Drinkar vidare

Dag 5, de här flyter ju på bra, nu kommer den stora utmaningen, helgen. Började redan igår, tacoskväll, men nej då, jag tog mig min drink och mådde bra. Inga problem! Kollade fotbollen också såklart, vilken match! Åh vi var så värda att vinna, surt ju.

Klänningen syddes klar igår också och nu är den redo att gå ut och dansas i! Ikväll blir de fest, först blir de en tripp till Linda och där firas hennes 25 fyllda och sedan blir de fortsättning hos Carla och hennes 21 fyllda :)

Nu ska jag dricka upp de sista av min drink, sen ut och jobba igen. Vem fan vill gå på Ikea i de här vädret?


Det ska gå helt enkelt!

Jag kämpar på med min detox och de går bra. Känner mig sjukt stolt över att klarat en utekväll utan en enda drink (även om dom oftast är alkoholfria), och sedan vart de mcdonalds efter och ingeting tog jag där heller såklart. Igår var de även middag med brudarna men då var jag bara sällskap, men de såg väldigt gott ut, men jag ska klara de! Var sjukt mysigt, underbart väder och underbart sällskap. Toppen ju! Carro styrde upp och alla kunde komma, kul! :)

Dag 4 idag och jag ska snart bege mig ut på en promenad i solen. Sen ska jag ner på stan och "luncha" med Anna vid ån. Mys. Då kan jag ta med mig min juice :) Super!

Klänningen måste sys klart idag eftersom den ska användas imorgon, så nu; först promenad sen sy, sen blir de cykeln ner  till stan, sen säkert lite sy igen.

Och för er som också vill köra en detox, Jason Vale är min guru för tillfället. Han är så himla vettig, har läst ut boken nu också som man ska läsa samtidigt som man gör detoxen. Han skriver så himla bra och har så mycket bra att komma med. Boken är på engelska men bara så värd!

Detox

Idag börjar jag en veckas detox med bara jucier. Spännande. Har druckit en jucie än, inte jättegott, men de funkar. Den jucien ska jag dricka typ alla dagar, så antingen blir den bättre, att man vänjer sig med smaken eller så blir de för jävligt, rent ut sagt. Vi får väl se. Än så länge går de bra, nästa jucie innehåller broccoli, som så inte är någon favorit, vi får väl se hur de går med de. Jag är lite nervös att jag ska börja lukta äckligt, för de har man ju hört att man ska göra när man kör en sånhär detox, alla gifter ska ju ut. Usch. Men jag ska bli så pigg och fräsch så. Haha. Har satsat och köpt massa skit på naturapotek också, spirulina och vetegräs och goda bakterier, kostar på att ligga på topp vill jag lova. Jag följer Jason Vales 7 dagars plan, The juice master. Haha :) Kollar på hans dvd och allt, har läst lite i boken och han skriver så härligt så ska försöka att läsa hela boken som man ska under 7 dagars programmet för att bli så peppad som möjligt. Pepp pepp.

Var uppe i tid och på en inventeringsgenomgång på ikea imorse, nu ska jag ut och gå i solen, underbart väder. Sen blir de en snabbis ner på stan och köpa lite kantband till klänningen som jag tänkte skulle bli klar idag, eller iallafall nästan klar. Till helgen så ska den dansas i så då ska den va klar.

Leta leta leta

Idag har jag letat. Först lägenheter och sen tyg och sen lite mera lägenheter.

Tyget som vart dassigt och tråkigt är nu utbytt mot liknande som höll färgen så jag får nog till min klänning ändå! Wiie!

Lägenheter letas och hittas och vill-ha-känsla finns på en del, imorgon blir de mer hetsning på banken som lovat att fixa med mitt lånelöfte direkt på morgonen, och sen blir de mera mäklarsnack. 

Lite update då

Det händer mycket nu. Kul är de!

Igår var de heldag med sovrumsgänget på Ikea, en heldag om vad vi tycker och tänker och sen en middag och bowling. Mys. Märith och jag var de ända som var på på en drink efteråt och de vart en snabbis till framfickan, alkoholfritt såklart, körde ju.

Idag vart de en resa till banken, var helt stolt över att jag gick upp i tid och allt på min lediga dag, åkte banken och när jag väl är där ber dom mig att fylla i en blankett på deras hemsida istället. Jaha. Då fick jag åka hem igen och fylla i blanketten, men hon sa iallafall att hon skulle se till så de skulle gå så fort som möjligt, förhoppningsvis klart med lånelöfte imorgon så jag kan få ge bud på min lägenhet som jag vill ha! I Malmö. Spännande. Hoppas hoppas!

Sen vart de en sväng ner på stan och sushilunch med daddi innan han skulle bege sig iväg till Växsjö. Hängde kvar på stan och träffade på Gassan och de blev en fika med korsordslösning, grummlig - 4 bokstäver? Nån som vet?

Ylvans kom med baby Thea och de vart en fika till som barnvakt. Åh så mysigt. Men vill lova att de känns läskigt att gå med barnvagn på stan, kände mig som en morsa. Herregud, panik. Inte än va! Men hon va så snäll så, bara några tårar när blöjan skulle bytas.

Köpte mig lite tyg till en klänning också, fick lite varning om att de tappa färgen, och de gjorde de verkligen. Usch så tråkigt, jäkla dasstyg. De som hade blivit en så vacker klänning! Jaja.. Bättre lycka nästa gång.

Jag kom in!

Idag fick jag ett brev från Malmö Folkhögskola och utbildningen jag sökt... Vågade knappt öppna, de kunde ju krossat drömmar. I ett brev lixom. dröm, poff, borta?! Men inte de här brevet.. JAG KOM IN! WIIE! Ska alltså plugga modedesign ett år i Malmö. Underbart!

Nu ska jag leta lägenhet och snart flyttar jag alltså till Malmö...! Jag är på väg, på väg nånstans! Känns helt fantastiskt!

Inom kort...



Måste få tag på mönsterpapper så jag kan sy lite..! Hade velat sy ihop en söt liten topp idag ju. Inom kort kommer iallafall detta vackra pin up tyg bli en söt topp att festa i (såklart).

Budade hem de på tradera.

Love it!







Mysig dag och dagen efter

Idag har man vart segast vinner. Gårdagen bjöd nämligen på lite mer vinmys ute på Ylvas båt i Skarholmen. Så himla mysigt. Jag, Oskar, Ylva, Robin och Jesper var riktiga survivors och körde på övernattning på båten, mysigt värre.

Idag vart de 2 filmer, Yes man, mysigt film faktiskt. Sen kikade jag på The wrestler, inte min typ av film, rätt seg och tråkig ändå. Sabina kika förbi och käkade lite nyttigt, sen vart de en liten promenad och då kosta man på sig en glass, nya lyxglassen från Magnum, den var god. Lyxigheten kändes, kosta på med fin förpackning och stoora chokladbitar, helt klart tummen upp, MUMS! Nästa promenad fick jag sällskap av Arta och då vart de lite godis istället, så var de med den nyttiga dagen.. Hm.. Tog en sväng förbi Rebaz och Anna och hängde framför tven och där blev man bjuden på öl, så jaha, verkligen nyttig dag... Den som började så bra.. Fick iallafall känna små bebissparkar i Anna mage! Halvtid snart! Åh mys!

Godnatt :)


Fest helt enkelt.








Invigning görs med fest såklart!

Invigning hos Carla i Fålhagen med vinmys och party vart de :) Mycket skoj!



Grattis syster till studenten!

För syrran har tagit studenten, fyfan va bra hon är :)




Mera text

Nu har de vart en hel del med flyttandet till Uppsala. Flyttstädade i fredags/lördags med hjälp av mina underbart snälla föräldrar. Det vart helt sjukt fint, så hoppas verkligen att dom inte klagar på nått. Städade tillomed bakom kylen, och de mina vänner, var inte fräscht nånstans, och inte var de något konstigt med de heller för vi hittade nämligen ett papper som var daterat 1988 och en tidning från 1991, ett special nr för rökare typ?! HAha herregud, de händer mycket på några år.. Men nu är de städat där iallafall, kanske att någon mer duktig städare städar där inom 20 år iallafall.. Tycker att de är så sämst att lägenheten ligger i skara, annars är den ju helt perfekt, men nu är man tillbaka hemma. Massor med grejs på rummet, men har även hyrt mig en på en plats hemma hos min kära morfar, så där står lite av min skit och samlar damm, en snäll morfar har man ju som bjude rpå lite plats iallafall :) annars hade de vart helt sjukt kaos på mitt rum, mer än vad de är nu... 

Städa garderoben och sortera är tydligen ett måste eftersom jag kanppt får plats med alla grejer... Jag har ju inte ens köpt så mycket nytt under mitt plugg år?! Hm?  Jackorna ligger inklämda i mina tv-bänkar.. Allt får agera garderob nu.. HAha herregud. Ska ta kort på alla snart och lägga upp.. Men tydligen har jag inte gjort de än... Jag ska, jag ska.

Jobb idag på ikea, dött som bara den på dagen såklart, sen vart de värsta action på kvällen efter 6, så de va ju lite kul. 2 dagars jobb och sen hela 4 dagar ledigt. Och då tar syrran studenten, så ska hjälpa mami med lite mat och sånt dagen innan... Så ledig och ledig... Men de ska bli skoj.


RSS 2.0