En måndag

Jag vill baka lussebulla! Men ingen ugn :( Min gasugn funkar inte.. Så himla sämst. Och om den funka, hade de blivit nå goda bullar ens?

Imorgon har vi våran "kulturdag" för resten av skolan. De ska få sy varsin tygkasse och trycka på den och så blir de lite modevisning och sånt tjaffs.

Idag var vi på studiebesök på Malmö stadsteater, trodde att vi skulle få rota runt i deras klädförråd, men icke. Vi fick ta en liten tur och snacka lite med skräddarna. Synd. Men de va trevligt.

Tacosmys och lite fest, en super fredagskväll helt enkelt

Gårdagen var supermysig. Började med tacosmys som vanligt, denna gång hemma hos Linn. Sen vart de en sväng till Joel och där va de fest :)



Lite lyxsminkning sådär en festlördag

Sminkad av Make up store för vårat festtema dag på jobbet. Så himla lyxigt att bli sminkad. Gillar glitterstenarna (hade 3 på varje sida men drog av dom), de kommer jag garanterat återanvända! :) Ja tack på alla tips man fick va! Festmejken för kvällen K L A R :)


Snart advent och jag är redo!

Åh idag har de lunchats och shoppats med Malin. Hon började jobba och jag fortsatte på egen hand :)

Har varit sjukt pysselsugen de senaste dagarna och idag har jag gjort mig en adventsljustake med lite insipration från en bild jag såg på Kajsas blogg (första bilden). Köpte mig 4 olika koppar/glas och sifforna klippte jag ut i filttyg och så lite mossa och juljocks såklart. Taadaa :) Redo för adventsmys.


Vardagslyx

De är ju i veckorna man ska lyxa till de. Och idag är lyx. Sushi till middag och MASSOR med nya tidningar och tonvis med inspiraton(då vet vi vad jag kommer göra resten av kvällen) + ett par nya blivande favvo skor från Monki. Lite annat lyx är ju nytt torrschampoo, hårspray, NYTT puder (nej tack på att rensa kanter). JA TACK på allt nytt.




Wiie moneysarna har kommit

Idag vart de en sväng till SACO-mässan (rena rama skräckuppelevelsen med alla gymnasieelever på bussen). Kikade runt lite och letade efter webbdesignutbildningar. Eller rättare sagt kurser, inte ett helt program. Hittade lite granna och fick en hel del bra tips. Så nu ska jag söka lite kurser till nästa hösttermin.

Nu tänkte jag gå till Entré och lite secondhandshoppning (leta krukor till köket). Ikväll blir de lyxmiddag - SUSHI. Efterlängtat vill jag lova!

Underbara jobb

Åh just de. Idag ringde min bästaste chef Carro och hade fått en liten idé. Fest-tema på lördag. Vilket innbär att jag (och Camilla) ska välja ut en klänning och glida omkring i den på jobbet och för de andra så ska vi bli sminkade av Makeupstore (på nedre plan ju..) med glitter och fransar och allt. SKOJ! :)

Jag vill gå till jobbet nu!

Jag är verkligen sjukt tacksam över mitt jobb. Ett av de faktorerna till att Malmö känns så hemma. Bästa chefen och de bästaste kollegorna. JA TACK.

Systerskap :)


När jag va hemma i Uppsala på en liten visit så träffade jag en brud, en nästansyster, Carla. Hon kom ner från Huddik för att hälsa på hemma, när jag var hemma. Vi körde en standard sushibuffe till lunch. Ja tack.

Jag vet att hon sårat och de vet hon med, men hon är som en syster för mig. Vi har växt upp tillsammans, dragit varandra i håret och hållt varandra om ryggen, over and over. Som en syster hittar vi alltid tillbaka till varandra.

Saknar henne.


Lillisar (3 år sen typ..) --->


Lite dåligt av mig..

Sjukt dålig update här, lite slöfis av mig.. De kommer gå över snart.. Hoppas jag.

Skola idag då, sydde i ärmar och sydde ihop foder :) Så nu ska fodret sys fast bara så är den förhoppningsvis klar imorgon. Kavajen, som är under process alltså.

Jag vill ha en symaskin. Nu tack. Jag är effektivast-vinner efter kl 10, tänk vad de skulle bli fabrikspeed här då om jag hade en maskin att göra allt på!

Lite helg sådär mitt i veckan

Helgen bjöd på skoj. Fredagen hemma hos David och Johan, fest med utgång, Nadja och jag körde järnet på Etagé - SKOJ! Lördagen var de jobb såklart och sen en sväng till Lund, verkar va en sjukt mysig liten stad, måste åka dit nån mer gång :) Maria bjöd upp till dans och festen var skoj. Sen hem och soova, dock en liten matpaus med Linda på stan först, trevligt.



Vart tar tiden vägen?

Idag har de vart skola och jobb och storm. Herregud, jag kunde inte ens stå kvar, blåste nästan bort. Hemska väder.

Ville klippa och klistra lite med inspirationsbilder, kommer inte riktigt igång, men tiden bara försvinner. Imorgon kanske? :)

Lite mer inspiration

Photoshoot med Tim Burton som stylist. Wow.



Inspiration

Helgen var lugn och igår var också en lugn dag. Kikade på Coco Chanelfilmen och vill va lite mer som hon.

Idag var de skola och kavajen har sytts ihop, de flesta delarna iallafall.

Nu blir de lite klippa och klistra på min insprationsbok (alltså bilder som på något sätt inspirerat mig ska klippas ur alla tidningar och sättas i ett album) medan The September Issue visas på Tven. Inspirerad till 1000. Ja tack.

Fredag

I veckan har de vart skola och jobb och skoj, fullt upp. Kavajen börjar ta form, toalen (första upplagan i skit-tyg) är gjord, måste göra några ändringar bara så den blir prima! Den ska bli lite längre och slaget (kavajkragen) ska fixas lite. 

Igår var de lite födelsedagskalas för 2 superbrudar i klassen och de var jultema. Supermys med glögg och allt. Julklänningen va på! De flesta var julfina och de var mycket trevligt, avslutades dock med ett litet besök av Securitas.. För grannarna som blir störda kan ju inte komma upp och säga till själva först? Irriterande. Dessutom var de väldigt städat och trevligt :)

Nu blir de en snabbis till Stoff och stil och shoppa lite tyg och nytt toalettgolv står på att-göra-listan idag, strax efter packa upp resväskan...

Ikväll Idolmys med Pontus :) Länge sen vi sågs nu, så de ska bli skoj. Mask-fest på Debaser ikväll, men de blir nog ett pass på de.

Välkommen till världen

Efter bingolottomys vart de bebismys. Åh så liten och så söt liten skapelse. Finaste Leo. Rebaz och Annas underbaraste. Åh jag ville ta med mig lillen hem. Haha :) Han fick en liten superman-dräkt av mig! Se så sött!



Utgången i Uppsala, ja tack!

Uppsalabesöket slutade med en toppen-helg. Utgång på lördagen med underbara brudar och finbesök från Skövde. Super! Söndagen blev de Bingolotto med familj och släkt hos morfar. Mys. De va helt spännande faktiskt! Lina va 1 nr från en bil.. De hade vart nått va! Å jag va 1 nr ifrån en resa. Ja tack på de. Men de blev ingen vinst.


Men Malmö...

Malmö är faktiskt hemma.

Nu när jag kom hem till mitt barndomshem i Uppsala och Sävja så känns de verkligen förändrat. Samma som alltid men inte mitt hem. Inte mitt egna hem. Huset här tillsammans med familjen kommer ju alltid vara hemma, men inte mitt hem. Och Uppsala, visst, man har minnen i många hörn och många älskade vänner är här såklart, men ändå, nya äventyr väntar.

De är vännerna och familjen man saknar med Uppsala, så himla underbart att få se er alla igen! Men Malmö är garanterat en roligare mer fartfylld stad än Uppsala. Wow! De känns så skönt, lite som att hitta sin plats för tillfället.

Och alla nya bekanta i min nya stad, ni är alla underbara människor, de är ni som gjort Malmö till hemma. Ja tack på er!

Massor med skoj i Uppsala

Det har vart en mysig vecka hittills. Måndagskvällen började med en natt-promenad med Rebaz. Tisdagen bjöd på lunch med Oskar, smaskig kebab. En snabbis ner på stan för lite tjejsnack med Arta och sen hem och ha lite sushimys med familjen, en sväng över till söta kusin Estrid med familj och sen filmmys med Anna och Rebaz. Fullspäckat schema med bara massa skoj!

De roliga fortsätter och de träffas älskade folk och de flängs och de far, fram och tillbaka och överallt. Men så värt att få träffa alla igen.

Idag var de tjejkväll på stan och extra öppet till kl 9, efter de vart de mys med Gotlands-gänget och lite kinamat. Mums. Sen hem för lite familjemys. Nu är de dags för en dejt med John Blund.

Imorgon väntar förmiddagsmys med Sabina, tacosmys med familjen och en liten aptitretare inför utgången på lördag. Och förhoppningsvis lite bebismys!

Rebaz och Anna blev föräldrar till en liten son! GRATTIS! Åh wow så stort! Kan inte vänta till att få träffa de lilla underverket! Leo :) ÅÅH! Världsbästa föräldrar kommer dom bli mina favvosar! WOW!

HEM! ♥

I helgen var de jobb och fest med mäklargänget. Har haft massa skoj och nu är de dags att åka hem till Uppsala. De efterlängtade besöket, jag vill så gärna åka hem och träffa alla. 3 månader sen ju. Helt länge! Om 2 timmar går tåget!

Nu ska jag försöka klämma ihop väskan och stänga väskan... Jag suger på att packa... En vecka är ju ändå ganska länge.. :)

Sushimys

Linus var på finbesök från Stockholm och de vart sushimys med han och hans vän en torsdagskväll. Ja tack.


Vimmel från en svart kväll


RSS 2.0