Bebismys! :)


Liten update om Uppsalabesöket

Man är hemma i Uppsala och bloggen dog lite trots min duktighet efter julafton...! Kameran glömdes hemma på juldagens utgång, men den var skoj och inte alls nykter.

Dagen efter THE utgångsdag var de flesta ställena stängda, fast de var en lördag, konstigt. Så de fick bli lite mer fest och på ett av de gamla goda ställena, vi kände oss lite som the cougars där va, men skoj va de med!

Söndagen bjöd på en utflykt till sthlm som också den slutade i fest, premiär på Cafét och de va skoj de med. Ett himla massa festande.

Måndagen, tisdagen och onsdagen bjöd på mycket skoj med vänner, en hel del flängande för att träffa alla älskade och de var de värt. Kom precis hem och nu blir de bums i säng och ladda inför morgondagen.

Nyår firas med en liten mysmiddag hos twinsen och sen är taxin beställd ner till slotten för lite fyrverkeritittande och skålande och efter de blir de antagligen en utgång. Känns som de kommer bli en helt vanlig underbar kväll med vännerna, awesome! <3 LADDAD!

Ja vad ska man säga - mys

Nu är julafton över, men hur mysigt var de inte då?! Och att få komma hem. Bara gå in genom dörren här och känna lukten av gran och se allt de röda. JUL. MYS. JA TACK.

Imorgon blir de jul nr 2 med andra delen av släkten och kanske en liten utgång sådär på kvällskvisten! :)

Proppmätt och sprängfylld av mat, nöjd och glad med massa nytt går jag nu till sängs. God natt!

Hoppas alla haft en lika underbar jul som jag! :) GOD JUL!

Julafton - THE mysdag


JULEMYS



GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR :)

Julklänning användbar

Egentligen är den inte klar, men nu är jag så trött så de får den vara. Saknar ärmarna, men de får bli en kofta över helt enkelt, haha, men iallafall, de funkar ju! Annars är jag rätt nöjd faktiskt, trots lite slarvigheter... Men hade jag haft liiite mer tid (och en ocerlock), som jag egentligen hade, så hade en blivit bättre. Jaja, en röd julklänning it is.  Världens bästa snurrsvall, helcirkelkjol i chiffong! Mys.

God jul! :)


Julklänningen börjar ta form

Inte helt oväntat, lite för sent påbörjat och självklart under mina effektivaste arbetstimmar (började tillomed lite sent för att vara mig.. Runt 1)... Nu ger jag ändå upp för kvällen, tålamodet är inte på min sida och nålen på symaskinen inte helt ny, onödigt av mig att inte byta den, drog av trådar i tyget, suger... Men skiter nog i de... Hade bara en snabbskiss på klänningen... Förhoppningsvis är den klar imorgon och då får ni se hur de blev!



Snart hemma i Uppsala igen

Nu är de bara en dag kvar i Malmö, typ. Jobbade en snabbis idag 18-21 (julöppettider - som om nån vet om dom ändå, DÖTT efter 20), samma pass imorgon, sen jullov på riktigt!

Idag var de en snabbis på stan med Oscar och sedan fikade vi tillsammans med Linda. Mys. Lite jule-hej-då-mys.

Onsdag kl 15 lyfter planet.. Måste kolla upp med flygbussar och sånt stuff.. Blir lite nervös av sånt, när jag aldrig åkt till t.ex. flygplatsen nån gång, men de kommer gå som en dans, de vet ju jag!

Julafton snart! MYS! Inte så mycket julstämmning nu faktiskt.. Men den lär ju komma när jag kommer hem till min älskade family! JA TACK! :)

Lite festbilder från Malmösurvivors :)


Lite innan jul

Så idag har jag handlat sista julklapparna och nu är jag redo för att bege mig hemmåt. De börjar bli lite tomt här nere ändå, alla beger sig mot släkt och vänner i andra städer runt om. Snart får jag också åka.

Slöat ur, inte gjort något på klänningen alls... Men har ju helgen (söndag eftermiddag), måndag och tisdag på mig, då jobbar jag bara kväll, så dagarna (eller antagligen nätterna) blir fulla med action förhoppningsvis!

Nu blir de tacosmys med n¨gra Malmösurvivers :)

Liten snabbis

Nu har jag vart lite dålig igen.. Men de var slutspurt i skolan, extra tider på jobbet nu vid juletider och en förkylning och såklart lite fest :D Fullt upp så att säga!

Idag var de skolavslutning och nu ska jag kila och köpa gröt! Snart dags för hemresa! Ledig idag, sen resten jobb och så flyger jag hem på onsdag. Känns lite som om dessa dagar bara är en väntan på att få fira jul och träffa family!

Ska nog ta tag i att börja sy lite på julklänningen idag också! :) Måste hinna klart!

Å de väntas

Nu väntar jag på daddi, tycker han borde dyka upp snart. Tvättar lite idag med, och tydligen har jag träningsvärk i vaderna efter springandet till 6:e våningen där tvättstugan är.. Dags att börja träna någon?

Kan inte låta bli att tänka på Farfars fina kommentar om hur jag skriver på bloggen -

En intressant meningsuppbyggnad. Haha de sa han fint VA?! :)

Dagens i-lands problem - Det är nog dags att färga utväxten också, hur kommer de sig att utväxten kommer så snabbt men håret stannar på samma längd? Skumt.

Dagens (nu) u-lands problem - Hungrig.

Måndagsmys

Idag har jag vart ledig. Skönt. Jag har tvättat, så inatt ska jag sussa i helt nya och nytvättade lakan. MYS. Robin kikade förbi, helt spontant och käkade lite sill i mitt numera juliga hem, ja tack. Vi kikade på Year one med Jack Black, inte alls nån höjdar rulle. Sämsta jag sett med han i tillomed. Tråkigt.

Imorgon kommer daddi! :) WIE!

Å så lite finbesök

Farmor och farfar var nere i krokarna och kom förbi en sväng. Lunchmys på Entré och sen hade gästerna med sig en chokladtårta som vi festa loss på hemma hos mig. Alltid trevligt med lite besök. Symaskinen och jullådan (med alla mina tomtar) kom med från hemmet i Uppsala. Ja tack! Tack för en trevlig söndageftermiddag! :)





Glöggis med julmys

Nadja bjöd in julen och oss på en liten julmyskväll. Lussebullar, glögg, sprit och lite julklpassbyte. MYS! Verkligen en superkväll!


Lite modevisning

Efter detta arbete om 1700- och 1800-talet hade vi en liten modevisning för skolan på våran kulturdag, som för övrigt gick jättebra och de va skoj. Malin ställde upp som modell med min hemska kavaj som jag bara så hatar, ska nog elda upp den nu. Hann inte göra något nytt så fick visa upp den ändå. Men i vanliga fall lägger jag ner om jag inte är nöjd och börjar om. Bättre lycka nästa gång. Malin var snygg iallafall :)



RSS 2.0