å hålla reda på, men den va bra. Berätta inte för någon hette den om nån skulle vilja se..!

Imorrn är det jobba igen, öppning till stängning, rena rama plågeriet att jobba måndagar efter att ha jobbat helg, så länge också, fy! Men va fan, åker ju till Lanzarore på fredag! LÄÄNGTAR! Så de är rätt åt mej :)

Har planerat in träning med Assal på tisdag, då jävlar. Så ska tydligen min familj åka och spela badminton, asså är de inte för gulligt?! HAha men de är så sant som de är sagt, ska boka nån tid på fyrisfjädern, GULLIGT! :D


image34
Huvudpersonerna för helgen..! Carla och jag= party, Carro=Schlager, Ylwa=finbesök och dadi på sne och mami !

Jaha blaha

Ja idag va man en riktig slöfis. Skulle träna efter jobbet, men de fanns ingen parkering närmaste kilometern från gymmet så jag tänkte att de skulle suga och träna ändå för de va så mycke folk, så jag drog hem och tjocka i mej en semla iställe. ;) De är så de ska va vettu!

Filmen igår blev We own the night. Den va helt okej, lite lugnare än vad jag trott, men helt klart en bra story!

Annars har jag dragit ut och skitit i städandet idag igen, och bilstädandet ska vi inte ens prata om, de borde gjorts för en evighet sen, men de är ju så himla äckligt kallt, och tänk er mej med en dammsugare släpandes i snö för att dammsuga bilen, jag kan inte riktigt få upp en trolig bild, men den är ganska kul!

Läste Sofis mode idag, hennes nya tidning, njaaa sådär om jag får säga de själv. Tycker de är så sämst med att fylla ut sidor med att visa hur man målar en eyeliner eller såna tönt grejer, jag vet, använd ett kort så eyelinern blir rak. Nej du, sämst. Men annars helt okej, har ju faktist inte läst värsta noga, drog en snabb koll. Men nu tänkte jag faktist gå och lägga mig och läsa lite tidning, har ju då totalt INGEN koll på omvärlden, de börjar bli dags för lite uppdatering och inte bara på nöjes fronten...!


Kaos, kaos, lite till kaos, PAAARTY!

Jobba hela dagen, massa folk, massa att göra. Så när man slutar så ska man skynda sig hem för att fixa iordning sig innan jag ska till Märith som fyller 32 år som ska firas! Så när man kommer ut så har de blivit snöstorm, tycker inte de minsta om de! Och självklart har jag ju låst bilen och under snöhögen även kallad bil så hade låsen fryst fast. Så där stog man i sin kappa med strumpbyxor och typ vårgympa skor (skulle ju bara till jobbet) och får inte upp biljävlen. Fyfan så värdelöst! PANIK! Och de blåste och storma snö så jag höll på dö, och vantar, vem har de med sej? Mössa? Nej, uppsatthår så öronen dog! Och vad gör man när allt går åt helvete, ja du, då ringer man pappa! Så han va ju helt bäst och kom med låsspray :) Underbara pappa! Och jag hade kämpat för att komma in i bilen innan, jag hade raggat upp en tändare och stog och försökte elda på nyckeln, men de är inte de enklaste då man har förfrysta händer och de stormar snö från alla håll. Men tillsist fick vi upp dörrn iallafall och jag kunde bege mig hemmåt en timme efter de att jag slutat, som om de inte va stressigt nog innan!

Så de va bara hem och panik fixa sig, skulle ta bussen också för att jag skulle dricka. Men nej den idén gav jag upp, tar för lång tid, så tog bilen och ställde den där och morgondagen fick bli ett senare problem. Så nu kunde festen börja :)

Det var hemma hos Märith själv, hon bor så superduper mysigt! Det var tjejer från IKEA, både som jobbar nu och som har jobbat och en enda kille som då va Märiths såklart! :) Det var först mys och skvaller för fulla muggar, sen blev de SINGSTAR! Jag suger så hårt på de, men de va superkul ändå, jag och Assal sjunger förtjusande vackert falskt! Sen var de dags för utgång och eftersom alla andra var äldre än lilla jag så drog vi till Flustret. Det var skoj de och föödelsedagsbarnet drack på tok för mycket, men de var lite underhållande de med. Sen vart det en liten efterfest, med Märith, Lasse(pojkvännen), jag och hans arbetskamrat. De slutade med jag och Lasse och singstar då kvinnan deckade och resten drog hem. Så bilproblemet var ju löst då jag tog bilen direkt därifrån hem, för att sedan åka och jobba. Hade tack gode gud sköna tider.

Så nu är de söndag och hela helgen har gått, ska på bio ikväll med family. Får se va vi ska se, vet inte de än.

image35
Jag och Assal från vimmlet, singstar champs!

Fredag med lite segis och lite fest

Fredag, ännu en vecka har gått och jaha? Samma lika hela tiden. Men men. Slutade kl 20.15, svintrött va jag, usch! Sedan va de jag och Carla som skulle på lite födelsefest hos Jakob som fyllde år. Grattis på honom! :) Så vi åkte dit och det började trevlig, träffade flera roliga, trevliga människor och självklart några gamla godingar och när sällskapet skulle bege sig ut mot krogen så drog vi oss hemmåt eftersom vi va så trötta och jag skulle ut på lördagen. Men när vi skulle dra oss därifrån så var Carla skor försvunna.. HM?! Så vi börja kolla om de kanske var nån som tagit fel och de fanns kvar några liknande men icke, eller om dom hamnat i nått annat rum då mycket hade blivit nerrivet från klädhängaren. Men inga skor någonstans. Carla var så arg så hon kokade, de va hennes 2 dagar gamla skor. Så jävla värdelöst ju! Ofta man ska behöva tänka på vad man har för skor till en fest ifall dom skulle bli snodda? Eller ens att man ska behöva tänka på att hålla koll på sina skor?! Nej fy så trött man blir ! Så vi fick bege oss därifrån utan skor. Vill inte ens skriva vad jag tänkte om folk...! Å stackars Jakob, de va ju bara hans vänner som vart där, men nån måste ju ha tagit skorna?!

Men dagen efter så vart skorna lokaliserade och är snart tillbaka i Carlas famn ;) Så de va ju bra de iallafall.. ! De trodde man aldrig..!





RSS 2.0