En dag i Borås

Idag var vi i Borås och på studiebesök. De första besöket var på Eton som tillverkar skjortor. Det var mycket bra studiebesök och vi fick se lite bra maskiner som bara är så värda när man ska sy en skjorta, allt sånt pill vi får göra för hand fanns det maskiner för..! Men fortfarande är de mycket som görs med händerna vill jag lova! Många steg och många olika maskiner för en skjorta. De va kul att se och alla som jobbade där ville gärna visa vad dom gjorde för nått, helt gulliga allihoppa.

Andra besöket skulle vart på ett kostymställe men de blev inställt för hon som skulle guida oss fick en sjuk unge istället. Så Anne var snabb och fixade ett nytt studiebesök på Miss Mary of Sweden som tillverkar BH:ar och andra underkläder. De var också bra och intressant. Kikade runt där med och vi fick med oss en hel kartong med spets och annat skoj som man gör BH:ar av. Vi ska ha en egen dag med BH-sömnad med en gästlärare nån gång inom kort. Så de var kul att se lite sånt innan man själv ska göra en egen BH. Men de ska bli super kul!

Sedan vart de lite flängande till tygbutiker och secondhandbutiker. Vi käkade en mycket god lunch också, värsta kina buffén. MUMS!

Nu är jag hemma iallafall och ska försöka dra mig mot sängen nu nu nu...!


Kommentarer
Postat av: Cassandra

Gud va najs med massa spets o roligt, se till o gör dig själv en grymt sexig night outfit ;) Som sagt, sexy exit outfiten säger de mesta om din talang! :D



Puss

2009-02-19 @ 00:36:51
Postat av: Linda

och glass :E

2009-02-21 @ 12:43:18
URL: http://clothe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0