Första sthlmsdagen och provåket avklarat

Provåket gick bra. Jag virrade omkring lite i korsningen på Odengatan och Birger Jarlsgatan men jag hitta de. De tog ca 40 min hemifrån här till Designhallarna. Efter de så tog jag mig en vända på stan och fick lite depression när jag inte kunde köpa alla dessa underbara skor som jag såg. I Skara så finns de ju inget att köpa, så de är ju faktiskt ganska bra då man inte är sådär jätterik nu då... Men om nån är villig så får den ju gärna ge mej en sådär 10 000 kr i skobidrag så kanske jag kan köpa några av alla dessa vackra skor.. haha :)

Har kikat på Lipstick djungel och jagmåste ju säga att jag gillar de. Men min favvo just nu är Dirty sexy money. Hur bra som hellst ju! Jag undrar dock när Desperate Housewives kommer tillbaka..! De är ju absoluta tv-serie favortien!

Nu sitter jag är med nytvättat hår iallafall. Känns som om de är bra att va lite extra fräsch första dagen på praktiken. Vet inte vad jag ska ha på mig dock, har ju inte jätte mycket att välja på, men vet inte vilken outfit som kan tänkas vara bäst första dagen. Man vill ju göra ett stabilt intryck om man säger så! Jag är faktiskt inte alls nervös för praktiken. Men de kommer säkert imorgon när är på väg dit...! Jag vet ju liksom ingeting vad jag kan tänkas få göra. Men de kommer säkert bli bra. Ska studera och fråga så mycket jag kan. De är ju ändå bara 4 dagar, men ska försöka snappa upp så mycket de bara går!

Har planerat en träff med Tarik nu när jag ändå är i sthlm. Så ska jag få se hur han bor. Ska bli kul! Det var ju länge sen man träffade honom...! En av mina bästaste killkompisar en gång i tiden för er som inte vet vem han är.

Jag måste ju bara säga att jag tycker de är så sjukt härligt att vara i Sthlm. Jag vill verkligen bo här i framtiden (om inte Paris då...!). De är folk överallt och jag känner mig så ivägen. Hur härligt är inte de då! Folk, folk och folk. I love it! Folk som sitter och glor på en i tunnelbanan, folk som går in i en, folk som pratar i mobilen, folk som kastar sig ner för rulltrapporna för att slippa vänta ca 6 min extra och ja, folk överallt. Underbart!

Kommentarer
Postat av: Cassandra

Börja spela på lotto gumman, haha. Vem vet du kanske har turen med dig just idag ;)



Pussa!

2009-02-10 @ 11:07:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0