Tillbaka till vardagen.

Så idag är de en vanlig tisdag. Min kropp har inte riktigt hängt med i tempot och de märks när man lugnar ner sig. Sov sjukt dåligt (fullmåne?) och drömde jätte-konstiga drömmar och mådde illa. Men nu börjar jag komma tillbaka till mitt rätta jag, vilket då innebär att jag är sjukt rastlös just nu.

Skolan fick sig ett snabbesök idag och nu är de bara sista finslipet som ska fixas på arbetet så är de klart, sista möte och inlämningsdag på torsdag. Linnéa från klassen kom förbi här en stund och vi pluggade tillsammans, så mycket roligare.

Snart bär de av mot Uppsala igen för födelsedagen - the big day - på fredag. Längtar massor tills musiken pulserar, vännerna vimlar (vinglar..) runt omkring och en tårtbit finns i handen och en drink i glaset. JA TACK.


Flänger och far - härliga dar'!

(...där fick jag till de..! :) HAHA! )

Ja ni. Det går ju verkligen sådär här. Men nu har jag lite tid över och kan andas ut från mitt flängade och farande.

Vi har haft ett litet projektarbete i skolan och vi hade flyt med intervjuer och fick in alla på samma dag, vilket sedan ledde till lite ledigt. Och då är man inte sen med att fly småstaden mot större städer och underbaringar landet runt.

Startade min lilla turné med Uppsala (såklart!) och stannade där en hel vecka, fikade, fikade lite till och träffade alla fantastiska människor. Vidare en snabbis till Västerås för en liten glimt av en gammalklasskompis jag inte träffat på år och dar', super trevligt! Sen vart det en vinst på tradera och för 160 kr drog jag mig ner mot älskade Malmö med ännu mer älskade vänner. Det fikades, festades och njöts av sol och sällskap till fullo!

Missade tåget från Malmö till Sthlm pga lite felberäkning av tiden då den tydligen flyttades fram.. Bokade en ny biljett hem med flyg, men stötte på en vän i Malmö som skulle bila till Sthlm, så haka på där istället. Rörigt med härligt. Och som alltid - det löser sig :)

Verkligen ett stort tack till alla mina underbara vänner och familj. Ni är energi. Ni är lycka. Ni är allt. Tack!


Det gick sådär..

.. med min bloggkarriär här!

Men nu är de så att jag har så himla mycket kul för mig så jag hinner inte riktigt med! Och de är ju tur att de är åt de hållet iallafall!

Skolan flyter på, vi startade första projektarbetet i måndags och vips sa de så har vi gjort intervjuer och sammanställt och känner oss verkligen på väg! Det blir nog tillomed en liten resa till Uppsala under en längre tid, eller ja, 1 hel vecka, förthoppningsvis! Då ska de letas LIA-plats (Lärande i arbete = typ praktik..)!

Annars så söker jag väl jobb, nu har jag ju vart ledig typ 3-4 helger snart, helt galet! Vill jobba nu! Men det är ju sjukt kul att söka jobb också, när de inte är värsta måste...! Är jag den enda som tycker de kanske?

På helgerna har jag varit mycket i Sthlm, både av vilja och pga. SJs kapacitet... Men kul har de varit och mer kul kommer de bli. Jag trivs verkligen i Sthlm. Så är de bara. ÄLSKAR stressen i tunnebanan, speciellt när jag själv springer för att hinna med, känner mig delaktig då. Ja, jag kanske börjar bli lite knäpp, vad vet man.

Annars så är skolan superskoj och klasskamraterna ännu mer skoj. Så jag är lycklig. Hoppas ni är det med.

Så vi får se när vi hörs nästa gång! Men inte om allt för länge iallafall! KRAM!

Lillördag, min favoritdag!

Mer skola med lite projektarbete och LIA-snack (arbete i lärande) och yttligare en gästföreläsare idag fast från ICA, handlarn från ICA MAXI Nyköping. Han var kul att lyssna på, intressant!

Men mer intressant blir de. För ikväll ska de som vill från klassen med ut och dricka lite öl. Ska bli skoj och ses lite utanför skolan också och lära känna folk lite mer! Många pendlar ju dock, men många bor ju här. Spännande att få se vad som finns här. (Inga höga förväntningar). Alltid skoj att imgås!

Min hylla som jag laddat för var givetvis slut, men kommer in på fredag, så får den till nästa vecka!

Eget arbete i skolan och försök till att hitta LIA-plats står på schemat, så imorgon redan drar jag till Uppsala! :) MYS!

Lillördagslyxen började faktiskt redan nu, köpte mig en semla! Och ska dricka öl.. Beach 2011s storsatsning..

Ha en trevlig kväll! De ska jag! :)

Informationsmatad

Sådärja! Yttligare en skoldag avklarad! Idag hade vi besök av en gästföreläsare, högsta hönset på Stadium, eller iallafall inom Sverige.. En jäkla massa info idag med, man bara matas av massa bra-att-veta grejer och vi drunknar snart i papper med ännu mer bra-att-veta-info (börjar förstå att dom tog en liten avgift för de..).

Och nu sitter jag här. Har slängt i en tvättmaskin, ska vänta på den och efter de ska de flängas lite. För idag har nämligen en secondhandbutik öppet mellan 17-19 (dom skryter ju inte direkt med sina öppettider om man säger så). Mamma och jag fönstershoppade lite sist vi var här så förväntnigarna är höga. Jag hoppas de är så stort som de såg ut...! Isåfall ska jag strosa runt bland massa gamla mysiga saker och bara vara. Vända och titta på allt. Hoppas man hittar något! Ska kika efter en hylla till hemmet, annars blir de en sväng till Mio efteråt, för där har jag spanat in en variant! Det är väl de som fattas för att mitt hem ska kunna bli lite mer hel-färdigt! Och så ska borden målas vita! Sen så! :) Jag ska visa bilder på mitt lilla rosa hem snart!




RSS 2.0