Gott Nytt År!

Så nu har ett år gått, tydligen. Och de ska firas? Jo men de är klart de ska! Har precis kommit hem från en liten snabb vända till solariet och sedan för att köpa mig en hårfärg och lite lösfransar. Så nu ska färgadet börjas. Igår fick jag hem mitt nya löshår, helt underbart! Äntligen! Jag blir helt seriöst lycklig när jag sätter på mej de, ytligt kanske men ändå, jag blir glad!

Ikväll blir de Oskar som står för nyårsfesten så de ska bli hur skoj som hellst! :) Och alla andra som jag inte träffar önskar jag såklart ett helt underbart Gott Nytt År!

Själv tycker jag ju att nyår alltid är överskattat, alla har problem med att bestäma sig för vad man ska göra för man måste kolla med alla vad dom ska göra och hit och dit och de blir en nödlösning några dagar innan, oftast. Men de kommer bli bra ändå såklart!

Jag ville ju vara vid slottet här i Uppsala och kolla på fyrverkerierna i år, som jag velat de senaste 4 åren typ, men de blir aldrig av. Man fastnar nån annanstans och så kommer de säkert bli i år med, men ändå, jag får nog se lite fyrverkerier ändå!

Ha en underbar fest allihoppa!




Fest i Uppsala

Ja de har ju blivit en hel del fest nu, super skoj och alla kvällarna har vart super! Sedan har de blivit jobb. Så har vart sena nätter och tidigt upp och jobba. Och de har ju vart mycket folk såklart.

Juldagen var såklart fest! Den började hemma hos Sabina med Elaine och en liten fördrink, sedan var de ner på stan och förfest nr 2. Sen vart de Gillet, sjukt mycket folk, vi fick inte ens hänga in våra jackor... Så sen drog folket och jag drog vidare till Ylva på Svenssons, de va skoj förutom att kvinnan där också drog, så då drog jag vidare igen till nästa sällskap. Haha men de va skoj!

Idag är jag ledig och nu ska nyårblåsan sys, vi får väl se hur de går.. Haha spännande. Hoppas att de blir goodie iallafall.. de återstår att se, men nu börjas de!

Jag har ju dock vart dålig på ta kort för batterit dog mellan varven... Sämst! Men hamnade på en vimmelbild iallafall, så får ta och sno den! :)


God Jul, såklart!

God Jul coh Gott Nytt år!

Nu är julstöket nästan över och de finns lite tid över..

Igår var de julafton,årets mysigaste dag! Släkten va här och de va massor med julmat såklart! Sen vart de familjespel och man va ju med i de vinnande laget, yeah! :) Haha!

Fick MASSOR med julklappar, så jag har vart snäll! Fick bl.a. serveringsfat, en rosa tekanna och rött te, rosa fina grejer till köket, strumpor, trosor, pyjamas, parfym (Hypnose, min favvo!), böcker, pengar, tidningsprenumerationer, smink, väska och ett snyggt USB-minnehalsband från Philips och Swarovski.


Sedan vart de faktist en sväng ut på krogen för att träffa Carla och Sara framför allt. Det var ändå skönt och dra ut och festa lite och fira julafton tillsammans med vänner också!

Ikväll blir de också utgång antagligen... Eller de blir de. Det kommer vara så sjuukt mycket människor bara, och köer är ju fan inte kul! Och sen när man kommer in kommer de va hur trångt som hellst... Men jaja, de är juldagen, man ska gå ut helt enkelt! Får se vart de blir...

Imorgon är jag ledig och de kanske blir stan på dagen och sen blir de lite mer julmys hos kusinerna i Björklinge.

Förutom utgång så har  jag inget på schemat, känns skönt. Ska glida runt och göra ingeting och va i tid med förfestandet och fixandet! :) Wi! Haha trodde jag ja, kom ju på att nyårklänningen inte är sydd än, dags att börja nu! Nu fick jag lite eld i baken!








Mera julmys

Dagen började med julmarknad i Sigtuna med familjen. Tog en massa mysiga kort, supersöta små hus och jättemysigt var de, men klant som jag är, råkade jag radera dessa bilder, sämst! Då började processen med att försöka hitta bilderna igen, några hittades men vi lyckades aldrig kunna spara om dom. Jäkla problem. Men men, de va bara några bilder. Jag får helt enkelt ge er en målade beskrivning så får ni använda fantasin. Börja med en sagoby med massa små söta hus i olika färger och sedan ställer ni dit lite typiska marknadsstånd framför och så lägger ni till massor med folk som står och tittar på hantverk och sådant, medans de står barn och spelar julmusik sakta men säkert på sin trumpet. Så mysigt var de iallafall..!

Sedan var de julmingel hos Mats och Margareta. Supergod mat som alltid. Mums! Massor av mat! Träffa släkten, äta gott i mycket mysig miljö. Julen har börjat! :)

Imorgon ska jag ner på stan iallafall, sola och shoppa sista julklapparna är planen. Sen får jag se. Ska nog sova ut iallafall, trött som bara den! Hoppas jag kan få sova nu bara! Sen ska de slås in julklappar helt enkelt!


Lite julfirande i förväg

Idag var jag med familjen hos Mormor och Bosse och firade lite halv-jul om vi kan kalla de så, min moster och kusinen var också där. Käkade lite soppa, ingen julmat, men julefterrätt blev de. Men de va mysigt såklart!

Mamma fick en tomte i en mycket gammal kartong... Kolla in kartongen! Antikrundan nästa!



Grattis Sara :)

Lite festliga bilder från fredagens födelsedagsfest!







Äntligen hemma i ett hem med julstämning

Nu är jag hemma i Uppsala! Känns så skönt! Har ju massor att göra och här händer de grejer hela tiden, speciellt nu innan jul! Det är så mysigt, massa små röda dukar och tomtar som tittar på en i alla vråer och julmusik spelas från köket och hembakta pepparkakor finns och kylen är proppad! Haha!

Det vart ingen korridors fest där på onsdagen, men jag och Cattis kollade på film halva natten istället, och jag var piggare än någonsin när jag vaknade kl 7 efter en 4 timmars sömn... Vart faktist pigg hela dagen och de gick jätte bra att köra hem, hade med mig Cattis till Örebro och sedan Rebecca till Uppsala, så tog hon tåget till Sthlm.

När jag kom hem till Uppsala så åkte jag direkt hem till Sabina för lite mys framför skit-tv och massa snack! Sedan var de hem och sussa, sjukt trött!

Fredagen blev en dag på stan med mammi. Shoppade julklappar och fikade, härligt! Folk överallt, najs! Sen vart de fest, Sara fyllde år och de ska firas! Så hon hade fixat sig en liten förfest med massa gott och utgång på BJ efteråt. Det var sjukt mycket folk! Vi trodde de skulle vara ganska lugnt för folket skulle ut 25 dec, men tydligen ville folket fira ledigheten, de kan man ju förstå! Men de var en mycket trevlig kväll med många personligheter!

Idag ska ska jag snart bege mig till Sthlm och Mormor för ett liten smygjul. Så nu blir duschen ledig och jag kan fixa iordning mej, här måste man tydligen vänta och ta hänsyn till andra.. Haha, nej då! De går prima, jag har tillomed packat in alla kläder i garderoben nu och ställt upp dom få skor jag har med mej! Nu är de inte så stökigt. Jag rotade ju runt efter kläder igår i mina älskade IKEA-kassar, så himla bra att packa i! Men de låg iallafall kläder över hela golvet, fick ju chock när jag vakna och de va ljust, men nu är de fint igen!


Stressobert

Ännu en lång skoldag med sjukt mycket stress, stressa på mig själv som bara den! Men nu ligger jag ganska bra i tidsplanen. Jag blir knappt hungrig när jag stressar så, men nu har jag tjockat i mig spagetti och köttfärssås. Imorgon ska min lilla extraväv vara klar, den började bra iallafall, mycket fint!

Kom hem och hade ingeting som måste göras, känns så skönt! Igår hade jag ju en hel del vill jag lova! Provet gick bra idag också, känner mig nöjd iallafall. Nu börjar Bodyguard så den ska jag mysa framför.

Imorgon är de sovmorgon! WI! De behövs! Sen ska de packas! För sen ska jag HEM till UPPSALA! LÄNGE. UNDERBART.

Lång dag med massor av julmys

Sov dåligt, vaknade flera gånger under natten. Fullmåne.

Lång skoldag idag, gick hem kvar i 8 då skolan larmas kl 8. Har gjort mina julkort idag, nu är dom klara, ska bara skaffa mig kuvert och frimärken så är dom så gott som skickade! Har gjort allt idag på dom, vävt, klippt och klistrat och ritat och fixat och donat. Nöjd. Sen har jag börjat på en liten extra väv också.. Jag som typ var helt klar, ingen stress, nu blir de lite stress igen, men de är kul att ha nått att göra och inte bara såsa omkring!

Vi hade ju julbord idag med, så mysigt och massa gott! Vi överlämnade våran pepparkakskonst som var en pepparkakssymanskin till Anne och en vävstol till Gunnel, dom blev glada iallafall ;) Vi var ju ganska nervösa att vi skulle ramla eller halka med konsten, men allt gick fint! Tur!

Bilder på mitt underbara rosa tyg (se så mycket, fattar ni att jag gjort detta med en tråd i taget?!), pepparkakskonstverken och julmiddagen.

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och plugga mig till sömns.




Julskinkan fixad!

Nu har jag fixat julskinkan för morgondagens julmiddag med klassen. Det var ingen trevlig upplevelse, tur att de bara är en gång om året. De var ju enkelt, men allt detta extra fett som skulle skäras bort, ja fyfan va äckligt, inte alls kul. Men nu är de gjort och skinkan är klar, va ju tvungen att provsmaka lite, och de va gott!


Om jag var en möbel...

Så skulle de här vara jag:




Damen som vi var hemma hos och kikade på textilkonst välkomnade oss med denna möbel i hallen. Så härlig. Så underbar. Så rosa. Jag vill ha!

Lite vett på en ovettig dag

Verkligen en degardag! Har fortfarande pyjamas på mig, eller mjukisar iallafall... Håller på att tvätta, mycket roligt. De sämsta var att de bara fanns en tvättmaskin, brukar de inte finnas iallafall två? Haha jaja, i-landsproblem. Bara en tvätt kvar nu iallafall!

Carro och jag var och handlade en julskinka, så nu ska jag bara fixa med griljeringen.. Ska ha med de imorgon till skolan då klassen ska sätta ihop ett litet julbord tillsammans som en liten avslutningsmiddag, dock tidig middag kl 3, men de var den tiden som passade bäst för alla, en bra jultid, Kalle Anka tid! Kommer bli så mysigt så!

Har planerat lite julpyssel också som ska bli klart imorgon eftersom att man ska skicka julkorten på tisdag... Dagen innan. Igen. Alltid. De är lite så jag arbetar, tydligen! Som jag brukar säga "tar man inte tag i de i tid så blir de dagen innan.." Ganska logiskt. Ganska så mycket jag. Haha!

Gav mig på ett försök att få igång trådlöst Internet, men de gick inte på första försöket så jag gav upp. Vi tar de en annan dag helt enkelt. Lever med sjuukt mycket sladdar, vad vad ska man göra av alla sladdar egentligen?

Jag har ritat mig en nyårsklänning också.. Så får se om jag kanske hinner göra den i veckan.. Glitter, rosa, svart, korsett, puff och pajlett. Typ så!

Efter vårt pepparkaksbak är jag råtaggad på att göra nån form av pepparkakshus! Hellst ett slott såklart! Haha! Kolla så fina jag hittade med hjälp av älskade google. Jag vill också!

      

Pepparkakskonst och lucia på riktigt

Nu har Cattis och Petra dragit sig hemåt och ag hänger lite framför tven och datorn. Dagen började med att jag försov mej, ställde klockan på 10, men somna om så många gånger att klockan inte starta igen sen, så vaknade kl 13.15. Jaha.

Cattis, Petra och Karin kom kl 3 och då började pepparkaksbaket. De började hur bra som hellst, sen stötte vi på lite problem men de blev hur bra som hellst i slutändan! Så himla nöjda! Korten kommer på måndag, så nu får se våran pepparkakskonst! Design är vad jag kallar de!

Luciatåget var betydligt mer underhållande och vi hade sånt flyt när vi kom så vi fick sitta längst fram, brevid körledarna eller så, soft! Hela kyrkan va full! Det var några småttingar med i luciatåget och vi satt och mådde lite dåligt över en stackare som var super kissnödig.. Haha lillan då! Men de gick bra! Vi träffade även Carro och hennes lover, dom skulle hem och kolla på fotboll... Haha så blir de när man dejtar en fotbollsspelare ;) Själv drog jag med mig Cattis och Petra hem till mig för en enklare middag och lite film.

Har vart en supermysig dag!

Juste, Petra bor i en korridor och de ska tydlgen va korridorsfest, man blev ju bjuden! Wiho, fest! Med en massa blivande veterinärer...? Haha de kommer nog bli skoj! De var på onsdag, så hoppas fler i klassen kan komma så blir de som en liten avslutningfest förr oss också kanske! :)

Duktig dag med lite tjuvstart på luciafriande

Började dagen med Luciatåg i kyrkan här i Skara. Det var sångklasser som hade tåget och våran lärare Anne hade sagt att de var jätte kul och speciellt, såklart man blir sugen! Så dit gick vi iallafall, började som vanligt och sedan kom de en "kör" och ställde sig bakom tåget i svarta kläder, så då tänkte jag att snart kommer de hända grejer med lite fartiga låtar och fräna solon, men vad hände? Ingeting. Det var ett helt vanligt sketet luciatåg. Jaja, fick väl lite feeling iallafall och va in i kyrkan för första gången här. Imorgon blir de luciatåg nr 2 och hoppas då på en bättre show! Ja, en SHOW!

Idag har jag vart sjukt duktig! Skoldagen började med att jag renritade alla grejs som skulle göras, så min pärm är färdig för att lämnas in för granskning under lovet. Skönt! Gjorde klart lite formgivning och sedan vävde jag en extra halvmeter och så var väven klar, så jag klippte ner den och städade undan allt och nu är de likom helt klart! En hel jäkla tygrulle i snyggt rosa har jag gjort, tråd för tråd, helt sjukt när man ser hur mycket de är... Shiet alltså! Ska lägga upp kort sen, glömde ta kort idag, så ni kan få se detta underbara rosa som inom kort ska bli min jacka! Häftigt!

Nu har jag käkat lite kebab och kollat på idol, snart får man reda på vem som vinner, jag tror på Kevin..! Sedan ska jag kika på en film och käka lite mer godis! :)

Måla, måla..

Ja men lite vad jag gör då.. Har inte blivit så mycket bilder på de som jag gör, det jag har skapat... Men här har jag fångat lite bilder jag målat. Formgivningsuppgift att rita händer och fötter, så ag målade av mina fötter och mina händer.. såhär blev de:


Studieresa med julmys och vävningen i full gång

Igår så hade vi en studeiresedag i GBG.

Dagen började hemma hos en piffig tant som hade en textilutställning vid namn Textilia, där sålde hon textilkonst i flera olika former och från flera olika konstnärer. Hennes utställning fyllde 30 år i år och de var hennes sista år. Hon hade ett jätte härligt hem med massa färg, helt underbart... Fångade lite på bild iallafall! Hon hade såklart jätte mycket fina konstverk och hon var riktigt duktig på att berätta om just dessa och deras skapare.

Vi begav oss till en Indisk restaurang och proppade oss fulla med mat och sedan var de dags för nästa studeibesök som var på en designateljé och vi fick kika runt lite i de olika designernas rum och se hur dom arbetade och hon som visade runt oss visade lite vad hon gjort och gav oss lite tips om allt möjligt, hon sa mycket vettigt och även hon var superduktig på att berätta och fånga intresset.

Sista studeibesöket var på ett design museeum där vi först kollade på en kollektion av en Islänsk designer som vunnit något pris för sin design och sedan kikade vi på kläderna som var gjorda till Selma Lagerlövs inspelningen som kommer gå i 2 delar på svt i slutet på december... Hon som guidade oss där var också mycket duktig och rolig att lyssna på. Sedan kikade vi runt på resten av museet och fick lite inspiration men mest på möbel fronten, men de är också kul!

De här studiebesökena var de bästa hittills, de som gett mig mest iallafall! Så de va skoj!

Sedan begav vi oss till Nordstan för en timmes shopping tid och sedan käkade vi kinamat tillsammans och begav oss efter de till Liseberg för lite julmarknad och julfeeling fanns faktist där även fast de inte var någon snö eller så.. Men de var en supermysig dag, hela dagen! Men det var en lång dag och på vägen hem så var vi helt slut! De blev lite felåkningar såklart, de var jag som körde... Men vi kom fram iallafall! De var sjukt dimmigt också.. Såg knappt nått! Men allt gick fint och när jag kom hem skrev jag ner en önskelista, den blev ganska lång, men önska kostar ingeting :)

Idag kära folk, så har jag vävt 2 hela meter! Så nu är 3 meter klara och 2 kvar, mer gjort, mindre kvar. YEAH! Imorgon ska jag väva dessa 2 meter som är kvar... Så fredagen är eget arbete och då ska de bli lite renritningar och monteringar och lite mer vettigt hade jag tänkt mig!

Ikväll blir de lite plugg på vävsedeln som sagt, och så blir de såklart Grey's Anatomy och Dirty, sexy, money, som jag bara gillar mer och mer!









Snart lov...

Idag så var de bara att fortsätta med vävningen och sedan hade vi formgivning och då skulle vi måla våra blivande trasmattor som är nästa vävprojekt, men de dröjer. När vi kommer tillbaka från jullovet så har vi sömnad först.

Imorgon ska vi åka till GBG på lite studiebesök och sedan ska våran grupp käka lite och sedan gå på julmarknaden på Liseberg, ska bli så mysigt!

På lördag ska vi ha vårat Luciamys också med pepparkaksbakning, Lucia uppträdande i kyrkan och sedan glöggmys! Åh så härligt! Annars så är planen att väva klart nu i veckan, så de blir till att lägga in en speed nu!

Det är väl lite granna vad som händer just nu... Allt står ganska mycket i stå och jag måste ta tag i att göra de sista grejerna innan lovet. Redan inställd på att de är lov, totalt otaggad på vävningen och allt, surt! Innan har de ju vart så jag tyckt att allt annat är jobbigt för jag vill väva, nu är de snarare så jag gör allt annat först innan vävningen... Bara 4 meter kvar nu... Hehe! Nej då, de kommer gå så bra så!

Idag såg jag på Batman the dark knight. Den va riktigt bra faktist, hade ju dock inte förväntat mig så mycket, en Batman film liksom... Men den va bra och han som dog som spela Joker, han va riktigt bra i sin roll!

Har prov på torsdag också, måste ta tag i lite övande innan dess... Prov på vävsedeln. Haha vad de nu säger er... Massa uträkningar på garn som kommer att få åt till väven och sånt helt enkelt... Lycka till på mej!

En fredag!

Sjukt trött idag. Ville verkligen inte gå upp! Usch! Men imorgon ska jag sova! Skönt!

I skolan har jag nu börjat väva och kommit ungefär en halvmeter, bara 4,5 m kvar då.. Haha nej men de går fort bara man kommer igång! Har fortsatt lite på min julklänning som är väldigt nära papperskorgen för tillfället... Får se om jag gör en ny eller om jag fixar till denna, just nu är jag mer sugen på en ny...!

Idag är de ju fredag och de blev tacos! Mums! Har massa godis och gott också! Wii! Nu ska de bli film! Elegy heter den som de ska kikas på.
 
Hade fått ett litet kuvert med en julstrumpe julklapp igen från mammi och daddi, så himla gulliga, bästaste bästa! <3 Denna gång var de vinst direkt, påfyllning till mobilen! Kom mycket passande! :) Tack så hemskt mycket!



Grattis mamma!

Mammis födelsedag! Grattis! Hoppas du hade en bra födelsedag! Önskar jag kunde vart där och käkat lite tårta med dej!

Idag fick jag ett roligt brev, med ett paket i! En julstrumpe julklapp! Åh! Tack mammi och daddi! :) Vann inget på trisslotten som var med i paketet, tyvärr! Men åt lite av chokladen ikväll, mums!

Jag åt massa gott idag, haha mat är lite av mitt liv, så idag blev de sushi och nu provade jag med vanlig laxfilé som tinas upp i saltat vatten, men fortarande ligger rimmad lax på toppen på min lista av bästa sushilax för hemma bruk. Kostade på mig lite natur godis också, de va sjukt gott! Och festade loss på julmust såklart! Och pepparkakor!

Julklänningen har påbörjats och är mer klar än oklar, haha om man kan säga så, de är dragkedja och folla kjolen kvar och sy på lite knappar och detaljer, men ändå! De gick ju snabbt! Får se imorgon om jag behöver sy om något när jag provar den, spännande!

Har inhandlat lite sladd förlängning och sådant så nu lyser min adventsljusstake och jag slipper hålla på att ändra i köket mellan micorn och shakern, skönt! Och så kan jag sätta i min nya hårddisk som ska göra så jag kan kolla på filmerna jag har på datorn på TVen, underbart! Så ska ge mej på ett försök, kanske imorgon!

Se så julmysigt de blev med min advenstljusstake och levande ljus!

Nu ska jag bege mig till sängen, sov gott!



Mer julmys

Idag har jag haft lite mer julmys med sill och potatis och julmust! Senare blir de pepparkakor och glögg! Mums! Underbart! Till Desperate Housewives såklart! Nu är de sjukhuset på tv och jag har inget speciellt jag borde göra ikväll så tänkte ta de lungt framför tven bara! Eller jag glömde de pappret jag hade behövt isåfall, men de får bli en annan dag. Imorgon har vi självstudier och min julklänning ska påbörjas! Spännande!

Jag har börjat att göra smoothies till varje morgonrast med bara frukt, så himla gott! Imorgon blir de av apelsin, passionsfrukt och hallon. Redan gjord och står i kylen och väntar på att bli äten!

Väven är färdigträdd och har börjat väva lite, men vävningen får vänta tills på torsdag!

Annars har de vart en vanlig dag i skolan, vi fick tillbaka en prov på materialkunskap som jag fick VG på, så de va ju kul! Sedan hade vi ett prov i bindningslära, de känns inte alls som om de gick nå bra tyvärr... Inte alls nöjd, men men... På torsdag har vi prov i vävsedeln. De blir ganska mycket nu i slutet, allt ska monteras och lämnas in också... Men de kommer gå så bra så!

En av mina tekniskavänner busade!

När jag var på väg hem till Skara så skulle jag hämta upp Cattis i Örebro och hade hennes adress inskriven och när jag väl är inne i Örebro så vill den att jag ska svänga, men de gick inte för där var de en cykelväg, så jag kör vidare, den brukar ju hitta en ny väg, men inte de. Åkte fram och tillbaka på den där vägen kanske 3-4 gånger innan jag ringde Cattis och fråga hur jag skulle ta mig till henne!

Vägen var nybyggd men ändå! De mest irriterande var ändå att jag såg vägen på andra sidan av cykelvägen, dit jag skulle. Lite frestad vid 3 gången att svänga, följa GPSen blint!

Men annars så älskar jag GPSen helt faktastiskt mycket då jag verkligen inte har ett eget lokalsinne...

Julmyset smyger sig på..

Hemma i Skara igen. Mamma hade skickat med lite glögg, glöggmuggar, adventljusstakar och några tomtar och daddi skickade med en liten julgran i silver och med lila kulor,men dom drog jag bort... Har lite julfeeling här hemma nu iallafall!

De som är lite surt med mitt lilla julfint är att adventsljusstaken har en ojordadjordad kontakt (?) och går inte ner i förlägningssladden, och den når inte till vägguttaget, tänkte åka förbi coop och hoppas på att de finns en bra lösning på detta! Vill ju ha de där fina skenet som bara sådana ljustakar kan ge, underbara julstämmingssken!

Tillbaka till skolan och uppsättningen av väven, de går frammåt iallafall, stötte dock på en liten miss precis innan jag gick idag, men de fixar jag imorgon.. Prov har vi imorgon med, och jag hade lagt iordning vad jag skulle ha med mig hem, men de glömde jag fint i högen bänken, skit också! Men då hade ju Carro vart lite duktigare och faktiskt fått med sig grejerna hem och jag begav mig till kvinnan 500 m bort, på cykel.. Haha slö! Pluggade lite där tillsammans och käkade apelsiner som va supergoda och hon hade värsta bästa apelsinskalaren, som en ring som man satte på fingret, haha har aldrig sett! Men en sån vill jag ha! Sedan kollade vi på julkalendern på datorn.

Blir så besviken på julkaledern, dom ska väl va lite juliga och mysiga med snö och rosiga kinder och granar och lite murrigt sådär, så är de värsta toppmodernagrejen med några supertöntiga figurer.. Hmm.. Ska väl kolla ändå och se om de blir lite bättre... Ska självklart duka upp med glögg och pepparkakor till nästa avsnitt, mini-julmys!

Jag ska gå på Luciafirande här i Skara också har vi bestämt några i klassen, hellst skulle ju alla följa med, får se ur många som befinner sig i Skara då, vore så mysigt! Jag vill gå nu! :)

Har vart duktig och satt upp gardinstången i vardagsrummet och fäst stjärnor i den (dom som ligger vid granen), tänkte kanske sy gardinerna imorgon i skolan, bara en enkel kappa... Går fort! Så kommer de bli fint här! Och så har jag satt upp spegeln i hallen som jag har dragit mig så för, tog hela 15 min, blir ju så trött på mig själv att jag inte gjort de tidigare. Men nu är de gjort iallafall!

Nu blir de till att tvätta håret och somna fort (hellst nyss..!)


RSS 2.0