Spontanakvällar är de bästa!

Idag var de jobb. Det gick bra. Inte helt överdrivet varmt trots trasig AC. Skönt de iallafall. Fick ett sms av Jasmina under jobbdagen " Följ med till Båstad ". Varför inte? Så ugnen är invigd med varmamackor och nu blir de lite skålningar och sen bär de av mot Båstad. Har såntdär superduper busskort som gäller i hela Skåne. Gratis tågresa och allt. Nu är jag redo för äventyr! :)


Som ni ser är jag livslevande

Mamma och pappa har nu lämnat mig. Det vart mycket gjort under deras besök här. Pappas öl vart tydligen inte tillräckligt kall, så nu har jag en ny kyl. Den är såå fin :) Och så har jag fått mig en liten bärbar ugn, äntliugen en ugn! Som jag har saknat de! TACK mammi och daddi <3 Och för att inte glömma - tack mammi för hjälp med tvätten :) Hon kan hon, även fast hon är helt vild med tvättmedlet...!

Kvällen spenderades med exklassisar. MYS! Riktigt trevligt var de, några av dom försvinner från Malmö snart, tråkigt. Men än så länge är de kvar och fler myskvällar får de bli. Vi gick och ölade lite och jag höll mig till cola. Duktig. Men.. I'm back. Så gott som ny kan man säga. Känns bra. Mår bra. Kanske för jag vet hur de är att må riktigt dåligt, så nu är jag på topp! Utvilad och redo. Nu blir de jobb 2 dagar sen semester i 2 veckor. GALET! Längtar ihjäl mig!

Första längtan - PRE-GOTLAND fest i UPPSALA. Lördag. Det ska dansas med vackra människor. Klackarna i taket. Jag känner ett sug efter fest. Åh vad jag längtar. Kan inte säga mer än så. Längtar. LÄNGTAR. Och måndag -GOTLAND. Hoppas vädergudarna är på vår sida! Som förra året tack.


Finkänsliga läs ej - rakt på sak

Min sjukhus-story.

Började i fredags på jobbet, magen spökade lite med kramper, mådde allmänt dåligt. Det var ändå okej. Det är trots allt sjukt varmt och det kan vara en av andledningarna till att man mår lite smådåligt ju. Inget mer med de.

På kvällen skulle jag ta mig ut till Falsterbo och Camilla för lite fest och kolla läget på Falsterbo horseshow, som tydligen ska vara värsta håll igång. Missade bussen och nästa gick inte förrens en timme senare, så jag sket i de och gick hem.

Runt midnatt började de bli outhärdligt. Kramperna envisades och blev extrema. Försökte sova men det gick inte alls, spydde undefär varann timme hela natten till kl 6 på morgonen då jag inte stod ut längre. Ringde sjukvårdsupplysningen och sen hem, sen en taxi till akuten.

Fick sitta på akuten och vänta ca 1-2 timmar som kändes som en evighet. Fick nånting för magen men spydde upp det med, låg och sov på toalettgolvet ett tag också, pallade inte med att sitta på stolarna där ute.

När jag väl fick komma in blev jag lagd i en säng mitt i ett rum, här har jag ingen som helst tidsperspektiv. Det kom in 4 st olika läkare/syrror under tiden jag låg där. Tillsist fick jag en spruta mot smärtan. Tack gode gud. Jag trodde först att det var nån magkatarr, men läkarn började snacka om blindtarmen och operation nästan direkt efter första blodprovet. Oj. Där låg man, mådde skit. Ensam och övergiven. Mamma och pappa flera mil bort.

Blev körd till en avdelning och skulle vänta där. Fasta var ett måste eftersom det verkade bli blindtarmsoperation. Jag skulle få dropp, men det var så mycket att göra att dom glömde de. Jag plingade ca 4 gånger och fick påminna dom, som fortsatte att glömma. Var så matt och de smärtstillande började gå ur och jag var tvungen att duscha med nån alcoskit inför operation, kunde knappt stå. Helt yr.

Fick dropp och mer smärtstillande, spydde och sen somnade jag äntligen. Det togs fler blodprov och det visade på att infektionen inte stigit så mycket så inget bråskande fall. Bara vänta.

Läkare kom och klämde på mig och beslutade om ingen operation. Blodprov visade nu att infektionen var borta. Kroppen klarade av det själv. Fick börja äta och framförallt dricka igen. Detta var efter ungefär 24 h på sjukhuset.

Sen var de bara till att hänga på sjukhuset under observation hur jag skulle må efter jag fått börja äta. Blev kvar yttligare en natt och idag runt 11 fick jag åka hem.

Ser ut som en knarkare med massa märken efter hål i armvecken. Sista sköterskan som skulle ta blodprov fick sticka mig 5 gånger innan det gick bra. Ont. Och har sjukt ont i vänsterarmen nu också efter droppet, antagligen hade dom satt de lite fel så vätksan sitter kvar i armen, kan inte lyfta nått tungt eller sträcka på den rakt utan att det gör ont och stramar åt. LAME. Och lite av de värsta av allt, ingen AC på sjukhuset, galet varmt.

Och en story i sig - mina roomies. En stackars jätteliten söt tant som inte allt gjorde så mycket väsen av sig. Tyckte verkligen synd om henne. Hon gick omkring lite för sig själv och satt gärna och sov. Sen hade jag en dement tant i rummet som skrek och gormade mest hela tiden, tillomed i sömnen lät hon. Mest Hjälp mig, jag är så sjuk, Snälla mor, hämta mig... Ja allt möjligt förutom de också kan jag säga. Hon bredvid mig var ändå relativt ung, hade nån blödning i magen, mådde jättedåligt och hade hög feber, hennes man och föräldrar var där mesta dels av tiden, och då låg hon mest och hetsa upp sig så jävligt på hela situtionen. Helt galet jobbigt att lyssna på. Själv är man ju sån som är mer ääh de löser sig.. Så hon var den som var mest jobbig att lyssna på, trots en gormande dement tant. Men sen fick jag mp3n levererad av mamma och pappa och kunde stänga ute allt skit.

Igår kväll tittades de på finalmatchen i fotbolls VM, jag, en gubbe och lilltanten från mitt rum, alla i matchande outfit. Haha! Jag säger då de.

Mamma och pappa bilade ner så fort dom kunde, snällt. Verkligen tacksam över de. Känns så bra att ha dom här. Man blir så liten och hjälplös när man mår dåligt. Jasmina och Linda tillsammmans med pojkvännen kom förbi och höll mig lite sällskap också. Verkligen stort tack för de. Och tack till alla som gett stöd genom fina sms och samtal.
TACK!


Slö slö slö slö slö

Vet ni vad? Allt är löst. Resan var rätt, från Malmö till Sthlm. Det fick jag reda på efter en timmet telefonkö. Men gu' vad man hinner med mycket på en timmes tidfördriv. Och vad låg på golvet när man kom hem? Jo, en Elle tidning. På svenska. Halleljua! Och så började det regna, tidningen och jag fick mysa inomhus utan att få dåligt samvete. Sen somna jag. Jag sov gott en snabbis med dunkande Eminem i bakgrunden. Man sover in musiken i sömnen. Hur underbart? Och hans nya album, ja tack.

Idag är verkligen en seg dag. Ledig. Seg. Åkte en snabbis till Västra hamnen och sola lite iallafall. Imorgon är det jobb igen. Action.

Ikväll blir de bara till att göra ingeting. Slötitta på en film på TV, 6an bjöd på American gangster, och den är bra.


Åh tidningar som är min lycka, men inte på norska..?

Idag var de vuxentid på jobbet, 9-17 och sen vart de hem till Robin och dit kom även Pontus (mina ex roomies sen Cypern) och vi kikade på fotbollsmatchen som vart den lame-aste matchen hittills. Tråk. Men kul att se hur Robin bodde iallafall, fint va de! :)

Sen en sak till som stör mig. Fick en ny Elle-tidning här om dagen, har sparat mig för att läsa den till nån dag då jag verkligen hade tid, men imorse kollade jag lite medan jag åt frukost (hade gott om tid för en gångs skull..) så visade de sig att den var på norska?! WHAT? Så himla lame. Hoppas de bara var ett misstag, okej danska, är ju trots allt i Skåne, men va fan, norska? Har alla andra också fått de? Jag vill ha en ny. Imorgon ska jag ringa och klaga.

Och när jag ändå har telefonen i högsta hugg så verkar de ha blivit nått helgalet med min biljett hem? Enligt daddi så är den från Sthlm till Malmö? Åh, jag och biljetter. Helt galet. Hoppas de går att lösa...! Bokade nämligen en biljett hem från Sthlm till Malmö för länge sen med daddis flygpoäng, och då var man tvungen att även boka en returresa, så då gjorde jag de passande till de att jag visste att jag skulle till Gotland... Och då borde ju returresan vara från Malmö? Kan man ju tycka iallafall... 8.30 är de jag som går upp och ringer SAS.

Lillfredag

Så ikväll vart med mys. Ledig. Vaknade i tid, såg moln, somna om. Sov bort (och där med kanske lite ikapp) hela dagen. Sen har de städats. Nu är de rent och fint med nytorkade golv. Ja tack, hej då ölspill.. Haha!

Kvällen bjöd på finbesök av Jakob och Pierre. Poccorn, chips, jordgubbar och glass dukades upp.. Ojoj. Efter många om och med funkade tekniken och vi kikade på The bounty hunter, den var helt okej, himla lång, men bra, mysig.

Nu blir de sussa och imorgon jobb och efter de så ska jag hem till Robin och checka in hans lya! :) Skoj!

Sen kom Karolina hem och bjöd upp till fest


Tillbaka till älskade Malmö och en utgång med söta brudar


Att träffas på en plats i nuet

Stockholms resan var verkligen hur underbar som helst. Verkligen lite ut av en uppvärmning inför Gotland!

Det kändes så knäppt när vi satt där på balkongen hos Malin, som är min klasskompis från Malmö och så kommer tvillingarna, mina brudar från Uppsala och så är vi där allihoppa i Sthlm. Så kikade Joel (också från Malmö) förbi med sin vän Marcus som vart nere och hälsat på i Malmö. Helt galet. Helt underbart. KUL!

Sen drog vi ut, och vi var lite för många för att hamna i samma taxi så vi hamnade tillomed på olika places, men de va skoj. Jag och twinsen drog till Fridays och mötte upp Linus (som jag känner sen Cypern) och drinkade lite med han där och så kikade min ex klasskompis förbi från Skara tiden, Emelie. Så himla kul att se alla. Verkligen från olika tillfällen i livet, men fyfan va kul att se alla! ÅÅH! Sen drog vi vidare till Cafét med Linus och hans vän som jag träffade sist vi var i Sthlm på besök. Verkligen en kul kväll. Slutade lite i kaos, men de är så de ska va! :)

Annars måste jag bara säga- JA TACK på Sthlm. Det är där jag ska bo sen. Älskart'! Nära hem till Uppsala och alla men ändå en storstad med action alla dagar i veckan, som jag gillart'!


Sen fyller vi på både med underbara brudar och vin i glasen


Och så fortsätter vi med en fantastisk måltid på Malins balkong


Vad sägs om en start i SThlm med glass i Gamla stan? JA TACK!


RSS 2.0