Vart ligger slottet då? - Men de är ju stort, vi ser de väl?

En dag i sthlm. Ylva och jag kom på tåget 13.35, lite senare än planerat men de räckte gott och väl, vi vandra runt massor och hann se massa kul. Diskutionen på tåget om hur vi skulle ta oss till slottet, där vi skulle träffa Oskar. Jag har ju inge lokalsinne så jag tänkte att man kanske kunde ta tunnelbana? Men Ylva sa att vi skulle gå, och då undra hon vart slottet låg, och jag körde en riktig blondinkommentar - Men de är ju stort, vi ser de väl! Som taget ur tjuvlyssnat. Ylva ringde iallafall Pelle och frågade vart vi skulle gå och då kände hon att hon behövde viska de i telefonen så ingen skulle höra! Haha! Sen när vi väl va på G så ringde Oskar och va tvungen att ställa in, de var massa läskiga folk där utanför så dom släppte inte ut nån i en såndära söt Kalle Anka-dräkt som jag kallar de, deras uniform alltså! Så de blev ännu mer tid att kolla i affärer... Vi kollade runt i de flesta affärerna sen kom vi på att vi kanske behövde äta kl 4 då vi inte hade käkat nått på hela dagen. Vi slog till på Sushi! Mums! De satt fint!

Syrran har ju körkort och kom och hämtade mig och Ylva i stan. Vi skulle gå och sola, så när vi kom till solplacet så hade de stängt, surt! Speciellt för stackars Ylvans som hade skavsår..! Men blev ju upphämtade där av syrran och hade väldigt kul medans vi väntade på kvinnan...

De har vart en dag med många skratt och jag har haft en helt underbar dag! Sjukt kul! Jag vill verkligen bo i Sthlm...! En vacker dag! Hellst i Gamla stan, man får drömma! När jag blir rik så ska jag skaffa mej en lägenhet i Gamla stan för den tid jag spenderar i Sverige, HAHA! Sen en lägenhet i Paris och en bungalow i Thailand eller nått.. Haha DRÖM!

Har valt kläder för kvällen och locktången håller på att värmas upp, utgång it is! De blir Birger Jarl med Rebaz, Anna och syrran! Så nu ska BJ invigas av lillesyrran! Hon har aldrig vart där, så hoppas de blir skoj! Nyktert för min del såklart! Jobb imorgon och sen tillbaka till Skara och en blivande julklänning... Hihi!



  


Lite funderingar

Utbildning? De slog mig verkligen igår att de bara är 2,5 vecka kvar på den här terminen i skolan! Halva tiden har gått. Herregud vad tiden flyger iväg! Vad ska man göra efter? Vad kommer att hända då? Jag vill faktiskt att utbildningen inte ska ta slut! De är så himla kul och så skojiga folk och bästaste lärare! De bästa vore om alla bara flyttade med till Uppsala och så skulle de inte göra nått att de va slut!! De blir ju så långa dagar och så är de flesta i en ny stad, så vi är liksom som den lilla Skarafamiljen man har där! haha :)

Vad ska man göra i sommar? Just nu lutar de att åka tillbaka till Cypern, men vi får se vad som händer...! Man kanske skaffar sig ett nytt jobb, vad vet man..? Haha HOPPAS! Men då kanske man måste anstränga sig lite också... De kanske inte ringer någon och bara erbjuder mig ett asbra jobb sådär.. Tyvärr...

Kan jag bli bra med pengar? För typ 2 dagar sen kände jag att jag hade pengar, och vad händer då? När den känslan kommer så POFF, så fanns de inte alls lika mycket pengar på konton, jaha. Jaja, de löser sig, allt som behöver betalas just nu är gjort iallafall.. Så de är leva för och ha kul pengar som finns kvar.. Julklappspengar också, såklart!

Hemma kväll med lite stänk av fest, perfekt!

Gårdagen blev tacos och idol med mammi och sedan kom daddi hem kl 10 och då blev de lite Thailandsbilder. Mys! Sedan drog jag mig ut och träffade twinsen och de blev lite fest  på teatern, hade riktigt kul! Underbara tjejer dom dära söta sakerna! Men det blev ändå en rätt tidigkväll, älsklingarna skulle upp och jobba kl 8! Tidigt som bara den! Hämtade sedan upp syrran som ville åka med hem och vi snackade lite och kollade på The Office, hennes favvo.. Hmm.. haha!

Jag fick lite presenter från Thailand! Wi! En jättesöt T-shirt som de stog It's a pink world på, så sööt! En tjockiströja med massa söta apor på och en rosa adidaströja. Superfint alltihop! :)

Ska åka till Sthlm idag med min bästaste Ylva! Ska bli så kul! Kvinnan va dock på lite äventyr igår och vi åker nog inte allt för tidigt, men de kommer bli bra! Har stämt träff med Oskar kl 3-4 så då blir de lite fika eller nått, skoj!


Lite duktig på kvällskvisten, men fortfarande vaken.

Ja nu är de färdigpackat, överpackad som vanligt. Man kanske inte behöver en resväska med kläder och skor för en helg? Men man vet aldrig vad man blir sugen på att ha på sig! Inte jag iallafall!

Har massor av skoj planerat redan! Innan jag ens kommit hem, men så blir de ju!

Fredagen blir mys med mamma och pappa, kanske nått sent nattbus, men mamma och pappa är huvudpersonerna på min fredag och jag hoppas jag får se lite Thailandskort och drömma mig bort!

Lördagen blir de sthlm med Ylva! Vi ska shoppa julklappisar och mysa runt och så ska vi åka och kika på Oskar där han ska stå och vakta slottet eller nått annat vettigt. En lunch skulle han kunna slita sig för iallafall, MYS! Kvällen bjuder på fest med Rebaz och Anna iallafall :) Det ser jag fram emot! SKOJ! Full rulle! I like!

Söndagen blir lite moneymaking, så då ska de bli IKEA, jobbar istället för Angelica som ska gå på personalfesten och ville vara hemma och vara bakis! Haha! Sötis! Men skönt att få jobba! Need the money! (Bilförsäkringsräkningen kom idag.. Tråkigt! )

Jag vill vara en sån som är trött nu och vill gå och lägga sig och sova, bara längta efter de. Men så är de inte, jag är trött runt 6-7 istället, men då kan man ju inte gå och lägga sig, och om jag skulle göra de vaknar jag runt 9, de händer.. Om jag inte ställt ett litet alarm såklart.. Och då kan jag ju verkligen inte somna i tid. Men de va så skönt när jag hade somnat i tid, jag va verkligen inte alls lika trött i skolan. Men men.. Ska väl försöka lägga mig i sängen och kanske fila lite på min julklänning! Fast jag är ganska nöjd faktist! Men tänka lite hur jag ska göra mönstret och så, så de går fort när jag väl kommer igång, kanske lite smygstart imorgon? Haha jag tror jag kommer hinna super mycket innan 12.. Kanske stannar lite längre, får se.. Har ju en passagerare med mig också, som har en liten talan såklart!

Nej men nu ska jag snart bege mig till sängen efter sista 10 på Fringe!

Massa vävdravel och blivande julklänningsnack

Hemma från skolan nu och ska ta tag i att laga mat! I skolan idag fortsatte uppsättningen av väven. Har förskedat och börjat solva, haha vilka ord! Skit i de, de är pillerier med en massa trådar helt enkelt.

Tog lite kort när jag fick lite backup för att sätta upp min väv, av 3 lövlie girls, dom såg ju så söta ut när dom sträckte ut garnet i underbar rosa medans jag kämpade på och rullade upp allt. Sedan kom Gunnel och gav lite proffshjälp. Linda posar och Petra varpar för fullt. Allt fångades på bild.

Jag ska sy min julklänning! Designade den igår kväll när jag inte kunde sova, för att jag låg och tänkte på hur klänningen skulle se ut.. Hehe.. Ond cirkel! Men den kommer bli jättefin, röd såklart! Jag ska göra den! Ska sikta på att börja lite sått nästa vecka så är de troligt att jag kanske hinner! Haha ganska troligt kanske, verkar säkert. Mammi har ju en symaskin hemma så ifall de skulle knipa i slutet så kan jag lösa de hemma! JAG SKA!

Imorgon ska jag hem till Uppsala! Underbart! Ska bli så kul att komma hem igen! De känns som en evighet sen! Vill ju dock inte se mammi och daddi när dom är svinbruna och jag är allra blekaste bekfis! Men vill se dom ändå såklart! Saknar! Ska nog ta och packa snart! de är ju dock inte så kul...


Mysig dag i Skara, faktiskt

Dagen började lite segt med dator och tv. Sen tog jag tag i mig själv och gjorde mig iordning och skulle dra mig ner på byn. Haha byn! Ja men de är de som passar bäst här.

Bilens batteri var dött igen. Men de kom precis en tjej med sin bil och hon erbjöd sig att hjälpa till, underbara människa. Ska hem i helgen och då ska bilen få en liten undersökning. Men sedan startade bilen iallafall och jag körde några varv innan jag vågade parkera och ta min runda. Gick ett varv och kollade i dessa små butiker och köpte lite julpyssel och massa mys pynt som ska pryda mina julklappar. Jag har köpt lack ock en stämpel för första gången! Sedan har jag köpt mig en bra behållare som jag ska ha smootiies i att ta med, så har gjort mig en jordgubb och banansmoothie tills imorgon. Sen har jag shoppat lite start på lite julprojekt men de kan jag inte avslöja vad de är än! Och en födelsedagspresent till mammi som snart fyller år också! Och ett nytt puder, mitt har vart kross de sista dagarna nu innan pengarna, hemskt, men nu har jag ett helt och nytt! Underbart!

När jag kom hem slog jag in den första julklappen och självklart skulle jag prova på lackgrejen, övade på lite papper först men sedan slog jag till på paketet, men nu när de har torkat så åker de lätt bort... Suger! Hoppas de håller nu iallafall, annars blir de bara en ful röd fettfläck, inte alls lika kul... Men de är fint just nu iallafall! Kör lite gammaldags stil på mina paket i år, såntdära bruntpapper, lack, och etiketter som man knyter på, röda band och bast. Fint!

Annars har de vart en mysig dag i Skara på min lilla runda mellan lite secondhandbutiker och sånt mys! Har inte blivit nått städande eller ritande men de får bli en annan dag, imorgon kanske! Och då ska de även bli packande! Tidern bara flyger iväg! Herregud!

Jag vill göra mig en julaftonklänning också! När jag nu ska hinna de, men va fan, jag vill! Jag kanske kan pilla på mönster och sånt hemma, haha optimist javisst! Lycka till, till mig!

Händelserik skoldag

Passar på i pausen. Som sagt, mitt liv i reklampausen, speciellt nu på tisdagar! Har dock blivit bättre med att inte sätta på Tven, så de så! Men nu sitter jag här i pausen på Desperate Housewives, mitt absoluta favvoprogram!

Har lyxat till det lite idag på matsidan, de blev potatiskylftor, kycklig och bearnaisesås, mums! Just nu sitter jag och proppar i mig lite vindruvor också, gott!

Skoldagen var lång men bjöd på mycket. Det började med ett studiebesök på ett garnspinneri, ganska omodernt place de där, men de va häfigt, vilka maskiner! Och dom va lika gamla som dom såg ut, används idag så som dom gjorde när de startades för en massa år sedan! Sedan shoppade vi loss på garn, jag köpte mig garnet till min nästa vävning som ska bli tyg till min egna jacka! Sedan passade jag på och köpa ett litet pack med alla möjliga färger i broderigarner för en 100-lapp, kul att ha om jag ska brodera nått mer ju! Tillbaka till skolan och fixa och dona lite med vävsedlar och garnerna och sådant, började spinna upp garnet på rätt hållare för att sedan varpa, för er som inte vet vad de är så är de i vilket fall som hellst helt tråkigt och hemskt, man snurrar upp garnet på en ställning och de trasslar alltid, självklart! Och såklart råkade jag börja och göra den på tok för kort, så fick hjälp av Cattis att ta tillbaka allt garn igen och börja om, fun?! Skolans tid idag: 10 timmar! Tiden bara flyger iväg! Herregud!

Sen var de dags för prov, alla va helt uppstressade, typ första riktiga provet! Men de gick bra ändå tror jag nog! Känns bra iallafall. Avslutade dagen med att varpa klart, sjukt stolt över mig själv. 715 trådar upplindande ca 5 m per tråd.  Imorgon är vi lediga och jag känner att jag är så värd de nu efter min varpning! Haha wii! Men ska väl städa och rita lite händer och fötter om jag nu har en bra ritardag.. haha de e sjukt vad man kan känna för att måla vissa dagar och verkligen inte andra, redan innan man börjar, då är de ju liksom kört..! Men känner mig lite sugen nu iallafall...

Blir nog en liten film sen efter DH. Burn after readning tror jag den heter, den verkar bra!

Fest och nu tillbaka i ofestliga Skara

Nu har helgen gått och nu sitter man här efter första skoldagen för denna vecka.

Hade de superbra hemma hos Lollo, de vart lite fest på lördagen och de va skoj, mycket roligt folk, kul med ett helt nytt ställe i en helt ny stad.. Festkvällen började med lite fixande och donande hemma hos Lollo, kvinnan klunka i sig lite vin och jag höll mig nykter. Vi begav oss hem till en tjejkompis till Lollo och fortsatte förfesten lite, sedan åkte vi ner och träffade lite annat folk på ett mysigt fördrinkställe som hette 8 glas, de va riktigt fint där! Men då ringde Lollos syrra och behövde lite Backup för att få hem sin lite väl fulle man, så vi kände oss snälla och jag körde så fixade vi de, sedan begav vi oss till utestället Centrum, dansade och hade skoj och glodde på folk såklart! Sedan vart de Max på vägen hem, mums!

Söndagen blev segisdag med spagetti och carbonara och en mysig movie.

Begav mig sedan tillbaka till Skara med ett stopp i Falköping och en väntan på bussen i 45 min. Då fick man ett litet samtal av mormor, hon ville varna för vädret ifall jag var ute på vägarna! Sött! Och de va kul med lite telefonsamtal mitt i min väntan då jag hade glömt min mp3 hemma hos Lollo.. Sämst man får va! Usch va hemskt. Men jag har en till! Tur de! Men den hade ju inget batteri kvar såklart... Datorn fick bli min sista utväg, smidig storlek för lite musik.. Haha men jag fick iallafall musik!





Hemma hos Lollo med de mysiga huset

Nu sitter jag hemma hos Lollo och väntar på att kvinnan ska göra sig vacker och sedan ska vi dra oss ner på stan och kolla i affärer! WIi! Har ju inga affärer i Skara, så de är så sjukt kul att gå i affärer! Haha hemskt!

Igår var de tacosmys med idol och film, fredagkväll rakt av helt enkelt! Supermysigt, och hon bor ju så sjukt mysigt också! Älskar this house, jag flyttar nog hit. Haha :) Och en sötis katt finns de också, som är under mina fötter hela tiden, snart kommer jag snubbla på den ordentligt, men söt är den! Dock var den lite uppmärksamhetsberoende imorse och väckte oss med alla möjliga ljud..

Ikväll ska de bli fest, ska bli spännande och festa här.. Massa nya människor att kolla på, KUL!



Minifredag med lång skoldag och pizza

Idag är de minifredag, är ledig imorgon och de var sjuk fredags feeling idag i skolan! Men vi satt kvar och kämpade vidare i skolan till klockan 7! Och vi började kl 8, så de betyder att vi var i skolan i 11 timmar idag... Helt sjukt! Jag har broderat i 4,5 timme idag, men fint blir de, och tid tar de absolut. Måste ju dock säga att de är ganska lugnande att sitta där med sitt broderi och tiden bara springer iväg, äkta pensionärssyssla helt enkelt. Men de är kul när de blir fint!

Efter skolan, kl 7, drog jag med mig Cattis och Hanna och köpte pizza och godis och drog hem till mig. Gott! Skönt att slippa laga mat! Fortfarande helt avtaggad på att laga fast min paj igår blev så god! Så nu har jag 2 sorters paj infrysta i frysen, ost och skinkpajen är markerad med blåa gem, haha!

Tänkte dra mig över till Carro och tvätta, hon är dock inte hemma men jag har hennes extra nyckel och fått godkänt att tvätta, så tänkte ta med mig datorn och kika på nån film och tvätta samtidigt! Det är dags nu! Har hittat min tvättstuga iallafall och min nyckelgrej så jag kan boka tid och de har jag gjort, men så långt fram, alla andra tider va ju upptagna såklart.. Vara ute i god tid med att tvätta kanske inte riktigt är min grej...

Imorgon åker jag till Lollo i Jönköping! Ska bli skoj att träffa henne och kul att se den nystad som sagt! Kl 12.30 går bussen till Falköping där jag sedan kommer ta ett tåg till Jönköping. Hoppas allt går smidigt och enkelt, men de gör de säkert!

Fräsch och beredd på skönhetssömn

Nu sitter jag här med mitt nytvättade hår i handduken, sminket är borttaget, linserna tvättade, brillorna på och ögonbrynen plockade. Gör mig helt enkelt redo för att gå och lägga mig i tid! De brukar alltid dra iväg och blir ofta en sen refräng om man säger så, idag ska jag göra som Carro, sova i tid! Hoppas bara att jag är trött..? Annars blir de sängen och läsa lite Elle iallafall.

Har totalt tappat lusten att laga mat, ska liksom fixa ihop nått att äta av de som finns här hemma hellst, känns så tråkigt, så idag fick de bli korv och snabbmakaroner och måste töma mitt lilla frysfack lite så de blir lite frysta rester till lunch imorgon. Hur kul låter de? Nej fy så tråkigt...! Men de får gå den här veckan, sen får jag shoppa lite nytt när man fått lite moneysar!

Planen är att jag ska åka till Lollo i Jönköping i helgen, känns så kul! Fasade nästan för en ensam helg till i Skara.. Haha nej så hemskt är de inte, men ändå. Ska bli suuperkul att se hur hon har de här hemma i Sweeden! Vi bodde tillsammans i Cypern så där visste vi ju hur vi hade de.. Helt annorlunda vardag här hemma ju! Kul! Har aldrig vart i Jönköping heller för den delen, inte vad jag kan minnas iallafall, så de är ju spännande att de en ny plats!

I skolan fortsätter väningen och planen på nästa väv är redan i full gång. Jag ska nog ta och väva mig ett tyg som jag sedan ska sy en jacka av, all Frida liksom! Häftigt! Va inte riktigt säker på vad jag ville göra först med min blivande ull-väv, vi ska alltså väva i ullgarn. Men de får bli en jacka! Ska nog köra på våffelväv för er som vet vad de är.. Men fint är de iallafall! Och äntligen ska jag göra en väv med lite färg, får se vilka men de ska jag ta och bestämma mig för inom kort!

Mamma och pappa verkar ha de bra i Thailand, bästa vädret på våra Thailandsresor hittills ( vi har haft sån otur med vädret då vi vart där, massa moln och grått, men ändå varmt såklart...) fick jag reda på genom sms, dom hade tydligen en djungelaltan utanför bungalown ( läs igen och känn avund, lite jobbigt att skriva ju... AVIS )

Idag är de Desperate Housewives, Wi! Och jag kommer se avsnittet idag, inga sjukhus besök! Fingret mår bra! Sen är de i säng SENAST kl 23.00! Hellst direkt efter prio ett programmet.

Ta-hand-om-mej-själv-dagen, och slöfis!

Det var min lördag, sov ut, tog de lungt på morgonen och kollade på tv, såklart, sedan gick jag ut och gick. Efter de så tog jag mig ett bubbelbad med skrubb och filning och hårinpackning, med ljus och allt såklart! Mys!

Sen har jag fixat mig lite filmer, så jag kollade på Wall E, super söt film verkligen! Jag kollade även på Hancock, den hade jag redan sett lite av men hade missat början, men såg klart på hela och den är bra!

Nu sitter jag här och har precis kollat klart på Mamma mia, den va ju ganska töntig, haha men den var väl lite söt och TREVLIG att kolla på.. Haha !

Har messat lite med mamma och pappa som nu landat i Thailand och 30 grader värme! Imorgon hoppas jag på en uppdatering och frukostbuffén, som antagligen är prio 2 på mammis lista på resan, solen först såklart! Ååh jag vill också resa! jag har inte en enda resa inplanerad, men man pluggar ju och har inte direkt massa moneysar över...!

Annars så hade jag väl tänkt att jag skulle sätta upp gardinstången i vardagsrummet och spegeln i hallen, men jag är så sjukt slö, jag skyller på antibiotikan! Får se om jag tar och gör mej ett ryck! Vore najs om jag fick upp lite gardiner innan jag ska flytta..

Tänkte att jag ska ut och gå lite nu, de va så skönt igår, förutom att jag fick skavsår av mina nya fulsöta skor! Köpte ett par sjukt fula skor på Sko kanonen, de finns kvar i Skara, coolt! Köpte dom på barnavdelningen, sånadära jättevarma sköna skor som var silver och rosa, så fula att dom blev söta! Så jag valde dessa skor att gå ut och gå i, dom glappade i hälen så jag fick skavsår och de är storlek 35! Hallå? Värsta minifötter? Sen när jag provade skor på "vuxenavdelningen" fick jag prova en 38 för 37orna va för smala för mina fettofötter... Hmm!

Jag har en tid att passa idag och de är Desperate Housewives kl 16.10, reprisen, sen de avsnittet jag missade för sjukhusbesöket! Mycket vettig dag...

Juste, jag ska faktist göra en mycket vettig grej idag kom jag på! Jag ska skriva ett mail till en kvinna som ska hjälpa mig fixa någon form av praktik, förhoppningsvis, men de verkade positivt! Daddis kontakter ;) Wii! Tack för hjälpen!


Pizzanight at my place

Fredag. Skönt.

Skola först, började montera våra väskor som vi vävt tyget till idag men blev avbrutna av yttligare ett brandalarm. Det har vart en del "bränder" i skolan den senaste tiden... Sist var de en toalett som stog i brand och dom hade tydligen tänt på igår med, efter de att vi slutat, 2 gånger, och idag igen... Idag såg vi rök och de luktade bränd plast, de kom 4 st brandbilar och en ambulans för någon tjej med astma fått i sig rök. Vi fick sluta för dagen när vi väl fick gå in... De som jag tycker är lite knäppt är att dom släpper in de elever som ex inte hade jackor på sig medans brandalarmet är på, sedan resten så vi skulle hämta våra grejer och sedan sluta. Men tänk om de skulle börja brinna någon mer stans medans alla är där inne och brandalarmet ändå är på? Helt sjukt... De var många som blev rädda, de börjar bli mer och mer påriktigt och alla blir snabbare och snabbare ut... Man vet ju aldrig...! Läskigt..!

Sen vart de pizzanight hos mig med 3 tjejer från klassen, Cattis, Rebecka och Susanne. Vi möttes vid pizzerian och sedan begav vi oss hem till mig och proppa i oss pizza och kollade på film och tröck i oss lite godis. Jag är så sjukt mätt fortfarande! Vi kollade på en familjefilm som hette "Den magiska leksaksaffären" men Natalie Portman och Dustin Hoffman, den var ganska töntig.. Ja, familjefilm.. Men vi hade de mys!

Cattis fixade massa bra till min dator med, sjuukt kul grejs! Nu surfar jag med firefox, verkar så bäst de lilla jag suttit med de nu! Plus att de är sjukt fint, man kan välja teman och grejs och självklart har jag valt rosa, så mitt tema är rosabandet, fiint! :) Sen kan man söka hemsidor som den lilla räven tror att jag gillar genom att jag fyllt i intressen och grejer, helt kul! Haha jag är totalt fascinerad! WI! Nu kan jag göra massa kul! Och när jag gör tabbs så blir dom i olika söta pastellfärger, man är ju lättroad! En sak till, de är ett litet dunkande hjärta när de tänker, hur sött som hellst, totalt SÅLD alltså! Taack Cattis :D

Nu sitter jag här och sväller lite, ska snart sussa, de är en dag imorgon med!


Såhär fint är de hos mig nu! Åh så lövlie! :)

En vanlig torsdag

Så skola idag såklart, började väva idag och hann med ganska mycket! De är kul att äntligen kunna börja väva! WI!

Måste ju dock säga att jag brukar vara trött och så men idag var jag riktigt seg och jag undrar om de möjligen har med medicinen att göra... Men får stå ut imorgon, sen kan jag ta de lungt hela helgen!

Det blir en lugn ensam helg här i skara, men de känns skönt, tänkte gå ut och gå lite om vädret inte är allt för äckligt, få upp den sista gardinstången och sätta upp spegeln, har säkert tid med lite filmmys och tvtittande... Städa är ju nått som borde göras, de är inte så stökigt men börjar bildas små sällskapsdjur lite här och var, så de är nog dags! Jag tänkte kanske ta mig förbi biblioteket och låna mej en bok och börja läsa lite också! Känns som om de skulle va bra och lugnande!

Har shoppat lite frukt idag och måste säga att jag verkligen tryck i mig den, nästan slut, haha abstinens efter frukt? Men de kan ju aldrig va dåligt iallafall!

Annars så har jag tänkt att börja träna på att måla lite mer, få igång måleriet, va mycket bättre på att måla när jag va mindre, de antagligen för att jag målade mer då, men nu behöver jag ta upp målningen för de är en stor de i utbildningen just nu och jag funderar på att söka skodesinger linjen nästa år, eller jag ska söka den och de är den jag hoppas mest på! De kanske skulle vara bra att kunna måla ett par skor då? De är sjukt svårt, men tänkte att om jag målade ett par per dag eller nått så lär man sig ju! Ska bara ta mig i kragen och göra de också... De är de som är de jobbiga! Får väl ske i reklampausen antagligen.. Haha!

Jag borde sätta en regel för hur många timmar jag får kolla på Tv! Då kanske jag skulle göra lite mer vettiga grejer, läsa, måla, ut och gå kanske eller bara fixa och dona! Hm, kanske ska prova på de!

Reunion i GBG

Det var så dags för en Napa reunion, att träffa folket som jag levde mitt liv med tillsammans i Cypern hela sommarn! Synd att inte fler kom, men de va skoj att träffa dom älskade jag bryr mej!








Vinden har vänt

Jag är en människa som har haft medvind i de mesta i livet om jag nu får påstå de själv, men igår, då var de nog vändningspunkten, fyfarao vilken dag!

Dagen börjar lite smått med att väv pillerierna med massa småfel skule fixat, jaja lite otur bara, eller kanske rent av lite slarv..! Vi skulle även göra lin igår morse och då stack jag mig på en häckla (typ en liten spikmatta man drar linet genom) de var inte bara jag som stack mig och de va ju inte värsta grejen, bara ett litet stick. Men vid kl 3 ungefär så hade de svullnat runt sticket som var där man böjer fingret, så skolsyster it is, hon hade på lite alcogel och skickade med mig lite till. Inge mer med de, lite ont men ääh...

Senare runt kl 8 har hela fingret svällt och jag snackade lite med daddi och sedan ringde jag sjukvårdsupplysningen som gav mig en tid i Skövde (ca 30 min bort) kl 21.20 (FAN mitt i desperate housewives, missar absolut hela.. sämst)! Sedan när de är 50 min kvar innan min tid så tänkte jag att jag ska bege mig för mina lokalsinneegenskaper finns ju inte.. Så jag sätter mig i bilen, batterit har dött. Jaha? Vad gör jag? (Panik) Ringer daddi! Han ringer och kollar vad taxi skulle kosta, men 700 kr för en väg, nej du! Så kollar efter bilar runt omkring men får damp och skiter i bilhelvettet och går in. Sedan tar jag mig samman och frågar en granne och får tips om en annan granne som hade bil, så fick hjälp av honom med hans bil, men han kunde inte heller koppla startkablar så daddi fick guida genom telefonen och bilen starta, så nu kan jag ju de tills nästa gång..

GPSen visar att jag ska kolla fram kl 21.30 efter allt ståhej, men va fan! GASA! Ringer tillbaka till sjukhuset (som jag fick direktnr till när jag förklarade att jag skulle ta mig dit och va sämst på att hitta och dom inte hade nån adress jag kunde slå in på GPS, va ju lixom inte säker på att man kunde söka sjukhus..) och säger att jag kommer lite sent, är de okej? Sjuksyrran som jag pratade med var helt snäll och trevlig från första början och sa att jag skulle ta min tid och köra försiktigt och att de gick jättebra.

Jag kommer fram till sjukhuset och hittade direkt, najs (lite flyt). Fick hjälp av en ungkvinnligdoktor som klämde och drog i mitt stackars finger och jag fick tillsist antibiotika som jag ska käka en vecka och blev tillsagd att röra fingret så lite som möjligt så infektionen inte skulle sprida sig. När jag ändå va där angående mitt högra pekfinger så ramlade jag med glas i Cypern som jag har trott att de suttit kvar lite glas från och de visade de sig att de antagligen gjorde, så hon tipsa mig om att gå till vårdcentralen och så skulle dom fixa en remiss så jag kunde ta bort den.

Ja men de va väl en trevlig dag...? Nej fyfan!

Men senare på kvällen pratade jag i telefon med Ylva om allt och inget och de bara drog iväg och vi pratade i 2 timmar, så himla underbart! De gjorde ett bra slut på min dag iallafall! <3

Myspys med sushi!

Nu är jag tillbaka i Skara efter en mycket händelserik helg i GBG och med sällskap från Cypern! Har vart kul att träffa alla och fest blev de såklart! Men mer om de med bilder och sådant inom kort..!

Just nu sitter jag i soffan bänkad framför tven och sjukhuset, men efter de så var de inte så mycket mer att se på tven för kvällen  så jag har hyrt en film! Waz hette den med Stellan Skarsgård. Ska kolla på den och käka min hemmagjorda sushi, mums! Vart så sjukt sugen när jag såg ett sushiplace i GBG, men de fick bli kebab just då, men nu ska jag smälla i mig le sushii! MUMS!

Annars så skola idag, sjukt seg dag, fortsatt med att binda ihop väven och dess delar och alla trådar, men snart är de dags att börja väva!

Typ helg redan..!

Ja nu sitter man här en torsdagkväll och imorgon är de fredag, då beger jag mig till GBG!

Jag tycker dock att de är helt sjuukt hur fort tiden går, de va liksom måndag nyss? Vad hände?

Nu ska jag ta och packa tills GBG och sedan ska jag ta mig ann att plugga på vävstolens delar.. Haha de kommer gå fort, kan de flesta redan, vi skapade oss en liten sång idag om delarna... haha som på dagis så man ska lära sig! Najs ju!

Men nu börjar Fringe, så snart börjar även reklampauserna och dess sysselsättningar.. Haha mitt liv händer i reklampauserna. Tur att dom är lite längre nu för tiden... Haha!

Ledig slöfis på mej

Idag ställde jag ju ingen klocka, vaknade av ett mess från Carro kl 1! Haha men skönt att sova ut! Sova ikapp sen lovet! Haha helt sjukt att de är så, men de va jobb och fest och göra saker hela tiden...! Men skoj va de ju!

Vad hände med allt som skulle göras idag? Hmm...! Jag satte upp en gardinstång iallafall och storstädade. Spegeln står fortfarande på golvet och inga gardinstänger i vardagsrummet, men va fan, de tar vi en annan dag.

Annars så har jag ju typ sittsår i arsle av att sitta i mina soffa, de är väl de jag gjort typ hela dagen! Suttit i soffan med datorn i knät och tven på. Mycket vettigt liv jag lever! Men jag har faktist mailat lite o praktikplats med lite olika företag, men de är ju bara en vecka.. Dom som svarade redan idag sa ju att de va lite kort men hör av dig när du har en längre praktik så kanske vi kan fixa nåt.. Hmm.. Vad hjälper de mig idag? Ingeting tyvärr.

Nej men nu ska jag gå och lägga mig, någorlunda i tid ändå, sov ju trots allt tills kl 1 idag, lite svårt att somna i tid, men ska lägga mig och läsa om skor i sängen så kanske jag blir lite trött.

Jag höll ju på missa de mest vettiga jag gjort idag, fixat min hemtelefon! Så nu är den omkopplad av Frida the tekniker. Pappa hade ju gjort nått helskumt, haha försökt göra nån genväg eller nått..? Vad händer där  daddi? Men jag fixa ju nu, Wii! Lite stolt är jag ju faktist.

(SLIT DEJ FRIDA, SLIT DEJ)

God natt folket! 

Vimmel från aktiviteter i Uppsala

Första helgen hemma i Uppsala blir de utgång såklart! Förfesten är hemma hos Kajsa som bor hur fint som hellst!




Andra helgen såklart också fest! Fredags aktiviteter höll hus på preimären av Teatern. Förfest ett hemma hos Sabina och förfest två hemma hos Kajsa och sedan ut och rocka! :)





Sedan fick man ju reda på att de va Bond-tema på BJ och de är klart man ska gå om de är tema! Såhär stylade jag mig till Bondaftonen, FLUGA PÅ!




Lite nyttigheter komma skall

Idag har jag vävt klart en svart/vit väv och imorgon är jag ledig. Så imorgon ska de SOVAS ut! Ska gå och lägga mej snart och INTE ställa någon klocka! Hur skönt som hellst!

Imorgon ska de sättas upp gardinstänger och en spegel, dammsugas och påbörja mitt arbete om skohistoria. Och försöka skaffa mig en praktikplats! Nu måste jag verkligen ta tag i de! Vill va ute i tid, nu är de dags!

Jag har fått en parkering också! Wiihoo! Nr 77! Halleluja!

Snart är de helg och då är de dags för en resa till GBG och träffa Cypernmänniskor och festa loss på en liten reunion, kommer bli skoj! Ska bo på hotell och allt, MYS ju! Och självklart njuta av staden och sällskapet!

Back in Skara

Ja då va höstlovet slut och jag är tillbaka i min egna lägenhet i Skara. Skola idag och började på en ny väv, sedan var de hem och packa upp, kläder in i garderoben och ikea-shoppingen hålls just nu på att monteras!

Har gjort mitt broderi nu ikväll, som var hemuppgiften på lovet... Men har ju jobbat och sysselsatt mig med annat...

Har haft de sjukt härligt hemma i Uppsala med massa fest och skoj, men nu är de plugg som gäller.


RSS 2.0