Lill-lördag


Säkerhetsutbildning på Åhéns idag. Lite om tjuvar och såna busar. Lärde mig inget nytt direkt, men ändå, bra med lite såna genomgångar då och då.

Så var de lill-lördag och de blir lite fest. Malins klass bjuder upp till dans. Ja tack!

Pajett-tajtsen på! Har fått lite pajett-kärlek sådär. Köpt en pajettkjol också! Wiho! :)







Tisdag

Jaha, segast vinner på mig just nu. Sitter och jäser som en deg bara. Finns en stekpanna att diska, känns väldigt jobbigt och jobbigare blir de ju när allt bara stelnar fast, men i soffan sitter jag i lugn och ro.

Idag var de skola såklart och de gjordes ett mönster och de har börjat sys. Toalen är nästan klar, fast måste göra vissa ändringar på kragen. Boring. Finputs är inte min starka sida. Sen hade vi en föreläsare om Modebranschens mörka sida, inriktat på ätstörningar. Lärde mig inget nytt direkt, men de är ju bra att bli påmind.

Måste ju säga grattis till Carolina och hennes käresta Calle och deras lägenhetsinköp! Wiho! :) Kvinnan ska bara sköjla ut hårfärgen så ska man få prata lite mer med henne!

Prio 1 denna dag var att köpa linsvätska, då den tog heeelt slut igår, bortglömt. Så nu får jag nog sova med linserna. Usch, sämst. Verkligen prio måste hända imorgon.

Och för att citera en mycket smart man: Jaha, vad ska man göra nu då? Saxa över Ölandsbron..

Sånt jag tycker att ni ska se

Var ju faktiskt på bio i söndags, såg Flickan som lekte med elden.

Kikade på Män som hatar kvinnor samma dag och den var slut precis då Robin kom och hämtade mig, fick hoppa de sista 2 min tilllomed. Och sen vart de bion då. Tillsammans med Robin och Linda. Den var sjukt bra! Riktigt bra svenska filmer dom där. Hör och häpna! Inte många gånger jag säger de vill jag lova. Och nu måste man se nästa film också ju! Spännande! :)

Se dom :) Och mer man ska se, Modehuset Chanel på SVT play, men nu finns inte första avsnittet kvar, men kolla på de 4 andra, så mysigt. Jag vill verkligen hamna i Pariiis! Ja tack!

Och på tal och filmer från böcker. Allt för min syster ska komma på film. Snacka om cry-moment. Hoppas dom inte förstör den som dom gjorde med PS. Jag älskar dej. Va sjukt arg på den filmen, i boken grina (grät för er skåningar) man ju sönder och filmen var ju mest en komedi, där grina man också för den delen (för er ikke skåningar skratta)! Haha där fick jag till de... Eller inte. Ska nog gå och lägga mig nu.

 


God natt kära folk!

Bra på att shoppa, mindre bra på de som var planen..

Inget mönster gjort. Såklart. Fyfan va mindre bra jag är (inte dålig, mindre bra ska man säga enligt min bok).

Jag har iallafall vart på mötet med Carro (probably the best boss in the world). Snackade lite om hur de vart hittills och förväntingar och utveckling och sånt bra. De gick super.

Sen köpte jag mina tavlor som jag ville ha från Bolaget, dom ska upp i köket och få in lite fler färger än bara rosa. Tänkte proppa mitt fönster med massa krukor och blommor i alla färger också. Tror de kommer bli awesome. Shoppade loss lite rosa på jobbet också, så jag har lite kul att ha på mig på helgerna, de är ju ändå där jag spenderar varje helg. Och för att forsätta min shopping så beställde jag lite från nelly.com, 2 par skor och 1 liten top (färdigbiktad). Ja tack.

Tack för polkagrisen Morfar och Mamma :) En sån fick jag på posten sådär en måndag, direkt från Gränna. Mm mums!



Juste, besökstider

Nu är resorna planerade för detta året.

23 okt-24 okt Göteborg och sötaste Lisen :)

2 nov-9 nov Uppsala, HEM! (hoppas att R och A's knodd håller tiden och har kommit då! Bebismys, ja tack!)

23 Dec-2 jan Uppsala och älskade jul!

Släng dig i väggen med din USA-resa Sabina! Haha! Något avis, javisst!

Så idag då

Idag har vi eget arbete och mönster till iallafall en skjorta ska göras, men först lite vardagslyx, nyduschad och tacos-lunch framför en bra film. Ja tack.

Kl 15.30 har jag ett litet samtalsmöte med Carro (min chef). Spännande!


Det vart visst en utgång denna helgen med

Minna kikade förbi innan första dagen på jobbet och var lite nervös ;)

Sen kom Charlie och vi drinkade lite och sen begav vi oss ut till White på Buddha. Där träffade vi på Pontus. Och så stötte jag på lite folk från Malins klass. Haha stöta på folk jag känder igen ute, inte en vanlig upplevelse här nere.. Så de va ju skoj :) Haha!


Charlie ville inte slita sig från dansgolvet, sist kvar :P

Lovin' the rosett



Nya kameran funkar som vi ser, måste ju testa :P Och nya datorn smyger i bakgrunden! :) Wiho!

Lite helgmys

Igår shoppa jag loss tillsammans med Linda. Först en vända på Ikea och lite nya handdukar, påfyllning av bestik och lite annat smått och gott. Sen vart de en sväng mot teknikaffärer och en ny kamera inhandlades. Värt. Sen hittade jag mig en datorn! En helt ny bärbar. Så himla värt då min gamla skulle kunna dö när som helst... Segast vinner på den. Nu går de fort :)

Fredagkvällen bjöd på tacosmys med Malin, lite av en tradition nu ju. Trevligt.

Idag var de såklart jobb, de va rätt lungt. Inte den roligaste av dagarna jag jobbat direkt. Trodde de skulle vara värsta draget, löning och allt ju... Men nehe. Fick mig iallafall en skojig kund som skulle komma tillbaka till mig, och hon utnämde mig till hennes personliga shopper :) Skoj.

Snart kikar Charlie förbi och vi ska väl ut och ta en drink iallafall. Mys.


Nu är syrran på väg hem

Nu är finbesöket över. Nu är de tomt igen. Så knäppt hur fort man vänjer sig med att ha nån där. De blir ju så, speciellt med syrran också, hon är ju lixom en del av hemmet!

Idag var de skola, kan ju inte påstå att jag mådde sådär toppen bra... Men nu så, börjar repa mig och nu har jag kört en liten snabbstädning och de känns lite fräschare i hemmet.

Slökväll framför tven är vad som komma skall.

Systrarna Josefsson ute och busar


Nu blir de lite fest med syrran


Stickat

Idag hade vi en gästlärare som skulle lära oss att sticka lite under några timmar och nu kan jag sticka flätor. Wiho. Hon har en butik tillsammans med en av mina lärare och man fick komma förbi om man behövde hjälp när man ville, så ska ge mig på ett sticka en kofta eller nått sånt skoj! Att prova sticka efter mönster, känns som en utmaning.

Nu har vi färgat syrrans hår igen, nu blir de mörkare, de gick inte att jämna ut hårfärgen med en ljusare, så nu hoppas vi att de blir bra och jämnt.

Ikväll blir de en sväng ner i utelivet :)

De var den dagen

Idag har syrran och jag tagit ett varv i Malmö city. Nu blir de lite filmmys och syrran hade inte sett Wanted, så den vart de. Ikväll blir de såklart Idol och sen lite mer tv-serier.

Idag köptes de en pamelo, yeaah! Pamelo-säsongen är igång. Mums!

Jag var ju iallafall inte Mrs. Anka

Idag myste syrran och jag framför tven och sen skulle jag en snabbis till skolan för ett litet möte med Ulrika, vår entreprenörlärare. Så nu har jag fått lite uppgifter att tänka på tills nästa möte.

Jag hämtade upp syrran och så drog vi ett varv på Entré. Imorgon blir de helgdag och stan, då är jag ledig från skolan.

William, min kära vän kände sig tvungen att ringa mig efter han kikat på Hollywoodfruarna för han tyckte jag var så lik en av dom.. Och vem då? Jo, hon som gick på en date med miljonären. Haha tack?

Finns de hjärterum....


Underbara jobb och kollegor


Lite tjatigt kanske men jag trivs så sjukt bra på mitt jobb. Jag jobbar för IC Company och har hand om märkena In wear, Part two och Jackpot på Åhléns City. Min chef är den bästa ever. Man lär sig så mycket av att jobba tillsammans med henne. Hon säger till en "du kan göra såhär istället/gör såhär/där kunde du gjort så" och ger en bra tips och så fort man gör nått bra så säger hon de med och ger en beröm och peppar en. Så himla positiv och underbar. Sån chef vill jag bli (för jag ska ju bli chef, egenföretagare). Fixar lite småtävlingar för att motivera oss och annat skoj. Just nu har vi en tävling, den som säljer flest accessoarer innan September är slut, jag leder :) Wiie!

I lördags jobbade jag tillsammans med Camilla, en supersöt brud. Vi slog rekordförsälningen med nästan de dubbla, haha eller ja iallafall en bra bit på vägen. Så sa hon "jag har skrivit en lapp om dej".

Hur kan man inte trivas på ett jobb där man varje dag blir uppskattad till 1000 och även kunderna alltid ger en komplimanger för dem vart så nöjda med all hjälp man gav dom?

Förra helgen var de en liten tant som kom fram till mig och sa " jag har eget företag och skulle jag kunna anställa en till så skulle jag gett dig ett erbjudande, du är verkligen en sån som man vill ha anställd, de kan du säga till din chef"

Hur glad blir man inte då? :)


Min helg

I fredags blev de lite före förfestedrink hos mig, sen begav vi oss hem till Fabian i Malins klass för lite förfest med mäklargänget. Efter de drog vi oss till Debaser som inte alls va nå kul. Sjukt besviken. Alla vill ju dit hela tiden, så hade höga förväntningar... Kanske bättre musik nån annan dag? Man kan ju hoppas...

Lördagen började med jobb tillsammans med Camilla. Vi slog rekord och sålde massor :) Sjukt kul! Älskar mitt jobb!

Sen vart de förfest hos mig med temat finns de hjärterum finns de stjärterum! Men de var en trevlig kväll med mixat folk och den avslutades fint på Etage.

Hade tillomed en rörmockare på förfest så han va på min lite läckande toalett, men tydligen var mina blommiga vackra verktyg lite för små och mesiga (men fina är dom), han visade hur jag skulle göra iallafall. Har jag tur så skulle han kika förbi på onsdag med rätt verktyg. Man kan ju hoppas! 

Och idag då, underbara jobb och sen kom syrran! :) Så nu ligger vi och kikar lite på film. Mys.

Lite före förfesten drink hos mig


Ikväll är de fest, igen :)

Ja men gårkvällen var skoj. Förfesterna var de roliga, sen drog vi till Debaser, som jag så inte alls gillar. Hade superhöga förväntningar eftersom alla hela tiden vill dit. Nu kan jag inte fatta varför? Hoppas iallafall att de brukar va annan musik där isåfall... För de där vettefan var de va. Tråkig musik. Hade skoj på Mcdonalds med Malin och en klassis till henne, sen hem till sängen.

Ikväll blir de påt´igen bah. Förfest hos mig kl 9. Och inget jäkla debaser idag inte! :)

De värsta jag vart med om var imorse, drömde att jag började kl 10 och vaknade till kl kvart i, snacka om att jag flög upp, hann klä på mig under stress och sen kom jag på att jag började kl 12. Herregud, ni kan inte ens tänka min panik, men lättnad när jag kom på mig själv. Haha! Kul start på dagen.

Nu: Jobb! Här ska säljas!

Det är omodernt att hacka på sig själv

Tyckte jag var bra skrivet. De stog nämligen i min bok jag läser, Självkänsla nu!. Vaknade upp och läste mig 2 kapitel. Mys och ligga kvar i sängen och lyssna lite på radio och läsa en bra bok.

Nu har jag ätit lite lunch och tänkta ta mig till Entré för nått pajettigt tills ikväll. Vill ha nått nytt festligt, har ju mest köpt basgrejs... Och idag köpte jag lite hår också :) haha japp, nytt löshår. Mer fejk till folket. Ja tack. Tänkte slå till på ett par nya fransar också. De man inte har får man fuska till sig. Så de så.

Och nu först, solariet. Ta hand om mitt yttre-dag idag känner jag. Trevligt.

Ikväll är de fest. JA TACK!


Tussig är ordet


Ja, tussig är vad min frilla kan kallas idag. Eller lite av hela jag. Vilken segobert dag, men skönt. Tycker faktiskt jag var värd de, men imorgon blir de andra bullar (förhoppningsvis).

Jobbet var kul. Vi har en ny tävling, den som säljer flest accessoarer innan månaden är slut vinner. Jag tog ledningen direkt efter mina 2 timmar, lite stolt är man. Fick iväg 3 sjalar till söta damer. Ja tack.

Nu ska allt smink och sånt trams av och brillerna på för att läsa nått kapitel i min bok och sen sovdags.



Mums

Var sjukt hungrig när jag kom hem från jobbet, tur att jag förberett lite då, de ända som behövde göras var att steka hamburgarna och fritera lite pommes. Malin kom och vi käkade och kikade på Lyxfällan och mådde dåligt för deras skull. Själv hade ju kvinnan supit bort sit kort och körkort och hela den baletten... Mindre kul...


Nu vart de visst en dagshandling

Var visst inte så planerad, och tiden försvann totalt. Jaha.. Nu strax blir de jobbet, 2 timmars pass bara, jag agerar lite back-up. Sen blir de hem till mig och Malin kika förbi för lite filmmys och mat. Idag bjuds de på hamburgare, tänkte att kvinnan ville ha lite bakismat... Haha :)

Men ja tack på nyduschad, nyskrubbad och vaniljinsmord! Nu, jobb.

Åh kvällsräddare igår :)

Igår. Kom hem som vanligt, pratade lite med älskade i telefon och sen vart jag sådär sjukt rastlös. En öl ute i livet vore ju trevligt. Skickade iväg ett sms till käraste Malin från käraste staden Uppsala och kvinnan var redan ute tillsammans med sin klass och jag haka på direkt. Bikade (!) ner till Lilla torg och tog min en öl tillsammans med blivande mäklargänget. Alla var sjukt trevliga och de var verkligen en kvällsräddare :) Ja tack till Malin och hennes klass! Malin var fullast vinner i klassen iallafall, chiiing!

Efter denna kväll vart man bjuden på fest på fredag och de ser jag fram emot, rätt mycket grabbar i den klassen så jag fick lov att ta med mig mode-brudarna. Ja tack på de! Kikade runt lite med mina kära klassisar idag och de var några som var på iallafall, några sjuka och många som åkte hem denna helg då vi har lite långledigt.. Och några skulle stanna hemma och mysa med en käraste. Kanske blir lite klassfest på lördag, de verkade passa flera.. Men vadå, tvådagars för min del då!

Idag sov jag ut och vaknade av mig själv runt kl 11. Då började jag läsa lite i en av böckerna jag köpt, Självkänsla nu! av Mia Törnblom. Nu ska jag boosta mig själv. Haha! 

Dags att göra mig ett vecko-inhandlingslisa, eller ja de är ju inte så långt kvar på veckan... Men ändå, smygstart på veckohandlandet då.. Känns bra.

Nu: Duschen.


Några av kvällsräddarna.


I mina högtalare just nu


Såklart

Självklart blev de lite shopping idag med, några basplagg från H&M, en t-shirt från In Wear (jobbet), bodylotion + spray från Bodyshop (vaniljen, i love it!), 2 böcker (!), påfyllning på torrschampoo-fronten, och så Vouges september issue a la Paris! Ska snart sätta mig ner och bläddra igenom modebibeln och bli inspirerad :) Och sist men inte minst hittade jag detta underbara vaselin med aloe vera som Camilla (en brud i klassen) hade, som hon inhandlat utomlands och jag bara älskade de! Och nu hittade jag de på självaste Åhléns, slog till direkt, helt underbart är de för alla er som är läppjokksberoende. Lite mer färg på shoppingen idag!

Nu börjar idol snart och då ska tven sättas på. Kör hårt på att inte sätta på den innan de är nått jag verkligen vill se. Känns bra.


Piffad och redo för stan

Nu så. Nu är jag redo för stan. Idag blir de nya brallor och invigning på mina lårhåga stövlar. Yeah! Har haft en mysmorgon med långfixning, håret är lockat och fint :)

Lunchdate med Robin, men lillen är ju nyopererad så stan-lunchen får åka med hem till honom. Fick välja vad jag ville förutom sushi. Haha :)


Shopping

Jag gav mig själv 1000 kr att shoppa för idag. 3 par skor, ett par byxor, en kofta och 2 nagellack vart de! Värt! Lite grått och svart, men bra basgrejs. Gjorde premiär på New Yorker, hade aldrig köpt nått där, men dessa mysiga uggskor kunde man ju inte låta bli, dessutom kosta de bara 169 kr styck, ja tack. Sen vart de lite H&M och koftan är från Kappahl.


Moneysar, ja tack!

Så idag var de skola såklart. Vi kikade på lite tyger och jag tror mig hittat de jag söker. Skönt. Har skissat på lite olika skjortmodeller och ska hinna med iallafall 2. Tänkte börja på mönstret idag och imorgon ska de göras klart, då har vi eget arbete. Sovmorgon, ja tack.

Har fått lite moneysar nu från csn eftersom jag var superduper seg på att söka. Sen kom även lite bilskattepengar in på kontot, chichiiing! Nu har jag betalat massa vettiga saker, tillomed nästa hyra (har aldrig betalat en hyra såhär i tid!), så kan jag få känna mig lite rik sen vid löning :) Awesome! Jag suger med pengar (steg 1, erkännande). Jag tänkte faktiskt prova göra mig en budget och försöka hålla? Å veckohandling ska inledas illa bums... Jäkla småhandling, jag undrar ja hur mycket de blir i slutändan...

Alla dessa tankar och planer har smidits och sen kom pengarna och vad gör man då, jo först missade jag bussen i morse, så då skulle jag ju få vänta 20 min, gick in på Entré (köpcentrum mitt emot busshållsplatsen) och tänkte kolla om de fanns nå kul, de hade ju inte öppnat... Så de fick bli Hemköp, går in med tanken nu kan jag köpa vad jag vill här inne. Haha varför tänker jag ens så? Och på Hemköp? Som om de finns nå kul där? Jag köpte iallafall en smörgår, 2 kr och en tidning 55 kr, så de var ändå duktigt av mig. (Vad jag nu skulle kunna hitta för dyrt och onödigt på Hemköp?)

Men nu är Entré öppet och here I come, nått kan man väl få unna sig? :)

Filmmys

Vi kikade på The other Boleyn girl. Hade sett den förut, men de var ett tag sen och jag tänkte inte så mycket på kläderna då som nu då. De va ett himla liv om min TV också, de såg för verkligt ut och gick för snabbt, ja vad vet man vad dom små livet hittade på.. Dom ville hellre se färgprickar än Kieras porer... Haha :) Jag älskar min TV iallafall. Pilutta er.


Ja men de var den dagen

Idag har jag ändå gjort vettiga grejer, städat, fixat och donat. Känns bra. Nu står möblerna på sin rätta plats igen i mitt skinande rena hem. Underbart. Allt är diskat och fint, soporna slängda. Så himla skönt.

För er som undrade lite mer om mina fina fönstersuddgrejs så säljs de på metervara (inte direkt nån billig historia). Jag köpte mitt på Optimera, de finns inte i Uppsala vet jag, men skulle jag tippa på Uppsala färg för er vackra själar där uppe, eller någon sån liknande affär :) Märket heter Linea fix, den jag använder heter Pebbles (stenar).

Nu blir de lite slötittande på tv, sen sängen.

Sådär ja, mission accomplished!

Nu så, gjort! Tog en timme att göra de, en månad startstrecka bara. Suddgrejs fast på fönstren. Känner mig faktiskt lite instängd. Men man ska väl gilla sånt som svensk.. Hej då grannarna. Haha! Vänjer mig nog snart. De vart rätt fint. Lite kyrkfönster känsla dock.. Trevligt. Halleluja!


Redo för film

Nu har jag möblerat om lite för kommande filmvisning hos mig. Sen tänkte jag pocca lite poccorn. Mys!

Jag har städat också, dammsugit och gjort fint. Skönt att ha de gjort. Nu tänkte jag ta tag i suddgrejsen till fönstrena, tro de eller ej...

Jag kikade även lite på bärbara datorer, men vilken ska man välja då?! Hamnade på Dell's hemsida och började kolla runt lite och hittade en rosa söt sak (vet man inte vad man ska välja väjer man den som ser finast ut ju) och sen gick man miljoner steg och valde till en massa som verkade vettigt att ha, började på 5300 k och slutade tillsist på 9900 kr, jaha. Behöver jag allt sånt där bra och ha? De ända jag gör är ju att sitta vid Internet. Typ. Vill ha nån billig skit som inte är extrem seg och helt full med stuff (eller typ... mitt liv), till skillnad från denna sak jag har nu.

Hemma i mitt crib

Bytte skolans segobert datorer mot min egen segobert. Dags för en ny dator, ja tack.

När jag kom hem kikade jag ner i källarn för att sopa lite (min uppgift sen städdagen). Tänkte möblera om lite här innan klassen kommer kl 7 också för att få bättre med plats för alla så vi kan kolla på film och mysa. Trevligt.

Tänkte faktiskt att jag kanske skulle sätta upp suddgrejsen (börjar bli dags..) på fönstrena idag, insyn hos mig - nej tack.

Mina funderingar just nu är att göra mig någon/några oversize skjortor där jag använder mig av skärningar och former från just 1600-talet. De lät väl bra? :)

Nu ska de googlas lite.

Nu ska vi inspireras

Sitter i skolans otroligt sega datorsal och ska leta lite inspiration inför nästa projekt, 1600-talet. Filmkväll hos mig med klassen för de som vill bli lite mer inspirerade av filmer från temat. Ska bli mys.

Nu är jag sjukt hungrig, lunch it is!

Å vet ni vad!

Min syster kommer och hälsar på om en vecka! Wow va! Bokat och klart nu! Ååh jag ser verkligen fram emot lite besök! Wiho! :)


Helgen är nu över

Söndag. Tacosmys med Malin, check. Filmmys snart. Awesome!

Igår. Lördag. Jag hade en färdigpackad kasse med allt bra och ha för en utekväll och den glömde jag hemma. Så hem efter jobbet vart de. Sen skulle jag till Camilla, var on time och på g mot förfesten, men sen skedde ett litet misstag och jag hamnade lite fel, inte helt oväntat. Men de tog mig iallafall drygt en timme att ta mig till the place to be (de är väl en sådär 2 busshållsplatser om man tar rätt buss).

Vart iallafall en superduper kul kväll på bögklubben (jag önskade en Carola låt). Snacka om att jag kommer bli stammis. Haha :) YEAH!



Fler bilder från en superkväll!



My new BFF


Lite lördag då

Idag vart de jobb såklart, tillsammans med Carro, min chef. Bästaste chefen jag någonsin haft. Lär mig så otroligt mycket av att bara se hur hon jobbar. Supersuper människa den där Carro. Och hon ger en så bra feedback och allt är bara super. Positiv, javisst. Jag älskar mitt jobb.

Nu har jag slängt i mig lite gröt (vilken lördagsmiddag va!) och ska bege mig hem till Camilla för att förfesta lite tillsammans med några klasskompisar och sedan ska vi bege oss till en bögklubb (om man nu får skriva de så..) Men de ska bli kul! Spännande!

Ha en trevlig lördagskväll allihoppa! :)

Kvällen i bilder


De vankas utgång

Nu är de lite glatt folk här och vi är på g att dra oss ut i nattlivet här i Malmö, Inkonst it is.

Tidigare idag var de skola och redovisning hela dagen. Sedan fick vi lite feedback och jag fick för första gången höra att jag artikulerade bra, den du Farfar! Haha :)

Sen vart de till att hämta upp 5 par skor som väntade på mig på fyndstället skopunkten. Awesome. 5 par skor för 1000 kr, grymt ju. Bussen till Möllan och de skulle bli en kvart öl med 2 klassisar, men de blev snarare 2 timmar. Mys. Sen stresstvätta håret och ner på stan för middagsmys med Linda (från ikea). Vi käkade sommartallrik på Gozzip eller nått sånt, mums! Och nu förfest helt enkelt. Skoj!

Ha en bra kväll mina kära! Nu FEST!

Jag har en såndär supermamma

Nu är inspirationsbilden till morgondagens redovisning klar. Ska skriva ner lite stödord, sen blir de sängen. Utmattande dag. Skolan, åkte och shoppade de delar som fattades, sydde klart kjolen, kastade mig på bussen och till stan och stadsbiblioteket för att skriva ut bilderna i färg, men tydligen kunde man bara skriva ut i svartvit men kopiera i färg, så fick kasta mig till historiahyllan (kom dit en 20 min innan de stängde) och hitta nya bilder att kopiera. Skrev ut de jag behövde i svartvit men hittade en del bra bilder att kopiera ändå. Så de gick bra ändå. Tur.

Kikade lite på Idol, sen lyxfällan och käkade lite, tiden bara sprang iväg... Och nu sitter jag här.

När jag kom hem hade jag fått ett rosa brev från min lilla mami, med ett kort och 2 biocheckar. NAH! Min mami är sötast vinner. Det behövdes verkligen idag, blev glad i hjärtat igen :) Tack mamma! ♥

Years of a million dreams

Ja och nu satt jag ju och googlade lite på disneyfigurer för att få tag i en passande bild, så hittade jag en kampanj från Disneyparkerna eller nått sånt. Så himla härliga bilder. Inspiration finns överallt :)



Min disneysaga fick precis en oväntad twist


Jag tycker att jag lever lite i en Disneysaga, livet blir ju vad man gör de till. Blunda (iallafall lite halft) för de dumma och se (fokusera på) de roliga, why not? Prova! :)

Men idag var de en dunkande huvudvärk jag vaknade med och beslöt mig för att ta ett piller och somna om och bege mig till skolan efter lunch för redovisnings-förberedning. Vaknade av lite mindre trevlig information, men sånt händer tydligen? Vill inte dömma än, men måste säga att de känns väldigt svårt att inte göra de. Om detta stämmer så har du sjunkit så lågt de bara går, hur tänkte du? Eller snarare tänkte du?

Jag vill vara i Uppsala nu och ha kul med favvosar, så skoj som i Gotland, varje-dags-skoj! Det är de som behövs. Men nu är jag nere i Malmö och en himla massa mil bort. Uppsala blir de först på lovet, vecka 45, då blir jag nog hemma en hel vecka! Hojtar till när jag bokat biljett (antagligen imorgon). Då blir de en hel veckas skoj!

Och juste Kristina, jag och min cykel har börja blivit rätt bra vänner, men jag går (eller bussar) fortfarande hellre :)

Ursäkta bilden, men den passa så himla bra..

Telefon, ja tack!

Min käraste ägodel är ju verkligen en telefon. Har blivit många långa samtal såhär på kvällkvisten. Trevligt ju! Idag var de William (min vän från Skövde) som stog för underhållningen. Planer för Uppsala-fest är gjorda helgen (6-8 nov) då jag är hemma. Boka upp er allihoppa nära och kära. Fest it is :D Ser verkligen fram emot de! Kul med finbesök när man själv är på besök ju! Wow! Lyx!

Nej nu - dejt med John Blund, ja tack. God natt gott folk!

Såhär ser jag ut nu liksom


Lite jobbmummel och tekniskjunk

Glider in på jobbet och vad möts man av (förut en söt Karolina), jo ett par underbara skinn/moccahandskar. Helt underara va dom! Wow. Hängde undan direkt. Taget!

Sen sprang tiden iväg, hann inte alls allt jag ville hinna med. Men de va skoj, inte så mycket kunder men nya grejs som skulle ut och så, också kul, inte lika kul, men ändå kul.

Nu idol, missade igår (bio), men de var de ju värt.

Och vet ni vad, dags att införskaffa nya tekiska-saker, måste nog lägga upp en liten plan, igår råkade jag sprätta bort punkt-knappen på tangentbordet, fick tillbaka den men den busar lite och ibland får man va lite våldsam för att få en punkt eller  två... Kamera-skärmen är ju totalt paj nu typ, sämst. Nu börjar även linsskyddet (eller vad de heter?) slutat att åka upp, man får ge de en liten puff så de funkar men va fan... Man vill ju ha en hel och frääsch! Mobil vill jag ju också ha en ny, lever ju med daddis gamla (inget fel med den... Gillar dock inte sms-funktionen att man skriver med tangenterna men väljer ord på "skärmen", knäppt) men jag vill ha en ny, helst rosa (fast har faktiskt ögonen på en guld) såklart...!

Brudar, brudar i stora lass :)

Hittade dessa bra gruppbilder från 2 olika utgångar hos lilla fröken Sarah och snodde direkt bah´!



Grace Coddington

Här gott folk, har vi en grym människa. Hur cool som helst. Sjukt bra stylist och får verkligen dom där intressanta inspirerande bilderna som man bara vill tapetsera väggarna med. Man kan ju dock tänka vad hände? gällande henne själv, men ändå. WOW för henne helt enkelt. Hon är min idol. Hon är ett levande bevis på att mode är konst. Bild på kvinnan i dags läget och från hennes modelltid. Ni får räkna ut vilken bild som är vilken...


Plugg och sushimys

Nu har vi styrt upp lite inför redovisningen på fredag tillsammans med min grupp hemma hos Mickan, trevligt. Efteråt blev de lite sushi och nu ska jag hämta mina jobbkläder och bege mig mot stan och så blir de lite jobb från 16-20. Efteråt skulle jag och Malin ha lite filmmys med lite mat eller så, trevligt.

Idag har jag även lärt mig att jag är en Svetlana, typ en blondin (ljus)?

September issue

Idag var de skola såklart och nu är de bara nederkanten på kjolen kvar. De ska bli vinröda kantband nertill tror jag.

Vardagslyx med bio tillsammans med 11 andra från klassen. Vi kikade på September issue. Mycket inspirerande. Se!

Vart en öl efteråt med några få tappra själar och lite snack om bl.a. bullar och "smörgåsar". Bullar här nere är tydligen en macka ingen vanlig kanelbulle....



En liten snabbis

Igår söndag vart de lite tacos-rest mys med filmhyrning tillsammans med Malin. Värt.

Idag måndag skola och nu är broderit klart, imorgon ska kjolen ihop. Tro de eller ej, idag har jag sökt studiebidrag! Wiho! De va på tiden. Nu hoppas jag bara att de flyter på och att jag får så mycket pengar som möjligt, lyxstudent, ja tack. Man jobbar väl för att man ska få ha kul?!

Egypten arbetet är på G och de har skrivits en del, öppettider på telefon till länsförsäkringar uppkollat så att jag kan ge dem mitt konto nr så jag får tillbaka lite pengar från bilförsäkringen (har ju ställt av bilen). Trevligt med lite extra pengar ju :)

Idag har jag pratat med Mami och Dadi och sen fick jag ett samtal från Assal och en update på vad som händer på Ikea. Spännande. Blev en timmes snack och sista timmen på Pirates of blabla blev nerprioriterad.

Nu sängen. God natt!


Jobb och jobbskoj helt enkelt

Igår var de jobb och direkt efter var de personalfest med Åhléns personalen (som jag typ är iallafall..).

De vart lite fördrinkar och mat på BARcelona och sedan drog vi vidare till nått ställe på Lilla torg som jag inte vet vad de heter och sen körde jag och Hanna vidare till Breeze. Men de va en skoj kväll och idag är de jobb kl 2 och sen blir de hem till film och broderi.

Fick mig ett litet samtal från partyligan i Uppsala och kände hur jag saknade allt där hemma för första gången på riktigt, ända in i hjärat.



Never ending broderi

Fredag och såklart tacotime. Mums.

Skola idag och fortsatte med broderiet (börjar tröttna nu...) som även ska ta upp tid nu på fredags kvällen. Det ska vara klart tills måndag för då ska jag sy ihop själva kjolen (är planen iallafall)! Redovisning på fredag, spännande... Bilder på broderiet och några inspirations bilder nedan.

Igår kikade jag lite på Rent hus och idag har jag kokat mina disktrasor med diskmedel... Sen stängde jag faktiskt av tven och satte inte på den förrens det var något jag verkligen ville titta på, Lyxfällan. Och vet ni vad jag gjorde istället..? Läste. Detta ska jag fortsätta med. Jag läste om Egypten (skolarbete, modehistoria) men i fortsättningen ska jag börja läsa annat skoj, först och främst Modeboken som jag fått av daddi.

Idag har jag köpt mig ett album som ska funka som inspirationsbok. Istället för att spara alla tidningar med sånt jag blivit inspirerad av så ska jag nu bli duktig och klippa ut och klistra in i min inspirationsbok. Känns bra. Supersöt är den, svart med vita prickar och lite turkosa detaljer, från Lagerhouse, 149 kr.

Idag fick jag mina skor, love. Och daddi hade skickat en ny fjärr till mitt ljud/dvd så nu är jag redo för film :)






Promenix

Sådär nu på kvällskvisten så fick jag ett sms av en superbrud från Åhléns som ville ut och vandra, de haka vi på direkt! Skönt ju. Nu har jag hittat (eller Hannah visade...) värsta vägen till centrum, jag har gått världens omväg.. Såklart...! :) Ska bara hitta tillbaka till den också... Pigg vart jag och en glad Robin hade vägarna förbi och gör mig lite sällskap nu.. Godnatt folket :)

En onsdag i skåneland

Igår var de eget arbete i skolan så vi möttes på bibblan runt 10 (sovmorgon!) och nu har vi en plan. Känns bra. Sen ringde jobbet och jag fick komma och jobba. Eftersom de skulle vart halvdag i skolan hade jag klackarna på och inga bakupskor, så när jag var på väg hem med telefonen i högsta hugg hann jag tappa bort mig själv mellan Åhléns och centralstaionen... Som är ungefär en 5 min promenad om ens de.. Men de är lite av min charm. Kom hem runt 9. Ont i fötterna hade jag. Nej tack.

Några klassisar hade dragit ihop lite fest och de ville man ju inte missa (fast jag kände för första gången i mitt liv att jag fakiskt kunde gått och lagt mig direkt när jag kom hem, efter maten såklart!). Till Karolina it is. Där var de en 7 tappra själar och jag själv som tydligen pajade en öl i väskan och knäckte kameraskärmen med glassplittret (antagligen). Supersämst. Men man ser ändå, så de funkar... Men not kul alls faktiskt. Sen vart de ett andra försök på Babel, och nu gillar jag de. Rätt rum öppna säger jag bara :) Najs!


Och för att citera Sarah - Jag gör lite som jag tror.


Middagsmys

I tisdags så hade jag över grabbarna (Pontus och Robin) på lite middag här, vi körde torsdagstema och de bjöds på soppa och pannkaka. Sen vart de film, kikade på Batman - The dark night. Den har jag sett massor med gånger, men i love it. Robin hade inte sett den så de va ju ett måste. Sen vart de lite skitsnack om allt och inget, alltid trevligt.

RSS 2.0