Duktig on the work!

Idag jobbade jag på Work avdelningen på IKEA och jag gjorde min första prisoffert med lite exempel om inredning till ett företags reception, men ritningar och allt, de va jätte kul och klura och lista ut hur man skulle få till allt dom ville ha och så.. Helt kul! Sedan klura vi lite med en annan prisoffet tillsammans, jag och Anki, men de blev nog bra tillsist. Man får ju bara sälja vissa grejer till företag som är tänkta för att offentliga platser, så de är inte så enkelt som de verkar..! De ni!

Efter jobbet begav jag mig till Gränby centrum för att byta lite storlek på ett par bikinitroser som jag köpte i stan, men de fanns rätt storlek där. Jag och Carla shoppade ju ett par högtalare igår och frågade att vi verkligen fick med allt så vi fick köpa en extra sladd, som när vi öppnade förpackningen inte alls behövdes. Om man inte vet så chansar man inte, utan då kollar man upp först och sedan svarar, skit personal..! Haha nej men ändå, lite onödigt.

Imorrn är de ju sista april och man har ju självklart inte alla planer riktigt redo än, men de får lösa sig på vägen! Mys i nån park med käk och dricka, grilla och träffa folk, de är de som ska göras..! Helt klart!

Idag har jag köpt min mobil också, den blir antagligen skickad om nån dag så jag får den säkert efter helgen eftersom de är massa konstiga dagar nu, röda och kläm och så ju..!

Shoppade lite på IKEA idag med inför Cypern, de blev ett första hjälpen kit som jag råkade kalla för förstahjälpen aidskit när jag berättade för Carla vad jag köpt, haha! Och så blev de en lite starkare solkräm till första veckan! Nya linser kom idag med om ni undrar va de är för mystiska små förpackningar.. Så nu kan jag fortsätta få se! Haha!

image99
Överlevnad är de som gäller!

Napa shopping!

Igår vart de en del shoppat inför Cypern resan! Lite flippisar, ballerina skor, böcker, bikini, puder, solbriller och örhängen! Åh så härligt..! Dock penga paniiik, men va sjutton, jag måste ju ha lite grejs om man ska utomlands ju!

Det vart ju en liten myslunch med Sabina med, de fick bli en Cupdio-sallad, mums! Hon dissade sushi idéen och vi fick välja nått annat. Men de va gott iallafall!


image98

Underbara shopping!

Lite vardags mys

Nu sitter man här färdigpiffad och klar, ska snart bege mej till bussen och ner på stan med Sabina. Hon ska göra ett syntest för att sedan kunna skicka iväg pappren på övningskörningstillstånd eller nått sånt, så hon kan ta körkort! Värt! Körkort is the shiet! Så ska jag ju självklart få äta nått gott på stan! Mums! Undra vad vi ska hitta på idag för gott.. Haha! Hungriig!

Ska leta rätt på lite fler solbriller och lite flippisar idag tänkte jag. Så får jag se om jag kan motstå att inte köpa mina gula underbara älsklingsskor för tillfället, som visas i tidigare inlägg.. Dom är ju såå fina.. Hmm! Och hur ska jag göra med min tapet?! De lutar just nu i att jag skiter i den, men va fan, jag vill ju ha den! Men I need the money nu eftersom jag får min semesterersättning 25 maj som de ser ut nu.. Och då måste jag ju leva på den här lönen nere i Napa.. Vi åker lixom nästa vecka! Fatta stört nära de låter! De är ju 11 dagar bara! ÅÅH! SOMMAR, SOL!

Nu ska jag bege mej, kommer nog ett inlägg om lite inhandlingar efter stan-besöket!

Helg

Dagen började med ett uppvaknade hos min kära vän Oskar, mådde ganska bra då men sen gick de åt skogen. Bakis. Usch, fy och blä! Jag gick till ICA och mötte upp Carla, hyrde 2 filmer (Beowolf & Vänner för livet) och köpte oss lite snask och pizza! MUMS! Så värt ju! Vi gick hem och började tjocka och kollade på filmerna, vi började med Vänner för livet, den hade jag sett innan men jag tycker de är en så fin berättlese, jätte sorglig ju! Hemskt, men så bra! Sedan vart de Beowolf som inte alls va så kul, så där somna jag. Haha. Senare vart de mys med mamma och då kollade vi på Inside man, den trodde jag att jag hade sett, men de hade jag visst inte, och den va ju bra! Där hade jag missat nått.

Ledig imorgon med, så skönt ju! Ska nog försöka ta mej till banken och försöka fixa lite fler kodbrickor och en e-legitimation eftersom jag inte fattade hur man skulle göra de på deras hemsida. De står ju bara vad man kan göra med den men inte hur man skaffar sig en. Dumt. Eller så kanske de är jag som är dum, vad vet man..!

Och de här med baksmällor, de verkar ju bli värre ju äldre man blir. Inte för att jag är så gamal men va sjutton, när man va liten och fräsh så mådde man ju helt vanligt dagen efter som om man inte ens druckit dagen innan. De är ju helt sjukt vad de var värt! Nu är de ju för hemskt, usch, inte okej ju!

Men gårdagen vad skoj iallafall till en början. Vart mys med Sara i lokalen där överraskningsfesten ägde rum, sedan vart de utgång. Mycket dricka blev de. Men de va skoj. Sara vart mycket tacksam över presenten vi hade med oss som bestod av lite flytta hemmifrån bra och ha grejer, tex. toaborste, skohorn, vinöppnare, grytlappar. Ikea är som sagt the shiet! Sedan efter krogen så skulle vi gå och käka och jag hade inte vart så bra med maten på hela dagen så jag svimmade av mitt i gatan! Usch! Men jag är ju en person som svimmar lite då och då, så jag är ju van, men stackarna som måste va med mej när jag håller på! Men de gick bra och jag överlevde. Vart lite småbråk mellan mej och Carla, fyllebråk! Såklart! Fyskäms på mej! Inte okej!

Juste, träffade på inga mindre än min farmor och farfar när vi stog och väntade på bussen! Dom hade vart hos min farbror och firat honom, så jag och Carla fick privattaxi til stan, skönt ju! Kul och träffa dom lite mitt i allt också. De händer ju inte allt för ofta.


Liten snabbis

Nu sitter man här en sväng innan jobbet då. Skulle kolla om jag fått svar angående mobilen, men ska slå en pling senare och försöka lösa hur jag ska få tag på den :)

Idag är de fredag och LÖN! Yeah! Hoppas att alla har tagit sig samman och behöver handla på IKEA idag så tiden går fort! Sitter ju här laddad och klar i Ikeakläderna och vävntar på bättre tider, man vill ju inte gärna va för tidigt på jobbet..! HAha!

Annars är väl planen för kvällen typ pizza med daddi än så länge, syrran och mammi jobbar, så de blir helt enkelt pizza..! Haha gott ju!

Ha en bra dag ! :)

Sista fattiga dagen!

Idag skulle man ner på stan och käka sushi buffé men IKEA ringde och behövde lite back up, så de fick bli till att jobba istället, de är ju bara sista 2 veckorna nu, så jobba tycker jag allt att jag ska göra. Carla var då mindre glad när hon inte fick sin sushi, men de kommer!

Det var dock den tråkigaste dagen ever på IKEA, fint väder, dagen innan lön. inga kunder. Men vi hade en liten praktikant, de va ju kul! Jag känner mej så vuxen då, när jag ska lära upp nån liten och hjälpa till att hitta arbetsuppgifter och så, helt kul ju! Haha!

Annars så har Carla och jag shoppat lite taxfree grejs idag! Eller vi har skickat iväg en order, betalar på planet! Jag beställde mej en parfym, Naomi Campells; Cat deluxe och ett solkrämkit som skulle lukta mango och papaya, de låter ju bara så underbart! Sedan slog vi till på en liten vodka också, de va nått erbjudande, Smirnoff för endast 99 kr! 1 hel liter! SUPA! Haha!

Imorrn kommer lönen! Eller nu är den efter 12 så nu har den kommit! Wiihoo! Inte fattig nå mer! Men jag trodde (hoppades) att jag skulle få min semsterersättning samtidigt som lönen, men den stog inte med på lönespeccen' så jag vet inte, skulle få den i april? Men de löser sig säkert, får väl ringa och kolla imorrn! De kommer ju bli trevligt med lite extra pengar! De är de ju alltid!

Fick precis mail om att mobilen inte va köpt och att jag skulle ringa snarast, men vågar ju inte ringa nu (mitt i natten)! Så ringer imorrn innan jobbet! Wiihoo! Frida har en mobil (snart iallafall)!


image95image96image97

Min taxfree shopping :)

Hjärntvättad av IKEA, de ni!

Ja ni, rubriken förklarar vad några kunder tyckte om mej idag på IKEA, och de var inte på de humoristika sättet. Dom kommer till IKEA och ska handla, de dom vill handla finns inte och alla grejer från IKEA är skit grejer, varför ens åka till IKEA om man har inställningen på att allt är skit? Och sedan stå och ösa ur sej skit på skit på skit till stackars personal (som idag var jag), sedan när jag berättar varför de är som de är på trevligast möjliga sätt, ska visa dom hur de funkar, svarar på alla deras nerklankningar på varför och hit och dit, då när de va slut med allt detta, då börjar dom säga att jag är hjärntvättad och dum i huvet och då sa jag att jag inte tänkte hjälpa dom för dom gick på mej personligen och att dom skulle få prata med en annan personal och då tyckte dom inte om min ton och hur jobbigt de än var för mej så ville dom ha hjälp nu, men jag vägra och gick. Började hjälpa en annan mer tacksam kund och sedan kommer denna kund tillbaka och är otrevlig mot den andra kunden och säger att hon kan vänta för de är faktist inte hennes tur.. Ni ska strax få hjälp av min kollega så fort hon är klar med den kunden hon håller på med just nu, ni får vänta.

Jag gjorde allt jag kunde för att vara trevlig men jag kokade som bara den och ville bara be dom dra åt helvette och handla nån annan stans och klaga på nån annan. Men kunden jag höll på med var hur gullig som hellst, hon tyckte att dom va dumma och sa att jag va jätte duktig och jättre trevlig och att jag skulle hälsa min chef de om jag fick några problem. Men de är klart att de inte blir några problem, dessa folk som jobbar på IKEA vet hur folk kan bete sig och de kändes jätte skönt att alla verkligen lyssnade och brydde sej och tyckte att jag gjorde rätt i att inte acceptera att dom hackar ner på mej. Och detta var mina första kunder för dagen, bra start..! Hmm! Nu var de ju faktist andra gången jag blev ARG. Skakade gjorde jag med den här gången, herregud, jag vill inte bli en arg människa?! Sluta bete er som folk? För tydligen kan folk inte bete sig.

Ja men nu har jag dampat av mej lite! Och IKEA is the SHIET! Så back off idioter!

Annars idag så jobbade jag ju bara 17-20 så jag hade en mysdag ute i solen, typ 30 minuter sen tröttna jag och myrorna i brallan dök upp, så då blev de till att piffa tilll lite i rummet + leta mobil på internet, vill köpa en direkt på fredag så de är gjort..! Har hittat en som jag tror mig vilja ha! En rosa såklart! Hitta den billigt on the blocket, thats the shiet! Haha! Nån skulle kolla på den imorn, så får hoppas att personen inte köper den så jag kan få köpa den! LIKE! Annars fanns de faktiskt fler av den till ungefär samma pris, så de blir nog en sån i vilken fall, tror jag...! Men jag hittade även på Iphone i rosa on the internet och den är ju bara de mest förtjusande jag sett på länge, mobilväg då! Och den är ju så himla bäst! Men kosta, de gör de ju...



image94              image93

Om jag fick välja vilken jag ville, så kolla in iphone i rosa! Helt fantstisk! The big dream! Men jag nöjer mej med denna lilla söta sak till höger! Så mycket mer prisvärd, om man ska till Cypern och ramla i poolen eller så.. 


 


Underbara gula!

Jag kan ju inte låta bli att älska gult (och alla andra fina färger) nu när de börjar bli vår, blir ju kär i allt med färg på sej. Alla dessa skor är ju bara så underbara, synd bara att jag satt ett skoförbud på mej själv, bara flipflop till Cypern tillåtet..! Buhu! Men drömma kan man ju! Gula solbriller är ju redan inhandlade, dessa syns på picknickbilderna!

image92
Underbara gula (svarta) tygskor med kilklack från Nilsons (399kr), resten av allt fint från ellos.se.


Inkräktare och solmys

Jaha, har egentligen massor att skriva av mej här angående boendet i Cypern, men för att göra en lång histora kort så är de några som inte ska bo i våran lägenhet i Cypen som bor där just nu, och vi kan inte göra något åt de. Hur frustrerande är inte de? Dessa människor bor alltså i en lägenhet som vi fixat och vi betalat, förhoppinigsvis har dom betalat en hyra nu, så vi slipper de sen, men ändå. Dom har lurat sig in i lägenheten, dragit några lögner och där av fått nycklar, de är ju helt stört..! Utan att ens prata med oss dessutom..! (fast de är ju en ganska kul grej, humoristiskt sett, men inte att de gett de problem de gett oss efteråt..) Läs nästan hela historien på Carlas blogg.

Annars så har de ju verkligen börjat blivit härliga vår tider, så underbart! Man har så mycket mer ork och mår så mycket bättre..! Jag cyklade till jobbet idag, de är ju så värt att cykla dit, nerförsbacke och allt, men hemvägen, sent, trött, uppförsbacke och alltid motvind, hungrig!

Annars längtar man till fredag då man ska få lite pengar, är då vääldigt fattig för tillfället, inte alls kul ju! Men när pengarna kommer så ska jag ju ändå försöka hålla i dem så gått de bara går eftersom man ska till Cypern och leva för dessa pengar då ju! Åh de är så snart! 17 dagar kvar, sen sol, bad, fest (och lite lägenhetsproblem)! Biljetterna har kommit och vi får nu shoppa loss på taxfree! Yeaah! Nått kan man ju få unna sig!

Annars hade jag och Carla årets första picknick mys! Vi tog cyklarna och cykla ner till Sunnersta och hittade oss en liten mysig brygga (som kan ha vart privatägd, men man kan ju få låna?) Helt mysigt, solbriller på!

Har installerat den nya datorn jag fått till mitt rum nu, då den jag hade gett upp hoppet om livet! Eller de var väl att sätta i rätt sladdar på rätt ställe, men de gick ju bra de. När vi ändå snackar om tekniska grejer måste jag ju säga att jag är lite stolt för att jag gjorde kanalsökningar och installera in alla kanaler jag inte hade och alla jag hade sedan innan då jag råkade göra en automatisk först, som gjorde att alla kanaler tydligen försvann..? Så de fick bli att installera in alla kanaler manuellt, tyckte iallafall att jag va duktig, döpte tillomed om några kanaler, den ni! Haha!



Vår!

Idag var jag ner på stan med solbriller och uppknäppt jacka..! VÅREN är här..! Visst, de blåste väl lite, men va fan, solen sken ju! Livet var härligt, den första glassen i solen är äten och därmed är våren invigd..!

Jag hade ju sällskap av Carla en stund, sedan drog hon och jobbade och jag vandrade runt för mej själv och letade efter min bikini som jag vill åt! Men den hittades ingenstans, men en butik pratade jag med i telefon när jag kommit hem (för jag inte hittade den för den tydligen hade bytt plats...) Dom sa att dom beställt en massa bikinis från den kollektionen så jag hoppas på de! Annars ska de bli sthlm vid löning med Sabina! Men måste ju kolla alla andra inköp innan om jag liksom har råd... Men jag hoppas! Sen kanske den inte sotter så snyggt? De vore ju helt hemskt! Men vi får väl se.. OM jag nu hittar den nånstans..

Annars så har jag deprition nr 2 för dagen, gick förbi HouseHold där dom har haft min underbara tapet, men den fanns inte där?! Så jag pratade med personalen och den ska tydligen utgå! NEJ NEJ NEJ! Men de fanns 8 rullar kvar på deras lager som dom skulle få in.. Jag måste ta och köpa några rullar så jag kan ha den tapeten..! Jag har ju tillomed köpt ett rosa diskställ för de ska matcha med min underbara tapet, tänkte att antingen satsar jag och köper typ 5 rullar som borde räcka... Eller så köper jag en eller två rullar så kan jag ha den tapeten över diskbänken där man brukar ha kakel och sedan en glasskiva på, på så sätt får jag ju ändå in min tapet..! Och de här är då min dröm tapet som jag SKA ha i mitt underbara rosa/grå/svart/vita kök nån gång i framtiden. Tapeten är just dessa färger i ett förtjusande stort mönster..! ÅÅH DEN ÄR SÅ FIIN! Jag fick tillomed ta en bit av tapeten så jag har ett prov på den, kan lägga in en bild!

Sen jobbade jag lite idag med, men bara 17-20, så de gick fort och de var många roliga kunder.

Hem och på väg till ica med Carla och Martin för att hyra film och tjocka, idag är ju min helg eftersom jag är ledig imorrn och sedan jobbar jag helgen. Sabina mötte upp oss hemma hos mej då hon kom direkt efter jobbet. Vi hyrde en verklighetsbaserad film med Angelina Jolie, The Mighty Heart hette den. Helt okej film, lite seg men en bra story.

Annars så har jag faktiskt hittat ett korsett alternativ. Det är som en halvkorsett, finns säkert nått bra ord för de med men jag är inte så insatt. Alltså bara den delen på korsetten som formar mage och midja, ingen bh inbyggd. Funkade bra för att hålla in den lilla gullentuss magen jag har, så har tänkt att införskaffa mig en sådan imorgon på min lediga dag. Ska ju även till farmor och farfar i Enköping då min farfar fyllt år, de bjuds på smörgåstårta, MUMS!


Bikini och lite annat kul..!

Jaha, en vanlig dag på jobbet. Allt helt normalt, står på noll. Men de är bara för att SNART då jävlar åker vi, nu är de 23 dagar kvar! De är så nära nu...! AYIA NAPA! SOL, BAD, SPRIT, FEST :D LÖÖVLIIE! Jag vill inge hellre än att först och främst bli av med allt snor inom mej, måste ju ha ett ofantligt lager nånstans inombords?! Helt stört ju, men den vackra sanningen...! :| Sen vill jag ju åka helt frisk och kry to the paradise!

Inhandlade en bikini på H&M för någon dag sen, en rosa och orangemönstrad (marimekko) helt förtjusande rolig! Köpte mej även ett litet fodral i vitt från gina som kommer dyka upp på nån bild här inom kort då jag införskaffat mej en korsett som klämmer in min lilla blubbis mage! Haha!

På tal om korsetter, vart sjutton köper man en "lång" korsett.. Alla korsetter är ju så himla korta, dom slutar ju där man verkligen skulle behöva klämma in en å annan liten del..!  De verkar ju dåligt, vart köper man en bra korsett? Hm..! Jag vill ha!

Annars har ju jag lätt hittat THE SHIET binikinibrallan ever..! Från Panon kollektion Poison, så de kostar på att ligga på topp.. Men den är ju så fantastiskt snygg ju! Men va sjutton är grejen med att den inte finns att köpa nånstans på Internet? Här har man letat och letat, men fortfarande inte hittat just den..! Fy skam! Så skulle jag skicka efter prisförfrågan, men inte ens de gick.. SÄMST! BU! Men jag ska leta rätt på den! SKA SKA SKA!

Annars så har jag köpt 2 fynd på Lindex på rean, typ lite mjukisklänningar och så fynda jag ett par skor på skopunkten, då jag kom från jobbet med endast min IKEA outfits i närheten så tog jag mig en sväng och skaffade en ny outfit för dagen då Robin som fyllt 20 skulle grattas och hem och byta om verkade ju jobbigt, hela outfits kostnade (för mörkgrå pumps och en klänning i grått och svart) endast 170 kr! Stört ju! Helt billigt!


image83
THE SHIET! Så himla rätt!



image84
Den bikinin jag köpt fast i den mer kallande färgen..! ORANGE och ROSA!




Födelsedag å allt!

Ja kära folk, nu har man lämnat tonåren bakom sig och går ut i vuxenlivet med en vuxenålder! Hela 20 år fyllde jag den 1 april, alltså igår, men de är ju ingen idé och skriva de igår för då skulle ju ingen trott på de...! Men jag var iallafall på systemet igår och shoppade loss helt själv för första gången..! VÄRT! Aldrig mer sprit problem..!

Jag har fått massa kuliga grejer t.ex. en ROSA kamera, survivorkitt till cypern(med bl.a. resorb, ipreen..), en väska, presentkort på massa kul ställen, en vacker tröja m.m... :) Underbart!

Har haft släkten här idag och har ju satsat med att laga mat, höll på både idag och igår, men de blev riktigt bra, helt stolt! Igår på den själva dagen så hänge jag på Katalin för att kolla in modevisning och lite artister som t.ex. Adam Tensta. Evenemanget va kul och bra!

Imorrn är de tillbaka till jobbet och ska därför gå och lägga mej NU! God natt på er från en 20-åring!



RSS 2.0