En (hel)dag på posten

Idag skulle jag skicka iväg min homepartyväska genom posten till en annan tjej som ska bli säljare och jag ska sluta. Så jag tog mig faktist till självaste posten. Har typ ALDIG vart där förut... De var en mycket låååångsam upplevelse. Tanten som var den enda som hjälpte folk var den långsammaste i hela världen, det var några som köpte en rulle frimärken och det tog typ en evighet och dom börjar ställa sig och diskutera vad de är för motiv på frimärkena, vem har någonsin brytt sig? Men de stoppa inte henne så hon babbla på om hur dom sökt upp på internet vem han va som va på frimärkerna, (ja jag tjuvlyssna lite, men de fanns lixom inge annat intressant efter att jag käkat upp deras 2 kakor som fanns kvar och kollat in alla sorters kuvert). Sedan var de bara en till framför mig, YES! Han skulle bara hämta ut något, så tog de ju lite tid för tanten att hitta saken först och det var ett körkort, och de va oacceptabelt för de va för blek bild, de va ju faktist hans ID-handling. Herregud! Diskution igång med den piffiga tanten.. Men sen va de då min tur, ÄNTLIGEN, halleluja! Så mitt paket vägde 11 kg och kostade typ 250 kr att skicka hela vägen till Dalarna, skulle ta 2 arbetsdagar. Jag är faktist lite impad ;) haha jag har aldrig skickat nått förut, inte sådär stort iallafall. Jag är nu proffs på att klista igen kartonger!

Sedan var de dags att jobba på IKEA som vanligt då. Det var mycket att göra från start till slut och jag var helt ensam på sovrums avdelningen från kl 18. Lite stressigt blev de, kunderna gillar ju inte att vänta (jag ska skicka dom till posten på terapi). Sedan sitter jag här hemma nu och ska göra mig iordning för nu är det slagerkväll på People! Jag fasar för att ha på mig ett par skor just nu för mina stackars hälar, har ju gått omkring med mina super heta tofflor på jobbet, så de har ju vart hel lugnt, men nu jävlar nu kommer man känna att man lever.

image33
Min outfit för schlagerkvällen, de döläckra shortsen :)

Heldag i sthlm med modevisning

Dagen började självklart med att jag försov mej, så jag gick upp kl 12, skulle ner på stan med mammi och käka lunch, så de va bara göra i ordning sig direkt. Käkade på Cupido och åt en super smarrig salld.. MUMS! Sedan drog mammi och syrran och bokade några körlektioner till syrran då.. Jag hängde kvar på Vero Moda och pratade med Carro som jobbar där så flitigt så :) Kul de! Man får ta vara på den tid man hinner ses!

Sedan off to sthlm! Vi kom dit ganska tidigt så vi hann gå runt och shoppa lite! Idag var de accessoarer som frestade allra mest! Fick med mig en 5 st halsband hem, ett armband och en kuvertväska. Men va ju lite på stan i Uppsala också, så där shoppade jag loss på ett par döläckra shorts med högmidja på gina och en helt ny ögonfransuppböjare då min gett upp hoppet om livet, slog även till på en pärm som jag ska sätta i en massa nyttigheter i..!

Modevisningen började med en liten förvirring, folket vi skulle dit med kom inte riktigt va vi vet, men vi gick in iallafall, och satte oss på plats där de stog ett liten supergullig kartong, men ännu sötare innehåll, små minimuffins och kakor! YEAH! :) Spanade lite efter nån kändis, såg väl några stycken, men jag är ju då inte nån hejare på att känna igen folk, så de fanns nog en hel del.. Hann se Sofis mode kila ut när vi kom iallafall, hon va ju helt liten och söt. Sedan va själva modevisningen på nån kvart eller så, de va en del snygga kläder, men inget som jag skulle kasta mig över direkt, va inte riktigt min färg, de va inte riktigt nån färg alls, alla kläder gick i militärgrönt, beige ungefär. Jag är ju då själva regnbågen! ;) Men de va ju ändå lite kul sådär mitt i veckan! Tog varsin dricka och sedan drog vi mot Uppsala och vardagen igen. Men först ett stopp på MAX, haha!

Väl hemma igen kollade jag in mina köp och provade de förtjusande shortsen som dock är ganska svåra att matcha nått med. Sedan kom Carla över och vi kikade på Djävulen bär Prada. De va ju lixom temat för dagen. Jag vill också jobba med mode! Haha vill NU!

Måste ju bara sörja lite också, för mina helt underbart fina vackra härliga skor som jag köpte igår från sixty seven gjorde illa mina stackars hälar. SKAVSÅR! Fy så hemskt, kan inte ha några skor alls nu ju, tofflor here we come(iallafall på jobbet..)! Plåster på! Stackars hälar!



1. Jag posar supersnyggt framför spegeln för er alla mina älskade.
2. Mina underbara förtjusande skor, dock lite skitig såg jag nu, men de är lite av min charm ;)
3. Jag posar ännu snyggare
4. Min kära mammi på Cupido, inte så rädd som hon ser ut, SÖTASTE !
5. Jag och Syster på sniskan (syrran är ju PROFFS på å posa, där ligger man i LÄ!)
6. Catwalken
7. Catwalkens helt fantastiska början därifrån alla modeller kommer.. COOLT!
8. Alla modeller på språng med en skön bakåtlutad gång
9. Härliga lilla ask med godheter
10. Lina posar brevid VIP skylten (HAHA)
11. De inhandlade på Sthlm, gulliga vackra älskade härligheter!

Trevlig överraskning på en vanlig hedlig dag

En helt vanlig dag utan några som helst festligheter. Gick upp runt 10, sega runt och kolla på tv och käka lite mat, åkte och tränade kl 14, solade, hem.

Men sedan kom en god nyhet :) Far min hade fixat biljetter till modevisningen på Berns imorn! Så jag och syster ska ta oss en tripp dit imorn! Kul, kul! Backstagepass å grejs! Kameran ska med så vi får väl se hur mycket bilder vi tar ;) De ska bli lite kul sådär mitt i vardagen. Kände såklart att de skulle firas med lite nya outfits. Speciellt till morgondagen. Självklart fick jag en liten syn hur jag ville ha de, en svartvitrutig lång skjorta hade jag tänkt mej, och det jag hittade var en liten söt sak på JC, tro de eller ej, JC (har int eköpt nått där på flera år). Men de va ju dock på barnavdelningen, men va fan klämde i mej i en stl 160. De blev ju ett lite snyggt fodral sådär. Ni får se bilder imorn! :) Sedan vart de ett par (till) nya skor, sixtyseven, ni får se dom med imorrn, dom ingår i outfiten för dagen! Inhandlade även ett nytt fräscht puder och en vit ögonpenna. Och så slog jag till på en helt vanlig svart tröja på H&M.

Nu ska jag köra på en skönhetsömn till morgondagen och hoppas att jag gått ner ungefär 10 kg så man inte behöver känna sig superfet bland alla hetingar. Haha :D

Fast i en helt underbar värld!

Ja, så idag sov man tills klockan 1 eftersom jag tydligen fastnade å internetshoppade igår! En så helt faktastiks underbar värld! Och så nära! Så kul ju! Och så mycket och se! Jag blir ju helt till mig! Satt inne på  tradera en hel del, de e ju bara för roligt, när jag kom hem idag va jag ju tvungen att springa till datorn och kolla om jag vunnit någon auktion! Och de hade jag! KUUL! Jag vill få grejer på posten lite då och då, hur glad blir man inte av lite post, speciellt med ett par heting skor eller nått sånt underbart! Shoppaade lite på ellos också! ÅH SÅ KUL! De måste ju bara göras, så om du inte gjort de så KÖR! :D

Annars så har jag städat lite å röjt undan lite skit på rummet, sorterat mardrömshögen med massa papper och skit och den har krympt till betydligt mindre, har även köpt en tdiningshållare som jag ska sätta upp på väggen för att hålla lite mer ordning på såna saker som jag bara slänger i hög, köpte de idag på ikea innan jobbet, ledig imorn så då ska dom upp.

Skulle ha tränat idag men jag va heeelt trött så jag sket i de, dåligt av mig. Fy, så fort man inte tränar på några dagar blir de ju helt jobbigt, men imorrn är de verkligen träning!

Idag va jag ju lite tidig till jobbet för jag skulle köpa dom dära tidningställen, så jag hann springa över till grannbutiken skopunkten som verkligen är THE SHIT, där va de lite rea så jag gick därifrån med 3 par skor för 99 kr, allihoppa för 99 kr! Heelt sjukt! Hade ju fått dåligt samvete om jag INTE köpt dom! :) 2 svarta lack skor med klack och ett par röda med klack (inte lack). Underbart! Måste dock skaffa mig en skohylla till, de börjar bli lite trångt här.. Beställde ju yttligare 2 par lack skor från Ellos i läckra färger :) (se bilden..!)

image20
Den supersöta rosa jackan från tradera (279 kr) +  t-shirt från Ellos (29 kr!! kan inte fatta de själv!) + pumps från Ellos (99 kr/st!, tokbilligt!) = En lysande lycklig Frida

Fatie had a party :)

Ja nu är de så dags att skriva om helgen. Lite seg har man ju varit! Men men, bättre sent än aldrig!

Fredag
Jobbade till klockan 20.15, sedan var de bara hem och piffa för att sedan dra över till Carla där hon och the boys från Ayia napa, Linus och Dennis hade börjat förfesta! Hann dricka några cider sen vart det in till People för att fortsätta festandet där. De va kul att grabbsen va här, så roliga så! AYIA NAPA SNART! :D Läängtar som sagt..! Kvällen va heelt kul men det vart lite kaos i slutet när vi skulle hem genom att boysen krångla till det lite, försvann på lite olika sätt, men allt slutade lyckligt och vi kom hem heltskinnade allihoppa!

Lördag
Upp och jobba, SEEEG! Men de gick bra ändå, ganska lugnt på IKEA för att vara en lördag. Efter jobbade var det hem och piffa igen och fixa ordning en vacker ostbricka till vår kära vän Rebaz som fyllt 25 hela år! :) Grattis på dej! Var hemma hos födelsedagsbarneet själv och drack lite och snacka lite skit och lyssna på musik, förfest för dem, men Carla och jag drog hem och kikade på en film efteråt. Jättekul att träffa Rebaz med, och hans goa tjej, de va ett tag sen...!

Söndag
Upp och jobba ännu tidigare, och idag mina vänner, va jag trött! Men de gick bra, fullt ös idag var de däremot på jobbet. Vi hade sovrumshelg den här helgen så de va tävling för alla barn, dom skulle rita sitt drömsovrum så kunde dom vinna priser, såå sööta teckningar och alla ungar är ju bara för gulliga! :) Sedan va de hem och MJUKISAR PÅ! ÄNTLIGEN! Betalade Ayia napa biljetten idag! Så nu är det gjort! Sedan gick jag och min blivande sambo ( i ayia napa) Carla till Oskar för att säga lite hej då, han ska ju då in i the lumpen! Åker imorn! Sedan drog vi och hyrde film på ICA, jag, Carla, Oskar, Martin, Robin och Joel kika förbi som också ska in i lumpen och sa lite hej då han med. Och nu sitter jag här med en överdriven svullen mage efter allt fettande, åt skogen med nyttiga livet idag, eller va fan hela helgen har vart en fetto helg, alkohol och annat mysigt. En liten paus helt enkelt...!


image20
Carla, Dennis, Carro, jag och käre Linus on the people!

image22
Glo Frida och Carla

Icke blåhårig blondin vilse i boländerna

Jag vill börja med att säga att jag är INTE blåhårig!! De gjorde faktist susen! Blåschampot såklart! :)

Klockan ringde kl 10 och jag gick faktist upp då för en gångs skull, och jag va pigg, se å häpna! Satte på mig träningskläderna direkt så jag inte kunde slingra mej, gick ner och satte mig i soffan och läste lite i boken Otryggare kan ingen vara som är skriven av Bengt-Åke & Agneta Cras. Det är en sann histora om 3 syskon som har en lite dålig mamma.. Resten får ni läsa själva!

Sedan tränade jag såklart och direkt efter körde jag en solning, de va såå värt! Och när jag sprang på en av maskinerna i uppvärmningsrummet hade jag solen i ansiktet, som jag först tyckte va skit drygt, som sedan gav en så härlig sommarkänsla så jag va tvungen att blunda lite å njuta i smyg ;) Jag stog längst fram så ingen såg! Sen nöjt jag i fulla drag av värmen i ansiktet av solariet såklart..!

Till IKEA skulle man efter träningen, och de mina vänner är betydligt svårare än vad de verkar för vissa, sånna som mig till exempel, heeeeelt totalt överdrivet dålig utan något som helst lokalsinne! Så först hade jag en liten sightseeing för mig själv i boländerna medans klockan tickade på, sedan gav jag upp och körde till stan och därifrån hittar jag ju iallafall! Så himla värdelöst, tog mig ungefär 20-30 minuter att åka från ena stället till det andra och båda ligger ju i samma område, SÄMST.. Men jag kom iallafall fram, dock 3 minuter sen men de fick funka..! De är helt enkelt lite av min charm att inte hitta..! DRYG CHARM!

Jag och syrran va ute och gick lite ikväll med, planen var att vi skulle ut och gå och hämta upp en film på ica, så tog i en längre väg än beräknat så när vi kom fram till ICA så hade de stängt för typ nån minut sen, SURT! Vi skulle hyrt Rescue Dawn, till oss och mammi, men de fick bli nån action rulle på Canal + action istället, de funka väl de med.


image19

Väckarklocka, boken jag läste i soffan (dock inte lika flääschi som på bilden), tränar med sol i ansiktet, fick välja en nödfilm istället, mammi, syrran och jag.

Ännu en ledig dag

Dagen började med en kopp te och sen drog jag med mej Sabina ut på en pormenad, sen laga vi like käk och sen drog man till IKEA å köpte en byrå åt kvinnan på ens lediga dag, men va gör man inte för gänget? :P Sen skulle kvinnan jobba så jag drog hem ochh hängde framför tven och dator och checka in lite internetshopping som ni antagligen fattat av tidigare inlägg!

Hoppade träningsdaten med twinsen, men de blir nya tag imorn såklart! Sen blir lite oväntat jobb imorrn med, men de va helt okej, bara från 16-20. Carla kom förbi senare och vi kikade lite på tven som idag bjöd på Jersey Girl, helt mysig med en av de gulligfjunigaste ungen ever och så käka vi lite frukt. Bestämde outfit tills på fredag när hon ändå va här och man kunde få lite smakråd, ni får se sen till helgen va de blev! Då kommer ju 2 små rara ayia napa pojkar också, Dennis och Linus! YEAH :) KUL! Tintin fyller år också, de är helgen största händelse, så hon ska såklart grattas lite!

Annars så är jag ju för hemskt blek så ska direkt kila ut till solariet och skrynkla på mig lite färg innan sussningen. Och sedan ska jag chansa med blåschampot och hoppas på de bästa...! Läskigt!


image18
Sabina och Malm byrå från kära arbetsplats, jag och Carla and the move with the snacks.

Internetshoppa?

Vill tipsa om den här sidan som sedan länkar er vidare till en heel värld av internetshopping, passar alla, vad man än ska ha! Butikskatalogen.se.


Skor is the shit!

Den som har bestämt att man inte kan gifta sig med ett par skor, släng dej i vägen! Finns det något som kallas kärlek så kan det starkast uttryckas mot SKOR å så är de bara. SLÄNG ER I VÄGGEN! (om ni inte håller med!)

Här är mina blivande våta drömmars älskare:

image17
1. Underbara korallfärgade dröm; £30 (som jag tror blir 390 kr, ska fråga daddi när han kommer hem :P) isåfall KÖPA NU! Från Asos. (rättelse 433 kr)
2. Mest helt underbara fantastiska svart/vita sko, älskar dej in i själen (för 698 kr)! Från Have2have, ni hör ju! Garanterat min dröm livspartner!
3. Underbara svarta pumps, is the shit helt enkelt! VACKERT! £ 35 (enligt min räkning 450 kr) från samma place som den korallfärgade drömmen. (rättelse 505 kr, jag gillade mina priser mer..!)

Lite kul på såna som mejs bekostnad :)

Hur gör blondiner "moonwalk"?
-Drar ner trosorna och drar baken längs golvet

Hur ser man att en blondin har en dålig dag?
-Hon har en tampong bakom örat och kan inte begripa var hon gjort av pennan!

Varför hade blondinen fyrkantiga tuttar?
-Hon glömde ta ut servetterna ur lådan

Varför har blondiner roligare?
-Dom är lättare att underhålla

Vad har en dator och en blondin gemensamt?
-Man uppskattar dom inte fullt förrän dom lägger ner


image16
haha fintad!



Fortsatt duktigt liv

Så idag har jag käkat mina allbrands för en bra magkänsla och tränat on the gym för att blir stark och pigg, sen toppa vi denna superdag med en pastasallad. Se där! DUKITGA JAG! :) Jag blir ju lite stolt faktist! Imorn är det gymmet med ju, har en inplanerad date med twinsen där efter kl 18.

På väg till träningen droppade jag av Linnéa på hennes gym (kraftkällan) sen träna vi på våra gym och sedan hämtade jag henne och vi drog hem till moi och käkade pastasallad och kollade på SAW, å då menar jag den första som då är den bästa helt klart, blev sugen på och kolla på den då man sett den sista för inte så länge sen, som sög totalt. Sedan kom Carla förbi och vi kikade på Ugly Betty och i huvudet på Gynning. Hon hade även med sig en flaska blåshampo för att ta bort den helt förtjusande lite gula nyansen i the blonda hår! Jag är ju livrädd, tänk om det skulle bli BLÅTT eller GRÅTT?! Shiet pommes frites! MARDRÖM! Men vi får väl se, ni lär ju märka hur de gått genom att fortsätta läsa bloggen...

Det va ju superlänge sen jag träffade Linnéa så de va kul och träffa henne idag måste jag bara skriva. Hon är ju då min heelt egna proffisionella make up artist och har en egenhemsida och allt, kika in den om ni vill(linnearydensmakeup.se). Glömde dock att ge henne hennes julklapp kom jag på nu! Som om den inte va sen ändå.. Jaja, den som väntar på nått gott väntar som sagt alltid för länge.


image12
Linnea och jag, gym, saw, Carla och silvershampot samt min blivande hårfärg.

Rullstolsbasket


Har ni tänkt på att sittdans är oroväckande likt rullstolsbasket?


Mot eller på väg mot nytt nyttigt liv..

Dagen började för en gångs skull med att jag gick upp när väckarklockan ringde, efter några snoozningar iallafall! Sedan skulle farmor och farfar kika förbi nu när dom ändå va i Uppsala (dom bor i Enköping) så lagade lite brunch till dom, daddi och mej. Mycket prat blir det alltid, uppdatering av resten av släkten kommer genom dom, för att beskriva hur min farfar får ut informationen ur folk citerar jag farmors uttryck "han är diskret som en siren" .

Idag har jag verkligen levt ett duktigt liv, ätit bra och varit ute och gått i min ensamhet med de ända sällskapet mp3-spelaren i hela 50 min, sedan CYKLADE jag till Ikea då jag började kl 17. Och hemfärden va lite jobbigare den, dit är de nerförsbacke, vilket betyder att det är en helvettes uppfärsbacksväg ALLTID med motvind, dessutom,då man cyklar över en del fält ut till min bostadsområde...! Och nu har jag ont överallt, träningsvärk sen igår och heelt förstörd i mina stackars ben, men imorn är det en ny dag, på'n igen bah! 

Bara så alla vet är syrran ute på vägarna då och då och övningskör bla. idag! Så varing alla bilister för en svart audi med lite bucklor på...*! ;)

*bucklornas tillkomst måste ju bara nämnas, de va så att min kära far va ute och körde så stog de helt enkelt en glassgubbe ivägen... Ni vet en vanlig GB-gubbe, glad å frestande, men ivägen va han..! Kan hända även den bästa i min fars försvar.


image11
Farmor, farfar och daddi, jag in the kitchen, syrran öningskör..

Verklighet nu!

Nu är de bokat! Boende och flyg till Ayia napa! Klappat och klart! Vi åker 9 maj! Å hem vettefan, har lägenheten hela oktober ut, så får se hur länge vi stannar! Å jag vill NU ännu mer nu ju! NU NU NU! Men de är inte så långt kvar :P haha nerräkningen har redan börjat! Hela sommarn! AYIA NAPA! VÄÄRT! Alla som kan ta er ner dit! SOLA, BADA, PARTA!

Annars idag har jag tränat på Nautilus, börjar bli helt duktig tycker jag själv då! Va ute och gick idag med, så dubbel duktig. Glömde mp3n så de va ju sugit tråkigt att träna i tystnad, men de löser jag tills nästa gång. Sen ska jag träna med twinsen som också börjat sitt nya liv på onsdag :) skoj!

Carla och jag va ute och gick, sen va de tven som gällde, kollade på Singing bee, de va väl njaa, knäppa folk! Sen kollade vi på Bröllopsfixaren som är heelt mysig! Gillar den! Annars hann jag inte göra så mycket idag eftersom jag sket fullständigt i väckarklockan som ville mej väl och gick inte upp förrens 2! Usch på mej! Jo jag har ju piffat lite på rummet, men hur kul va de då. Jag och Carla har iallafall haft en LYCKO dag med bokandet! :) YEAH MAN!

Puss

 


Jag vill NU!

Idag har jag vart ledig, sov till kl 12, gick upp, gjorde inget vettigt alls. Syrran och jag shoppade lite ballerina skor idag, förbereder mej för sommarn redan nu. Blev taggad på sommarn idag då jag ringde ett hotell i Ayia napa som vi antagligen kommer bo på nu i sommar! Han va superduper trevlig och allt verkade as bra! Så nu ska vi boka så snart vi får tag i dom igen. Jag och Carla ska ju till Ayia napa heeeeela sommarn! HELA SOMMARN! Vi drar i maj och om allt går som de ska så kommer vi hem i september! Så skönt så! JAG VILL ÅKA NU! NU NU NU! Men den som väntar på nått gott väntar ALLTID för länge! Men får en liten aptitretare (gillar ordet) på sommarn när jag drar till Lanzarote med mammi och syrran 15 februari! Ska bli så skönt så! LÄNGTAR!

Tillbaka till dagen i fråga. Sprang över till Carla lite senare på eftermiddagen. Hon pratade med Dennis och Fredde på msn och de verkar som vi ska bo tillsammans med dom nu i Ayia napa! De kommer nog bli super kul! Sen drog vi ner till ICA och inhandla lite onyttigheter och sedan var de hem (i motvind och uppförsbacke) och filmkvällen startade. Först såg vi på Catwoman som gick på TV, den va ju inte direkt upphetsande. Sedan såg vi på I am legend med Will Smith. Den va ju helt okej, lite tråkigt slut dock, men annars bra. Måste ju bara citera Carla om när vi va på bio och jag läste om I am legend och hon sa att hon hade sett den, så fråga jag va den handlade om, svaret jag fick var "den handlar typ bara om honom..." och det jag precis hade läst innan om filmen var: han är den sista levande människan på jorden, vem ska den annars handla om?! Haha de va lite kul!

Annars har jag bytt vatten idag på mina fiskar, så nu kan dom se vart dom simmar.. Nej så hemskt va de inte, men de var iallafall dags att byta vatten, helt klart! Men de är gjort och jag tror att jag är allergisk mot vatten dessutom, får så fruktansvärt ont i händerna så fort dom är mer än 5 min i vatten, russinhand! Fy!


image10
Ayia napa! Vart annars träffar man Bladmannen? Vart annars sådan födelsedagsdrink?

Självklart utan "fredagskänsla"

Så jag undrar, vart har fredagskänslan tagit vägen? Den dära känslan nu ska man äntligen få ledigt och nu ska man ha kul! Jag tror den dog ut då man började jobba helger. De är ju totalt värdelöst. Men den här helgen är jag ledig iallafall, men ändå, ingen fredagskänsla.

Jobbade som vanligt och idag fick man höra av en söt (men väldigt långsam) tant att man såg pigg och frisk ut, hur man nu ska tolka den informationen vet jag inte, men jag sa iallafall desamma till denna 70+ tant som då såg lycklig ut och skrattade lite :) Annars inget speciellt, en helt vanlig dag, lite mer folk nu till helgen iallafall, så lite mer att göra. Skönt de!

Idag fick man lyxmålet tacos som är en standard rätt i detta hushåll varje fredag, kanske kan funka lördagar med, men här är tacos på fredagar som soppa och pannkaka på torsdagar (fast vi äter inte soppa och pannskaka på torsdagar..) Sedan gick jag ut och mötte Sabina och vi speeda ner till ICA för att hinna hyra en film innan de stängde, vi va verkligen supersnabba! Valde dock en dåålig film (som vi är experter på..) Den lät bra på baksidan ju! Filmen var Flickan i källaren och handlar om Natascha Kampusch som vart kidnappad i Österrike, så det var baserat på en sann histora. Men dom kunde ha berättat den historen på så många fler och så många bättre sätt! Så den behöver ni inte se, skräck/thriller in my ass, lätt DRAMA! Sen passa man in den bästa scenen i Bad boys som gick på TV då filmen slutat, då dom drar hem till chefen för en husrannsakan! BÄST!

image9
Min fredag i bilder bjuder iallafall lite på den fredagskänslan som inte riktigt finns...

Do you take it in the a**?

Ja, de va så jag vaknade upp, och missförstå mig inte där utan det var i toner ur en låt (klippet). Tyckte de va så skoj att jag vaknade av att lyssna på låten och den började ju helt mysigt så låg först där å började tänka mina positiva tankar som sedan avbröts av "Do you take it in the ass?". Och där rök min konsentration på dessa positiva tankar! Det är faktist ganska svårt att tänka positivt, mina glada tankar har tydligen en tendens att fladdra iväg och bli en aning ironiska, prova själva med detta tänkade, de är avancerade grejer!

Annars så var de en väldigt lååååååång och kundfattig dag på IKEA, men hann med några skojiga kunder som tydligen inte ville ha lädersoffor för att det var så kallt att ligga naken på de.. Vill då påpeka att dessa var 2 yngre modeller killar som tyckte de va kul eller charmigt på nått sett.. Va vet jag.. Inte riktigt min grej, gå och slemma nån annanstans, men trevlig som man är som personal så stog man där och log såklart! ;) Dom hade lite mer sådana trevliga kommentarer som att soffan va för hårt, de kunde ju passa ibland, men mjukt kan också va bra, nått i den stilen.. Och de hela inleddes med "är du ledig, singel också?". Men va fan, de bjuder jag på!

Sabina kom över på en snabbtitt på TVen som verkar ha gett upp helt och fortfarande inte kunde bjuda på nått skoj! Längtar verkligen tills desperate housewives börjar igen! SAKNAR! Sen var det kvällpromenad och nu är det dags att sussa. Men kolla på klippet! Värt! Dom har en hemsida också om ni vill se mer (klicka här).


 
Asså älska dom! Hela klippet från radion imorse finns på rixfm.se

Puss

En dag med planering...

Så idag hade man tänkt gå upp, gå ut och gå innan frukost och prova på hur de kändes, då jag alltid tar mina promenader på kvällarna. Sen var de träning på gymmet och byta vatten på mina stackars fiskar Rocky Road och PLU (som förnuvarande tyvärr lever i sin egen skit). Carla kom med förslaget att jag skulle spola ner dom, men jag ville inte låta dom drunkna i bajs och då undra hon vad jag tyckte att dom gjorde nu...

Men så ringde telefonen och man skulle börja jobba kl 12, tydligen. Kritan va sjuk, så hoppas hon kryar på sig! Puss på dej!

Så så gick det med min duktiga dag. Men har fått min KVÄLLSpromenad nu som tillhör mitt nya nyttiga liv iallafall. Fick oväntat sällskap från Fille och hans busiga hund, så drog med han på ett varv. Det var trevligt!
Tvättat håret har jag också gjort, de ingick också i planen för dagen.

På IKEA va de lugnt och jag va heelt ensam på min avdelning (som idag var sovrum) dom sista 2 timmarna, super tråkigt, men det kom iallafall en hel del underhållande kunder. Tack för de, då gick tiden lite fortare iallafall.. Imorrn är det jobb igen, 10-20, heldag! Ojoj! Så nu ska jag ta och borsta och fläta frillan så man slipper fixat imorn! ;) (VÄRT! Kan sova minst 5 min till då)

Juste kvällen också.. Inte glömma, så lite längre blev inlägget.. Carla kom över och vi käkade frukt på fat, Fridas specialite som jag så fint kallar "fruktfat" . Samtidigt  kollade vi på det Tven hade att erbjuda eftersom filmen vi hade tänkt att kolla på (pirates of the caribbean, hade tänkt att se alla med inte idag, börja med första va planen för kvällen) inte funkgerade fast min hitechmaskin så de blev Tro, hopp och kärlek, en fånlig lite smårolig film. Carla ligger i kris  och kommer snart dra med mej ner så snart kommer krisen fram här, så ni är beredda!

De bästa med idag var när jag slutade och kunde gå hem från ett finstädat IKEA utan att ha stressat och fick komma hem till ett superduper gott fruktfat med mandlar dessutom! :)

Puss

Vad har vart de bästa med den här dagen?

Ja, den frågan kan man ju ställa sig, och tydligen ska man de också. Varje kväll ska man ta och fråga sig själv de för att börja bli en mer positiv person, de lärde jag mig idag av en mycket vettig man vid namn Christer Olsson som hade en kurs idag för IKEA personalen. (Hans hemsida)

Först och främst började jag kl 10 idag, så helt fel av mig, sedan var det föreläsning från kl 14-17, så slutade alltså vid den tiden jag trodde jag skulle börja.. Men de gick bra ändå! Superduper segt på IKEA idag, hade kanske max 10 kunder från kl 10-13, hann iallafall tvätta lite skinnsoffor och byta klädsel på en annan.

Föreläsningen var faktist riktigt bra! Den började lite segt tyckte jag men sen vart man helt inne i den och lärde sig massor. Han var jättebra på att prata och formulera sig, hade mycket kloka grejer att säga. Tänkte att jag skulle dela med mig av de jag tyckte verkade super av de han sa.

TÄNK POSITIVT!
Ge det 2 minuter, 4 gånger om dagen. 
Första gången; är direkt när man vaknar, iställe för Åh nej inte redan, börja tänk positiva grejer!
Andra gången; när du kommer till jobbet/skolan
Tredje gången; när du kommer hem igen (börja inte klaga, tänk positivt!)
Fjärde gången; på kvällen direkt innan du ska somna, vad har varit det bästa med den här dagen?
Kom ihåg att göra detta i minst 3 veckor i streck för att det ska bli en vana och ge inte upp!

Sedan vill jag bara citera honom på en annan smart helt självklart grej egentligen:

" Om man skulle lägga lika mycket tid på att försöka acceptera det andra gör olika istället för att lägga tid på att försöka förändra dessa olikheter så skulle man vara ganska lycklig idag "

(kunde inte sagt de bättre själv!)

Just nu sitter man här och väntar på Carolina Gynnsings program med spänning..! Ser fram emot de!

Det bästa med den här dagen har varit föreläsningen för jag lärde mig massor där.

Puss


Första inlägget

Jaha så nu ska man börja blogga igen på denna superduper fina blogg som Magnus gjort! Han är så duktig så! Stolt blir man! Jag vill också kunna göra sånt här..!


Idag har jag då inte gjort något vettigt alls. Dagen började med en kämpning mot väckarklockan som jag gav upp eller de kanske va väckarklockan som fick ge upp... Men jag sov i alla fall på tok för länge! Sedan har jag bara segat, tv, dator, tv och dator. Jag har ju faktiskt dammsugit, guldstjärna åt mej för de!


Sabina kom förbi efter hon jobbat klart och hjälpte mig lite med bloggen! Hon har ju då en finfin blogg hon med! (Sabinas blogg) Sedan laga vi lite mat och tjocka i oss de framför tven som dock inte bjöd på nått vidare bra på hela kvällen.


Imorn är de tillbaka till jobbet igen (IKEA) och jag har då ingen aning när jag börjar, glömde kalendern där igår. Tror att jag börjar kl 17 så då är de ju nästan som en ledig dag till! Men måste ändå upp och ringa dit innan öppning ifall de nu skulle ske att detta inte stämmer...! USCH!


Skulle någon vilja läsa min gamla blogg som jag skrev i för länge sen så klicka här.


Ja men de va allt! Puss!


RSS 2.0