Efter en heldag i GBG så fastna bildörren i bänken

Nu har man kommit hem från GBG och mumsat i mig lite varmakoppen och lite rött te.

Vi började dagen med en biltur till ett tapetmakeri, de var fasinerande hur avancerat de var att trycka ett mönster på en tapet, vilken process för en tapet liksom! Men ändå häftigt.

Sedan begav vi oss till Colourhouse och där fick vi lite information om färgsystem och massa sånt kul, de var riktigt bra att kunna! Fanns helt underbara pärmar med alla möjliga färger med tygprover, hela 4 stooora pärmar! Jag vill ha en sån uppsättning, den kostade ju dock 44 000 kr. Helt sjukt mycket pengar! Fanns mindre varianter också, en annan variant som var lite enklare och mindre kostade 16 500 kr... Men så underbara va dom, verkligen inspirerande med att blanda färger och kolla vilka som går bäst ihop, skulle vara så värt att ha en sån! Kanske nån gång i framtiden! :) Sedan fick vi lite uppgifter och en trendupplysning, de va skoj! Så fick vi kolla lite i inspirationsböckerna också, som för den delen inte heller är så billiga, 12 000 kr/st. Ta betalt hade dom helt enkelt inga problem med. Men folk betalar ju, så why not?!

Sen vart de en sväng förbi Gårda tygbutik, men de blev ingen shopping. Efter de va vi lite hungriga och runt hörnet låg en Japansk/Thailänds restaurang så den fick de bli. Tjocka i mig massa sushi och blev sjukt mätt! Sen bar de hemmåt.

När vi var på väg hem fick vi ett samtal av den andra bilen som åkt hem före oss. En tjej där hade råkat smälla upp bildörren så den hade fastnat i en bänk som stog brevid... Haha... De verkade va lite panik men vi gav tipset om att röra bilen lite frammåt.. Dom bad ju dock om mobilnr till en kille i klassen och tänkte fråga om han hade nån kofot eller likande... Men dom löste de med att lyssna på vårt tips! Tur :) De var ändå lite komiskt... Haha! Men slutet gott..!

Har vart en lärorikdag men nu är de dags för sängen (efter diskning och hela fixa-sig-för-att-sova-processen) och imorgon är de skola igen, då blir de dags att köra igång på jackan! Spännande!

Lite bilder från de första studiebesöket hittade jag hos Cattis, så jag snodde dom litegranna bara.. :) De första är maskinen som dom trycker tapetern i och sedan har vi färgerna. Valsar kallas rullarna ni ser sen och de är de som tyrcker mönstet. Sen vart de lite bilder från restaurangen.




Kommentarer
Postat av: Rebecka

Haha =) Tur ändå att de ringde till oss först innan de började försöka få tag på en kofot =P

2009-01-13 @ 15:26:33
URL: http://rubenberattar.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha bänken! vad pigga alla ser ut på bilderna, top model next;)!

2009-01-13 @ 21:31:47
Postat av: caroline

HAHA bänken! Snygga bilder sådär på måndag kvällen;) top model hot not haha!

2009-01-13 @ 21:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0