The Halloweenparty

Halloweenfesten sådär innan höstlovet med klassen hemma hos mej! Najs om du frågar mej :)


Utsmyckingen av lägenheten; bilder on the vägg och spindelnät och snyggaste pumpan!






And all the partypeople in the snygga outfits!


Räkmackemys hos Myran

Ja men nu när jag la in bilderna så hitta jag ju lite räckmackemysbilder från besöket hos Sabina och de är klart ni måste få va me om hur mys vi hade de med värsta lyxmackorna!


En långsam torsdag

Idag var de jobb igen, kändes ändå okej, de har vart mycket att göra i veckan så tiden har gått fort på jobbet och de har vart massa roliga kunder. Men inte idag. Idag var de bland de segaste dagarna jag jobbat, work avdelningen, minsta avdelningen någonsin och jag kan ju tyvärr inte börja med någon företagskund eftersom jag inte kommer att vara där nå mer på ett bra tag, ska ju tillbaka till Skara snart. Så där satt jag rakt upp och ner och gjorde ingeting, fixade så stolarna såg snygga ut och sedan var de ingen som petade på dom eftersom alla bara sprang igenom den avdelningen, kul.

Men sen slutade jag ju, såklart, kändes ju dock som om jag  aldrig skulle sluta.. Haha då vart de hem och Tv-mys med mamma och pappa. Medium och Criminal Minds. Hängde lite med syrran och kollade lite serier, och lite youtube grejer, haha :)

Imorgon är man ledig igen! Skönt! Planen för morgondagen är att först och främst sola och färga håret. Sen ska jag dock till Ikea och göra min inhandling som bl.a. är gardinstänger och tyger till gardiner! Äntligen! Sedan ska jag nog träffa Oskar ett tag, när han nu kommer hem. Och på kvällen blir de feest! Wii! Teater.premiären it is! Ska bli så kul! Måste festa järnet nu, för sen är de tillbaka till Skara...! Och där är de fest torka, men bara till 8 nov. för då är de Napa reunion i GBG, då blir de fest! :) haha!

Ja och nu sitter man här, ska väl ta å gå till sängs snart, men inte så trött, så nu (äntligen) kommer halloweenfestbilderna, tänkte liksom att de skulle bli lagom med dom såhär till Halloween på riktigt! Yeaah!

Planerat liv här hemma!

Ja, idag var de jobb igen och sedan var de lite TV-mys hos Carla, hon visade upp sina nya inhandlade grejs från dagen och de va fina grejer :) Ska användas nu på fredag vid utgång! Najs!

Imorgon är de inplanerat en sushilunch med mamma och syrran då Carrosarna böt plats till kl 5 och däremellan så ska jag shoppa lite secondhand tillsammans med Viktor, skoj!

Innan allt detta så ska de först tas en sväng till Nautilus ( mitt EX gym) och sola! Sedan ska de färgas utväxt och tvättas, all dess tvätt jag hade med mig! Har iallafall kört 2 maskiner idag, duktig där! Haha :)

Men ska bli så skönt att vara ledig imorgon! De va så dags för en ledig stund! Eller ledig och ledig, den är ju faktist uppbokad på massa kul! Wii!


Home, sweet home

Ja man är ju hemma i Uppsala nu och gör en massa skoj och nytta, därav inget bloggande..

Halloweenbilderna ska komma upp snart, på min lediga dag, onsdag så ska jag fixa :) kul va de iallafall!

Kom hem i fredags och då vart de tacosmys med mamma och pappa sedan filmmys med Sabina, hemma hos henne i hennes lilla lägenhet, najs! Kollade på

Lördags var de jobb såklart, sedan var de utgång med twinsen, Carro och co! Dessa partyladies pallade inte så länge och av olika anledningar försvann dom, men kvällen hade ju börjat heölt underbart med förfest och Kajsa som bor hur fint som hellst! Ute i nattlivet träffade jag på Sabina och vi festad järnet, även den sista extra timmen! Sjukt kul va de! Kändes som förr i tiden på våra äventyr som vi haft i våra dar, haha helt kul! Tack för en underbar kväll alla medverkande ;)

Söndag var de jobb igen och sedan vart de filmmys med Rebaz och Anna, de blev först nån film med Will Smith där hnn hade nå krafter av nå slag, kommer inte ihåg va den hette, jag kom lite mitt i filmen. Sen såg vi Wanted med bl.a.Angelina Jolie, overklig som fan men jag gilla den ändå, riktigt bra tycker jag nog tillomed.

Idag var de jobb igen, flängde och for genom alla avdelningar hela dagen, många sjuka.. Men de va skoj och dagen gick sjukt fort. Mys hemma hos Sabina och vi lyxade till det me räkmackor och Boston Tea Party visades på tven. Hem och hängde lite med syrran innan läggdags men nu ska jag SÅ sova, sjukt trött!

Har planerat en lunch date med mina Carrosar på onsdag, längtar! ÅÅH! Kul! Saknar!

Haha man är ju tydligen lik en heting ;)



Haha sjukt kul ju, snodde från Sabina

Snart en lite halloweenfest, skoj!

Idag så har jag ju lovat lite egensydda kläder, glömde ju dock kjolen i skolan så idag blir de skjortan som får visas.

Vävningen fortsätter och jag blev faktist klar idag, eller klar och klar, jag är klar med min första väv som ska bli en kuvertväska. Nu kanske jag får göra en till? :) De är skoj!

Tog en snabbis förbi ÖB och ICA och shoppade lite för att fylla ut skaffererna lite och lite snackas till Halloweenfesten som kommer nu på torsdag!

HALLOWEENFEST! Ser såå fram emot den, de kommer bli sjuukt mys! Jag ska fixa lägenheten lite och min outfit imorgon! Det är en liten klassfest hemma hos mig som kommer att utspela sig på torsdag! (Vi är lediga på fredag..!) Bilder kommer såklart!

Hemma blev de mest mys i soffan framför tven och datorn. Lagade lite käk som bestog av bakadbotatis med tonfiskröra, de blev riktigt smarrigt! Har börjat mäta upp vart hyllorna ska sitta också, de så blir prio 1 imorgon, hyllor, äntligen upp, ovanligt segt för att vara jag! Men nu jävlar!

Annars så tänkte jag försöka sova lite i tid, men njaa ska nog fixa och dona lite till innan dess.

My own desiign ;)

Haha avslöjad

Jag tog de ju ganska hårt när jag såg att mina trådar va fel och Gunnel inte hade kommit och hjälpt mej då hon va på möte just då, vart lite suicidal och skaffade mig en snygg snara (i rosa såklart) av diverse trasmattematrial som sedan fick bli början av min väv. Haha! Carro tog kort med mobilen och avslöjade mitt lilla deppmoment, som ser ganska glatt ut då jag hade ett nervöstsammabrott.


Trasseltråd

Så, vävning idag då. När jag äntligen var klar med allt knytande och knåpande och jag skulle äntligen få börja väva, ja självklart så är de fel. Trådarna hade snott sig om varandra så jag fick göra om halva knytningen igen, helvettes skit! Men slapp iallafall ta upp allt och börja från början, de löste sig på nån timme, Gunnel hjälpte mig också. Snällaste! Rågillar Gunnel, hon är sjukt rolig, för att citera ett av hennes roliga kommentarer " De går ju inte och förstå vad jag säger.." När vi hade bindningslära. Hon menade ju dock att de va enklare att förstå när man ritade och så. HAhha men ändå, kul! Hon säger massa kuliga grejer hela tiden, så söt!

Men nu har jag börjat väva iallafall och de är rosa som håller på att testas med olika färger till och i olika mönster. Man började med att köra lite med tyg, så de blir som en trasmatta, jag är sjuukt sugen på att göra en trasmatta nu istället! De var så fint! Men nu ska de göras en kuvetväska så tänkte skissa på de nu ikväll så jag har de klart för mig hur jag vill ha de imorgon!

Annars så har jag ganska nyligen vaknat från en rallysovning även kallad powernap, så sjuukt seg i skallen och börjar bli hungrig. Tänkte nog bara köra på ravioli dag, enkelt och enligt mig mycket gott!


Mys-söndag

Nu sitter jag här, nergosad i soffan under filtar och kollar på Gossipgirl, men ska sätta på en film efter de och mysa ner mig totalt och käka mandarin och kanske nån chokladboll eller två.

Oskar begav sig i tid hem mot Uppsala, shoppade loss lite på vägen hem och kom hem innan mörkret föll, super kul att ha han här!

Mormor och Bosse kom förbi idag och fikade som sagt. Det var trevligt att få lite besök från släkten här nere.

Jag har införskaffat mig ett vattenpass idag, så nu ska hyllorna upp hade jag tänkt mig!

De va lite kort om en mys-söndag här i Skara.

Finbesök och efterlängtad sushi

Oskar kom igår och vi hade en myskväll med tacos och tv och lite snack såklart. Och sedan hade vi lite skoj framför youtube, haha sjukt underhållande!

Dagen började med en liten sovmorgon, gick upp vid halv 11, så skönt! Oskar och jag käkade en rejäl frukost och sedan begav vi oss till Skövde för att kolla in staden där. Det var faktist en ganska tråkig stad.. Men jag käkade en riktigt god bakadpotatis med skaldjurröra, mums! Shoppade loss på rosa underlägg till köket på lagerhaus och köpte lite annat småkrams, en liten del av min outfit till halloweenfesten som kommer nu i veckan!

Oskars faster bor  Skövde och vi passa på att åka förbi och ta en fika där och snacka lite skit. De var en trevlig dag och vi åkte tillbaka till Skara. Där åkte vi och lämnade en borr till Cattis som ska va duktig och fixa och dona i helgen. Sedan åkte vi till Coop och handlade sushigrejer och vi gjorde egen sushi, de blev sjuktgott! Så nu fick jag min sushi, haha hade ju längtat så.

Fick ett sms av Mormor och hon befann sig i Trollhättan och tänkte kika förbi på vägen hem, så får finbesök av henne imorgon kl 1. Ska bli mysigt!

Nej nu, åter till filmen Unbreakable på tv 4 med Bruce Willis och Samuel L. Jacksson. Good moovie!




De som visas på bilderna är bl.a. tacomys, jag i Skövde, sushikock och Oskars STORA sushibitar liggande jätte stylat som ett hjärta (ser ni väl?!) på mitt ny stylade bord med nya tabletter och vi having fun in the soffa.

Min mamma är sötast!

Fick ett sms av mamma och så ringde jag upp för lite sällskap och lite prat med mammi! Hon börjar samtalet med "Såg du vilket långt sms jag skicka, tog en halvtimme och skriva" Haha fast hon skämta, hon sa att hon faktist inte tog tid så hon vet inte.. Haha SÖT!

"Vad är R N B N ?" Jag har ingen aning..?
"Men de stog att de va 3 dansgolv och nått om R N B kanske? Är de en grupp eller vad är de?"
Haha men mamma, söt, de är sån musik som jag lyssar på. En musiktyp.
"Jaha, såndär evighetsmusik."

Hur söt får man va :D ÄLSKA MAMMA! Hon ska också få tacos idag, fast i en annan stad och utan mej och med pappa.


En hemsk start på en lite halft harmonisk dag

Så idag var de fredag, en fredag ska i mina ögon vara en skön arbetsdag som avslut på arbetsveckan och sedan är man ledig och fredagkvällen är den mysigaste på hela veckan.

Min fredag började så sämst den bara kunde. Sov så länge som möjligt, såklart, brjar ju kl 8, sjukt tidigt, INTE någon morgonmänniska direkt... Stressa in  duschen, snabb sminkning, kasta på sig kläderna, borsta tänderna och SPRIING! Så när jag kommer ner kvart i 8, ändå najs med tid så visar de sig att de är frost på bilrutorna, fyfan, sprang tillbaka till cykeln eftersom jag tänkte att de skulle gå fortare, men hitta inte cykelnnyckeln, den låg kvar i lägenheter, sprang tillbaka till bilen och börja skrapa som en tok. Och inte kan de va så att de går enkelt bort utan de är såndär envis jäkla frost som verkligen BITER sig fast och är så tunn att den inte ens går att skrapa bort. Kom 5 minuter sent men de va lugnt, även Carro som idag tog sin egen bil kom samtidigt som jag, hon hade inte heller med rutskrapning på tidsschemat. HATAR frost! FYFARAO!

Sedan kommer man till skolan skit irriterad och då ska man börja pilla med en jäkla massa trådar, men efter några minuter blev man ändå lugn och harmonisk på nått sjukt sätt, värsta hjärngympan. Men de är faktist kul med vävning, och jag har inte ens börjat väva! Men på måndag är de nog dags!

Brandalarmet förstör mitt harmoniska humör i väven och vi måste ut. En papperskorg stog i brand (MOGET!?) Kallt ute ju, sen fick vi äntligen gå in, hinner sitta och bli en aning harmoisk efter irritationen av brandalarm, så sätter de igång igen. Fan. Så ut igen, booring! Fick stå där ute i ca 20 min, sen fick vi börja gå in igen fast alarmet va på? Men sen visade de sig att vi bara fick hämta våra grejer och sen gå, så vi slutade ändå inom 5 minuter, så hem fick de bli. Och de som brann sist var en toalett, så nån hade tydligen kul en fredag, de var ju dock inte jag.

Sedan fick de bli en tripp till ÖB och shoppade loss på en liten skomatta som matchar hallmattan och sedan lite kryddor, har ju bara haft salt och peppar typ, sjuuukt tråkigt, älskar ju kryddor! Och nu har jag :) Wii! GOD(are) MAT! Ica nästa och tacos varor och candy inhandlat! MUMS! Oskar är på väg hit och de ska bli tacosmys! Kul att få lite besök!

Jag är så sjuukt sugen på sushii! Vill ha nu, när jag kommer hem till Uppsala så ska jag GARANTERAT på sushibuffé! Men man kan ju alltid göra egen :) Men inte idag, TACOS! De är också gott ju! Och själklart blir de Idol! Såg även att de va Freaky friday på tv, de va ju länge sen man såg den, den är ju rolig, så kanske de då, annars är de ju Fredag hela veckan. Oskar kanske kan få säga till om nått.. Haha :)

Lite kvälls uppdatering om min flitighet

Idag har jag då vart trött vill jag lova, Carro och jag kastade oss till vilorummet på lunchen, men hann dock inte somna på våra 20 värdefulla minuter i detta tiniwiiniirum med en 80 säng som vi båda knöla ihop oss i.

Sedan monterade vi isär en vävstol, inte alls lika avancerat som de låter, de är ganska stora delar man har att göra med, efter den var isär fick vi montera ihop den igen och sedan börja sätta fast våra trådar i denna stora väv. Tålamodet var dock INTE på topp, hoppas de är bättre imorgon. Ska försöka gå och lägga mej alldelless strax, bums!

TVkvällen såg inte ljus ut, men den vart riktigt bra ju, haha de trodde man inte, kollade på Frige, som verkar spännande, måste kolla nästa vecka och så var de ju Criminal minds, som jag så gillar!

Annars så har jag städat upp allt papperskräp från mitt golv, dammsugit hela lägenheten, bakat chokladbollar och tvättat håret under reklampauserna under min tv kväll. Haha :) Duktig ju!


Ny period!

Ja igår kan jag ju inte säga att jag hade tid för någon blogg eller något annat än skola! Herregud va mycket de va, eller många småsaker kvar som allt lämnades in idag, de blev en lång dag från 10-20 i skolan och sedan yttlgare lite plugg hemma till kl 01! Men nu är de inlämnat och de känns bra. Idag ska jag så INTE göra något plugg när jag kommer hem, måste dock städa lite eftersom de va mycke pappersklipp och jag använde mitt golv som soprunna, men de är ju bara lite papper, eller ganska mycket, men jaja...

Så nu idag har jag börjat period 2 på utbildningen och de innebär vävning, så idag har vi börjat gå igenom lite och just nu står Carro och mäter upp tråd på nån grejs och de kallas varpning. Sen ska vi trä en väv, haha de kan bli lite intressant. De återstår att se hur de går när man är så pigg och hurtig som en själv..!

Annars så är de ju snart helg, igen! Känns skönt :) Och ska få fin besök i helgen igen! Man är ju bortskämd! Min bästaste Oskar ska komma och sällskapa lite med mej! Wiiho!

En vacker höstdag

Imorse försov jag mig igen, men hann i tid ändå. Men stressigt blev de och fick ta till bilen. Imorgon är de dags för sista dagen och sedan gruppbyte så så fort jag skrivit klart här så ska de sättas igång. Just nu har jag lite mys för mej själv med lite bloggande, bulle och mjölk. Mums! Ikväll är de Desperate housewives också, yeah!

Igår såg jag på en Geishas memoarer på kanal 9. Så himla vacker film, sorlig men otroligt fin. Sedan var de bara att kasta sig i säng!

Efter skolan solade jag solarium, somnade såklart, som alltid, skönt ju! Är ju så hemskt blek, mår ju dåligt. Men de ska fixas nu helt enkelt.

De är ju bara sjukt mysigt väder idag, solen skiner men de är höstkallt ändå, får se om man kanske hinner ta en liten promenad senare mitt i pluggandet för lite inspiration eller nått! Eller varför inte för lite kondition, jag är ju så sjukt trött dagarna in och ut, de kanske skulle hjälpa med lite luft och lite motion av något slag.



Mer färg i höst!

Jag är ju en färgälskare, om man inte förstått de än. haha :) Klassens färgklick enligt min lärare, haha söt. Och jag måste ju säga att nu när de blir så himla grått och tråkigt väder så måste man ju ha färg för att överleva dagen. Dagarna fulla av gråa moments försvinner och man lurar sig själv iallafall lite med lite färg på kläderna, halsduken vad du vill, bara inte grå (eller svart eller nån sån tråkfärg) Självklart använder jag svart och dessa färger men lägger oftast in en liten färgklick om inte hellst en stor en! Så ÄLSKAR dessa från HM! Mums! Uppiggande!



Hittade även lite orangea skönheter, jackan från Ellos, kärlek vid första ögonkastet! Skorna från Brandos.se. LÖVLIE!


Mysdag och nu skoldag

Hela dagen igår vart en mysdag tillsammans med Lollo, mitt finbesök! Så de blev lite film och ganska mycket onyttigheter. Tacos först, onyttigheter sen..! Men gott hade vi de och de va super mys att ha henne här, även om hon gick lite vild i mitt badrum när jag hade åkt till skolan idag, haha! Mina självhäftande korkar åkte i backen med massa grejer på och golvet duscha hon totalt, hon skickade dock ett sms och skrev de. Haha, inga problem, men blev lite full i skratt när jag fick hennes sms i skolan.

Idag fick vi en oförberett prov som egentligen inte va så oförberett eftersom de behövde va idag eller imorgon, vi byter ju grupp på onsdag och då ska massa grejs va klara också, så ska väl fortsätta plugget lite här hemma fast jag inte kom hem från skolan förrens runt halv 7.

Idag tog vi skolkort också, haha kul ju, jag fick sitta, skit också! USCH! HELA jag syns ju då, blir ju alltid så himla psyko på sådana skolkort, men jeje...


PAJAS

Ja de är då de ända ord som förklarar Skaras uteliv, dock har de ju precis vart oktoberfesten här så alla har väl redan vart ute, men nej f så sämt, de böev bowlningstället igen eftersom de va totaldött överallt annars. Men först satt jag och Lollo ju här hemma, sen gick vi på inflyttningsfest hos Carros kusin, en av Skaratjejerna från Cypern. Alla tjejer var super trevliga och gulliga där, men den blev de napagänget som gick och bowla lite. Och de skulle va såkallad discobowling, men musiken var som tagen från Lugna favoriter, VA HÄNDE?

Blev sjukt trötta och drog och körde lite fyllekäk och nu, REDAN, är jag och Lollo hemma hos mej och ska sova.

Så god natt på er :)  Hoppas ni har haft de lite bättre party om de va åt de hållet kvällen lutade. Men annars så är de ju super bäst att Lollo är här! Så skit i Skara, bajshåla! haha :) Nej men de är bara lite skituteliv, annars är de faktist mysigt här, nått annat kan jag ju inte säga.

Fest i Skara

Nu sitter jag här med finbesök av Lollo och vi sitter och dricker lite vin, mums! Sen så ska vi träffa på 2 andra girls från Cypern, som också bor i just Skara, ska haka på dom på någon inflyttningsfest, sen blir de utgång här för första gången på riktigt här. Haha ska bli kul! Lollo stannar även imorgon och då är de mys!

Ha en trevlig kväll!

Mer lägenhets shopping och fixning på G

Idag har jag vaknat upp till min Wake up light, äntligen har jag kopplat in den, den hade dock lite lustigheter för sig. Hm. Sov ut lite och gick upp kvart i 10 och sedan begav jag mig till skolan tillsammans med Carro. Där gjorde jag äntligen klart min kjol! Den har ju redan vart klar men dragkedjan pajade ju mitt i, värsta oturen. Men nu är den klar och iallafall. Ska fortfarande ta och lägga upp bilder, men den är i skolan... Ska fixa SNART! :)

Sen shoppade jag en svart matta till hallen och lite blommor till sovrummet, så nu är de massor av blommor i mina fönster, försöker väl dölja att de inte är några gardiner, haha men de hjälper iallafall lite!

Har monterat min klädhängare till hallen också. Sedan en liten pall/stege har monterats och blivit rosalackad. De blev riktigt bra, den är liksom inte hel täckt rosa utan man ser trät, ja en lack helt enkelt. Fint! Mer ska upp, ska väl rita ut och mäta idag, borra imorgon, så jag ska va en god granne :)

Nu ska de lagas mat och käkas till Idol!

Speedad dag med massa kul!

Kl. 7.45 var vi i skolan och redo att bege oss till GBG och studiebesök på Operan, där fick vi en snabb tour runt och kollade läget, sedan fick vi titta runt i deras klädförråd. Där fanns det massor att se men jag fick ingen inspiration alls, de är knäppt, brukar alltid få lite snilleblixtar när jag kollar på kläder, vart eller vad de än är för kläder. Men inte alls idag. Helt inspirationslös. Sedan åkte vi och käkade och åkte vidare till nästa stopp som var en tyggrossist, kolla runt där bland MASSOR av tyger. Hittade de perfekta tyget som var så jag, men de fanns bara hela rullar på minst 25 m att köpa, ska inte direkt slå in hela lägenheten med de tyget, ville bara ha en köksgardin, så de fick va, fast om jag skulle va tt tyg, så skulle jag lätt va de tyget. Haha, hade ju dock inte kameran med mej, glömde :(

Sedan var de fri tid på stan, iallafall 2 timmar, så vi började med en rallyfika på 15 min sen snabba vi oss igenom massor av butiker, så många som möjligt. Haha :) Jag köpte mej en rosa mössa och matchande vantar och sedan matchande Uggs i rosa, så sött så.

Sedan drog jag och Rebecca till IKEA när vi ändå va GBG och där shoppade jag loss på bl.a. en pall, en hylla, en klädställning, krukor, växter och en vattenkanna. Det blir till att stanna kvar i Skara i helgen och fixa och dona.

Hela dagen har vart skoj och vi har skrattat och haft de superkul, tack för idag alla klasskompisar :)

Lollo ringde nyss också och jag var lite promenadsällskap, alltid lika trevligt att få samtal av denna underbara kvinna som dessutom antagligen kommer och hälsar på mej på söndag för lite myspys och hangaround! ÅH LÄNGTAR! Har ju inte träffat henne sen Cypern, där vi bodde tillsammans min sista månad.



Jag rotar runt i operans klädförråd, Rebecca och Cattis och Susanne och jag rallyfikar.


IKEA shopping och de super söta rosa som ska klä mig i kylan.


Duktiga jag!

Ja idag va jag ju super duktig, satt kvar i skolan tills kl 7 och gjorde massor med bra grejer som behövde göras. Känns så skönt att de är gjort nu iallafall, kan sova gott inatt! Haha :)

Imorgon är de studiebesök i GBG på Operan! Spännande! Ska åka redan kl 7.40 från hemmet, så de känns lite jobbigt, ska förbereda med kläder och tvättat hår och allt sånt nödvändigt. Haha! Men de kommer bli kul, vi får några timmar på stan också, yeah!

Kom hem och lagade mat, enligt min plan skulle de bli pizza, men de tar sån tid, så de fick bli korv och makaroner, de va gott, va super hungrig!

Snart är mina jeans klara, snart, snart, snart. Jag vill se hur de ska bli, dom börjar bli riktigt bra, helt nöjd än så länge..! Ska lägga upp kort på alla plagg jag gjort och så, de kommer inom kort..!

Annars så är jag hemma nu och sitter framför datorn och TVen, Greys snart!

Första bullbaket i hemmet, hemmafru

Så idag har man såklart vart i skolan och kämpat vidare med jeansen som nu snart är klara, förhoppningsvis imorgon! Om det inte blir en massa problem... Man vet ju aldrig!

Bakat bullar har jag gjort idag med! Massor av bullar, vi har fika varje torsdag i skolan, men nu på torsdag så ska vi till gbg på studiebesök så de blir fika imorgon istället och jag skulle ta med mig något. Carro och jag har snackat om att baka bullar och jag har ju vart sugen på att göra de, så nu är de gjort och dom blev smarriga och de luktar sjukt mycket bulle i hela hemmet, dock lite jobbigt när man har huvudvärk, som jag tyvärr har, ganska ofta nu för tiden med.. Hm! Sämst! Eftersom jag bakade bullar så behövde jag ju en kavel, som kanske inte är något som är de första man har i hemmet så åkte jag och köpte de på Coop och hittade även då lite blommor och krukor som passa perfekt för en billig slant! Najs!

Nu Desperate Housewives! SÅ BÄST!


Bullarna


Mina nya vänner

Nu börjar de bli ett hem!

Ja ni kan ju förstå varför de inte blev så mycket bloggande i helgen. En hel del blev gjort iallafall! Mamma och pappa kom hit på lördag dag och innan dess hade jag målat hallen och när dom kom så packade vi upp allt som dom kom med, sedan åkte vi och käkade pizza. Åkte och shoppa lite sista grejer och lite som behövdes. Skruva ihop möbler från IKEA, målade ett varv till i sovrummet och fixade lite. Pappa satte upp TVen och fixa ihop alla tekiniska delar. Sedan bar de åt till hotellet och vi käkade en räkmacka sen sov vi. Hotellfrukost, mums! Super gott med frukost, våfflor, ägg och massa annat.

Söndagen var taperserar dagen, garderoberna fick lite roligare tapeter, så nöjd med halltapeten! FIN! Sedan åkte mamma och jag och shoppade lite till.. Hittade då min älskade lampa! Värsta fyndet! Den svarta i vardagsrummet, se bara så fin den är (korten)...! Mamma och pappa åkte hem och jag fixade lite till. Tack så världs mycket till dom!

Idag kom sängarna från IKEA och jag har fixat soffan och huvudgaveln och skruvat en hel del sängben helt enkelt. Men nu börjar de ju faktist bli ett hem! Lite småtomt överallt, men snart så. De är ju så stort, haha :) LYX! De blir nog bättre när gardiner kommer upp och så..! Ska skriva en inhandlingslista tills helgen då jag ska hem och självklart till IKEA! :) Wiiho!







Livet lever vidare

Igår vart de såklart mer målande, hittade även en tapet till garderoben, så den ska jag hämta upp idag. Mamma och pappa är på väg nu och jag har precis käkat frukost  som bestog av fattiga riddare, mums! Ska nu bege mig till lägenheten för de sista målandet och sen packa upp allt som kommer med mamma och pappa runt 14.

Annars satt jag igår och letade efter praktikplatser, vi ska nämligen ha lite praktik, men endast 1 vecka, så försöker hitta nått där jag inte bara kommer vara ivägen utan mer där de räcker om man bara hänger mer och ser vad dom gör, de är väl de man får sikta på när man bara har en vecka, hitta se men inte göra, känns så iallafall. Men de blir nog bra, bara jag hittar nått, de är vecka 7 så vill ju ändå va ute i tid, typ nu så de inte blir för snabbt på.

Annars så kollade jag på tv och satt vid datorn och letade praktikplats och utbildningar igår kväll, Carro åkte hem till Västerås så jag va själv här hemma. Snart har jag mitt egna place. Ska bli så kul! :)

Inatt blir de hotell med mamma och pappa! Hotellfrukost imorgon, wiie!

Måla måla måla

Idag har jag målat som bara den! Först målade jag andra varvet i taket i vardagsrummet, sen andra varvet i köket, väggarna i vardagsrummet, väggarna i hallen och väggarna i sovrummet, så nu är de mesta vitt... Men de ska dras ett varv till överallt så de tar jag imorgon! Carro kom och hjälpa mig sista timmen efter att hon slitit klart i skolan och hon hade med sig lite mcdonalds mat som vi dukade upp lite fint på köksmattan.. Haha har ju inga möbler eller nått.. Mamma och pappa hade iallafall packat släpet och förberett inför lördag då dom kommer hit och hjälper till! Ska få bo på hotell då, lördag till söndag, hotellfrukost :) wiiho!

Jag har sjuuukt mycket färg överallt, men ska ju måla imorgon med, så de blir helt enkelt långärmat imorgon. Haha :)

Annars så går de frammåt med jeansen och de börjar nästan se ut som ett par jeans nu och inte bara en massa bitar, men måste lägga på ett kol där med. Snart byter vi period och ska börja väva, så då måste vi lämna in allt som ska va gjort, så måste ta tag i de nån dag i kommande vecka, men de är bara lite småsaker, men ändå, de måste göras.

Nej nu ska jag sprätta upp min dragkedja på kjolen och sy dit en ny imorgon så den är klar, sen är de sängen, men måste varva ner lite innan jag går och lägger mej, helt speedad fortfarande. Vilken jäkla träning de är att måla, helt sjukt, man blir ju helt svettig. Haha så workouten för dagen är avklarad! 2 in 1. Najs!

Juste, måste ju bara säga att jag fått pengarna från CSN nu, wiiho!

Carros lösnings a la Frida om en gamling raggar

DU ÄR GAMMAL! NÄ NÄ NÄÄNÄÄNÄÄ VART ÄR DINA SENILSNÖREN?



Mycket att göra, mycket som händer

Idag har man hållt igång vill jag lova! Först var jag för första gången sen jag flytta till Skara uppe i tid och hann tvätta håret och föna och platta och tillomed sätta in lite löshår. Kände mej fräsh. Klackar på.


Skolan. Lite seg var jag nog, men hann göra klart mönstret till mina byxor och klippa ut i tyg, så de är bara sätta igång med att sy ihop alla delar imorgon, och självklart ska jag vilja ha en modell med massor av delar och detaljer, men de ska jag fixa, och bra ska de bli!


Kastade mig till lägenheten och målade taket i vardagsrummet, fyfan för att måla tak, snacka om nackspärr, ska aldrig mer måla ett tak.. haha eller de kommer jag säkert men usch ändå! ONT! Sedan slipade jag ner allt spackel som var en hel del.. Målade i köket också, men sen fick de va nog för idag, ONT i armen, snacka om träningsvärk imorgon!


Åh de börjar ju så mycket bra på TV nu! Älskar Desperate Housewives! Och idag Greys Anotomy! Goodiie! Jag har ju blivit en sn TV-tittare sen jag flyttade! Helt sjukt.


Idag är de ju lill-lördag och allt, så de fick bli lite tacos. Mums!


Som en smartklasskompis vid namn Cattis sade om onsdagar:

Onsdagar är en bra dag för då har halva veckan gått och de är snart fredag och helg.



Lite bilder från min lägenhet... Fixas för fullt!

 


RSS 2.0