Massor med skoj i Uppsala

Det har vart en mysig vecka hittills. Måndagskvällen började med en natt-promenad med Rebaz. Tisdagen bjöd på lunch med Oskar, smaskig kebab. En snabbis ner på stan för lite tjejsnack med Arta och sen hem och ha lite sushimys med familjen, en sväng över till söta kusin Estrid med familj och sen filmmys med Anna och Rebaz. Fullspäckat schema med bara massa skoj!

De roliga fortsätter och de träffas älskade folk och de flängs och de far, fram och tillbaka och överallt. Men så värt att få träffa alla igen.

Idag var de tjejkväll på stan och extra öppet till kl 9, efter de vart de mys med Gotlands-gänget och lite kinamat. Mums. Sen hem för lite familjemys. Nu är de dags för en dejt med John Blund.

Imorgon väntar förmiddagsmys med Sabina, tacosmys med familjen och en liten aptitretare inför utgången på lördag. Och förhoppningsvis lite bebismys!

Rebaz och Anna blev föräldrar till en liten son! GRATTIS! Åh wow så stort! Kan inte vänta till att få träffa de lilla underverket! Leo :) ÅÅH! Världsbästa föräldrar kommer dom bli mina favvosar! WOW!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0