Nu åker vi!

Ja, nu sitter man här och ska snart åka! Coolt ju! Martin och Jesper drog precis vidare för att spela beachvollyboll. Dom var här och sa hej då en sista gång och käkade lite lunch, som idag var enkel och bestod av korv med bröd, sådär sista "finmiddagen" innan man åker.

Packningen är i bilen och de kanske är lite baktungt. De roliga med våran packning är ju att den är så oss. Carlas väska är lång och smal och svart och ett blått band, min är kort, tjock och rosa med grönt buntband runt, knallfärger alltså, även lite färgstänk sen vi måla om huset  i gult. Haha! Så kul ju! De ända vi har gemensamt är övervikten fast vi köpt till exta kilon! Ojoj! Vi får se hur de går.. Spännande!

Vi ska få upp våra väskor på de där bandet med, kan bli kul...! HAha de är ju typ 30 kg i varje.. Hmm..! 

Lycka till på oss och vi hoppas på ett plan i tid och inga hijackers tack! :)  

Packningen

Nu sitter jag här och har nästan packat klar, stängde igen väskan och väggde den, 30,5 kg..! Hoppas att min våg lägger på lite, så jobbigt om man måste betala övervikt. Jag fattar inte att de kunde bli så mycket, tycker inte jag har med mej så mycket mer än jag brukar annars..? Och då brukar de ju ligga runt en 20 kg! Herregud..! 10 kg vadå? Om jag får gissa så skulle jag nog chansa på typ 10 kg sladdar, stört mycke sladdar till allt ju! Hårfön, locktång, laddare till telefoner, kamera, dator.. Halva väskan är fylld med tekniskt junk! Men de kommer nog behövas..!

Handbagaget är stängt nu, med kläder, solbriller, böcker och handdukar inklämda tills de nästan sprack. Sabina fick dra igen dragkedjan medans jag klämde ihop skiten. Haha hoppas allt går bra nu!

De sista som ska i väskan är sminket och de måste jag ha imorgon, så nu står väskan här redo att klämmas igen. Hoppas allt går bra och att flyget är i tid för en gångs skull! Vore ju så värt!

Ska slänga in mina kläder jag haft på mej idag i tvättmaskin, så jag kan ta med mej dom med.

Sista dagen i Uppsala/Sverige!

Idag började även denna dag av ett besök av Sabina och idag blev de varma mackor! Hon får ju passa på och träffa mej medans jag finns kvar..! HAha!

IKEA skulle ha tillbaka kläder och passerkort och jag gick och lämnade de samt sa hej då till alla där, hade med mig fika och sånt mys. Känns lite tråkigt, men ändå skönt. Sedan vart de en sista storshopping med farbror och jag köpte mej ett duschdraperi som ska med till Cypern, för de äckligaste som finns, är inte de sura duschdraperier som klibbar fast på benen? Man tror ju att man kommer lukta surt resten av livet, så jag ska helt enkelt ha med mej ett helt nytt, fräscht, ifall att de skulle vara ett äckligt duschdraperi. Haha, lite hysteriskt kanske, men så värt om de behövs ju!

Banken fick bli nästa och där skulle jag skaffa mej fler engångskoder, e-leg och ett till bankomatkort sådär dagen innan. Man är ju bra på planering. Och så kommer man till banken. Samma kille som hjälpte mej och Carla sist vi satte över pengar till Cypern. Jag tycker att om man jobbar på bank och ska hjälpa folk med pengar och sånt vill man ju prata med en person som verkar säker och kan sin sak. Denne kille som jag även pratade med idag har för de första ett kroppsspråk som säger "förlåt-för-att-jag-finns" och mummlar ur sig svar och verkar helt osäker. Vi var ju helt nervösa när han hjälpte oss med överföringen. Men idag så var tydligen deras system nere så jag var tvungen att komma tillbaka senare. Hur säkert känns de då? Men fick iallafall allt jag behövde efter besök nr 2, och då fick jag hjälp av en jätte duktigt tjej som var betydligt säkrare på de hon gjorde och de kändes bra.

Var en sväng förbi på Gränby Centrum och sa hej då en sista gången till Sabina när hon jobbade. Stötte även på Linnéa som har fått jobb på H&M där och sa hej då till henne med. Sedan ett sista besök på Systemet och när jag ändå var i krokarna åkte jag förbi Onoff där Hannes jobbar och sa hej då till honom med.

Massor hej då idag helt enkelt. Imorgon gäller de. Hej då Uppsala! Hej då Sverige! Men jag kommer ju tillbaka! Nu ska jag gå och packa, de börjar bli dags nu! Har iallafall valt kläder och så ju, men alla tekninska prylar som ska med och kilokontroll och hur allt ska få plats, hej å hå'! Lycka till på mej!

Sushi, Björn Gustavsson, utgång.

Dagen började med en liten brunch hemma hos mej med Sabina. Jag fixade ihop några riktigt lyxiga baugetter med feetaost, sallad, tomat och gruka. Mumsi!

Sedan åkte jag en sväng ner på stan för att träffa syrran. Först gick jag och köpte linsvätska, som var de sista jag saknade innan resan! Sedan gick vill till gina tricot, där syrran fått presentkort när hon fyllde och så shoppade hon loss på 2 stycken supersöta klänningar, båda i marinstil. Ena klänningen fick bli kvällen outfit, första utgången för den nyblivna 18-åringen ju!

Men först vart de ut och käka med hela familjen, jag fick välja, så de blev sushibuffé! Hade ju faktist vart sugen på de minst en vecka och gud så gott de var! MUMS! Det fanns även annan japansk/kinesisk mat som mamma valde att hugga in på efter att hon provat sushi, hon vart inte ett fan direkt.. Haha! Men de vart jag ju inte jag heller, så de kanske kommer..!

Björn Gustavsson med vänner gästade Uppsala och självklart var det huvudattraktionen för dagen. Hela familjen satt bänkad. Det var superkul och alla 3 var jätte duktiga och självklart super roliga! Sedan var de dags för lite förfest innan utgången. Syrran och jag lämnade mamma och pappa och begav oss till Malin där även Carla befann sig. De vart lite supande och övertalande och Malin följde med ut! Utgången var helt okej, de var ju dock vääldigt lite folk, men vi hade kul ändå! En av årets första studentskivor, mindre lyckad om jag får säga de själv.

Hon har blivit stor

GRATTIIS LINA PÅ 18-ÅRSDAGEN! :)

Syster Lina fyller 18 år idag och vi var som sagt uppe tidigt som in i bomben, de värkte i ögonen. Men en finstämd sång med morgonröst och tårta vart de. De är ju sjukt att man käkat tårta kl 06.20 på morgonen, undra vad Anna Skipper säger om de! Haha!

Här har ni lite morgontrötta bilder på nyblivna 18-åringen och lite firande!

 
 

image136



Mys som mys!

De blev lite ändringar i planeringen då alla va helt segobertar och inte orkade hänga med ut och mysa. Så de fick bli inne mys efter en liten snabbis promenad med Sabina. Carla kom över hon med och vi satte på en gammal klassiker, The rock. Så spänning blev de för hela slanten. Den är ju bara så bra den filmen! Alla måste ju ha sett den annars så är de bara närmaste hyrställe som gäller, värt! De är den där med Nicolas Cage på Alcatras och massa gröna kulor för er som inte riktigt kan placera vilken de är.. Haha! Nu borde de trilla ner en polett tycker man!

Lyxade även till de med popcorn, hela 2 påsar tjocka vi i oss, men gott var de!

Borde gå och lägga mej nu eftersom vi ska fira syrran tidigt som in i bomben! Kl 06.20! Mamma börjar nämligen jobba kl 07.00, så de fick bli innan det, men garanterat omsomnande efter firandet! Man måste ju få sin skönhetssömn, haha! Så god natt folket!

Effektivitet!

Idag vaknade man upp av samtal från IKEA, men de hade jag inte tid med, sista dagen igår ju, så de fick vara. Sedan vart de start på städningen eftersom jag dragit ut på den för att bara behöva städa en gång innan Cypern. Så var de ju en hel del skit överallt..! Usch! Dammet bara flög, snuskigt! Och medans jag städade så slängde jag in lite tvätt och färgade utväxten, så nu har man rena kläder, bor fräscht och nyfärgat hår. Livet känns bara bra!

Sedan var de till att åka och köpa ett storpack fetaost på Aydins till Linas salladsbuffé imorgon, hon fyller år och släkten ska komma och gratta 18-åringen!

Stan fick bli nästa med min vän Oskar. Vi kollade runt lite på tråkiga stela butiker efter nån keps, men de fick inte bli nått inköp idag. Jag shoppade en liten present till syrran, i tid som vanligt..! Sedan växlade jag pengar på Forex, längsta kön ever! Så vi gick och köpte en glass och stekte lite i solen medans vi väntade, härligt!

Sedan hem och sega lite i soffan, men snart blir de ut på nya äventyr. Ska ut och gå med Sabina snart, i väntan på att Oskar och co ska bli klara och tagga till för lite utemys.

image132
Mitt klädval för dagen.


Sista dagen på jobbet och söndagsmys

Cyklade till jobbet idag med, känns bra. Sista dagen idag ju! Fick en avslutningpresent av sovrumsavdelningen :)
GULLIGA! Dom hade slagit in de i fint rosa papper såklart! Det var en strandmatta med rosa kanter, handduk och en solkräm! Så himla gulliga, tacksam för de! Alltid kul och få presenter ju! Haha! Nej men de känns som man har vart uppskattade då iallafall!

Sedan vart de lite söndagsmys med Sabina, käk på stan och bio. De fick bli kebab, de va super gott! Jätte länge sen jag käkat de ju! Så de va dags! Sedan vart de bio. Vi såg Flyga drake. Jag har läst boken och tycker att den var bättre, men måste säga att dom fick med historien bra i filmen och att man kände igen sig. Och det verkar vara svårt, så de ger jag verkligen beröm för! Den var helt enkelt sevärd! Bra!

Sedan vart de ju lite surt med att bussen gick precis när filmen sluta, så fick vänta en halvtimme och sedan var de kontroll på bussen, har aldrig vart med om de typ, oc tydligen har jag ju fyllt 20 år och hade en ungdomskort. Skit också! Men jag behövde bara betala en biljett, tur var väl de! Men helt surt ju! Tänkte inte på de ju! Usch! Jag brukar ju åka bil, fy för bussen! Inge kul alls!

Imorrn är de städning som gäller, ska även till banken och kolla upp lite inför Cypern och till stan med Oskar runt kl 14. Så ska väl gå och lägga mej nu så jag kan gå upp och städa innan dess!

image130
Dagens outfit gick i marinens anda, nya linnet som jag fick i födelsedagspresent! Tack :) 

 image131    
Avslutningspresenten, filmen och älskade kebab!

 

Jobba, inflyttningmys och tapetsering

Ja så idag var man också duktig och cyklade till jobbet. Vilken skillad från första gången, även om de var typ tredje gången så var de såå mycket enklare! Dog ju första gången, iallafall nästan! Idag hade jag även t-shirt ikea tröjan på mej, då ni, då är de varmt..! Och jag frös inte ens efter lunchen med den tröjan. Sommar värme inne på IKEA. Skönt än så länge, mindre kul när fläktarna brukar dö mitt i sommarn, men då är jag i Cypern och svettas istället!

Ska på inflyttningsmys hos Kirre om ungefär en timme, ska bli kul och se allt live, för man har ju redan snokat på bilder ju! Carla och jag ska hyra med oss någon film och så hörde vi talas om att det fanns godis och chips in the new place! Så de lät ju smarrigt!

För övrigt är tapetseringen i full gång. Pappa hade räknat helt fel med tapetrullar så han köpte 2 stycken till idag, men tydligen hade han räknat helt åt skogen, för de verkar inte räcka med dessa extra två och de fanns inga fler i samma färgkod, så nu skulle dom fuska och inte tapetsera bakom garderoberna som vi precis innan hade sagt att de är så fuskigt och så dåligt, men men.. De kommer ju se bra ut iallafall! Otur för dom som flyttar hit efter och vill möblera om.. Men de kommer nog dröja..!

Imorrn är de antagligen sista dagen på IKEA! Iallafall på ett bra tag! (kanske skulle jobba på onsdag men inte bestämt än..) De känns heelt okej, kommer ju sakna alla sköna människor som också jobbar där såklart, men till IKEA kommer jag ju återvända för att shoppa ett antal gånger iallafall!

Trött!

Jag har gått och vart trött hela dagen, fy så tråkigt! Sen kom huvudvärken och jag skulle cykla hem från jobbet, usch. Skit dag helt enkelt!

Mamma och pappa kom till IKEA lagom tills jag sluta för att köpa garderober. Dom håller på att göra om i deras sovrum. Kommer bli så fint så!

Mys på kvällen med Carla och Malin. Vi hyrde film, Kärlek på menyn kallas den på svenska (No reservation on the english). Den va helt mysig, helt lagom för humöret liksom! Carla och jag försöker få med oss Malin till Cypern. De skulle bli så himla bäst, alla oss 3! KAOS! Men väärt! SÅ VÄRT! Vi ska bara få Malin att säga upp sig från jobbet! Men hon är ju sugen och tjatas ska de! Hon ska med helt enkelt, KUL KUL KUL!

Nu ska jag lägga mej i sängen och läsa Klick och för att sedan sussa! MYS!

1 maj

Ja, man jobbade ju då idag, den stora bakisdagen för många. Själv var man ju så gott som nykter, men trött va jag! Efter jobbet så käkade jag med daddi som hade fixat lite sill och potatis, de va gott! Sedan kom Carla förbi och hon hade provpackat lite idag så jag ville ju inte vara sämre direkt, så slängde i de mesta i resväskan och vägde, 21 kg. Carlas vägde dock 31 kg, så vi får nog omfördela lite. Jag ska ju proppa i lite mera grejs som linsvästka och sånt, men de kommer nog bli bra de där..! Så nu tänkte jag försöka ha de lite packat.. Leva ur resväskan sisa veckan, 8 dagar kvar, BARA!

Imorrn kanske blir sista dagen på IKEA, vill ju jobba i helgen, men får se hur de blir med de, annars tänkte jag nog vara helt ledig (från jobb iallafall), veckan då vi åker. Syrran fyller ju 18 år på tisdagen, 6 maj. Dagen efter de så ska jag gå och se på Björn Gustavsson här i Uppsala på Vinterträdgården tillsammans med min familj. Efter de så blir de syrrans första utgång och våran sista på ett bra tag, iallafall i Uppsala. Hela Napa är ju som en utgång, jämt! Haha värt!

Carla och Oskar var förbi idag och myste lite framför tven också, Dirty Sexy Money var de som gällde och vi kollade tillomed på nästa avsnitt på kanal 9. haha skumt att göra så ju, sända nästa avsnitt direkt efter och veckan där på. Vad är planen?

Nej men nu är de sussnings dags, ska ju cykla till jobbet imorrn igen, då jag inte vill slösa mer pengar på bensin innan jag åker! Snålis! Men värt! Dom pengarna kan gå till en drink eller två i värmen! Hoppas på mindre motvind imorrn på vägen hem, de var så INTE okej..! Fy för motvind!

Sista april i Uppsala

Yes, de vart bra väder! Haha de är de som är de viktigaste av allt med Valborg! Och det började bra, blev ju dock lite regn runt 21 nånting, men de gjorde inte så mycket.

Dagen började med buss ner på stan med Carla och all picknick, vi mötte upp Rebaz och Anna vid ån och kollade lite på en tråkig forsränning, helt lugnt va de. Så vi drog vidare och mötte upp Märith, Sabina och Kristina. Vi handlade lite mera käk och sedan begav vi oss till Slottbacken och lämnade Rebaz och Anna. Där dukade vi upp underbara picknickmaten på den fina filt som Kristina hade med sig. Sen tjocka vi i oss lite käk, drack lite gott och glodde på alla dessa folk! Massor med folk, alla filurer i alla sorter dyker upp på sådana daga, kul! Malin, Sara, Cissi och Lina dök upp runt kl 15 då dessa duktiga flickor hade jobbat lite innan.

Sedan vart de hem och hämta köttet, träffade syrran och hennes kompisar där, dom skulle grilla hos oss. Jag gjorde i ordning grillspetten och sedan drog vi ner på stan igen för att möta upp tjejerna och dra oss vidare på grillparty i Flogsta.

Grillpartyt gick då inte så bra, vi fick lixom inte igång egnångsgrillen, så vi fick leva på potatissallad. Men annars var de mysigt med folket och stället. Märith och jag festade till på en Pizza på Pinoccio när vi kom ner på stan. Planen var att vi skulle gå ut, men de flesta va trötta och vi delades upp. Jag åkte hem ooch duschade då jag STANK rök och hade gräsfläckar på byxorna, för att sedan åka till stan tillsammans med Rebaz och Anna och köra en krogkväll på People.

De enda jag saknade var en majbrasa (och grillspetten..). Men annars var de en riktigt mysig dag!


image105
Jag säger ju bara rosa briller is the shiet!

Lillplutten sålde en Majblomma till mej! Å så lite forsränningsbilder..!
image109
Mmm..! Picknick!



image119  image120  image121
SUPER POSARN' HAHA <3



RSS 2.0