Lite grann av ett fiasko, men kul ändå

Rubriken talar för kvällens "utgång". Vi siktade in oss på Olins, som typ är de enda utestället här i Skara. Men när vi kommer dit så var några vakter där utanför som sa att vi nog inte ville gå in där, då undra vi såklart varför;

"de är högstadiedisco"

HAHA VA FAN?!

Om jag ska citera Susanne "dom kan väl ha disco i en gympasal som på alla andra ställen.." Haha så snopna som vi blev tänkte vi glida ett varv på stan och sedan åka hem och spela lite mer Wii hos Susanne, men vi såg lite folk utanför ett bowlingställe, så vi gick in där. De va en upplevelse de med, karaoke, biljard, bowling, bar och kiosk och lite allt möjligt inklämt i en lokal som hade feelingen fritidsgård för alla åldrar,,, Haha ja va ska man säga?

Kvällen började iallafall med lite mys hos Susanne som var en värdig värdinna som hade laddat upp med godis och chips och Wii. Så först lite snack och drinkar (alkoholfritt för mej såklart) sedan lite bowling på Wii, de va skoj, fick till iallafall en strike! Woho!

Men vi fick tips av dessa sköna vakter utanför Olins att de va oktoberfesten imorgon och då skulle de va massor av folk ute, så de får bli en "2dagars" om vi nu kan räkna med denna kväll på fritidsgården. Haha :)

Lite bilder blev de iallafall!


Kommentarer
Postat av: roommate

tack för igår, woho fritidsgårdsvarningar borde sättas ut men ikväll kör vi på igen:*!

2008-09-20 @ 11:32:52
Postat av: syster igen

jag ser att någon har en ny favvo tröja :D

2008-09-22 @ 17:45:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0