I don't care if the whole club is dead, cuz the party is in my head

Fredagen bjöd på öl på Debaser med Malin (f.d. klassis från Malmö) och hennes vänner. Dom drog sig hemåt och jag mötte då upp Linus (vän från Cypern-tiden) och hakade på han och hans kollegor till Hells kitchen och festade vidare. SKOJ! Tips-lördag segades med fotboll med pizza i härlig killanda och lite mer sällskap av Linus.

Tvillingarna satte sig på tåget mot STHLM, mötte upp dom på centralen och så begav vi oss mot Mormors lägenhet som stod i vårt förfogande hela helgen (TACK MORMOR! <3). Det dracks lite cider och så blev vi upphämtade och ut i nattlivet med start på Amda (Ambassadeur) där Jay Smith spelade, glodde på de ett litet tag sen började de klia i benen och vi smet in på dansgolvet, sedan fortsatte dansadet på White room efter en matpaus. Härliga tider. Roliga tider.

Söndagen bjöd på uppvaknande brevid bästa tvillingarna och Gotlandsglädjen kändes i kroppen, så vill man ju vakna alla mornar. Längtar till sommarn! Vi drog oss mot centralen och lite närmare våra egna kryp in efter en maffig portion av sushi. MUMS!

Och nu är vi framme, idag. Måndag. Låt skolan börja igen så man kan få vila... :) Haha!

Idag trodde jag att det var ett skämt när väckarklockan ringde, men så kul fick jag inte ha de, upp och hoppa! Branschkunskap stod på schemat och vi gick igenom detaljhandeln i stora drag. Intressantare och inte alls riktigt lika tråkigt som de låter... Och tur är väl de!


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Åh så himla lyckligt att vakna tillsammans <3



Snart sommar och ännu fler nätter & mornar väntar ;-))

Kärlek!!

2011-03-24 @ 18:48:36
URL: http://kaajsakavat.bubbleroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0